Svensk Fastighetsförmedling Bollnäs

Svensk Fastighetsförmedling Bollnäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Polacksgatan 13B, Bollnäs, Bollnäs kommun

Polacksgatan 13B

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun
695 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/3
4 240 kr/mån
8 176 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostadsrätt om 3 ROK i brf Björkhamre på Polacksgatan 13B i Bollnäs. Välplanerad och funktionell planlösning fördelad på 85 kvm som bl.a erbjuder ett helkaklat badrum med golvvärme, väl bevarat originalkök från 60-talet med tidstypiska detaljer och utbytta vitvaror, rymligt vardagsrum samt en trevligt inglasad balkong i soligt läge som under många av årets månader blir som ett extra rum! En extra bonus är den separat uthyrningsdelen med egen ingång, vilket ger dig möjlighet att få en extra inkomst eller använda det som en flexibel lösning för familjen. Läget är perfekt för pendlare eller den som vill ha nära till kommunikationer, med närhet till tåg- och busstation. För den sportintresserade finns det gott om möjligheter i området med närhet till både sport- och simhall samt en motionsslinga för den aktiva. Gångavstånd till centrum, skolor och förskolor! OBS! Bostaden säljs med friskrivningsklausul, tänk extra noga på undersökningsplikten! 3D-visning finns på hemsidan, där du kan få en bra bild av bostadens planlösning.

Kilbergsvägen 27D, Bollnäs, Bollnäs kommun

Kilbergsvägen 27D

Radhus
Bollnäs, Bollnäs kommun
1 250 000 kr
96 m²
4 rum
130 m² tomt

Välkommen till detta enkla och bekväma radhus beläget på omtyckta och familjära området Kilberg i Bollnäs. Med sina 96 kvadratmeter och två våningar erbjuder denna bostad fyra rum och kök. Här finns badrum och tre sovrum, samtliga är bekvämt och praktiskt placerade på samma våning. Fjärrvärme, internet/tv, kommunalt v/a och carport ingår i samfällighetsavgiften på 3040 kr/mån. Liten och lättskött tomt med uteplatser i både norr och söder vilket gör att du kan välja sol eller skugga. Bra förråd intill entrén som även kan göras om till gästrum/tonårsrum om det skulle önskas. Gångavstånd till skola & förskola, närhet till skog och natur med motionsslinga & älven Ljusnan, mataffär, busskommunikationer samt Höghammarhallen med sporthall och gym. Gå på 3D-visning redan nu, för att få en förhandskänsla av bostaden inför vanlig visning. Varmt välkomna till Kilbergsvägen 27D!

Alirgatan 18A, Gärdet, Bollnäs kommun

Alirgatan 18A

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun
425 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 005 kr/mån
7 265 kr/m²

Tvårummare belägen högst upp i fastigheten på våning 3 av 3. Helkaklat duschrum från 2009 med klinkergolv och golvvärme. Egen tvättmaskin i duschrummet samt gemensam tvättstuga i källaren. Kök med plats för matbord, sovrum med garderobsvägg och vardagsrum med utgång till Inglasad balkong med eftermiddags-/kvällssol. Centralt läge nära skolor, sim-/sporthall och buss-/tågstation. Digital-TV och fiber ingår i månadsavgiften. Titta in redan nu via vår 3D-visning!

  • Balkong
Åsenvägen 50, Bollnäs, Bollnäs kommun

Åsenvägen 50

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
3 495 000 kr
156 m²
6 rum
1 288 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus på Åsenvägen 50 i naturskön miljö! Här erbjuds en stor och välplanerad villa som genomsyras av ljus och rymd. Med sina generösa ytor och smarta planlösning är detta boendet perfekt för den stora familjen. Det varmbonade garaget med plats för två bilar är en praktisk del som gör vardagen smidigare. För den som gillar utomhuslivet finns uteplatser i form av den stora takade altanen samt det öppna trädäcket i söderläge. Perfekt för att njuta av härliga sommardagar. Tomtens storlek på 1288 kvadratmeter ger dessutom gott om utrymme för lek och avkoppling. Läget är barnvänligt och naturnära och samtidigt en kort cykeltur bort från centrum. Ett extra plus är det charmiga växthuset, perfekt för den gröna tummen som vill odla egna blommor och grönsaker. Den vattenburna värmen ger en behaglig inomhusmiljö och det trädäcket med spabadet är en lyxig detalj för den som vill koppla av och njuta av storslagna solnedgångar. Varmt välkommen till Åsenvägen 50!

