Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karbinvägen 7, Östersund, Östersunds kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
Karbinvägen 7, Östersund, Östersunds kommun, bild 2
Karbinvägen 7, Östersund, Östersunds kommun, bild 3

Karbinvägen 7

Radhus
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
3 990 000 kr
115 m²
4 rum
584 m² tomt

Varmt välkommen till Karbinvägen 7, en pärla i Remonthagen som erbjuder en harmonisk kombination av 50-tals charm och modern bekvämlighet! Här kan du njuta av soliga dagar, det finns en altan på både framsidan och baksidan, perfekt för såväl morgonkaffet som kvällens grillning. Köket, renoverat 2023, är en dröm för den matlagningsintresserade med sin stilrena design och moderna utrustning. Huset rymmer tre nyrenoverade sovrum som erbjuder plats för både vila och återhämtning. Badrummet renoverades så sent som 2022. Energieffektiv vardag med fjärrvärme samt solceller som installerades 2022. Självklart kan du ladda bilden på egen el! Det tillhörande garaget kompletterar bostaden och ger extra utrymme för förvaring eller hobbyprojekt. Missa inte chansen att skapa ditt nästa hem på denna idylliska adress. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Skogsvägen 8B, Frösön, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skogsvägen 8B

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
4 460 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/2
5 396 kr/mån
45 510 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en av de fantastiska lägenheterna i Brf Önebacken på Frösön. Lägenheten för dig som ställer höga krav på komfort, kvalité och estetik. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Hiss
Norra Gröngatan 5B, Östersund, Östersunds kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00

Norra Gröngatan 5B

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 395 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 682 kr/mån
26 075 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen på eftertraktad adress i Karlslund! På Norra Gröngatan 5B erbjuds du en ljus och välplanerad bostad med fina trägolv och möjlighet till ett extrarum. Lägenheten präglas av en hemtrevlig atmosfär, perfekt för den som söker stadens puls kombinerat med ett lugnt och skönt boende. Det rymliga vardagsrummet med sina stora fönsterpartier bjuder in till både ljus och liv, charmigt kök i stilren färg, rogivande sovrum med plats för dubbelsäng. chansen att göra denna pärla till ditt nya hem! I Karlslund bor du med grönskande grönområden runt knuten men även centralt med närhet till allt som Östersund har att erbjuda. Härifrån har du bland annat gångavstånd till mataffärer, restauranger och Östersunds centrum. Även skidstadion med dess skidspår finns på nära håll. Mittuniversitetet samt flera gymnasieskolor finns på praktiskt gångavstånd!

  • Plus
Odensalagatan 41B, Odenslund, Östersunds kommun

Odensalagatan 41B

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 375 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1
3 854 kr/mån
18 456 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga lägenhet på Odensalagatan 41. Här har du chansen att förvandla denna bostad och skapa din alldeles egna personliga touch. Lägenheten har ett stort och välplanerat kök med gott om plats för matbord och en fransk balkong som vetter mot innergården. Lägenheten har två sovrum med garderober, ett fräscht badrum med klinker och kakel samt en tvättmaskin. Balkongen är rymlig med plats för bord och stolar och har ett härligt solläge. Här bor du och familjen i ett lugnt och trivsamt område med närhet till allt du behöver för ett bekvämt liv, såsom skolor, dagis, livsmedelsaffär och kommunikationer. Alldeles utanför husen finns innergården med lekplats och fotbollsmål och basketplan/korg finns i närheten för de aktiva. Föreningen är välskött och har bland annat handikappramp till varje uppgång.

  • Balkong
Brunflovägen 6A, Östersund, Östersunds kommun

Brunflovägen 6A

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 295 000 kr
48 m²
1 rum
vån 2/3
2 494 kr/mån
26 979 kr/m²

Denna lägenhet är ett drömboende för dig som vill ha en modern och bekväm bostad med charmiga detaljer. Här möts du av fina trägolv som ger värme och karaktär, djupa fönsternischer som släpper in mycket ljus, och högt i tak som ger en luftig känsla. Lägenheten har ett stort sovrum med plats för ett större matbord, ett modernt kök i öppen planlösning till ett vardagsrum och ett fint badrum. I hallen finns två klädkammare som ger gott om förvaringsutrymme. Läget är perfekt för dig som vill bo nära centrum, med gångavstånd till butiker, restauranger, parker och kollektivtrafik. Välkommen på visning till en inflyttningsklar och mycket fin lägenhet!

