Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stubbekasvägen 24F, Ed, Dals-Eds kommun
  • Mån 6 maj kl 16:00

Stubbekasvägen 24F

Lägenhet
Ed, Dals-Eds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
250 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 133 kr/mån
3 817 kr/m²

Välkommen till Stubbekasvägen 24F. En smart planerad och stilren bostad om 65,5 kvm med fräscha ytskikt samt bra förvaringsmöjligheter. Ett smidigt och funktionellt boende i bra skick där det bara är att flytta in och börja trivas, beläget i ett lugnt område med närhet till natur. Lägenheten är fördelad på 2 rum och kök med inbjudande och ljus hall. Vardagsrummet är öppet, stilrent och erbjuder gott om ljusinsläpp. Ombonat sovrum med praktisk klädkammare. Funktionellt kök med plats för separat matplats samt ett anslutande förråd. I badrummet finns duschkabin samt en ny kombinerad tvätt/torkmaskin. Uteplatsen nås via vardagsrummet samt från entrén, här kan man njuta av lugnet och utsikten mot grönområde. På utsidan finns ett praktiskt förråd. Fönster är av 3-glas. Genom bostadsrättsföreningen har man tillgång till tvättstuga, soprum, trädgårdsförråd, övernattningslägenhet och cykelförråd. Läget här på Stubbekasvägen i Ed är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. I närområdet hittar du bl.a. förskola, skola, vackra grönområden, badsjö och fotbollsplan. Inom gångavstånd finns butiker, bank, restauranger och tågstation m.m. Från Eds tågstation finns goda tågförbindelser mellan Göteborg och Oslo. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Enetsvägen 43, Dals Långed, Bengtsfors kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Enetsvägen 43

Villa
Dals Långed, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 495 000 kr
135 + 50 m²
6 rum
1 079 m² tomt

Välkommen till Enetsvägen 43! En mycket välskött och familjevänlig villa om 135 kvm + 50 kvm (biarea) med 6 ROK, beläget i ett trivsamt och harmoniskt område med närhet till sjö och natur! Huset har under åren renoverats med omtanke och ger ett mycket välskött intryck. Här är det bara att vrida om nyckeln och flytta in. Fastigheten erbjuder bland annat ett stilrent kök med fina ytskikt, ett hemtrevligt vardagsrum med mycket ljusinsläpp, gedigen täljstenskamin och utgång till ett trivsamt altandäck, två fina sovrum med inbyggda garderober samt ett rejält dubbelgarage. På övre plan hittar vi ett kaklat badrum med duschkabin och på källarplan finns ett praktiskt tvättrum med tvättmaskin och tvättho. På källarplan hittar vi även ett torkrum, ett pannrum samt goda förvaringsmöjligheter. Uppvärmning sker via Luft/vattenpump. Fönster är av 3-glas. Huset omges av en lummig trädgårdstomt om 1079 kvm med många fina planteringar. Här finns gott om utrymme för både egna odlingar och sociala aktiviteter. På tomten finns även en ombyggd förrådsbyggnad om cirka 12 kvm (el finns). Dals Långed är beläget cirka två mil söder om Bengtsfors. Här finns en mataffär, antik/loppisar samt caféer och några matställen. Orten har också förskola och grundskola upp till årskurs fem. Busshållplats med förbindelser till bland annat Bengtsfors, Åmål och Dals- Ed finns i närheten. Cirka 6 km från bostaden ligger den omtyckta herrgården Baldersnäs som bland annat har en välbesökt restaurang. I centrala Bengtsfors finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, café och gym.

