Svensk Fastighetsförmedling Arboga

Svensk Fastighetsförmedling Arboga

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tallbacksvägen 13, Hästnäs, Arboga kommun

Tallbacksvägen 13

Villa
Hästnäs, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 000 000 kr
85 m²
2 rum
1 720 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Tallbacksvägen 13 och ett av Hästnäs finaste lägen invid Hjälmarens vatten. Huset har omhändertagits av samma ägare sedan 1998 och har genomgått många renoveringar sedan dess. Planlösningen rymmer en välkomnande entré, kök med stor matplats och braskamin, tvättstuga, badrum, vardagsrum och sovrum. På fastigheten finns även uthus med förrådsutrymmen, snickarbod och gästrum samt jordkällare. Med fastighetsköpet ingår rättigheter till kräftfiske. Hörntomt med fina grönytor och planteringar intill gångväg ned till brygga med bad- och båtplats. Hästnäs är ett välskött område med hamn, promenadstråk invid vattnet och barnvänlig badplats. Från hamnen tar du dig enkelt ut på Hjälmaren där vackra utflyktsmål finns som bland annat Vinöns värdshus eller Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog. Via samfällighetsföreningen ordnas gemensamma fester och aktiviteter såsom midsommarfiranden, kräftskiva och majbrasa. Området är beläget med goda pendlingsavstånd till Stockholm, Västerås och Örebro. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Storgatan 55C, Centralt, Arboga kommun

Storgatan 55C

Radhus
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 750 000 kr
144 + 19 m²
5 rum
122 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkomna till Storgatan 55C och detta fina radhus i centrala Arboga. Huset fördelar sig i tre våningar och rymmer i entréplan en välkomnande hall med klädkammare, ljust kök med matplats, vardagsrum, badrum och tvättstuga. Övervåning med två sovrum, badrum och allrum som kan göras om till fler sovrum. Högst upp finns inredd vindsvåning som passar perfekt för tonåringen, gästerna eller som lekrum för barnen. Här finns även ytterligare ett badrum och en bastu. Lättskött och trivsam trädgård med trädäck, grönyta och plattläggning, här kan morgon- och förmiddagssolen avnjutas. Samfällighet med god ekonomi som utfört både takbyte, installation av solceller och fasadrenovering. Carport finns att tillgå i länga och på innergården finns en lekplats för barnen. Mycket bra läge i de äldre delarna av Arboga med närhet till strövområden vid Arbogaån. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Sjölundavägen 7, Sjöbodviken, Arboga kommun

Sjölundavägen 7

Tomt
Sjöbodviken, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
485 000 kr
1 517 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna tomt i attraktiva Sjöbodviken. I området finns såväl fritidshus som åretruntboende. Kommunalt vatten och avlopp samt el finns anslutet vid tomten. Fiber finns i området. Här är det bara att börja skapa sin egen dröm. En kort promenad till båthamn och badplats vid Hjälmaren där du enkelt tar dig ut för vackra utflyktsmål som bland annat Vinöns värdshus eller Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog. Från Sjölundavägen tar det ca 20 minuter till Arbogas centrum med affärer, restauranger och resecentrum och det tar ca 30 minuter till Örebro.

Tyringe 315, Tyringe Findla, Arboga kommun
  • Budgivning pågår

Tyringe 315

Villa
Tyringe Findla, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 985 000 kr
177 + 26 m²
6 rum
2 575 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Tyringe 315 och denna 1-plansvilla med stor trädgård och insynsskyddat läge. Huset rymmer 5 sovrum och det finns även möjlighet till fler. Här finns också ett renoverat kök, kaklat badrum med badkar, allrum med kamin och ett inglasat uterum. Intill huset finns även ett rymligt soldäck! Fiber finns installerat. På tomten finns även en uppfart med plats för flertalet bilar, garage med betonggolv, förråd, redskapsbod samt vedbod. Här bor du i ett attraktivt läge omgiven av vacker natur och cykelavstånd till bad i Hjälmaren. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Från Tyringe tar du dig till Arboga med bil på ca 10 minuter och till Eskilstuna ca 40 minuter. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats
Blockvägen 4, Brattberget, Arboga kommun

