Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Larsbergsvägen 57, Larsberg, Lidingö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Larsbergsvägen 57, Larsberg, Lidingö kommun, bild 2
Larsbergsvägen 57, Larsberg, Lidingö kommun, bild 3

Larsbergsvägen 57

Lägenhet
Larsberg, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
6 250 000 kr
91,5 m²
3 rum
vån 3/5
5 718 kr/mån
68 306 kr/m²

Drömboende i eftersökta Brf Ekbacken! Fantastisk utsikt från stor balkong i sydväst mot Lilla Värtan, med utgång från både kök och vardagsrum. Stora fönster från köket och vardagsrummet mot den vackra naturen, strandpromenaden och vattnet. Smakfull 3:a (vilken lätt kan bli en 4:a) om ca 91,5 m² med rofyllt läge. Trevlig planlösning med två bra sovrum, med möjlighet till tre sovrum. Ljust och inbjudande kök med magnifik utsikt över vattnet och Stockholm skyline. Det finns två välutrustade badrum. Praktiskt boende med hiss och garage i huset och gångavstånd till Larsbergs centrum samt närliggande Dalénums växande utbud av restauranger och butiker. Promenadstråk längs vattnet mot Ropsten. Utmärkta kommunikationer med busshållplats runt knuten och båt till Nybroviken från närbelägen brygga. Mycket välskött och stabil bostadsrättsförening. VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION OCH PRIVAT VISNING!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bodalsvägen 20, Bodal, Lidingö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Bodalsvägen 20, Bodal, Lidingö kommun, bild 2
Bodalsvägen 20, Bodal, Lidingö kommun, bild 3

Bodalsvägen 20

Lägenhet
Bodal, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
5 495 000 kr
94 m²
5 rum
vån 2/12
6 381 kr/mån
58 457 kr/m²

Med ett sjönära läge ligger denna mycket välplanerade och ljusa hörnlägenhet om 94 m². Med sina fyra mycket bra sovrum är denna lägenhet perfekt för den större eller växande barnfamiljen. Synnerligen social och smart planerad lägenhet med helt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Välutrustat och modernt kök med plats för matsalsbord med gott om plats för den större familjen/sällskapet. Ljust, rymligt vardagsrum med stora panoramafönster i fint solläge. Toppmodernt, stambytt och tillbyggt badrum med dubbla duschar och separat tvätt avdelning med tvättmaskin och torktumlare. Mycket populärt och eftertraktat område med direkt närhet till utmärkta kommunikationer så som buss och Lidingöbanan. Gångavstånd till stor ICA butik, promenadstråk och parker samt närhet till gym med generösa öppettider. Eftertraktat och centralt läge på Lidingö och god närhet till grönskande natur med sköna promenader längs vattnet. Stabil och välskött förening med gästlägenhet som finns att hyra i huset. Varmt välkommen till en unika 5:a på Bodalsvägen 20 på Lidingö!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsvikssvängen 5, Torsvik, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 12:00
Torsvikssvängen 5, Torsvik, Lidingö kommun, bild 2
Torsvikssvängen 5, Torsvik, Lidingö kommun, bild 3

Torsvikssvängen 5

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
4 250 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
3 716 kr/mån
59 859 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och ytterst välplanerade gavellägenhet om 71 m² med utmärkt läge i området. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar samt fina ljusinsläpp från tre väderstreck. Stambytt badrum med badkar och tvättmaskin. Hemtrevligt välutrustat kök med matplats intill fönster och mycket gott om förvaringsmöjligheter. Synnerligen ljust, rymligt och socialt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och fönster i två väderstreck. Vardagsrummet har direktaccess via pardörrar till trevlig möblerbar balkong vid husets gavel i eftertraktat väst/sydväst läge. Rymligt Master Bedroom samt ytterligare sovrum. Generös takhöjd samt mycket gott om förvaringsmöjligheter. Välskött fastighet i eftertraktat område med närhet till allt man kan önska av affärer, caféer, närservice och utmärkta kommunikationer. Närhet till Stockholms City med endast 4 min med buss till Ropsten och ytterligare 6 minuter med tunnelbanan till Östermalmstorg. Gångavstånd/ cykelavstånd via den nya bron mellan Lidingö och Ropsten samt härliga promenadstråk längs vattenlinjen i direkt närområde. Varmt välkommen till ett riktigt drömboende i Torsvik!

