Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Storgatan 2 C, Centralt, Staffanstorps kommun
  • Budgivning pågår

Storgatan 2 C

Lägenhet
Centralt, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 497 kr/mån
18 457 kr/m²

Mitt i centrala Staffanstorp med närhet till all tänkbar service ligger denna trevliga och välplanerade lägenhet. Lägenheten som ligger högst upp i huset har en trevlig planlösning med vardagsrum och kök i öppen planlösning, två bra sovrum, helkaklat badrum och separat grovkök med tvättmöjligheter. Balkong i västerläge med utsikt över centrala Staffanstorp. Hiss finns i huset. Välskött bostadsrättsförening med låga avgifter. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Domsagovägen 25, Tingsbyn, Staffanstorps kommun
  • Budgivning pågår

Domsagovägen 25

Villa
Tingsbyn, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
3 895 000 kr
183 m²
7 rum
590 m² tomt

Längst ner på en återvändsgata ligger denna rymliga familjevilla med en boyta på 183 kvm och fem sovrum. Huset har haft samma ägare sedan det byggdes 1973 och är väl omhändertaget genom åren. På bottenvåningen finns ett rymligt kök, vardagsrum, tre bra sovrum, badrum och tvättstuga. En trappa upp finns ett stort allrum, två sovrum och ytterligare ett badrum. Perfekt för barnfamiljen. Huset ligger på en hörna och har trädgård mot söder och väster. Intill huset finns även ett fristående garage/förråd. Utmärkt läge i Staffanstorp nära bra skolor, förskolor, grönområden, busshållplats och matbutik. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Södergatan 3 B, Centralt, Staffanstorps kommun

Södergatan 3 B

Lägenhet
Centralt, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 595 000 kr
118 m²
5 rum
vån 3/3
8 460 kr/mån
13 517 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och unika lägenhet på hela 118 kvadratmeter mitt i centrala Staffanstorp. Lägenheten som du når med hiss ligger högst upp i huset och har en härlig balkong i soligt läge. Lägenheten har stort vardagsrum och rymligt kök i luftig planlösning, fyra sovrum, en möblerbar hall och två badrum. Välskött förening med bl a fin innergård, gemensam tvättstuga, indragen fiber och parkering. Det centrala läget gör att du har nära till all tänkbar service så som butiker, restauranger, vårdcentral, busshållplats osv. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Finalvägen 16, Symfonibyn, Staffanstorps kommun

Finalvägen 16

Villa
Symfonibyn, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
4 500 000 kr
136 + 40 m²
4 rum
940 m² tomt

Välkommen till denna välskötta 1-plansvilla på utmärkt läge i attraktiva Symfonibyn i Staffanstorp. Huset är välplanerat med tre bra sovrum, vardagsrum med stora fönsterpartier, stort helkaklat badrum, rymligt kök och separat tvättstuga. Från huset når man ut i det vidbyggda dubbelgaraget med plats för två bilar. Stor lättskött tomt med uterum, stensatt uteplats, trädäck och gräsmatta. Här bor ni verkligen i ett trevligt område av Staffanstorp, med närhet till allt man kan önska. Här finns gott om både förskolor, skolor och möjligheter till fritidsaktiviteter. Butiker och restauranger likaså. Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Staffanstorp tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Nämndemansgården 12 A, Nämndemansgården, Staffanstorps kommun

Nämndemansgården 12 A

Lägenhet
Nämndemansgården, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 395 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
4 444 kr/mån
20 515 kr/m²

Tillfälle att förvärva en av de populära marklägenheterna på Nämndemansgården i Staffanstorp. Lägenheten som ligger på en hörna är i bra skick med bl a trevligt kök och helkaklat badrum. Till lägenheten hör en balkong i västerläge under tak med nylagt trädäck. Utanför balkongen finns även en liten täppa med gräsmatta och avgränsande häck som går att nyttja. Välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Fiber och parkering finns. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Storgatan 12 D, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Storgatan 12 D

Radhus
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 895 000 kr
113,5 m²
5 rum
8 605 kr/mån
16 696 kr/m²

Välkommen till detta charmiga gatuhus i två plan i centrala Staffanstorp. Bostaden har ett trevligt kök med utgång till uteplatsen och gott om sällskapsytor med både vardagsrum på bottenplan och allrum på ovanvåningen. Det finns också två badrum varav det ena också har tvättmaskin och torktumlare. På husets baksida finns en skyddad stensatt uteplats med markis i söderläge in mot den mysiga gården. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi där värme, vatten och p-plats ingår i avgiften.  Fiber finns indraget i bostaden. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Domarringen 3, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Domarringen 3

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
4 495 000 kr
173 m²
8 rum
780 m² tomt

På ett av Staffanstorps bästa lägen ligger denna stora och välskötta 1,5-plansvilla i vinkel med uppvuxen trädgård och stort uterum. Huset som har haft samma ägare sedan det byggdes 1973 består av 8 rum varav 6 sovrum. Uppvuxen trädgård med flera uteplatser, växthus och liten damm. Huset värms upp med en luft/vatten värmepump och fiber är indraget. Utmärkt läge i Staffanstorp nära både centrum, skolor, förskolor och grönområden.