Blockvägen 4

Villa
Brattberget, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
5 000 000 kr
170 + 20 m²
7 rum
891 m² tomt

Något utöver det vanliga! Nu har du chansen att förvärva en stor nyproducerad villa i 1-plan med 7 rum och omgående inflytt om så önskas. Huset är gediget byggt i lösvirke och har genomgående modern utformning och materialval med bland annat parkettgolv, kaklade badrum och kök med svarta luckor. Planlösningen rymmer stort kök med köksö och matplats, här finns även utgång till trädgården. I ena delen av huset finns allrum, med utgång till inglasad och isolerad altan, sovrum med klädkammare och badrum. I den andra delen finns ett till allrum och där ifrån når du 4 sovrum samt ett större badrum med såväl badkar och dusch, perfekt planlösning för att få en del för barnen och en för föräldrar. Intill hallen finns en stor klädkammare för att ge plats för ytterkläder m.m. I groventrén finns en tvättavdelning samt flertalet garderober. Ett hus där det bara är att flytta in och börja trivas, perfekt för dig som inte vill lägga tiden på att bygga ett nytt hus eller vill renovera. Husets belysning styrs av Plejd och i alla fönster finns spottar. Förberett för fiber! Området är barnvänligt och naturskönt, här finns fina leder i skogen och gångavstånd finns även till skola och barnomsorg. Arboga har ett geografiskt bra läge för dig som har jobb på annan ort, det finns direkttåg till såväl Stockholm som Örebro, Västerås och Eskilstuna. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Turedalsgatan 1, Nybyholm, Arboga kommun

Turedalsgatan 1

Villa
Nybyholm, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
995 000 kr
74 + 74 m²
3 rum
744 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till Turedalsgatan 1, här finns möjlighet att förvärva en väl omhändertagen villa med fin trädgård med gräsytor, plats för plantering, grusad uppfart och stort garage med betongplatta. Här finns en inglasad altan som förlänger sommarsäsongen, i huset finns även ett kök med ljusa luckor och matplats, allrum med parkettgolv, sovrum och separat matrum. Badrummet är renoverat 2014. Taket är bytt, nya 3-glasfönster är insatta och huset är tilläggsisolerat. Från området är det cykelavstånd till Arbogas centrum och resecentrum, en promenad bort finns även skola och förskola. I källaren finns sprickor pga sättningar i huset. Besiktningsprotokoll finns hos ansvarig mäklare. Välkommen med din anmälan till visning.

  • Uteplats
Åkervägen 9, Norr, Arboga kommun

Åkervägen 9

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 325 000 kr
111 + 56 m²
5 rum
683 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Nu förbereder vi försäljningen av Åkervägen 9, en välplanerad villa i ett plan med vidbyggt garage och inglasat uterum med soldäck. Huset har de senaste åren fått nya fönster, nytt garagetak, luftvärmepump, garageport samt ny ytterdörr och laddbox. Här finns också fiber installerat. Huset rymmer goda sällskapsytor med stort allrum i vinkel med kronspis samt kök med matplats för ca 6-9 personer. I huset finns idag 4 sovrum men utrymme finns för att göra ett till. Det finns även gott om förvaringsmöjligheter! Intill det kaklade badrummet finns en bastu med ångfunktion. Området är väldigt omtyckt och det finns cykelbana hela vägen till såväl skola, förskola som allmänna kommunikationer och Arbogas centrum. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats
Österled 6A, Centralt, Arboga kommun

Österled 6A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
325 000 kr
60,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 450 kr/mån
5 372 kr/m²

Varmt välkomna till Österled 6A och denna lägenhet med genomgående fräscha ytskikt! Lägenheten rymmer ett modernt kök i ljusa färgkombinationer med inbyggda vitvaror samt exklusivt granitgolv, rymligt vardagsrum med utgång till balkong i väst, två sovrum samt ett badrum. Bostaden är belägen med promenadavstånd till Arboga centrum, tågstation och vårdcentral. Bra förbindelser med tåg till Stockholm, Örebro, Västerås samt Eskilstuna. Varmt välkommen med anmälan för visning!

