Svensk Fastighetsförmedling Järfälla

Svensk Fastighetsförmedling Järfälla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gjutarplan 2, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15
Gjutarplan 2, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Gjutarplan 2, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Gjutarplan 2

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 395 000 kr
40 m²
2 rum
3 420 kr/mån
34 875 kr/m²

Varmt välkommen till denna nyproducerade tvåa med fransk balkong, i centrala Kallhäll. Med ett mycket centralt och naturnära läge erbjuds nu denna fina lägenhet om två rum och kök. Detta är en ljus, öppen och välplanerad bostad om 40 kvadratmeter med väl tilltagen takhöjd, påkostad maskinell utrustning och stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Bostaden har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här bor du mycket centralt och sjönära med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, caféer och förskolor. Kallhälls Centrum ligger precis runt hörnet, Kallhälls pendeltågsstation en kort promenad bort och Mälaren når du enkelt med cykel eller en skön promenad. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Kallhäll. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Trollvägen 21, Järfälla, Järfälla kommun

Trollvägen 21

Lägenhet
Järfälla, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 695 000 kr
57,3 m²
2 rum
vån 3/3
4 421 kr/mån
29 581 kr/m²

Fin och stambytt 2:a i ett av Kallhälls lugnaste kvarter! Bra läge i fastigheten utan någon ovanför sig. Välplanerad och genomgående ljus bostad med mycket bra planlösning. Stort fint sovrum med gott om plats för en dubbelsäng. Trevligt vardagsrum med stort fönsterparti och fransk balkong. Stambytt badrum med infällbara duschväggar och tvättpelare. Kök med matplats vid fönster och utgång till inglasad balkong. Gångavstånd till Mälarbad, grönområden, Kallhäll centrum, pendeltåg och bussar. Stabil förening med god ekonomi. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Balkong
Sagovägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15

Sagovägen 13

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 845 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 0/2
4 789 kr/mån
25 102 kr/m²

Välkomna till denna fina trerummare i lugnt och mysigt område. Lägenheten totalrenoverades 2024 och erbjuder en smakfull insida med genomgående ljusa ytskikt och stambytt badrum med tvättmaskin. Rymlig balkong i markplan, två trivsamma sovrum med garderobsvägg i ena sovrummet. Bostaden har gott om förvaring. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Kort gångavstånd till Mälarbad, grönområden, 4H-gård och fina promenadstråk. Närhet till Kallhäll centrum, pendeltåg och bussar. I närområdet finns både förskolor, skolor och lekplatser. Stabil förening med god ekonomi. Här är det bara att flytta in och börja trivas, kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information. Hjärtligt välkommen på en öppen visning!

  • Plus
  • Balkong
Kvarnvägen 36 - våning 7/7, Jakobsberg, Järfälla kommun

Kvarnvägen 36 - våning 7/7

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
2 295 000 kr
81 m²
3 rum
vån 7/7
7 132 kr/mån
28 333 kr/m²

Jag har nöjet att presentera en rymlig och stambytt 3:a om hela 81 kvadratmeter högst upp i huset på Kvarnvägen 36. Bostaden, belägen i ett hus byggt 1972, har bland annat stora sällskapsytor och fint ljusinsläpp. Två stora sovrum samt ett trevligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i bästa söderläge. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi. Hiss. Våning 7/7. Snabbt tillträde för den som önskar det. Här bor du naturnära, attraktivt och harmoniskt med närhet till bland annat fina grönområden, idrottsanläggningar och bra kommunikationer. Busstation, pendeltågsstation och mataffärer ligger runt hörnet. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Jakobsberg . Hjärtligt välkommen på en öppen visning!

  • Hiss
Kalvshällavägen 42, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Kalvshällavägen 42

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
2 195 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/4
3 473 kr/mån
45 729 kr/m²

