Svensk Fastighetsförmedling Ystad

Svensk Fastighetsförmedling Ystad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Prästgatan 2, Löderup, Ystads kommun

Prästgatan 2

Villa
Löderup, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
1 890 000 kr
116 + 19 m²
4 rum
965 m² tomt

Stig in i denna välplanerade 1-plansvilla som ligger i hjärtat av pittoreska Löderups by på Österlen. Med ett renoverat kök och badrum kombinerar detta hem elegans med funktionalitet. Njut av generösa och ljusa ytor samt en underbar uteplats på trädäck, perfekt för avkoppling och umgänge, nås direkt från det inbjudande vardagsrummet. Ett bekvämt vidbyggt garage ger extra utrymme och praktiskt förvaring. Trädgården är häck omgärdad och bjuder på lugn och ro. Flytta in och njut av ett praktiskt och lättskött boende!

  • Uteplats
Sladdergatan 8, Ystad, Ystads kommun

Sladdergatan 8

Lägenhet
Ystad, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
3 475 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/3
5 950 kr/mån
35 825 kr/m²

Fantastiskt centralt penthouse i två plan som genomgick en omfattande totalrenovering år 2020. Här möts du av en påkostad standard och exklusiv design i varje detalj. Lugnt beläget med en norrlägesbalkong som bjuder på en underbar utsikt över gatuhusträdgårdar och grönskande omgivningar. Detta exklusiva hem är en perfekt kombination av modernitet och bekvämlighet, skapat för den kräsne som värdesätter hög kvalitet och stilfullt boende. En unik möjlighet att äga en omsorgsfullt renoverad pärla mitt i stadens hjärta. Välkommen till ditt drömhem!

  • Plus
Storgatan 8B, Löderup, Ystads kommun

Storgatan 8B

Villa
Löderup, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
3 995 000 kr
167 m²
4 rum

Nu har du möjligheten att skapa livslånga minnen i denna nybyggda villa som är perfekt anpassad för er familj. Med en rymlig tomt som omger huset, har ni gott om utrymme för lek och aktiviteter utomhus. Här kan barnen springa fritt, bygga kojor och utforska naturen medan du njuter av lugnet och friden. Läget är optimalt för en barnfamilj – med gångavstånd till både skola och förskola. Slipp stressen med långa bilresor och istället njut av en enkel morgonpromenad tillsammans med dina barn till deras skolor. Den nybyggda villan är designad med fokus på funktion och familjeliv. Med generösa ytor och ljusa, öppna rum finns det gott om plats för både gemensamma aktiviteter och avkoppling. Här kan ni samla er runt middagsbordet för kvällsmåltider, mysa framför brasan under kalla vinterkvällar, eller helt enkelt bara vara tillsammans som familj. Dessutom har ni möjlighet att sätta er egen prägel på tomten. Plantera träd, anlägga en grönskande trädgård eller skapa en lekplats som är skräddarsydd efter era barns intressen och behov. Detta är ert utrymme att forma precis som ni vill – skapa ert eget lilla paradis där ni kan växa och skapa minnen tillsammans. Slå er ner och låt detta hus bli er familjs nya hem. Ett hus att växa i, ett hem att älska, och en plats där varje dag fylls med glädje och kärlek.

Lilla Tvärvägen 4, Ystad, Ystads kommun
  • Tis 23 apr kl 17:30

Lilla Tvärvägen 4

Villa
Ystad, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
3 980 000 kr
132 + 50 m²
5 rum
737 m² tomt

Upptäck harmonin i denna välskötta skånelänga i Källesjö, Ystads idylliska utkant. Med en smart planlösning, ombyggt och renoverat 1981, kombinerar detta hem modern komfort med traditionell charm. Det vidbyggda garaget erbjuder praktisk förvaring. Njut av avkoppling på den insynsskyddade uteplatsen i sydvästläge. En perfekt plats för att skapa minnen och trivas!