  • Balkong
Österled 4A, Centralt, Arboga kommun
  • Budgivning pågår

Österled 4A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
350 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 286 kr/mån
5 691 kr/m²

Välplanerad tvårumslägenhet med närhet till Arboga centrum. Planlösningen rymmer en välkomnande hall, nyrenoverat kök och badrum, sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Fiber finns. Till lägenheten finns ett vinds- och källarförråd att tillgå. Förutom det centrala läget finns närhet till vårdcentral, affärer och tågstation. Bra tågförbindelser till Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Vretvägen 37, Norr, Arboga kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00

Vretvägen 37

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 885 000 kr
145 m²
6 rum
568 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Villa med ljusa ytskikt med ett av områdets bästa lägen! Tomten har ett fint hörnläge med stor trädgård som vetter mot insynsskyddat och öppet landskap. Välplanerad planlösning med 4 st sovrum, fina sällskapsytor med två allrum, inglasat uterum och soldäck samt kök med vita luckor och matplats. Garageplats ingår i gemensam länga. Mycket barnvänligt område utan biltrafik. Bra med cykel- och gångvägar till förskolor, skolor och centrum. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Vretvägen 8, Norr, Arboga kommun

Vretvägen 8

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 950 000 kr
145 + 14 m²
6 rum
357 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkomna till Vretvägen 8 och denna fina 1 ½-plansvilla. Bostaden har en familjevänlig planlösning som rymmer fyra till fem sovrum, vardagsrum med utgång till altan och trädgård, kök med matplats, två badrum, bastu och tvättstuga. Trädgårdstomt i hörnläge. Fiber är installerat. Garage finns att tillgå i länga. Barnvänligt och lugnt bostadsområde med bra cykel- och gångvägar till förskola, skolor, tågstation och Arboga centrum. Arboga erbjuder goda pendlingsavstånd till Örebro, Eskilstuna och Västerås. Välkommen med din visningsanmälan!

Österled 1A, Centralt, Arboga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Österled 1A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
140 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
3 037 kr/mån
3 684 kr/m²

Ett rum och kök i välskött förening nära centrum. Här bor du i en välplanerad lägenhet med insynsskyddat läge och med ljust kök med matplats för ca 4 personer, allrum med utgång till rymlig balkong i söder med plats för loungemöbel. I lägenheten finns även ett badrum med kaklade väggar och badkar och till lägenheten hör 2 st förråd som finns i källaren. Närhet till resecentrum med goda pendlingsmöjligheter. Välkommen med din anmälan till visningen!

  • Plus
  • Balkong
Dreguddsvägen 7, Hästnäs, Arboga kommun
  • Imorgon kl 16:30

Dreguddsvägen 7

Fritidshus
Hästnäs, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 295 000 kr
70 m²
3 rum
1 604 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till Hästnäs och denna fastighet på Dreguddsvägen 7 med badrocksavstånd till Hjälmarens strand och rätt till kräftfiske via samfälligheten! Nu har du chansen att förvärva ett ställe som passar såväl som åretruntboende som till fritidshus med ett läge som är mycket attraktivt. Området har en gemensam sandstrand som ligger alldeles nedanför tomten. Från huset finns en utsikt mot sjön och den rymliga altanen är belägen med perfekt solläge i såväl söder som väster. Här finns ett bostadshus som rymmer stort allrum med täljstenskamin, sovrum, kaklat badrum samt kök med rymlig matplats. På tomten finns bland annat ett gästhus med vedeldad bastu, mulltoa och dusch, carport samt förråd. Trädgårdstomten har lekvänlig gräsyta samt plats för trädgårdsland. Egen hamn, vatten och avlopp finns via samfällighet. Fiber! Hästnäs är ett välskött och omtyckt område med närhet till såväl Arboga som Örebro. Här tar du dig enkelt ut på Hjälmaren där vackra utflyktsmål finns som bland annat Vinöns värdshus eller Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog. Ett ställe som måste upplevas på plats! Varmt välkommen med din anmälan till visning.