Denna högkvalitativa bostad i det nybyggda och snabbväxande Barkarbystaden erbjuder det bästa boendet med låg avgift. Med sina väldisponerade 48 kvadratmeter bjuder den på en ljus och välkomnande hall, ett vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matbord samt ett modernt kök med smarta funktioner. Ett mysigt sovrum med generös förvaring i garderober, ett stort helkaklat badrum med tvättmöjligheter och ett förråd för extra förvaring. Den fräscha interiören, de stora fönstren och det naturliga ljusinsläppet gör denna bostad till ett perfekt val för den som strävar efter hög standard. Belägen i en stabil bostadsrättsförening med smarta investeringar, inklusive solceller som bidrar med cirka en tredjedel av elförbrukningen årligen. Som resulterar i lägre kostnader och en mer energieffektiv lösning för både föreningen och dess medlemmar. Centralt belägen i hjärtat av Barkarbystaden, har du nära till allt du behöver. Matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett brett utbud av restauranger, pendeltågsstation, gym som Nordic Wellness och Fitness24Seven, samt ett varierat utbud av butiker finns inom bekvämt avstånd. Dessutom ligger IKEA och Stockholm Quality Outlet bara ett stenkast från lägenheten. För avkoppling och fritidsaktiviteter finns Kista Galleria, Görvälnsbadet och Viksjö Golfklubb bara tio minuter bort. Även större destinationer som Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats nås på bara en halvtimmes bilfärd. Med planerna på den nya tunnelbanan som förväntas vara klar 2026, är detta boende också idealiskt för den som söker ett centralt läge med framtida infrastruktur. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Slipargränd 5, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45

Slipargränd 5

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 995 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2
4 198 kr/mån
32 705 kr/m²

Varmt välkommen till en mycket eftertraktad, mycket påkostad, genomgående ljus och fin 2:a i absolut toppskick! Lägenheten är dessutom välplanerad och har ett smakfullt kök och vardagsrum med plats för många gäster. Generösa sällskapsytor och goda förvaringsmöjligheter i bostaden. Ett mycket fint sovrum med platsbyggda garderober. Generös balkong med strålande utsikt mot grönskan och Mälaren (mer utsikt vintertid). Stilrent och lyxigt renoverat badrum. Populär förening med stabil ekonomi. Kort gångavstånd till Kallhäll C med allehanda butiker och pendeltåget som tar dig till Odenplan på ca 21 minuter. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kaptensvägen 13F, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 14:45
Kaptensvägen 13F, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Kaptensvägen 13F, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Kaptensvägen 13F

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 745 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
5 456 kr/mån
34 900 kr/m²

Välkomna hem till Kaptensvägen 13F. Det perfekta boendet för dig som har en förkärlek för den öppna planlösningen och vackra ljusinsläpp. Här bor du naturnära, insynsskyddat men nära service, shopping och kommunikationer – allt vad man kan önska sig av sitt boende och närområde. Denna väldisponerade lägenhet är som gjord för det sociala umgänget med sin öppna planlösning och fina balkong. Det praktiska möter det lättsamma. Fint kök med all maskinell utrustning som kan tänkas önska, tvättstuga med fantastiska förvaringsmöjligheter. Ett rymligt sovrum med egen ”Walk-in-closet”, förråd tillhörande lägenheten och en egen parkeringsplats. Detta mycket lugna och barnvänliga område ligger i populära Barkarbystaden och med Järvafältets naturreservat som närmaste granne. Här har du de bästa av världarna med vackra promenadstråk runt knuten och det populära shoppingstråket Barkarby Quality Outlet. På några minuter når ni E18 och en kortare resa E4 samt goda kommunikationer till pendeltåget som tar er till Stockholm City på ca 18 minuter. I Barkarbystaden har du alla bekvämligheter såsom restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar och ICA Maxi. Du har gångavstånd till köpkvarter Flottiljen, Stockholm Quality Outlet, IKEA och andra välkända butiker. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Alexandra Elias 070-494 22 02, om du vill veta mer om denna fina lägenhet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Segersällsvägen 3, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr
Segersällsvägen 3, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Segersällsvägen 3, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Segersällsvägen 3

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 745 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
4 062 kr/mån
30 614 kr/m²

Toppskick! Här erbjuds en väldisponerad och öppen lägenhet där det generösa ljusinsläppet ger lägenheten en härlig rymd. Det här är ett perfekt boende för dig som är ute efter ett hem där du inte behöver åtgärda någonting innan inflyttning. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Platsbyggt kök i vinkel med påkostade vitvaror. Stort fint badrum med dusch, WC och kombimaskin. Bostaden har även en stor mysig balkong där halva ligger under tak. Här erbjuds även lättmöblerade ytor. Närhet till både Barkarbystaden med handelsplats och outlet samt Jakobsbergs Centrum. Busshållplats finns i närheten av bostaden. Externt förråd ingår. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pressarvägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45
Pressarvägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Pressarvägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Pressarvägen 13

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 795 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 172 kr/mån
30 684 kr/m²

Varmt välkommen till en genomgående fin 2:a med mycket låg månadsavgift. Bostaden har genomgående fina ekparkettgolv och målade väggar. Stilrent kök i vitt och stor matplats. Ljust vardagsrum med utgång till balkong i västligt läge. Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng samt en stor inredd walk-in-closet. Badrum med helkaklade väggar, klinkergolv och badkar. Centralt belägen bostad ett stenkast från pendeltåg och allehanda shopping - Välkommen på en öppen visning.