  • Premium
  • Balkong
Frisksportarvägen 1, Sticklinge, Lidingö kommun

Frisksportarvägen 1

Lägenhet
Sticklinge, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
5 650 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 788 kr/mån
72 903 kr/m²

Välplanerad och renoverad gavellägenhet om 77 m² med fint ljusinsläpp i tre väderstreck. Rymligt vardagsrum med utgång till stor möblerbar balkong med sol hela dagen med utsikt mot grönska. Renoverat kök med matplats intill fönster och två bra sovrum samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten är belägen på lugn och barnvänlig återvändsgata intill grönområden. Sticklinge förskola i direkt närhet och flera bra förskolor samt skola i närområdet. Bekvämt gångavstånd till närliggande badplats samt möjlighet till båtplats i närområdet. Området runt lägenheten är mycket lugnt och barnvänligt. Goda kommunikationer till Ropsten.

  • Balkong
  • Hiss
Korsfararvägen 31, Gångsätra, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår
Korsfararvägen 31, Gångsätra, Lidingö kommun, bild 2
Korsfararvägen 31, Gångsätra, Lidingö kommun, bild 3

Korsfararvägen 31

Radhus
Gångsätra, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
9 975 000 kr
159 + 36 m²
6 rum
204 m² tomt

Vi har nöjet att presentera detta rymliga, familjevänliga radhus med en totalyta om 195 m² belägen intill naturen på eftertraktade Korsfararvägen. Det perfekta huset för ett aktivt familjeliv och med ett av Lidingös mest centrala och barnvänliga lägen. Två rymliga uteplatser samt en balkong. Ljust välutrustat kök i öppen och social planlösning mot rymligt och generöst vardagsrum med gott om plats för lek och umgänge. Vardagsrummet har fina ljusinsläpp och direktaccess till en balkong under tak samt en braskamin för extra mysfaktor. Husets övre vilsamma våningsplan erbjuder ett sällskapsrum/ Tv rum och två rymliga sovrum samt ett välutrustat duschrum. Nedre våningsplan med ytterligare två mycket rymliga sovrum samt nyrenoverat duschrum, tvättstuga och två bra förråd samt utgång till trädäckad altan med en nybyggd bastu. Husets samtliga våningsplan har ett eget duschrum med wc. Nuvarande planlösning fungerar väl för en barnfamilj då entréplanet blir den gemensamma umgängesytan medan sovrummen finns på övre och nedre plan. En planlösning som fungerar väl för en barnfamilj med möjlighet till både närhet och avskildhet. Varje våningsplan har ett våtutrymme vilket även det lämpar sig väl för den större barnfamiljen. Eget garage och P plats direkt intill entrén med laddstolpe för elbil. Huset är beläget på en lugn och synnerligen barnvänlig återvändsgata med en maxhastighet om 30 km. God närhet till förskolor, skolor och ytterst bra kommunikationer. Varmt välkommen till ett rymligt, väl genomtänkt renoverat och familjevänligt radhus på Korsfararvägen 31!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Terrängvägen 5, Sticklinge, Lidingö kommun

Terrängvägen 5

Lägenhet
Sticklinge, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
4 950 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 921 kr/mån
63 871 kr/m²

Välplanerad gavellägenhet om 78 m² med synnerligen fina ljusinsläpp i tre väderstreck. Rymligt vardagsrum med direktaccess till stor möblerbar balkong med sol hela dagen. Två bra sovrum och välutrustat kök med matplats intill fönster. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rymlig walk in closet med mycket gott om förvaringsmöjligheter för kläder, skor etc. Lägenheten är belägen på lugn och barnvänlig återvändsgata intill lummig grönska. Bekvämt gångavstånd till närliggande badplats samt möjlighet till båtplats i närområdet. Området runt lägenheten är mycket lugnt och barnvänligt, maxhastigheten är 30 km/h i hela området. Goda kommunikationer till Ropsten, flera bra förskolor samt skola i direkt närområde. Varmt välkommen till Terrängvägen 5 i Lidingö!