  • Plus
  • Uteplats
Fjärsmansvägen 4, Medåker, Arboga kommun

Fjärsmansvägen 4

Villa
Medåker, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 895 000 kr
128 + 57 m²
5 rum
1 240 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Fjärsmansvägen 4 och denna enplansvilla i ett lugnt och naturnära bostadsområde. Här erbjuds en familjevänlig planlösning som rymmer fyra sovrum, vardagsrum med kamin, rymligt kök med matplats, badrum, gästtoalett samt tvättstuga med utgång till garaget. Från vardagsrummet nås utgång till inglasad altan och trädgård. Härlig trädgårdstomt med grönytor, pool med intilliggande trädäck och förrådsutrymmen. Fiber finns. Närhet till idrottsplats och Medåkers friskola. Medåker är beläget ca 10 min från Arbogas stadskärna och erbjuder goda pendlingsavstånd till bl.a. Örebro och Västerås. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Herrgårdsgatan 25A, Centralt, Arboga kommun

Herrgårdsgatan 25A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
300 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 367 kr/mån
5 405 kr/m²

Trivsam tvårumslägenhet med närhet till Arboga centrum! Bostaden rymmer en välkomnande hall, kök med matplats, sovrum, stamrenoverat badrum och vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Till lägenheten finns ett vinds- och källarförråd att tillgå. Goda pendlingsavstånd till närliggande Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Borgaregatan 5B, Sjukhusgärdet, Arboga kommun

Borgaregatan 5B

Lägenhet
Sjukhusgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 495 000 kr
106 m²
4 rum
5 015 kr/mån
14 104 kr/m²

Välkommen till Borgaregatan 5B och denna bostadsrätt med en välplanerad planlösning med genomgående välskötta ytskikt. Köket har ljusa luckor och plats för matplats. I allrummet finns en öppen spis samt utgång till den inglasade altanen och trädgården på baksidan. På framsidan finns en uteplats med morgonsol. I lägenheten finns 3 sovrum samt wc på övre plan och i källaren finns goda biutrymmen med bland annat en gillestuga, perfekt till sovrum eller extra allrum. I källaren finns även gott om förvaringsmöjligheter med förråd och matkällare. Området är mycket välskött och har en god ekonomi och det finns möjlighet till garage. Här finns gemensamma grönytor och en kort promenad bort finns fina naturområden, skidbacke och vackra promenadstråk runt Arbogaån. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen med din anmälan till en visningsperiod.

  • Uteplats
Borgaregatan 20, Sjukhusgärdet, Arboga kommun

Borgaregatan 20

Villa
Sjukhusgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 695 000 kr
73 + 85 m²
3 rum
792 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till denna renoverade villa i ett plan med källarvåning och vidbyggt garage. Bostaden rymmer modernt kök med svarta luckor, kaklad wc med plats för dusch, sovrum, bra sociala ytor med öppen planlösning mellan allrum och matrum. På entréplan finns även kamin och utgång till altanen i söderläge. I källarplan finns goda biutrymmen med inrett allrum samt sovrum och flertalet förråd och tvättavdelning, här finns även ett modernt renoverat badrum med klinker på golv och kakel på vägg. Fiber finns indraget! Det rymliga trädgårdstomten vetter mot allmänning och rymmer en friggebod, flertalet planteringar och en lekvänlig gräsmatta. Här finns även plats för odling och lek! Huset är beläget i ett omtyckt område med närhet till skola och barnomsorg samt mycket vackra naturområden och skidbacke. Varmt välkommen med din anmälan till visning.