Östfjällvägen 9, Nedre Torvalla, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Östfjällvägen 9

Lägenhet
Nedre Torvalla, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
650 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 659 kr/mån
10 000 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa belägen på Östfjällvägen 9! Bostaden erbjuder ett bekvämt boende med ett fint kök i vitt utförande där det går som en dans att laga mat. Rymligt vardagsrum med ljusinläpp från två håll ger en lugn och rofylld känsla. Den rymliga balkongen har ett perfekt solläge och vetter mot ett lugnt skogsparti. Som bonus har lägenheten ett insynsskyddat läge. Praktisk förråd alldeles bredvid lägenheten! På Östfjällvägen har du chansen att bo i ett trevligt och barnvänligt område. Här har du lekplats alldeles intill bostaden och nära till förskolor och skola. Fina friluftsområden med elljusspår finns i närheten och bra bussförbindelser till centrala Östersund. Bra och trevlig förening som anordnar gemensamma tillställningar för sina medlemmar. Föreningen erbjuder bland annat bastu, övernattningslägenhet och samlingslokal. Redan nu kan du spana in bostaden via vår digitala 3D-visning. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Rågvägen 2, Östersund, Östersunds kommun
Rågvägen 2, Östersund, Östersunds kommun, bild 2
Rågvägen 2, Östersund, Östersunds kommun, bild 3

Rågvägen 2

Villa
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
4 200 000 kr
119 + 69 m²
8 rum
1 395 m² tomt

Välkommen till denna fina villa i Ängsmon. Här har du många bra sovrum, bastu, dubbla badrum, separat tvättstuga med groventré, stora öppna ytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Här är det nära till naturen, bussen, förskola och skola.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Täppvägen 19, Krokom, Krokoms kommun

Täppvägen 19

Villa
Krokom, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 950 000 kr
144 m²
5 rum
873 m² tomt

Söker ni efter ett hem att längta hem till? I Krokom på Täppvägen 19 finns en villa som kan vara svaret på den frågan! Det mesta finns av det du kan önska dig för ett bekvämt och trivsamt boende. Det gör inget heller att villan är väldigt snygg estetiskt, har en bra energideklaration att visa upp - den är väldigt praktisk också! Här finns ett stort och ljust vardagsrum, ett stort kök som har lantlig känsla med en vedspis samt en stor matplats för stort sällskap. Fyra rymliga sovrum finns på övre plan, ett badrum på vardera planen samt ett härligt uterum där du sommartid kan njuta av utsikten över den grönskande trädgården. Området är mycket barnvänligt och här har du praktiskt taget 5–10 minuters närhet till allt du behöver, såsom skolor, dagis, kommunikationer och affärer. Här kan barnen gå själva till skolan utan att behöva korsa större vägar. Den fina och plana trädgården kommer garanterat att bjuda på några roliga sommarlekar, fotbollsmatcher med barnen. Som grädde på moset finns en vedeldad bastu där du kan koppla av efter en lång dag eller efter skidturen. Ett stort garage med förråd baktill ger dig gott om plats för bilen och annat du vill förvara. Ytterligare ett litet förråd finns på tomten.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Rapsvägen 2A, Ängsmon, Östersunds kommun

Rapsvägen 2A

Lägenhet
Ängsmon, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 490 000 kr
115 m²
5 rum
6 171 kr/mån
21 652 kr/m²

Detta fina parhus visas 17/4 - Boka via hemsidan! Nybyggt med två altaner och carport med förråd!