  • Plus
Österleden 1038, Köpingebro, Ystads kommun

Österleden 1038

Villa
Köpingebro, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
3 740 000 kr
170 m²
7 rum
3 122 m² tomt

Härligt belägen Skånelänga i vinkel med superfin utsikt över Hammars backar och Österlens åkerlandskap, Fastigheten är smakfullt renoverad från 2017 och framåt i rätt Skånelängastil, bostaden kan både användas naturligt för en stor familj el. som två stycken bostäder med en del att hyra ut el. låna ut till besökande gäster!

Magdalenagatan 2, Skurup, Skurups kommun

Magdalenagatan 2

Villa
Skurup, Skurups kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
3 490 000 kr
117 + 117 m²
7 rum
949 m² tomt

Familjevilla i toppskick! Denna fräscht renoverade pärla på ett plan och inredd källare erbjuder en perfekt kombination av modern design och praktisk planlösning. Det generösa uterummet och trädgården i söderläge skapar en härlig atmosfär för avkoppling och umgänge. Här finns även ett vidbyggt garage för bekväm parkering. Njut av mysiga stunder framför braskaminen och dra fördel av närheten till skolor, fritidsanläggningar, pendeltåg och centrum i Skurup. Ett idealiskt hem för den kräsne köparen som söker både stil och bekvämlighet. Välkommen till en fantastisk boendemiljö!

  • Plus
Spjutgatan 3, Tomelilla, Tomelilla kommun

Spjutgatan 3

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
1 950 000 kr
119 + 36 m²
4 rum
600 m² tomt

Enplansvilla med bekväm och tilltalande planlösning med stora rum, vardagsrum om 40 kvm som kan naturligt delas av till det 3:dje sovrummet, isolerat uterum om 35 kvm. Garaget och förrådsdelen är fint integrerat med bostadsdelen, bekvämare än så här blir det inte, Välkomna!

  • Plus
Rosengången 23, Surbrunnen, Ystads kommun

Rosengången 23

Fritidshus
Surbrunnen, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
980 000 kr
2 rum
370 m² tomt

Upptäck drömlivet i denna söderlägesoas! Kolonilott med förtrollande trädgård och nyrenoverad vinterbonad stuga. Modern design och smart planlösning skapar en harmonisk atmosfär. Upplev lugnet och njut av solens strålar året om. Din plats för avkoppling och odling! Krav finns att ny ägare är mantalsskriven i Ystad kommun!

  • Uteplats
Kyrkogårdsgatan 25B, Ystad, Ystads kommun

Kyrkogårdsgatan 25B

Lägenhet
Ystad, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
795 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 112 kr/mån
19 875 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 1:a om 40 kvm mitt i hjärtat av Ystad! Kök och balkong ger trivsel och praktiskt boende. En magnifik utsikt över Norra promenaden följer med varje öppning. Fastigheten, en vacker Q-märkt byggnad från 1944, bär på historiens vingslag och finess. Här möts du av tidstypiska attribut, skapade med omsorg och kärlek. Ett unikt tillfälle att äga en del av Ystads kulturarv och skapa ditt eget kapitel i denna tidlösa historia. Välkommen hem till ett boende där charm och bekvämlighet förenas på bästa sätt!

  • Balkong
Östra Kustvägen 1131-4, Löderup, Ystads kommun
Östra Kustvägen 1131-4, Löderup, Ystads kommun, bild 2
Östra Kustvägen 1131-4, Löderup, Ystads kommun, bild 3

Östra Kustvägen 1131-4

Villa
Löderup, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
3 950 000 kr
117 + 39 m²
3 rum
2 662 m² tomt

Stig in i modern lyx och komfort i denna energieffektiva 1-plansvilla på Österlen. Det imponerande dubbelgaraget hälsar dig välkommen till ett hem där smakfull design möter praktisk elegans. Den generösa trädgården omfamnar en egen skogsdunge, skapande en naturlig oas intill Hammars backar och kusten. Här förenas det bästa av stil och funktionalitet för en avslappnad och samtidigt sofistikerad livsstil. Upplev harmonin och fördelarna med att bo på en plats där modernitet möter naturens skönhet. Välkommen till ditt drömhem på Österlen!

  • Premium

Visar alla 10