  • Plus
Honungsvägen 6, Kyrkbyn, Staffanstorps kommun

Honungsvägen 6

Radhus
Kyrkbyn, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
2 995 000 kr
93 + 10 m²
3 rum
216 m² tomt

Nu har vi återigen fått förtroendet att förmedla ett av de populära radhusen i Kyrkbyn! Attraktivt beläget på Honungsvägen 6 hittar vi detta välplanerade radhus om på 93 kvadratmeter. Till huset, som är byggt 1981, hör en 216 kvadratmeter lättskött tomt. Husets rumsfördelning erbjuder idag bl.a. vardagsrum, två sovrum, kök med matplats, badrum, wc/dusch och tvättstuga. Dess välplanerade och praktiska planlösning ger ett mycket bekvämt boende i ett plan. En parkeringsplats tillhör fastigheten. Här bor ni verkligen i en populär del av Staffanstorp, med närhet till allt man kan önska. I Kyrkbyn finns en blandad bebyggelse, allt från friliggande villor till radhus och kedjehus. Här finns gott om både förskolor, skolor och möjligheter till fritidsaktiviteter. Butiker och restauranger likaså. Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Staffanstorp tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer. Härifrån når du även snabbt till både Malmö, Lund och Köpenhamn.

Halvmånen 3, Månbyn, Staffanstorps kommun

Halvmånen 3

Villa
Månbyn, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
4 495 000 kr
143 + 90 m²
5 rum
363 m² tomt

Välkommen till denna välskötta och smakfullt renoverade familjevilla med en totalyta om hela 233 kvm med stort vardagsrum med spiskamin och kök i öppen planlösning med stora fönsterpartier mot trädgård. Inredd källare med fantastiska bonusytor så som allrum, hobbyrum, separat tvättstuga och relaxavdelning med bastu. Härlig hörntomt med insynsskyddad trädgård med trädäck och gräsmatta. Garage finns i anslutning till huset. Utmärkt läge i lugnt villaområde i Staffanstorp. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Florsockergränd 2 B, Centralt, Staffanstorps kommun

Florsockergränd 2 B

Lägenhet
Centralt, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 895 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/5
6 455 kr/mån
25 608 kr/m²

Här presenteras en tilltalande lägenhet om 3 rum och kök med trivsam balkong i härligt västerläge. Lägenheten som du når med hiss är modern, trivsam, ytsmart och väl genomtänkt. Varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. En rymlig social yta med öppen planlösning mellan det välutrustade köket och vardagsrummet gör lägenheten ljus och luftig. Planlösningen gör det enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som grytorna står på spisen. Här erbjuds även två bra sovrum och i det helkaklade badrummet finns både dusch, tvättmaskin och torktumlare. Utanför dörren finns också en helt ny busshållplats med täta turer direkt till Malmö C. I närheten finns även busshållplats till Lund och med bil är du snabbt ute på väg 11 mot Malmö eller väg 108 mot Lund. Gröna parker in på knuten tillsammans med närhet till service och butiker gör Sockerstan till en idealisk plats för familjelivet. Brf Sockerstan ger dig möjligheter att förverkliga dina drömmar om ett eget boende. Upplev känslan av hur det är att bo i en nybyggd lägenhet, inga tidskrävande renoveringar. Det är bara att luta sig tillbaka och istället koncentrera sig på allt lustfyllt – som familj och fritidsintressen. Ett modernt boende för dig som ställer höga krav!

  • Balkong
  • Hiss
Bråhögsplatsen 1 A, Centralt, Staffanstorps kommun

Bråhögsplatsen 1 A

Lägenhet
Centralt, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp
4 995 000 kr
137 m²
3 rum
vån 2
36 460 kr/m²

Unik chans att förvärva ett av de exklusiva penthousen med privat atriumgård byggt ovanpå butiker, gym osv mitt i centrala Staffanstorp. Här bor du ostört och insynsskyddat samtidigt som du har nära till liv och rörelse, restauranger, butiker och service. Huset som är på 137 kvm är påkostat med parkettgolv i alla rum, kök med granitbänkskivor och köks-ö, stora glaspartier och skjutdörrar mot atriumgården, två helkaklade badrum, två rejäla sovrum med skjutdörrsgarderob och rymlig tvättstuga. Behöver du fler sovrum går det att dela av och skapa ett tredje sovrum. Husets hjärta är den insynsskyddade atriumgården med skjutbart tak som styrs med fjärrkontroll. Från atriumgården letar dagsljuset sig in i bostaden under dagens alla timmar. De vackra och ekologiska sedumtaket gör temperaturen behaglig året om. Bostaden har vattenburen golvvärme i alla rum och låg driftskostnad. På framsidan finns en stensatt uteplats med plats för både grillen och en sittgrupp. Från två av husens hissar når du direkt ner i det underjordiska garaget där du du tryggt kan parkera din bil. Ett bekvämt och lyxigt boende för dig som vill ha en bostad utöver det vanliga.

  • Hiss
  • Äganderätt
  • Energieffektiv

Visar alla 11