  • Balkong
  • Hiss
Björnvägen 8B, Herserud/Torsvik, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår

Björnvägen 8B

Lägenhet
Herserud/Torsvik, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
2 850 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 948 kr/mån
81 429 kr/m²

- KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION OCH PRIVAT VISNING! Välkommen till denna sekelskiftespärla anno 1913 med profilerade snickerier, ljusa välbevarade trägolv, spegeldörrar, djupa fönsternischer, stora fina fönsterpartier och en synnerligen generös takhöjd om ca 3 meter. Väldisponerade ytor med ett insynsskyddat rymligt vardagsrum med god plats för både sällskapsdel och sovplats i platsbyggt sovloft samt fri utsikt över trädtoppar och dess gröna omgivningar. Välutrustat kök med gott om förvaringsmöjligheter samt matplats för flera intill fönster med snyggt platsbyggt matbord och tillhörande sittbänk. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme och dusch. Högt, fritt läge utan insyn och sol hela dagen. Huset ligger intill grönskande natur och allmänning och har egen trädgård med uteplats med grill och hammock samt odlingsmöjligheter. Eftertraktat, centralt läge på lugn återvändsgata ett stenkast från kommunikationer, butiker och all tänkbar service och med Stockholms City runt hörnet. Varmt välkommen till en lägenhet utöver det vanliga!

Lojovägen 84, Rudboda, Lidingö kommun

Lojovägen 84

Lägenhet
Rudboda, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
5 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/4
5 365 kr/mån
77 857 kr/m²

Möjlighet att förvärva denna nyproducerade trea med moderna bekvämligheter, stilfull design och härlig balkong i väster. Möjlig 3,5:a med arbetshörna eller mindre barnrum. Missa inte chansen att bli den första att njuta av allt det här hemmet har att erbjuda. Lägenheten säljs på ritning med beräknad inflytt sept 2024. Kontakta mig idag för mer information. Mer info om projektet finns på https://peabbostad.se/projekt/stockholm/lojobacken/

  • Balkong
  • Hiss
Lojovägen 84, Rudboda, Lidingö kommun

Lojovägen 84

Lägenhet
Rudboda, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
6 850 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/4
6 259 kr/mån
74 457 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna fantastiska, nyproducerade 4:a med alla moderna bekvämligheter och synnerligen stilfull inredning. Här finns många genomtänkta tillval såsom genomgående ljus ultra matt parkett i ek från Kährs, ljusgrå sober köksinredning ifrån VEDUM med social köksö, arbetsbänkar i matchande komposit (Morland Fog) samt genomgående integrerade vitvaror och integrerad ledbelysning i infrästa spår ovan arbetsbänk och diskho. Våtutrymmen med lyxigt klinkergolv och helkaklade väggar med ljust tåligt marmormönster samt golvvärme, stilfullt badkar ifrån Svedberg´s med skyddande badkarsskärm i glas, vägghängda wc stolar i vitt, duschhörna med glasväggar och takdusch mm. Lägenheten ligger på andra våningen i hus tre i eftertraktat söderläge och har en generös balkong om ca 24 m² i bästa solläge med sol hela dagen. Garage finns i huset. Missa inte chansen att bli den första att flytta in och njuta av ett helt nytt lyxigt och naturnära boende. Lojobacken är ett synnerligen barnvänligt och omtyckt bostadsområde intill vidsträckta grönområden och underbar grönska runt knuten med vandringslingor och flera badplatser samt Bosöns båtklubb. I närheten finns flera förskolor samt skola för låg- och mellanstadium, Rudboda Torg samt ICA-butik med post. Goda bussförbindelser till Ropstens T-bana. Varmt välkommen till nyproducerade Lojobacken på Lidingö. Kontakta mig idag för mer information. Lägenheten säljs på ritning med beräknad inflyttning Q3 dvs. i september - 2024. Mer info om projektet finns på https://peabbostad.se/projekt/stockholm/lojobacken/

  • Balkong
  • Hiss
Kolmårdsvägen 13, Killinge, Lidingö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Kolmårdsvägen 13

Lägenhet
Killinge, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
2 900 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/3
2 845 kr/mån
42 647 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvåa i välskött och skuldfri förening med låga avgifter. Lugn och fridfull miljö med ett insynsskyddat läge. Generöst ljusinsläpp från två väderstreck och balkong med eftermiddags- och kvällssol. Välkomnande hall med platsbyggd förvaring. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med köksö, plats för stort matbord och soffgrupp. Köket erbjuder gott om förvaringsutrymme och arbetsyta. Sovrummet är luftigt och har flera garderober. Kaklat badrum med fönster. Här bor du i en rofylld och grönskande omgivning med naturen som din granne. Till lägenheten finns två källarförråd. Tillträde enligt överenskommelse. Käppala är ett populärt område med både flerfamiljshus och villor, omgivet av skog och vatten. Här finns en välsorterad mataffär inom bekvämt promenadavstånd. Lidingöbanan tar dig snabbt till Ropsten och Gåshaga brygga, där du kan ta båten till Stockholms skärgård och city. I närheten finns flera promenad- och löparspår, Kottlasjön med bad samt Långängens naturreservat med en mysig restaurang. En idealisk plats för ett aktivt och naturnära liv.