  • Premium
  • Balkong
Rondellen 23, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Rondellen 23, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Rondellen 23, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Rondellen 23

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
4 302 kr/mån
29 000 kr/m²

Högst upp på Rondellen 23 hittar du denna charmiga och mycket smakfulla vindslägenhet om 55 kvm. Denna unika 2:a präglas av vindskaraktär och ger vackert ljusinsläpp från flertal fönster men utan insyn. Här har du allt du behöver för att bo bekvämt. Ett smakfullt renoverat duschrum med golvvärme och tvättmaskin. För er som älskar retro har du ett vackert funkiskök, ett stort härligt sovrum, stor klädkammare som med fördel kan användas som arbetsrum och ett rymligt vardagsrum. Unikt till lägenheten hör ett stort förråd invid lägenheten högst upp. Perfekt för dig som behöver extra utrymme. Här bor ni bland trädkronorna, högt och insynsskyddat med himlen som närmaste granne i ett lugnt och rofullt område men ändå nära till centrum och pendeltåget. Varmt välkomna på visning! Anmäl ert intresse till ansvarig mäklare, Alexandra Elias.

  • Premium
Maskinistvägen 5, Bolinder Strand, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår

Maskinistvägen 5

Lägenhet
Bolinder Strand, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
3 295 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/5
4 744 kr/mån
40 679 kr/m²

En lägenhet utöver det vanliga med mycket eftertraktat läge nära centrum, pendeltåg, grönområden samt Mälarbad. Generös balkong i bästa söderläge och viss Mälarutsikt! Vardagsrum med fönster i två väderstreck, öppen planlösning samt hela 2,85 meter högt i tak i rummen ger bostaden en fin karaktär. Två fina sovrum och vackra ekparkettgolv i samtliga rum. Lyxigt kök med massiv stenskiva och påkostade vitvaror. Helkaklat badrum med både komfort-golvvärme och handdukstork garanterar komfort och trivsel. I badrummet finns även egen tvättmaskin och torktumlare. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kopparvägen 39, Kallhäll, Järfälla kommun

Kopparvägen 39

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 945 000 kr
97,3 m²
4 rum
vån 1
4 695 kr/mån
19 990 kr/m²

Välkommen till en ytterst välplanerad 4:a i en av Kallhälls bästa föreningar! Lån per kvm enligt senaste årsredovisning (2022) är endast 1250 kronor. Bostaden kan lätt byggas om till en 5:a med hjälp av en vägg i vardagsrummet. Man får då ytterligare ett sovrum med fönster och har även kvar en vardagsrumsdel med burspråk. Fönster i tre väderstreck, vackert burspråk med stort fönsterparti. Här bor du både centrum-nära och med närhet till Mälarbad och friluftsområden samt båtklubb med båtplatser. Lägenheten har en väl genomtänkt planlösning och äldre trevligt L-kök samt ett fint badrum. Generös klädkammare och ett flertal garderober. Tre bra sovrum, från ett av dem går du direkt ut på den härliga möblerbara samt inglasade balkongen med goda solchanser. Mycket bra förening med låga månadsavgifter. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Vibblabyvägen 2, Jakobsberg, Järfälla kommun

Vibblabyvägen 2

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 745 000 kr
89 m²
4 rum
vån 4
8 671 kr/mån
19 607 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade gavel-4:a med inglasad balkong i soligt läge. Här bor man centralt med omedelbar närhet till centrum, pendeltåg, bussar, förskolor samt skolor. Fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp i lägenheten. Lägenheten har tre bra sovrum, generöst badrum med plats för tvättpelare om så önskas. Fin gäst-WC finns i bostaden. Härligt kök och vardagsrum med fransk balkong. Inglasad ostörd balkong med ostört läge. Goda förvaringsmöjligheter finns i lägenheten. Generös klädkammare. Välordnad HSB-förening med egen takterrass och bastu för föreningens medlemmar.