  • Uteplats
Rådhusgatan 61D, Söder, Östersunds kommun

Rådhusgatan 61D

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 375 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
4 043 kr/mån
21 154 kr/m²

Med gångavstånd till det mesta och nyligen renoverad så får du nu möjligheten att bo både praktiskt och modernt till ett riktigt kanonpris i denna mysiga lägenhet! Kök och badrum från 2016 samt ljusa fina ytskikt ger dig möjligheten att njuta till fullo av ditt nya boende utan jobbiga renoveringar. Här du bor bekymmersfritt så varför inte börja din dag med lite färskt bröd från Frejas Bakeri till frukost eller kanske en fika på Edenbos? Gillar du att träna så kan man enkelt gå på ett träningspass på gymmet på gatan nedanför eller kanske ta en promenad längs Storsjöns vackra strandlinje. Närheten till tågstationen, badhuset och vackra gång/cykelvägar gör detta område till en ren fröjd att bo i. Gillar du även shopping så kan du ta en tur in till city och sedan avsluta dagen med en bit god mat på någon utav stadens många härliga restauranger. Brf Gäddan erbjuder dig fina förmåner som boende såsom tex fiber i fastigheten, hobbyrum samt en fin relaxavdelning inom föreningen. Vandra gärna runt med vår läckra 3D visning och anmäl dig gärna till visningen så ses vi inom kort!

Vikeränget 771, Nälden, Krokoms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vikeränget 771

Gård/Skog
Nälden, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 800 000 kr
40,3 ha tomt

Denna fastighet är en sällsynt pärla för den som söker ett exklusivt tillhåll i naturen, med möjligheter till både avkoppling och aktiviteter. Den egna stranden erbjuder en plats för stillhet vid vattnet eller som utgångspunkt för båtliv och fiske. Skogen ger en känsla av äventyr och möjlighet till ekonomisk avkastning genom hållbart skogsbruk .Egenskaper: Storlek: 40 hektar av mångsidig skogsmark och ett virkesförråd på 4.800 m3sk. Läge: Privat och avskilt med direkt tillgång till stranden. Natur: Rik på flora och fauna, perfekt för naturälskaren eller jägaren. Potential: Det vackra läget inbjuder också till exploatering av nya bostäder.

Odensalagatan 41D, Tegelplan, Östersunds kommun

Odensalagatan 41D

Lägenhet
Tegelplan, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 390 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 831 kr/mån
18 658 kr/m²

Några få trappsteg upp på Odensalagatan 41D är nu denna hemtrevliga 3:a ute till försäljning! Här erbjuds du en välplanerad bostad med inglasad balkong i soligt läge. Köket har stor matplats och vardagsrummet är ljust tack vare det stora fönsterpartiet samt det extra fönstret som det härliga gavelläget ger. Här bor du på mysiga Tegelplan, med mataffär, fik och restaurang och där allmänna kommunikationer ligger precis runt hörnet. Campus har du en promenad bort och centrum, med alla butiker och gågator når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med det perfekta läget! Välkommen att anmäla dig på visning! Redan nu kan du spana in lägenheten via vår 3D-film.

  • Balkong
Rådhusgatan 95A, Söder, Östersunds kommun

Rådhusgatan 95A

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 190 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 850 kr/mån
20 696 kr/m²

Välkommen till Rådhusgatan 95A och denna trevliga 2:a! Fint kök med ett mysigt burspråk där matbordet får plats. Det trevliga vardagsrummet är lättmöblerat och har ett vackert parkettgolv. På den härliga balkongen med eftermiddags- och kvällssol kan du njuta efter jobbet och under varma kvällar. Bonus att både internet och hushållsel ingår i avgiften! På Söder bor du nära matvaruaffär och restauranger. Stadskärnan och Storsjön ligger på promenadavstånd och du har nära till allmänna kommunikationer. Spana gärna in bostaden redan idag via vår 3D-visning. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Snösparvvägen 9, Sånghusvallen, Krokoms kommun

Snösparvvägen 9

Lägenhet
Sånghusvallen, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 825 000 kr
115 m²
5 rum
6 702 kr/mån
24 565 kr/m²

Varmt välkommen till detta fina parhus med fyra sovrum, två badrum och separat tvättstuga. Du bor med skogen som granne, har egen carport med förråd och uteplatser på båda sidor om huset. Här är det klart att flytta in!