  • Plus
Klippstigen 7, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Klippstigen 7

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 500 000 kr
99 + 99 m²
5 rum
789 m² tomt

Varmt välkommen till Klippstigen 7! En välplanerat och hemtrevlig villa om 99 kvm med 5 ROK, perfekt för hela familjen. Fastigheten erbjuder bland annat en inbjudande planlösning, fräscha ytskikt och gott om förvaringsutrymmen. Här finner vi ett praktiskt kök, tre sovrum, trivsamt vardagsrum med stora glaspartier samt en rymlig gillestuga med braskamin. Vi hittar även ett vinterisolerat uterummet i bra solläge med utsikt över parkområdet samt garaget med carport. På entréplan finns ett välutrustat badrum med duschkabin och en wc på källarplan. Uppvärmning sker via Bergvärme samt luftvärmepump. Fönster är av 3-glas. På taket är ett modernt solcellssystem monterat (år 2023) kopplat till batterier mot stödtjänster (Checkwatt) vilket ger en mycket kostnadseffektiv elförbrukning. Fiber finns installerat och ytterdörren öppnas med smidigt kodlås. Här finns allt som behövs för att flytta in och slå sig till ro. Huset omges av en öppen och lättskött trädgårdstomt om 789 kvm med utrymme som passar aktiviteter för hela familjen. Huset är beläget i attraktivt och familjevänligt kvarter med närhet till fina skogspartier och gångavstånd till badmöjligheter. I centrala Bengtsfors som ligger 5 minuter bort med bil finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, skola, café och gym. Det finns även goda bussförbindelse med lokaltrafiken till Åmål, Ed, Uddevalla och Årjäng. Välkommen till visningen!

Stenebyvägen 28, Dals Långed, Bengtsfors kommun

Stenebyvägen 28

Övrigt
Dals Långed, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
750 000 kr
934 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna lokalt belägna hyresfastighet i Dals Långed med goda möjligheter för uthyrning av bl.a. lokal/kontor, förråd, butik och utrymme för egen verksamhet. Solid tvåplanshus med källare om totalt ca 515 kvm. Tillbyggdes år 1995. Effektivt uppvärmningssystem via luft/vattenpump från CTC som installerades år 2023. Kapacitet för 600 kvm. Fastigheten är ansluten till fiber med idag 5st switchar. Solfångare finns. Butikslokal om ca 73 kvm + 10 kvm lagerutrymme är idag uthyrd med tillsvidarekontrakt, hyresintäkt 79 125 kr/år. Potential till ytterligare lokaler till uthyrning eller egen verksamhet på entréplan och källarplan. Övre plan består av en lägenhet som idag nyttjas via ett nyttjanderättsavtal. Beräknad driftkostnad ca 74 190 kr/år. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Tomt om 934 kvm med äldre garage. Pakeringsmöjlighet vid fastigheten och i närheten. Dals Långed är ett levande samhälle med mycket turistliv, kultur, vacker natur och sjöar. Här finns också Stenebyskolan med utbildningar inom konst och konsthantverk vid Göteborgs universitet. Inom området finns flera viktiga företag inom besöksnäringen som Baldersnäs herrgård och Dalslandsaktiviteter. Här finns också ett antal tillverkande industrier, till exempel Mustadfors bruk. Välkommen att kontakta oss för visning!

Vammerviken Berget 4, Gustavsfors, Bengtsfors kommun
  • Ons 1 maj kl 11:00

Vammerviken Berget 4

Villa
Gustavsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
2 495 000 kr
88 m²
4 rum
4 879 m² tomt

Välkommen till Vammerviken Berget 4! Enplanshus om 88 kvm med fantastisk utsikt över sjön Västra Silen och naturen. Solid och välskött enplanshus som kan nyttjas som både permanent- och fritidsboende. Inbjudande planlösning för delat på 4 ROK, varav tre sovrum, och ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt golvvärme. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med tak upp till nock. Här finns också en kamin och tillgång till ett inglasade uterummet. Rymligt uterum med utsikt mot sjön och är perfekt för midsommarfirande eller kräftskiva. Huset är genomgående inrett med ljusa ytskikt, fina trägolv från Baseco och genomsyrar en trivsam känsla. Längs med bostadshuset finns även en altan med sjöutsikt. Altanen nås bl.a. från köket och uterummet. Tillhörande fastigheten finns även ett garage med mekanisk port och carport. Byggår 2010. Uppvärmning och starkström finns. Det finns även en gäststuga/friggebod om ca 7,5 kvm och ett växthus. Enskilt vatten och avlopp. Värmekabel till vatten finns. Tomten är fördelad med planteringar, gräsmatta och naturtomt. Fastigheten är belägen med nära till naturen, flera sjöar, bra svamp/bärskogar och vandringsleder. Det lilla samhället Gustavsfors, som ligger cirka 5,5 km från bostaden, finns det en lanthandel och bensintapp. På sommaren finns det även café och kanotuthyrning vid Dalslands kanal. Bostaden ligger i närhet till både Årjäng och norska gränsen. I Bengtsfors centrum som ligger cirka 30 km från bostaden finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, skola, café och gym.