Tabbersbergsvägen 8, Kilafors, Bollnäs kommun

Tabbersbergsvägen 8

Villa
Kilafors, Bollnäs kommun
795 000 kr
110 + 60 m²
4 rum
1 986 m² tomt

Välkommen till Tabbersbergsvägen 8 i Lilltjära strax utanför Kilafors! Beläget på en liten höjd med stor tomt och delvis sjöutsikt mot Bergviken i norr. Denna 1,5-plansvilla med källare erbjuder 110 kvm fördelade på 4 ROK med två inredda alkover. Husets äldre interiör är väl omhändertaget och med ett visst renoveringsbehov så får du chansen att sätta din egen prägel på varje hörn av bostaden. Gångavstånd till badplats i Bergviken och busshållplats (linje 70 mot Bollnäs). In till samhället Kilafors med skola, tågstation och matbutiker är det endast 3-4 km vilket är 15 minuter med cykel och 5 minuter med bil. Varmt välkommen på visning!

Storsveden 134, Alfta, Ovanåkers kommun
  • Fre 26 apr kl 16:00

Storsveden 134

Villa
Alfta, Ovanåkers kommun
1 095 000 kr
99 + 20 m²
3 rum
1 173 m² tomt

Denna lilla praktiska villa från 1944 med äldre stil erbjuder ett trivsamt och naturnära boende på Storsveden. Med en stor tomt på hela 1173 m² finns det gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Det lilla huset, med en yta på 99 hemtrevliga kvadratmeter fördelat i 1,5-plan erbjuder tre rum och kök, varav två sovrum. Här finns även en källare som ger bra med förvaringsmöjligheter, samt en rymlig tvättstuga med potential. Allt detta värms bekvämt och ekonomiskt upp via bergvärme från 2018! Utöver bostadshuset finns även ett uthus med två förråd och ett mindre garage, perfekt för förvaring av t ex trädgårdsredskap, moped/fyrhjuling eller cyklar. Storsveden är beläget strax utanför Alfta och härifrån fås närhet till skog och natur med motionsslinga och längdskidspår, älven Voxnan med badplats och bra kommunikationer med busshållplats på gångavstånd. Ca 1-2 km från tomten finns även matbutiker, apotek, hälsocentral, flera förskolor och skola F-9. Med andra ord de flesta bekvämligheter som behövs i vardagen! Varmt välkommen till Storsveden 134! Ta gärna en titt redan nu via vår 3D-visning som finns på hemsidan.

  • Plus
Södra Backgatan 2, Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Södra Backgatan 2

Villa
Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun
1 695 000 kr
121 + 121 m²
4 rum
1 096 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa med ett centralt läge i Bollnäs. Här erbjuds både bekvämt boende och närhet till allt du behöver. Uppvärmningen sker via bergvärme, vilket ger en både energisnål och bekväm lösning. Bostaden är belägen på en trädgårdstomt om 1 096 kvm och har ett garage med plats för två bilar. På tomten finns även ett fristående förråd/redskapsbod. Ljust kök från Marbodal med plats för matbord. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Härifrån har du även utgång till en inglasad altan, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. På entréplanet finns även en gästtoalett, ett duschrum och tre sovrum. Källaren erbjuder extra utrymme och har bland annat en gillestuga, ett gästrum, en helkaklad dusch, en tvättstuga och en bastu. Här finns möjligheter för både avkoppling och praktiska ändamål. Läget är centralt med närhet till skolor, barnomsorg, sporthall och tåg/busstation. Sammanfattningsvis är detta en välskött villa med ett centralt läge i Bollnäs. Med sina bekvämligheter, barnvänliga omgivningar och närhet till allt du behöver, är detta ett perfekt hem för den aktiva familjen.