  • Balkong
  • Hiss
Trehörningen 27, Järfälla, Järfälla kommun

Trehörningen 27

Lägenhet
Järfälla, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 664 kr/mån
28 099 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga 3:a med uthyrningsdel! Denna optimalt planerade lägenhet har två stora ljusa sovrum varav ena sovrummet har egen ingång, hall och WC och möjlighet för uthyrning. Köket är optimalt för den matintresserade, totalrenoverat med påkostade vitvaror och vinkyl. Här finns även gott om plats för matbord. Vardagsrummet är ljust och du når en soldränkt balkong fram till ca 15.00 på eftermiddagen. Balkongen har plats för kafébord med stolar. Badrummet är stambytt och helkaklat. Välkommen att flytta in i detta okomplicerade hem. På Trehörningen bor du i populära, mysiga och trygga kvarter. Kallhälls centrum ligger inom gångavstånd och Järvafältet finns en promenad bort. Här finns även förskola, lekparker, köpcentrum, bra kommunikationer och vackra grönområden vilket gör livet enklare för hela familjen! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Rödluvevägen 43, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 12:40

Rödluvevägen 43

Radhus
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
4 095 000 kr
134 m²
5 rum
189 m² tomt

Varmt välkommen till detta fina och rymliga gavel-radhus med friköpt tomt. Huset är beläget i ett lugnt och barnvänligt område. Mysig trädäckad uteplats med plats för utemöbler och grill, här kan du njuta av solen under större delen av dagen. Köket och matrummet är en stor och härlig umgängesavdelning som har gott om plats för vänner och familj. Två badrum och tre bra sovrum. Fin boulebana och gungplats runt hörnet. Läget kan inte vara bättre med gångavstånd till Kallhäll Centrum med affärer, allehanda service, förskolor, skolor samt pendeltågsstation. Med pendeltåget från Kallhäll station till Odenplan tar det ca 21 minuter. I närområdet finns både naturreservat samt Mälarbad. Sällan till salu, hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Svetsarvägen 25, vån 7/8, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30

Svetsarvägen 25, vån 7/8

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 745 000 kr
39,2 m²
1 rum
vån 7/8
2 643 kr/mån
44 515 kr/m²

Tillfälle att förvärva en av de finaste 1:orna (smart ombyggd så att det finns ett separat sovrum med ingång från hall, plats för 1.60 cm säng) på populära Svetsarvägen! Generös inglasad balkong i sydvästligt läge med magisk sjöutsikt. Separat och fint renoverat Marbodalkök med matplats vid fönster och ett helkaklat renoverat badrum. Goda förvaringsutrymmen finns i bostaden. Välordnad tvättstuga rakt över gatan precis utanför porten. Mycket fin innergård med grillplatser och boulebana. Kort gångavstånd till klippbad och utegym. Övernattningslägenhet för gäster finns att hyra. Föreningen är mycket omtyckt och har god ekonomi. Kort promenadavstånd till centrum och kommunikationer samt närhet till både Mälarbad och natur. Busshållplats finns nedanför fastigheten och det finns en pizzeria i port 3. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kallhällsleden 10, Järfälla, Järfälla kommun

Kallhällsleden 10

Lägenhet
Järfälla, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
2 045 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3
5 625 kr/mån
27 450 kr/m²

Mycket eftertraktad 3:a på populära Kallhällsleden, lägenheten är belägen på 3 och 4 våningen. Insynsskyddad bostad med samtliga fönster i sydost, med utsikt över hustak och grönska. Fina ytor fördelade på 74.5 kvadratmeter som känns mycket väl utnyttjade. Här erbjuds ni ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi. Härligt kök med plats för många och ett ljust och fint vardagsrum med fransk balkong. Rymlig klädkammare. Helkaklat och rymligt badrum med badkar på tassar. Svängd trappa leder upp till det övre planet som bjuder på ett fantastiskt stort rum som enkelt kan delas av om så önskas. I dagsläget används detta rum som ett sovrum. Lägenheten är centralt belägen med omedelbar närhet till Kallhäll Centrum samt pendeltåg - perfekt läge med närhet till allt! Mälarbad och naturreservat på kort gångavstånd från bostaden. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Källtorpsvägen 11, vån 15/15, Kallhäll, Järfälla kommun