  • Plus
Enetsvägen 76, Dals Långed, Bengtsfors kommun
  • Mån 22 apr kl 16:00

Enetsvägen 76

Villa
Dals Långed, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
915 000 kr
128 + 15 m²
3 rum
2 220 m² tomt

Varmt välkommen till Enetsvägen 76! Här hittar vi en öppen och och hemtrevlig villa om 128 kvm med 3 ROK. Huset erbjuder bland annat fräscha ytskikt, bra planlösning, öppen spis samt golvvärme på hela entréplanet, beläget med gångavstånd till vacker natur och sjö. Bostaden är till stora delar renoverad både invändigt och utvändigt och ger ett genomgående mycket välskött intryck. På entréplan hittar vi ett hemtrevligt vardagsrum med utgång till ett vackert inglasat uterum om cirka 40 kvm, öppen spis samt fint parkettgolv. Här finns även ett praktiskt och stilrent kök (Kvik) med vit inredning och köksö, ett fint kaklat badrum med badkar, duschkabin och tvättmaskin. På övre plan finns en hall , två fina sovrum samt klädkammare och kattvind. I källaren hittar vi ett pannrum samt flera förvaringsutrymmen. Uppvärmning sker via bergvärme samt luftvärmepump. Fönster är av 3-glas. Här finns allt man behöver för att flytta in och slå sig till ro. Huset omges av en stor och lummig trädgårdstomt om 2200 kvm med fruktträd och gräsytor vilket passar perfekt för barnlek och sociala aktiviteter. På tomten finns även två förrådsbyggnader med plats för gräsklippare och verktyg. Dals Långed är beläget cirka två mil söder om Bengtsfors. Här finns en mataffär, antik/loppisar samt caféer och några matställen. Orten har också förskola och grundskola upp till årskurs fem. Närhet till busshållplats med förbindelser till bland annat Bengtsfors, Åmål och Dals- Ed. Cirka 7 km från bostaden ligger den omtyckta herrgården Baldersnäs som bland annat har en välbesökt restaurang. I Bengtsfors centrum finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, café och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Björtveten 16, Bäckefors, Bengtsfors kommun
  • Budgivning pågår

Björtveten 16

Övrigt
Bäckefors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 450 000 kr
1,9 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna rymliga och välskötta industrifastighet med mycket möjligheter för egen verksamhet som tex. verkstad samt uthyrning av utrymmen. Byggnaden är om totalt 1750 kvm indelad i en kontor/lägenhetsdel om 220 kvm och produktionshallar/verkstad/lager om 1530 kvm. Hyreslägenhet uthyrd och resterande utrymmen är delvis uthyrt idag. Förrådsbyggnad som delvis är uthyrd. Fiber finns installerat i byggnaden. Hela fastigheten värms upp per idag med luftvärmepumpar och oljepanna med effektivt ventilationssystem. Tomtmark om ca 1,9 ha med utrymme för förvaring och maskiner. Enskilt vatten och trekammarbrunn med infiltration från år 2021. Fastigheten är belägen strax utanför Bäckefors samhälle och lättåtkomligt från landsvägen för bilar och lastbilar. Välkommen att kontakta oss för visning!