  • Uteplats
Hambogatan 17, Kilafors, Bollnäs kommun

Hambogatan 17

Villa
Kilafors, Bollnäs kommun
1 195 000 kr
120 + 92 m²
4 rum
1 060 m² tomt

Välkommen till Hambogatan 17 i Kilafors. Denna välunderhållna villa erbjuder en bekväm och praktisk boendemiljö för hela familjen. Här finns ett nytt kök från 2012, helkaklat duschrum med golvvärme, samt ett nytt plåttak från 2013. Uppvärmingen sker smidigt via fjärrvärme. Den inglasade altanen är perfekt för mysiga stunder oavsett väder och den barnvänliga omgivningen med närhet till skola, barnomsorg, mataffärer och tågstation underlättar vardagen för hela familjen. Dessutom finns ett vidbyggt garage för bilen och andra praktiska förvaringsmöjligheter. Fastigheten är belägen på en trädgårdstomt om 1060 kvadratmeter och det finns även en redskapsbod för trädgårdsredskap och annat.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Säverstagränd 5/Södra Kyrkvägen 6, Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun

Säverstagränd 5/Södra Kyrkvägen 6

Villa
Bollnäs Centralt, Bollnäs kommun
695 000 kr
118 + 63 m²
4 rum
1 136 m² tomt

Centralt belägen 20-talsvilla med stora renoveringsbehov. Huset är byggt i 1 1/2 plan med källare och har 4 ROK varav 2-3 sovrum. Både kök och badrum är idag utrivna. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme och fristående garage på tomten. Titta in redan nu via vår 3D-visning!

  • Balkong
Mörtsjön 232, Edsbyn, Ovanåkers kommun
Mörtsjön 232, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 2
Mörtsjön 232, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 3

Mörtsjön 232

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
2 995 000 kr
115 m²
4 rum
2 187 m² tomt

Nu finns det unika tillfället att förvärva denna fastighet som ger dig möjlighet till att bo och leva precis intill vattnet! Här erbjuds en fin villa i ett plan om 4 ROK, fördelat på 115 välskötta kvadratmeter med ett isolerat dubbelgarage i direkt anslutning till huset. Den om somrarna grönskande trädgårdstomten ligger med ett sjönära läge intill Mörtsjön där du kan nyttja en liten privat sandstrand och din egna brygga, perfekt för för dig som gillar fiske och båtliv! Här finns flera olika uteplatser i såväl soligt söderläge som svalkande skugga i norr, välj det som passar dig bäst! På den 2187 kvm stora tomten finns ett bra uthus med gott om förvaringsutrymmen och möjlighet till att inreda gästrum. Trädgården är skött med omsorg och är en grönskande oas som inger lugn och ro. Den inbjuder till utomhusliv på ett sätt som kan glädja såväl trädgårdsentusiaster som de som söker en plats för avkoppling. 15-20 minuters bilfärd från fastigheten finns det familjära och trivsamma samhället Edsbyn som erbjuder de flesta bekvämligheter som behövs i vardagen. Här finns även närhet till flera olika skoterleder och den populära turistorten Järvsö som erbjuder skid och-cykelanläggningar, endast 4 mil bort. För dig som gillar skidåkning på tvären finns längdparadiset Harsagården endast 20 minuter bort. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information samt bokning av visning. Varmt välkommen till Mörtsjön 232!

  • Premium
Frivyvägen 14, Kilafors, Bollnäs kommun

Frivyvägen 14

Villa
Kilafors, Bollnäs kommun
850 000 kr
137 + 96 m²
6 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till detta ljusa och luftiga hus med stor potential! Med en yta på 137 kvadratmeter erbjuder detta objekt gott om utrymme. Beläget på en hörntomt i natursköna Kilafors, erbjuder detta hus en trevlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar. Med sin centrala placering har du allt du behöver inom räckhåll. I närområdet finns kommunikationer, mataffärer, skola och barnomsorg samt barnvänliga områden där de små kan leka och utforska. Ett garage finns också tillgängligt för din bekvämlighet. Även om huset behöver viss renovering, är denna fastighet en fantastisk möjlighet att skapa ett hem i din smak. Med en tomtarea på 1100 kvadratmeter finns gott om utrymme för trädgårdsprojekt eller utökade utrymmen. Tveka inte att ta chansen att förvandla denna bostad till något speciellt! Kontakta oss idag för att boka en visning på Frivyvägen 14 i Kilafors.