  • Energieffektiv
Övre Hantverksgatan 41d, Östersund, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Övre Hantverksgatan 41d

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 575 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
5 586 kr/mån
21 575 kr/m²

Här kan du njuta av stora ytor för umgänge och kökshäng! Trevligt sovrum, gästrum/kontor, stor klädkammare och bra badrum. Balkongen bjuder på soligt läge under morgon och förmiddag och inglasningen förlänger kvällarna. Snyggt målat och fina golv.

Digernäs 520, Frösön, Östersunds kommun

Digernäs 520

Tomt
Frösön, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 850 000 kr
5 402 m² tomt

Föreställ er att vakna upp till en spektakulär utsikt över Storsjöns glittrande vatten och den jämtländska fjällvärlden. I Digernäs väntar en unik möjlighet att förverkliga er dröm om det perfekta boendet. Denna exklusiva tomt erbjuder inte bara betagande panoramavy över sjön och fjällen, utan också en fridfull tillvaro i harmoni med naturen och närhet till Storsjöns badvänliga vatten. Här kan ni bygga ert drömhus med stora fönsterpartier som ramar in landskapet som ett levande konstverk. Tomten är generöst tilltagen och ger gott om utrymme för trädgård, uteplats och kanske till och med ett gästhus. Med närhet till både vatten och skog är detta en plats där årstidernas växlingar kan upplevas fullt ut, från sommarens midnattssol till vinterns norrsken. Missa inte chansen att skapa ert eget paradis i Digernäs, där livets bästa stunder väntar runt hörnet. Tomten ligger utanför detaljplanerat område så här kan ni förverkliga era drömmar. Säljaren har ett beviljat bygglov från mars 2022, bygglovet anser en 2-plansvilla med vindsloft och med en bruttoarea på ca 392 kvadratmeter! Här får ni en rymlig och trevlig tomt på hela 5402 kvadratmeter! Ni kan njuta av den friska luften, det rika djurlivet och de vackra årstiderna som erbjuds här på "Annersia". Digernäs är en charmig by med en välkomnande gemenskap och behagligt pendlingsavstånd in till Östersund, ca 15 minuter med bil. I Böle finns en populär förskola och skola upp till årskurs 6. Bra bussförbindelser med länstrafiken. Här kan ni förverkliga er dröm om ett lantligt liv med hög livskvalitet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Lillsjöhögen 286, Östersund, Östersunds kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Lillsjöhögen 286, Östersund, Östersunds kommun, bild 2
Lillsjöhögen 286, Östersund, Östersunds kommun, bild 3

Lillsjöhögen 286

Villa
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
5 795 000 kr
131 + 15 m²
6 rum
1,3 ha tomt

Med oslagbart läge på strandtomt i Lillsjöhögen kan vi nu presentera en nyrenoverad villa i högsta klass! Här förverkligas er bostadsdröm med stor tomt på över 12 000 kvadratmeter samt en rymlig villa där hela familjen får plats. På fastigheten finns det även möjlighet till hyresintäkter då det finns både en verkstad med kontorsdel samt ett till bostadshus. I Lillsjöhögen bor ni i en välkomnande och härlig by med närhet till naturen och vackra omgivningar. Här finns det bl.a. förskola, belyst hockeyplan, fina elljusspår, badplats med bastu, vacker stavkyrka samt bygdegård och bagarstuga som man kan hyra. In till Östersunds stadskärna är det endast en bilresa på ca 25 minuter. Varmt välkommen att anmäla er på visning! Redan nu kan ni spana in huset via vår 3D-visning!