  • Plus
Laxsjöns friluftsgård 10, Dals Långed, Bengtsfors kommun

Laxsjöns friluftsgård 10

Villa
Dals Långed, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 425 000 kr
68 + 9 m²
3 rum
3 495 m² tomt

Välkommen till Laxsjöns Friluftsgård 10! Bostaden som ligger i närheten av Laxsjön är väl omhändertagen och ger ett genomgående gott intryck. Här erbjuds bland annat ett hemtrevligt vardagsrum, ett modernt och välutrustat kök med golvvärme via el. Vidare hittar vi ett stort badrum med duschkabin och tvättmaskin samt två mysiga sovrum med förvaringsmöjligheter. Uppvärmningen sker via direktverkande el. Bostaden omges av en öppen och lättskött trädgårdstomt om 3495 kvm med mycket yta för barnlek och sociala aktiviteter. Större altan med utsikt över trädgården och mot sjön. Gott om plats för flera möbelgrupper. På tomten finns ett nybyggt vedförråd (år 2023), en äldre lada och jordkällare. Fastigheten är avskilt belägen med gångavstånd till populära Laxsjö camping. I närområdet finns vacker natur, Dalslands Aktiviteter, loppisar och Dals Långed samhälle. Dals Långed är beläget cirka två mil söder om Bengtsfors. Här finns en mataffär, antik/loppisar samt caféer och några matställen. Orten har också förskola och grundskola upp till årskurs fem. Närhet till busshållplats med förbindelser till bland annat Bengtsfors, Åmål och Dals- Ed. Cirka 4 km från bostaden ligger den omtyckta herrgården Baldersnäs som bland annat har en välbesökt restaurang. I Bengtsfors centrum finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, café och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Gärdesvägen 7, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Gärdesvägen 7

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
925 000 kr
104 + 92 m²
4 rum
1 155 m² tomt

Välkommen till Gärdesvägen 7! Ett funktionellt boende som passar perfekt för barnfamiljen! Här hittar vi en 1½ plan villa med källare om 104 kvm med en öppen trädgårdstomt om 1155 kvm. Bostaden erbjuder en praktisk planlösning med gott om yta där flera av rummen har renoverats och förbättrats under de senaste åren. På entréplan hittar vi bland annat ett hemtrevligt vardagsrum med utgång till en rymlig altan med tak, ett praktiskt kök med separat plats för matgrupp, ett badrum med duschkabin samt ett sovrum med inbyggd garderob. Vidare på övervåningen finns två sovrum med fräscha ytskikt, en wc samt klädkammare med gott om plats för förvaring. På källarplan hittar vi tvättrum med tvättmaskin, flera förrådsutrymmen samt ett pannrum. I anslutning till huset finns ett rymligt garage med mekanisk port som rymmer en bil. Uppvärmning sker via direktverkande el samt en gedigen kamin placerad i vardagsrummet. Fönster är av 3-glas (installerade jan 2022). På tomten finns ett även en uteplats med staket, en förrådsbyggnad och ett vedförråd. Bostaden är beläget i trivsamt barnvänligt område med gångavstånd till bland annat lekplats och naturområden. I Bengtsfors centrum som ligger 5 minuter bort med bil finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, skola, café och gym. Det finns även goda bussförbindelse med lokaltrafiken till Åmål, Ed, Uddevalla och Årjäng. Varmt välkommen på visning!

Bäckedalsgatan 9, Bengtsfors, Bengtsfors kommun
  • Budgivning pågår

Bäckedalsgatan 9

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 800 000 kr
148 + 40 m²
6 rum
1 049 m² tomt

Välkommen till detta välhållna hus om 148 kvm - Ett hem att trivas i! Här erbjuds ett perfekt planerat boende vars öppna ytor hjälper till att skapa ett hem som aldrig känns trångt eller belamrat. Här är vardagsrummet husets givna samlingspunkt – ett rymligt, socialt och stilrent rum med parkettgolv och väggar i ljus tapet. Gott om plats för flera sällskapsytor och en vacker kakelugn som höjer mysfaktorn. Huset har totalt 5 sovrum i bra storlek. Kök med plats för matgrupp. Tvättstuga med groventré i anslutning samt bad/WC på två plan. Här finns även ett praktiskt dubbelgarage med betongplatta och 2 garageportar. Huset har en trevlig och insynsskyddad uteplats angränsande mot naturen samt en lättskött trädgårdstomt . Här bor man i ett familjevänligt och lugnt område med närhet till rogivande natur samt elljusspår. Inom gångavstånd finns, förskolor, skolor, idrottsplats samt butiker i centrala Bengtsfors. Varmt välkommen på visning.

  • Plus

Visar alla 10