Källtorpsvägen 11, vån 15/15

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
2 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 15/15
3 940 kr/mån
41 078 kr/m²

Varmt välkommen till en eftertraktad, fantastisk och påkostad 2:a i hjärtat av Kallhäll centrum endast ett stenkast från mycket goda kommunikationer (pendeltåget tar dig till Odenplan på endast 21 minuter) affärer samt centrum-liv. Denna bostad måste upplevas på plats! Rymlig balkong med sjöutsikt högst upp i huset på våning 15/15. Här bor du med en optimal planlösning, extra stort sovrum stora fönsterpartier med ett härligt ljusinsläpp samt närhet till allt! Narurreservat och Mälarbad på korta gångavstånd. Väl inne i lägenheten möts du av genomgående hög standard på materialval och med en välkomnande entré med goda förvaringsmöjligheter, ett härligt sällskapskök med öppen planlösning, helkaklat påkostat badrum med egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare, tidlösa färger och material som skapar ett luftigt intryck, rogivande sovrum samt en härlig balkong med fantastisk utsikt och plats för umgänge under sommarhalvåret. Vackert ljust ekparkettgolv i hela lägenheten och genomtänkt och modern arkitektur i hjärtat av Kallhäll! Endast bokade visningar, välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Emaljvägen 18, vån 6, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 14:45

Emaljvägen 18, vån 6

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 595 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 6/9
2 844 kr/mån
40 380 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna välplanerade och eftertraktade 1:a med en underuutsikt över Mälaren! Det generöst tilltagna vardagsrummet erbjuder flexibilitet med utrymme för en större soffa samt en balkong i sydvästligt läge, perfekt för att njuta av solnedgångar och lugnet vid vattnet. Separat sovalkov med gott om plats för en dubbelsäng. Köket är både funktionellt och inbjudande, med plats för cirka fyra personer vid matbordet. Stambytt mycket fint badrum. Hallen erbjuder goda avhängningsmöjligheter och är välkomnande. På föreningens innergård finns lekplats, bollplan och grillmöjligheter för trevliga utomhusaktiviteter. Belägen i en populär och central förening i Kallhäll, ger det närhet till Mälarbad och vackra naturreservat. Med endast några minuters promenad når du Kallhäll Centrum och pendeltågsstationen, vilket gör resan till Odenplan smidig med en restid på cirka 21 minuter. Denna sällsynt tillgängliga pärla är ett måste för den som söker ett bekymmersfritt boende! Hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Slipargränd 13, Kallhäll, Järfälla kommun

Slipargränd 13

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
2 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 842 kr/mån
29 097 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 3:a på 72 kvm, som är både eftertraktad och väldisponerad. Lägenheten är ljus och fräsch med generösa ytor. Det rymliga vardagsrummet välkomnar dig med stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus och har en härlig utgång till en inglasad balkong där du kan njuta av viss sjöglimt över Mälaren. Köket är modernt och välplanerat med gott om plats för matplats för ca. 4 personer. Det finns även generöst med förvaringsmöjligheter, vilket är praktiskt och funktionellt. Två rymliga och bra planerade sovrum. Badrummet är ljust och fräscht med golvvärme för extra komfort. Denna bostad erbjuder inte bara komfort och stil, utan även närhet till centrum, pendeltåg och natur. Med Kallhällsbadet, Bonäsbadet och den charmiga strandpromenaden som leder till Görvälns slott inom kort gångavstånd, finns det gott om möjligheter till rekreation och avkoppling i området. Dessutom finns det utegym och klippbad i närheten för den som vill hålla sig aktiv. Föreningen är populär och har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för de boende. Välkommen till visning av detta underbara boende!

Uranusvägen 26, Skälby, Järfälla kommun

Uranusvägen 26

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
2 995 000 kr
93 + 4 m²
4 rum
131 m² tomt

Varmt välkomna hem till ett eftertraktat radhus med en spännande planlösning fördelat på 4 våningsplan. För er som har massor av kärlek att ge har nu möjligheternas möjlighet att skapa er ert drömboende. Ni har rejäla sällskapsytor, tre sovrum, uteplatser på både fram- och baksida. Ett badrum, en gäst-WC och ett kök där hela familjen kan samlas. Här kommer familjen att trivas. För barnen finns det inom området en lekplats med klätterställning inklusive rutschkana, sandlåda och gunga. Vid Neptunisskolan finns en bollplan som under vintertid spolas för skridskoåkning. Uranusvägen 26 är en del av Meteorens samfällighetsförening. I samfällighetsavgiften ingår: värmecentralens och tvättstugans underhåll och förnyelse, värme, vatten, sophämtning, snöröjning, elektricitet på gemensamma anläggningar, tvättstugan och värmecentralen, Kabel-TV och bredband, avsättning till fonder samt företagsförsäkring för garage och gemensamma utrymmen samt alla maskiner och anställda. Vänligen kontakta ansvarig mäklare, Alexandra Elias, om ni önskar få mer information om huset.