  • Plus
Bäckstigen 9, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Bäckstigen 9

Lägenhet
Edsbyn, Ovanåkers kommun
595 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
3 941 kr/mån
9 297 kr/m²

Välkommen till Bäckstigen 9 i centrala Edsbyn! Här erbjuds en trivsam och välskött bostadsrätt om 2 rum och kök fördelat på 64 kvadratmeter på andra våningen. Med ett centralt läge har du nära till allt du behöver och endast ett stenkast bort finns grönområdet Öjeparken med lekplats och en liten enkel badplats intill ån. Perfekt för en skön utomhusdag eller lek för de minsta. Föreningen RBF: Söderhus nr 1 är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger en trygghet för dig som boende. Här finns även möjlighet för dig med gröna fingrar att hyra en bit mark från grannfastigheten (kommunen) för att odla. 3D-visning finns att ta del av på hemsidan, för att på en bra känsla för planlösningen. Varmt välkommen hem!

Bäckstigen 11, Edsbyn, Ovanåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bäckstigen 11

Lägenhet
Edsbyn, Ovanåkers kommun
650 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
4 598 kr/mån
8 667 kr/m²

Nu finns chansen att bli ägare till denna lägenhet om 3 rum och kök fördelat på 75 välplanerade kvadratmeter med ett utmärkt läge i Edsbyn. Här finns bl.a. närhet till Öjeparkens lekplats och grönområde, matbutiker, restauranger och busshållplats. Bostadsrätten är belägen på andra våningen i den välskötta och stabila Riksbyggen föreningen Söderhus nr 1. Bra planlösning med kök i retrostil, badrum och en gästtoalett, två sovrum med generösa ytor och ett vardagsrum med balkong som ger möjlighet till soliga förmiddagar utomhus. Här finns goda möjligheter till att skapa ditt drömhem i en trevlig miljö. Välkommen till Bäckstigen 11! OBS! Ta en titt på lägenheten och dess planlösning redan nu, via vår 3D-visning som finns på hemsidan.

Hälsingegatan 56, Arbrå, Bollnäs kommun

Hälsingegatan 56

Villa
Arbrå, Bollnäs kommun
695 000 kr
92 + 9 m²
4 rum
1 394 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma hem beläget på en stor och om somrarna grönskande tomt i Arbrå. Här finns ett kallgarage med gott om förvaringsutrymme och plats för hobbyprojekt. Bostaden är hemtrevlig och inbjudande med en viss torpkänsla! En härlig liten glasveranda i nordväst erbjuder avkoppling i skugga och för dig som vill ha sol finns en mindre uteplats intill garaget i rakt söderläge. Nästan alla husets rum är fördelade på entréplanet, förutom ett sovrum som finns uppe på den oinredda vinden. Där det också finns möjlighet inreda och skapa fler rum efter behov. Här bor du på en hörntomt längs med en villagata på bekvämt avstånd till de centralaste delarna av Arbrå med service och kommunikationer genom t ex tåg/buss-station, matbutik, skola och hälsocentral. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka en visning av Hälsingegatan 56. Ta även en titt på vår 3D-visning som finns på hemsidan, för att få en bra känsla av huset och dess planlösning.

Läroverksgatan 43A, Gärdet, Bollnäs kommun

Läroverksgatan 43A

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun
240 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 744 kr/mån
7 059 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt belägen på första våningen i brf Vallmon med adress Läroverksgatan 43A på Gärdet i Bollnäs. Denna lägenhet erbjuder dig som köpare möjlighet att sätta din personliga prägel och skapa ditt egna drömboende på 34 kvm. Närhet till kommunikationer och service, vilket gör det enkelt att ta sig till och från bostaden. Området präglas av en mångkulturell atmosfär, vilket ger en bra mix av kulturer och traditioner. Här finns det något för alla! 3D-visning finns på hemsidan! Varmt välkommen att ta en titt!