  • Plus
  • Balkong
Torsvikssvängen 43, Torsvik, Lidingö kommun

Torsvikssvängen 43

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
3 500 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/6
3 206 kr/mån
63 636 kr/m²

Med ett högt, ljust läge och helt utan insyn ligger denna ljusa synnerligen välplanerade gavel 2:a om 55 m². Ljust, rymligt vardagsrum med fiskbensparkett och direktaccess till balkong i bästa solläge. Kök med stor potential. Rymligt sovrum helt utan insyn och stambytt, välutrustat badrum samt en praktisk walk in closet. Lägenheten har en generös takhöjd om ca 2,70 m. Välskött fastighet i eftertraktat område med närhet till allt man kan önska av affärer, caféer, närservice och utmärkta kommunikationer och med Stockholms City runt hörnet. Varmt välkommen till ett riktigt drömboende på bästa adress! Upprustningsbehov föreligger!

  • Balkong
  • Hiss
Kapellbacken 2B, Brevik, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 13:00

Kapellbacken 2B

Radhus
Brevik, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
10 500 000 kr
111 + 56 m²
5 rum
656 m² tomt

I hjärtat av Brevik med ett högt, ljust läge ligger denna attraktiva parvilla om totalt 167 m². Villan har två uteplatser vilka erbjuder sol hela dagen varav det ena ett platsbyggt öppet uterum med bardisk och gott om plats för många gäster. Entréplan med ljust, rymligt vardagsrum och stor murad öppen spis för extra mysfaktor. Öppet mot vardagsrummet ligger det ljusa, välutrustade köket med matplats intill fönster med gott om plats för stort matsalsbord. Bred tidstypisk trappa på entréplanet leder upp till den vilsamma sovrumsplanet med tre rymliga sovrum samt rymligt, snyggt välutrustat badrum. Övre våningsplan erbjuder även en balkong med fin utsikt mot Stockholms inlopp och dess båttrafik. Bra förvaring på övre våningsplan samt nedkast för tvätt direkt till det nedre våningsplanet intill tvättstugan. Nedre våningsplan med separat entré ett perfekt våningsplan för en uthyrningslägenhet alternativt egen tonårsavdelning, sällskapsrum/biorum alternativt lekrum. Nedre våningsplan erbjuder stor hall med separat kapprum och ett synnerligen rymligt sällskapsrum och duschrum/ tvättstuga och två bra förråd. Bergvärme, garage och P plats med elbils laddare intill entrén. Lättskött plan, södervänd barnvänlig tomt med flera soliga uteplatser och fina ytor för lek och umgänge. Närhet till badstrand, småbåtshamn, välsorterad mataffär, godisbutik, café, restauranger, skolor, förskolor, utmärkta kommunikationer med buss, Lidingöbanan och även båtpendling till innerstaden. Välkommen till Kapellbacken 2B ett familjeboende med allt man kan önska sig av ett hem utöver det vanliga!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Agavägen 25, Dalénum, Lidingö kommun

Agavägen 25

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
9 250 000 kr
110 m²
3 rum
vån 0/5
84 091 kr/m²