  • Uteplats
Slipargränd 15, Kallhäll, Järfälla kommun

Slipargränd 15

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1
3 828 kr/mån
33 839 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Eftertraktad 2:a med perfekt läge i trivsamma och lugna Kallhäll! Här erbjuds en fin och ytterst väldisponerad lägenhet med fint ljusinsläpp, härlig insynsskyddad balkong, påkostat renoverat kök, fint renoverat badrum och goda förvaringsmöjligheter i bostaden. Rymlig renoverad klädkammare med Elfa-system samt skjutdörrsgarderob med Elfa-system. Riksbyggen Brf Kallhällshus nr 1 är en populär och välordnad förening med god ekonomi och låga avgifter. Här bor du naturnära och mycket centralt med närhet till bland annat vackra promenadstråk, utegym, klippbad, badplatser längs Mälaren, restauranger, förskolor, skolor, vårdcentral och apotek. Kallhäll Centrum och pendeltågsstation ligger en kort promenad bort från bostaden och Järvafältet når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Kallhäll. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Slipargränd 3, Kallhäll, Järfälla kommun

Slipargränd 3

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
2 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2
4 842 kr/mån
29 097 kr/m²

Varmt välkommen till denna eftertraktade och mycket eftertraktade bostad om 3 rymliga rum och kök på en av Kallhälls bästa adresser! Välplanerat helt nyrenoverat ombyggt stort kök med plats för många gäster och ljust vardagsrum med utgång till härlig inglasad balkong med utsikt mot natur och Mälaren (mest utsikt vintertid). Två stora fina sovrum. Fönster i två väderstreck ger ett underbart ljusinsläpp. På Slipargränd bor man i ett högkvalitativt boende med närhet till såväl centrum, pendeltåg och natur. Kallhällsbadet, Bonäsbadet och den vackra strandpromenaden som leder dig till Görvälns slott ligger på några minuters gångavstånd. Här finns även närhet till klippbad och utegym. Populär förening med stabil ekonomi. Sällan till salu! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Balkong
Axvägen 3, Viksjö, Järfälla kommun

Axvägen 3

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 095 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1
2 449 kr/mån
49 773 kr/m²

Perfekt första lägenhet eller övernattningslägenhet! Nyrenoverad och stambytt 1:a med kokvrå, helkaklat badrum med golvvärme, fin förvaring i hall och stora fönsterpartier. Vackert nytt ekparkettgolv och vitmålade väggar. Hela bostaden har genomgått en varsam renovering under 2023. Välordnad HSB-förening med härligt läge i Viksjö. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och välkommen på visning!

Kvarnplan 1, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kvarnplan 1

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 380 000 kr
34 m²
1 rum
vån 8/9
3 518 kr/mån
40 588 kr/m²

Varmt välkommen hem till denna mycket välplanerade och stilfulla pärla på Kvarnplan 1. Denna 1:a disponeras som en 2:a med sina 34 välplanerade kvadratmetrar näst högst upp i huset. Här har du allt du kan önska dig av din första bostad. Du har närheten till Jakobsbergs centrum med all dess utbud och pendeltågsstationen tvärs över gatan som tar dig till Odenplan på endast 20 minuter. Med sina stora fönster och fransk balkong dränks hela lägenheten i massor av ljus. Du har ett nyrenoverat och toppmodern kökvägg med alla de maskinella utrustningar som kan tänkas behövas samt goda förvaringsutrymmen. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ger gott om plats för såväl matbord som soffa. ”Sovrummet” är avskilt tack vare garderobsväggen som ger dig massor av plats för dina kläder. Duschrummet är stambytt och helkaklat. Tvättstugan finns på samma våningsplan och tillhörande förråd i källaren. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare om du önskar få mer information om denna fantastiska bostad. Vi ses på visningen!

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 42