  • Premium
Hallom 610, Oviken, Bergs kommun

Hallom 610

Villa
Oviken, Bergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
750 000 kr
49 m²
2 204 m² tomt

Välkommen till denna helrenoverade stuga i Hallom, en idyllisk plats med utsikt över fjällen. Här kan du njuta av närheten till skidåkning i alla dess former, skoteråkning och naturliv i allmänhet. Endast 4 km från skidbacken och kälkparken i Persåsen, 3 mil till Gräftåvallen, 4 mil till Bydalen och 6 minuter till affär mm i Myrviken, där allmän service som affärer, restauranger, kaféer och kommunikationer finns. För permanentboende är det extra plus med närhet till förskola och skola. En perfekt kombination av natur och bekvämlighet!

Norra Strandvägen 16C, Frösön, Östersunds kommun

Norra Strandvägen 16C

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 013 kr/mån
21 339 kr/m²

Välkommen till Norra Strandvägen 16C, en hemtrevlig takvåning med fantastiskt läge och utsikt över vattnet. Här bor du i ett hem med öppen planlösning, mysiga fönsterkupor och ljusa väggar. Bostaden ligger i ett attraktivt område med närhet till både natur och stadsliv. Här bor du med gångavstånd till flera restauranger och butiker i Östersunds stadskärna. Du bor även med gångavstånd till matbutik på Frösön. Brf Bergvik är en välskött förening beläget intill Storsjöns vatten på vackra Frösön. I bostadsrättföreningen finns det motionsrum, bastu, däckgarage samt ett övernattningsrum. Föreningens grönskande innergård erbjuder till de boende utemöbler och grill under sommaren. Det finns även en lekplats med bland annat gungor, sandlåda och lekstuga för de små. Längs efter vattnet finns strandpromenaden som tar er bland annat till gångbron in till Östersund eller ända till Frösöstrand. Missa inte denna lägenhet! Se den redan nu via vår 3D-länk! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ängevägen 18 E, Brunflo, Östersunds kommun

Ängevägen 18 E

Lägenhet
Brunflo, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
975 000 kr
87,5 m²
4 rum
vån 1
4 917 kr/mån
11 143 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 4:a belägen på Ängevägen 18 E! Här erbjuds ni en ljus och rymlig bostad med egen entré och hemtrevlig atmosfär. Här välkomnas ni in till en hall med plats för avhängning för ytterkläder och skor, vidare når ni arbetsköket med bra förvaring och bänkyta. Vidare kommer ni till en matplatsen med ett fint glasparti mot vardagsrummet. Det stora vardagsrummet har plats för både matgrupp och soffa! Tack vare att man har tagit upp väggen mot ena sovrummet så får blir rymden extra härlig i rummet! Lägenheten har även två sovrum, ett badrum och en gästtoalett! På Ängevägen bor ni i ett barnvänligt och lugnt område. I Brunflo finner ni förskolor, grundskola, matvarubutiker, restauranger samt bussar in till centrala Östersund. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

  • Balkong
Rådhusgatan 80B, Centralt, Östersunds kommun

Rådhusgatan 80B

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 895 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
6 963 kr/mån
22 560 kr/m²

Varmt välkommen till Rådhusgatan 80B och denna trevliga och rymliga 3:a om 84 kvadratmeter. Här välkomnas ni in till en renoverad och hemtrevlig lägenhet med stora sällskapsytor samt två rymliga sovrum. Lägenhetens moderna och ljusa kök erbjuder gott om plats för ett större matbord. Från köket genom en stor öppning når ni vardagsrummet. Vardagsrummet bjuder på härliga sociala ytor samt en fantastisk utsikt ut mot Storsjön och Oviksfjällen. I vardagsrummet idag finns en skiljevägg för att skapa ett tredje sovutrymme. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora och inglasade balkongen, balkongen ligger med bästa solläge och svårslagen utsikt. På Rådhusgatan 80B bor ni naturnära med en kort promenad bort från stadskärnan med brett utbud av restauranger och butiker. Blir ni fikasugna har ni det både det anrika konditoriet Edenbos samt populära Freja Bakeri ett stenkast bort. I närområdet finns även gymanläggning och vackra promenadstråk. Här bor ni även nära förskolor och skolor, Campus samt goda kommunikationer in mot centrum.