Midnäsvägen 7, Rengsjö, Bollnäs kommun

Midnäsvägen 7

Villa
Rengsjö, Bollnäs kommun
1 195 000 kr
94 + 79 m²
5 rum
499 m² tomt

60-talsvilla i centrala Rengsjö som erbjuder en boyta på 94 kvadratmeter, fördelat på 5 ROK varav 3-4 sovrum. Bekväm och praktisk uppvärmning med fjärrvärme. Ett perfekt boende för barnfamiljen. Inglasad altan i soligt söderläge som du kan nyttja hela dagen, från morgonkaffet till kvällsfikat. Lättskött trädgårdstomt på 499 kvadratmeter med centralt läge i byn, nära till skola, barnomsorg och lanthandel. Varmt välkommen till ditt nya hem i Rengsjö!

  • Uteplats
Bondegatan 11, Arbrå, Bollnäs kommun

Bondegatan 11

Villa
Arbrå, Bollnäs kommun
745 000 kr
90 + 46 m²
4 rum
1 321 m² tomt

Nu finns denna charmiga villa med ett centralt läge i Arbrå till salu. Huset är välskött och påkostat löpande under årens lopp. Underhållsfri och ekonomisk uppvärmning via bergvärme. Huset erbjuder kök, matrum, duschrum och vardagsrum i entréplan samt två sovrum och badrum på övervåningen. Därtill en stor och rymlig inglasad altan med insynsskyddat läge. Gäststuga med två rymliga sovrum, tvättstuga med dusch och WC. Rymlig trädgårdstomt med grönytor samt utrymme för odling i växthuset. Garage. Inom gångavstånd nås tåg och bussförbindelser samt mataffär och skola. Varmt välkommen att lämna intresse.

Läroverksgatan 43C, Bollnäs, Bollnäs kommun

Läroverksgatan 43C

Lägenhet
Bollnäs, Bollnäs kommun
470 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 833 kr/mån
8 468 kr/m²

Nu finns denna genomgående fräscha och nyrenoverade tvårummare till salu. Belägen på första våningen med inglasad balkong. Lägenheten har genomgått löpande renovering med bl.a. nytt Marbodalkök i smakfull design från 2019. Möjlighet till snabbt tillträde finns. Gångavstånd till det mesta, exempelvis skola, sporthall, buss- och tågstation, centrum och sjukhus. Välkommen!

  • Balkong
Bessbackavägen 9, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Bessbackavägen 9

Övrigt
Edsbyn, Ovanåkers kommun
1 350 000 kr
901 m² tomt

Mindre hyresfastighet med tre lägenheter belägen med ett centralt läge i Edsbyn längs med Bessbackavägen. Byggnaden består av två plan med rymlig källare i suterräng och inrymmer två lägenheter på plan 1, fördelade på 2 ROK samt 3 ROK. På övervåningen finns en stor lägenhet om 4 ROK som sträcker sig över hela våningsplanet. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme, egen fiber och el finns till varje lägenhet. Huset har nya 3-glas fönster på tre av fyra sidor (resterande fönster finns) samt att fasaden även på dessa sidor är tilläggsisolerad och försedd med träpanel. Lägenheten om 3 ROK har delvis nya ytskikt, renoverat kök och badrum. Lägenheten om 2 ROK är uthyrd med hyresintäkter på 3100 kr/ månad. Resterande två lägenheter är vakanta! Observera att fastigheten säljs med friskrivningsklausul! Besiktningsprotokoll från Anticimex finns hos ansvarig fastighetsmäklare. Varmt välkommen till Bessbackavägen 9 i Edsbyn, med gångavstånd till de flesta bekvämligheter som behövs i vardagen!

  • Plus
Läroverksgatan 44C, Gärdet, Bollnäs kommun

Läroverksgatan 44C

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun
395 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 836 kr/mån
5 643 kr/m²

Lägenhet om 70 kvm fördelat på 3 ROK varav 2 sovrum. Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, kök med plats för matbord och utgång till balkong från ett av sovrummen. I månadsavgiften ingår digital-TV och fiber. Lägenhet är belägen högst upp i huset, våning 3 av 3 Titta in redan nu via vår 3D-visning!