  • Uteplats
Österled 1A, Centralt, Arboga kommun

Österled 1A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
135 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
3 087 kr/mån
3 553 kr/m²

Välkomna till Österled 1A och denna välplanerade etta. Lägenhetens 38 kvadratmeter rymmer allrum/sovrum med utgång till balkong i söderläge, stamrenoverat badrum, kök med matplats samt goda förvaringsmöjligheter. Renoveringsbehov föreligger, i den inre reparationsfonden finns ca 9.000kr att renovera för. Trivsam innergård med grönytor. Till lägenheten finns två st källarförråd att tillgå. Förutom det centrala läget finns närhet till vårdcentral, affärer och tågstation med goda förbindelser till Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din anmälan för visning!

Österled 16A, Centralt, Arboga kommun

Österled 16A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
290 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
4 563 kr/mån
4 677 kr/m²

Välkommen till vackra Arboga! Nu har du chansen att förvärva en ljus gavellägenhet om 2 rum och kök. Planlösningen rymmer en välkomnande hall, sovrum med plats för dubbelsäng, kök med intilliggande matrum, badrum med tvättmaskin samt vardagsrum med ljusinsläpp från flera håll och balkong i västerläge. I den inre reparationsfonden finns 16.000kr att nyttja till renovering. Här kan kvällssolen avnjutas. Centralt läge med närhet till vårdcentral och matbutiker. Trapphus med porttelefon och passersystem. Bra förbindelser med tåg till Stockholm, Örebro, Västerås samt Eskilstuna. Varmt välkommen på visning!

Värhulta Björkliden, Värhulta, Eskilstuna kommun

Värhulta Björkliden

Villa
Värhulta, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 695 000 kr
128 + 56 m²
5 rum
1 860 m² tomt

Varmt välkomna till Värhulta och denna lantliga villa belägen ca 1,3 mil utanför Arboga och ca 4 mil utanför Eskilstuna. Här erbjuds ett familjevänligt boende med naturen som närmsta granne. Villan rymmer i entréplan en välkomnande hall, vardagsrum samt ett stort och lantligt kök med kamin och matplats. Från köket nås utgång till en rymlig altan i väster. Husets övervåning rymmer en möblerbar hall och tre sovrum. Källarplan med badrum, tvättstuga, förvaringsutrymmen pannrum och utgång till garage. Trädgårdstomt med grönytor, växthus och förråd. Fiber finns. Välkommen med din intresseanmälan för visning!

Björkmansvägen 1, Sjöbodviken, Arboga kommun

Björkmansvägen 1

Tomt
Sjöbodviken, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
450 000 kr
1 668 m² tomt

Nu har du chansen att skapa ditt eget drömboende i populära Sjöbodviken. Här har du gångavstånd till Hjälmarens strand och vackra omgivningar med skog och natur. På platsen kan du bygga ett fritidshus eller permanentboende och till tomtgränsen finns vatten och avlopp anslutet. På tomten får du enligt detaljplanen bygga bostadshus med en våning som inte är högre än 3,6 meter samt max 120 kvm plus uthus om max 50 kvm. I annonsen finns länk till aktuell detaljplan för all info. Gå gärna in på samfällighetens hemsida för mer information. Kontakta Paulina vid intresse eller frågor.

Västerlånggatan 20B, Centralt, Arboga kommun

Västerlånggatan 20B

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 350 000 kr
85,5 m²
3 rum
8 020 kr/mån
15 789 kr/m²

Mycket attraktivt läge i centrala Arboga. Nu finns en välplanerad lägenhet i radhusform till salu i bostadsrättsföreningen Jäderstullen 4. Bostaden är belägen i de gamla historiska delarna av centrum med idylliska kullerstensgator och vackra promenadstråk vid Arbogaån. En kort promenad bort har du bland annat mataffärer och restauranger. Denna lägenhet har ett helt nyrenoverat kök från Storsjökök, ljusa väggar och en rymlig altan mot innergården. Det finns en plats för parkering samt garage som ingår i avgiften. Föreningens 10 lägenheter omfattar 6 nyproducerade lägenheter samt 4 st redan befintliga lägenheter varav en egen villa. Husen värms upp via bergvärme och har öppen fiber. Arboga är geografiskt praktiskt beläget med goda förbindelser till Örebro, Västerås, Eskilstuna samt Stockholm. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats

Visar alla 22