  • Plus
  • Balkong
Fotbollsvägen 12, Odensala Ängar, Östersunds kommun
  • Tor 25 apr kl 18:00

Fotbollsvägen 12

Villa
Odensala Ängar, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
3 250 000 kr
114 m²
6 rum
6 584 kr/mån

Här bor ni med perfekt läge i Odensala med naturen runt hörnet och Sportfältet som granne. Du har en egen liten täppa runt huset samt carport. Bostaden har två helkaklade badrum och det finns både altan och balkong. Elljusspåren finns bara någon minut bort från bostaden. Det här är ett väldigt barnvänligt område med nybyggda Odensalaskolan endast en kort promenad bort. Gott om förskolor i närområdet och Ica Odenhallen finns vid Odensala centrum. Du tar dig lätt till centrala Östersund, Lillänge och Odenskog via cykelvägar och med allmänna kommunikationer. Välkommen att ringa för att boka visning!

  • Plus
Bakvattnet 910, Föllinge, Krokoms kommun

Bakvattnet 910

Villa
Föllinge, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 250 000 kr
3 rum
619 m² tomt

Välkommen till detta helt nybyggda fritidshus med läcker inredning. Lyxigt, påkostat och plats för många. Frånluftsvärmepumpen levererar härlig golvvärme, bastu värmer skönt efter en dag ute, läckert badrum med tvättmaskin, bra förvaring, stor altan, vedeldad badtunna. Japp det är nog allt man behöver för ett bekvämt vinterboende.

Ljungarvägen 3, null, Krokoms kommun

Ljungarvägen 3

Tomt
Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
3 595 000 kr
1 263 m² tomt

Nu har äntligen försäljningen av Ljungaren startat! Missa inte chansen att förvärva ett av husen på Ljungarvägen i populära Nälden! Här har ni naturen som närmsta granne, samt gångavstånd till matvarubutik, pendling med buss och tåg, den snart nybyggda skolan och förskola. I Ljungaren säljer vi 4 småhus med möjlighet till byggstart sommaren 2024. Vi säljer här fyra tomter med tillhörande nybyggt ladhus som ni som köpare kan välja till ett antal tillbehövspaket eller mer skäddarsy ert nya boende. Tomten ligger högt och fint i Nälden, med gångavstånd till allt ni behöver, så som skola/förskola där skolan nu nybyggs, matvarubutik och restaurang. Dessutom har ni bra kommunikationer till både per buss och tåg så pendling är inga problem. Vi på Svensk Fastighetsförmedling förmedlar och skriver avtal på tomterna, husen uppförs av Byggruppen i Jämtland AB som skriver entreprenadavtal på husbyggnationen med köparna till tomterna. Slipp att oroa er för renoveringar och underhåll med ett nyproducerat hus som är anpassat efter era önskemål!

  • Nyproduktion
Ljungarvägen 5, null, Krokoms kommun

Ljungarvägen 5

Tomt
Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
3 595 000 kr
1 369 m² tomt

Nu har äntligen försäljningen av Ljungaren startat! Missa inte chansen att förvärva ett av husen på Ljungarvägen i populära Nälden! Här har ni naturen som närmsta granne, samt gångavstånd till matvarubutik, pendling med buss och tåg, den snart nybyggda skolan och förskola. I Ljungaren säljer vi 4 småhus med möjlighet till byggstart sommaren 2024. Vi säljer här fyra tomter med tillhörande nybyggt ladhus som ni som köpare kan välja till ett antal tillbehövspaket eller mer skäddarsy ert nya boende. Tomten ligger högt och fint i Nälden, med gångavstånd till allt ni behöver, så som skola/förskola där skolan nu nybyggs, matvarubutik och restaurang. Dessutom har ni bra kommunikationer till både per buss och tåg så pendling är inga problem. Vi på Svensk Fastighetsförmedling förmedlar och skriver avtal på tomterna, husen uppförs av Byggruppen i Jämtland AB som skriver entreprenadavtal på husbyggnationen med köparna till tomterna. Slipp att oroa er för renoveringar och underhåll med ett nyproducerat hus som är anpassat efter era önskemål!

  • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 67