  • Plus
  • Balkong
Brånanvägen 78, Brånan, Bollnäs kommun

Brånanvägen 78

Villa
Brånan, Bollnäs kommun
2 495 000 kr
191 + 67 m²
7 rum
1 160 m² tomt

1-plansvilla med souterrängvåning, huset rymmer hela 7 ROK varav 5-6 sovrum. På entréplanet finns 4 sovrum, badrum, toalett med wc, vardagsrum och kök. I souterrängvåningen finns, hobbyrum, sovrum, allrum, förråd, duschrum och tvättstuga. Ljust kök som renoverades 2014 med köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet. Stora fönsterpartier i vardagsrummet med härlig utsikt över åkermark och Björktjära. Nya fönster och ny entrédörr sattes in under hösten 2022. Uppvärmning via bergvärme. Välkommen att anmäla dig till visning eller titta in redan nu via vår 3D-visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Gundbovägen 38, Bollnäs, Bollnäs kommun

Gundbovägen 38

Villa
Bollnäs, Bollnäs kommun
1 595 000 kr
95 + 20 m²
4 rum
6 550 m² tomt

Nu finns det tillfälle att förvärva denna lantligt belägna fastighet med närhet till allt staden har att erbjuda! Tomten på cirka 6500 kvm är lummigt inbäddad och ger möjlighet till djurhållning. Härifrån nås all bekvämlighet i form av skola och barnomsorg, mataffär, allmänna kommunikationer mm inom promenadavstånd. Huset är välbevarat med delvis framtaget trägolv samt fungerande eldstäder. Boarea på 95kvm som är fördelade på 4 ROK. Därtill finns ekonomibyggnad med goda förvaringsmöjligheter och möjligheter till djurhållning samt en inredd friggebod. Varmt välkommen!

Polgatan 22, Kilafors, Bollnäs kommun

Polgatan 22

Övrigt
Kilafors, Bollnäs kommun
995 000 kr
380 m²
1 381 m² tomt

Nu finns denna kontorsfastighet belägen i centrala Kilafors i anslutning till buss och tåg-station till salu. Byggnaden är indelad i kontorsytor, affärslokal /kontor, lagerytor samt varmbonad garagedel med plats för flertalet fordon. Kontoret är idag uthyrt, de övriga utrymmena vakant med möjlighet att inreda och anpassa enligt eget tycke. Byggnaden står på gjuten platta och värms upp via luftvärmepumpar samt direktverkande el. Kommunalt vatten och avlopp. Välkommen att lämna intresse!

Dalrundan 21, Edsbyn, Ovanåkers kommun

Dalrundan 21

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
1 200 000 kr
96 m²
4 rum
1 220 m² tomt

Praktiskt boende i 1-plan fördelat på 4 ROK varav 3 sovrum. Kök med plats för matbord och utgång till inglasad altan. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk samt duschrum med wc, handfat och dusch. Garage med gjuten platta. Trädgårdstomt om 1 220 kvm som är en av de större tomterna i området. En passande barnfamiljsvilla med närhet till skola och barnomsorg!

  • Plus
  • Uteplats
Sågvägen 6, Vallsta, Bollnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sågvägen 6

Villa
Vallsta, Bollnäs kommun
715 000 kr
94 + 54 m²
5 rum
1 235 m² tomt

Här erbjuds ett funkishus i trä från 1936 med två våningar och källare fördelat på 94+54 kvm. Huset inrymmer 5 ROK varav 3 sovrum + flertalet hallar samt en källare som ger extra förvaringsutrymme. Flera av rummen är yteffektiva och har fina ljusinsläpp från fönster i olika vädersträck. Husets alla sovrum har under de senaste två åren fått nya ytskikt och år 2022 totalrenoverades badrummet. Fiber finns indraget! Från trädgårdstomten med mestadels gräsmatta som ger perfekt utrymme för lek, fås utsikt mot järnvägen och det gamla sågverket i öster, samt fina vyer över en åker i söder. Gångavstånd till matbutik, bensinmack, skola/förskola samt buss och tågstation. Härifrån kan du ta cykel-och gångvägen ända fram till Orbaden Spa & Resort som är beläget endast några minuter bort, med sin egen unika sandstrand: Hälsinglands Riviera. 3 mil bort finns även vinter/sommar turistorten Järvsö med fina slalombackar och cykelleder. Varmt välkommen till Sågvägen 6, Vallsta! 3D-visning finns på hemsidan.

Visar 1 - 25 av 46