Välkommen till denna synnerligen rymliga ägarlägenhet med två - fyra bra sovrum och stor inglasad balkong i bästa solläge. Låg total månadskostnad om ca 3 000 kr. Egen garageplats om 350 kr per månad nås via hiss i huset. Lägenheten om 110 m² har idag 2 rymliga sovrum och är belägen med ett sjönära läge i eftertraktade Dalénum. Här erbjudes mycket ljusa och trivsamma sällskapsytor med en helt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Havsutsikt från balkong i syd/ sydväst som nås från kök och vardagsrum. Välutrustat kök och två rymliga duschrum. Mycket gott om förvaringsmöjligheter. Sovrum med direktaccess till rymlig, inredd Walk in closet. Ett lätttillgängligt förråd hör till lägenheten och är beläget i husets nedre del. Låg månadskostnad. Njut av en toppmodern och välutrustad ägarlägenhet med naturnära och vackert läge. Ett unikt boende intill Dalénums strandpromenad bara ett stenkast till Kappsta naturreservat, småbåtshamn och Mölna strandlinje och dess fina promenadstråk. Läget erbjuder utmärkta kommunikationer in till centrala Stockholm både via Lidingöbanan och på bekvämt gångavstånd färja/ båtpendeln in till Stockholms City (SL-kort gäller). I direkt närområde finns Sats gym, populära restaurang 450 Gradi, Quai och Lulu m.f.l. Varmt välkommen till en drömlägenhet som du äger och disponerar som du själv vill! Kontakta gärna mäklaren för mer information och privat visning! Läs mer nedan vad om vad det innebär att äga och bo i en ägarlägenhet samt kostnader! Fördelar med ägarlägenhet: Större frihet att ändra och göra om i bostaden. Dock måste du såklart ta hänsyn till sådant som till exempel bärande väggar och de gemensamma avloppsstammarna om du vill bygga om. Sälj till vem du vill. Vid försäljning av en ägarlägenhet har du stor frihet att välja köpare eftersom det inte finns någon utomstående som kan påverka valet av köpare, som det gör vid försäljning av bostadsrätt då bostadsrättsföreningen behöver godkänna köparen som medlem. Enklare att hyra ut. Eftersom du äger lägenheten har du friheten att hyra ut den när du vill och till vem du vill. Uthyrningen regleras då av Lagen om uthyrning av egen bostad. Du behöver inte ta hänsyn till en bostadsrättsförenings stadgar och regler. Dock kan samfällighetsföreningen sätta upp vissa regler om exempelvis vad som händer om någon av medlemmarna missköter sig. Gällande kostnader: Varje månad skall en avgift betalas till samfälligheten: Månadskostnad/ samfälligheten: 2 637kr/ månad Garage plats: 350 kr/ månad I avgiften till samfälligheten ingår: Drift och skötsel av gemensamhetsanläggningen vilken förvaltas av samfälligheten. Samfällighetsavgiften täcker underhållet och driften. För den egna förbrukningen av vatten/varmvatten och värme vilken adderas på avgiften per månad om ca 1 000 kr. Driftskostnader består av kostnader bl.a. för trappstädning, avfallshantering, snöröjning, teknisk och ekonomisk förvaltning. En avsättning till en underhållsfond ingår i avgiften med ca 60 kr per m² och år. Kostnader som de boende får bekosta själva är: Hushållselen, hemförsäkring, internet Tv och IP telefoni. Varmvatten debiteras efter förbrukning samt individuell debitering för uppvärmning av lägenheten för rumstemperatur över 20 grader.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Prismastigen 1, Dalénum, Lidingö kommun

Prismastigen 1

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
7 450 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/6
5 642 kr/mån
73 039 kr/m²

I lugnt skyddat läge ligger denna genomgående fräscha 4:a och möjlig 5:a om 102 m². Social, öppen planlösning mellan rymligt kök och rymligt vardagsrum med synnerligen trevliga sällskapsytor perfekta för lek och umgänge. Direkt access från vardagsrum till möblerbar balkong om ca 12 m² med mycket gott om plats för loungemöbler alternativt matbord och grill. Stilrent kök med sober ljusgrå köksinredning från Marbodal med mycket gott om förvaringsmöjligheter samt köksö/ barkök med plats för höga stolar om så önskas. God plats för matplats i kök så väl som i vardagsrum. Två helkaklade våtutrymmen varav ett med dusch och ett generöst badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Rymligt Master Bedroom med hel garderobsvägg samt ytterligare två mycket bra sovrum. Walk in closet med gott om förvaringsmöjligheter för kläder och skor etc. Garage i huset vilket bekvämt nås med hiss där samtliga garagaeplatser har tillgång till elbilsladdare. Njut av en toppen modern och välutrustad 4:a med naturnära och vackert läge i marin miljö. Ett unikt boende intill Dalénums strandpromenad bara ett stenkast till Kappsta naturreservat, småbåtshamn och Mölna strandlinje och dess fina promenadstråk. Läget erbjuder utmärkta kommunikationer in till centrala Stockholm både via Lidingöbanan och på bekvämt gångavstånd båtpendeln in till Stockholms City (SL-kort gäller). I direkt närområde ligger Sats gym, populära restaurang 450 Gradi, Quai och Lulu m.f.l. Varmt välkommen till en rymlig drömlägenhet i eftertraktade Dalénum på Lidingö! Kontakta gärna mäklaren för mer information och privat visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Torsvikssvängen 26, Torsvik, Lidingö kommun

Torsvikssvängen 26

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
3 500 000 kr
59,5 m²
1.5 rum
vån -2/3
2 917 kr/mån
58 824 kr/m²

Välkommen till denna topprenoverade och rymliga lägenhet. Hall med flera garderober och gott om förvaring, kök med matplats och sjöglimt! Stort vardagsrum i anslutning till kök med separat sovdel med platsbyggd förvaring och plats för dubbelsäng avgränsad med snygg industrivägg i glas. Balkong där man kan njuta av fantastiska solnedgångar och förbipasserande båtar på sjön. Stambytt fräscht badrum. Här bor ni lugnt i ett naturnära och insynsskyddat läge. - Totalrenoverad med fina materialval. - Härlig balkong i väst med utsikt över sjö och grönska som genererar flertalet soliga sommarkvällar. - Ostörd gavellägenhet - Hiss - Perfekt läge med närhet till både city och natur - Skola, förskola, matvarubutiker samt Torsvikstorg och Lidingö centrum finns på promenadavstånd. Likaså gör butiker, caféer, restauranger samt goda kommunikationsmöjligheter. Bostaden har ett av Torsvikssvängens absolut bästa läge - närmast vattnet och mot grönskande natur. Rymligt vardagsrum med plats soffa och separat avdelning för säng samt utgång till möblerbar balkong, kök med trevlig matplats intill fönster. Topprenoverat badrum. Insynsskyddat och ostört läge. Välskött förening i nyligen stambytt och renoverad fastighet. Lidingö erbjuder det ultimata boendet med en mix av skärgård och storstad. Du bor på en ö i med allt vad det innebär av vackra skärgårdsmiljöer, stränder, bad, båtliv och hav. Via Norra Länken på andra sidan brofästet tar du dig på några få minuter in till city och når E4:an och övriga utfartsleder från Stockholm inom 10 minuter. Du har även gångavstånd till den nya bron som byggs mellan Lidingö och Ropsten. Bron innebär inte bara tätare förbindelser för Lidingöbanan utan blir även mer trafikvänlig för såväl gående som cyklister. Stora satsningar på andra sidan Lidingöbron med Norra Djurgårdsstaden och Värtahamnen, kommer att öka dragningskraften än mer till denna del av Stockholm. För Lidingös del innebär det också en ökad närhet till bl.a. restauranger, caféer och välsorterade matbutiker. Varmt välkommen till ett boende utöver det vanliga och ett oslagbart läge! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Duvholmen 3, Duvholmen, Lidingö kommun
Duvholmen 3, Duvholmen, Lidingö kommun, bild 2
Duvholmen 3, Duvholmen, Lidingö kommun, bild 3

Duvholmen 3

Lägenhet
Duvholmen, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
7 250 000 kr
108 m²
4 rum
vån 1/2
4 260 kr/mån
67 130 kr/m²

Lev skärgårdsliv intill Stockholms puls Unikt tillfälle att förvärva en av få sekelskiftesvåningar med adress Duvholmen 3 i Brf Duvholmen Lidingö. Den lilla ön alldeles utanför Elfvik på norra Lidingö. Ett boende med total avskildhet utan stadens ständiga puls och brus men endast 15 minuters bilväg från Duvholmens brygga till Stureplan. En fot i vardera värld, kan det vara något? Den korta båtresan ut mot Duvholmen, räcker för att kunna varva ned, andas in den salta havsvinden och låta ögonen blicka över Nacka Land, Lilla och Stora Höggarn. Väl framme tronar Brf Duvholmen Lidingö anrika fastighet med anno 1890 som ett vackert smycke. Intill bryggan finns fina badklippor och föreningen har en grön lummig gemensam trädgård med gräsytor, badklippor/strand och del i tennisbana. Har välkomnas vi av 3,20 m i takhöjd, salongen med stora fönsterpartier ut mot vattnet och två ståtliga kakelugnar. vackra tak med takrosetter och utsmyckningar. Härliga sällskapsytor, matsal/sovrum med stora fönsterpartier i vinkel mot havet och två sovrum samt välrenoverat rostfritt kök. Vackert, renoverat och stambytt badrum 2018. Egen uteplats intill vattnet samt nyttjanderätt till en egen del av trädgården, med odlingsmöjligheter. Externt förråd. Mer unikt än så här blir det inte, SANN LIVSKVALITET på hög nivå! Endast bokade visningar.

  • Premium

Visar alla 16