Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga

Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Slussbrovägen 49, Runö/Åkers Kanal, Österåkers kommun
  • Mån 1 apr kl 12:00
Slussbrovägen 49, Runö/Åkers Kanal, Österåkers kommun, bild 2
Slussbrovägen 49, Runö/Åkers Kanal, Österåkers kommun, bild 3

Slussbrovägen 49

Lägenhet
Runö/Åkers Kanal, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
1 695 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/4
2 976 kr/mån
33 235 kr/m²

Välkommen till denna fina och mycket yteffektiva tvåa som i dagsläget är omgjord till en "minitrea" - solig balkong! Trevlig, ljus och social planlösning där det välutrustade köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet, här sitter man fint vid bardisken och överblickar lägenheten och balkongens grönska. Boendet är nu ombyggt så att ytterligare ett rum har skapats genom att det stora sovrummet har delats av. I dagsläget används den inre delen som ett barnrum med plats för säng, förvaring och dessutom skrivbordsalkov plus sminkhörna - den andra delen används som föräldrasovrum med plats för en 140 cm säng och även ett litet hemmakontor. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och generös skoförvaring på hyllor. Lägenheten ligger ostört med ett högt läge och fin utsikt över föreningens stora innergård och skogen, på den soliga balkongen sitter man ofta i lä. Förråd finns smidigt på samma våningsplan. Den stora moderna tvättstugan med lokal finns behändigt på den gröna innergården, där också den mysiga grillplatsen finns. Till Åkersberga centrum tar man närtrafiksbuss 968 eller så promenerar man på ca 20 minuter via den trevliga kanalen. Till Willys och Rusta vid Runö Handelsplats tar det ca 5 minuter till fots, vid handelsplatsen finns också busshållplats för buss 626 till Danderyds sjukhus. Det närbelägna området kring Åkers kanal och sluss är välskött och inbjuder till promenad. Flexibelt tillträde.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dansbanevägen 3, Söra, Österåkers kommun
  • Mån 1 apr kl 13:00
Dansbanevägen 3, Söra, Österåkers kommun, bild 2
Dansbanevägen 3, Söra, Österåkers kommun, bild 3

Dansbanevägen 3

Lägenhet
Söra, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
2 680 000 kr
62 m²
3 rum
vån 5/5
5 381 kr/mån
43 226 kr/m²

Välkommen in i denna välplanerade trerummare med stor balkong mot skogen, högst upp i huset. Här erbjuds genomgående bra standard och lägenhetens 62 kvadratmeter inrymmer allt du behöver för att bo riktigt bra - ett hem att trivas i. I bostaden finns två sovrum, varav ett större med garderobsvägg och fönster mot skogsdungen utanför. Vardagsrummet med matplats ligger i öppen planlösning med köket och rymmer både soffgrupp och matbord. Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. I Brf Fiolen bor du centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker, samtidigt som du har svampskogar och natursköna strövområden precis utanför dörren - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rödbosundsvägen 23, Rödbosund, Österåkers kommun
  • Mån 1 apr
Rödbosundsvägen 23, Rödbosund, Österåkers kommun, bild 2
Rödbosundsvägen 23, Rödbosund, Österåkers kommun, bild 3

Rödbosundsvägen 23

Fritidshus
Rödbosund, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
15 000 000 kr
60 m²
3 876 m² tomt

Varmt välkomna till platsen där ni vill förverkliga er villadröm! På den 3 876 m² stora tomten finns stora möjligheter, minsta tomtstorlek enligt detaljplan är 1 000 m² och byggrätten är generös. De vackra omgivningarna, promenadstråken längs vattnet och den generösa byggrätten erbjuder fantastiska förutsättningar för er som vill skapa ett hem för hela familjen att trivas i under många år framöver. Idag är tomten bebyggd med ett enkelt fritidshus. Här i Rödbosund bor man attraktivt och havsnära - med Sätterfjärden, båtbryggor och havsbad alldeles runt hörnet. Dessutom är det promenadavstånd till Margretelunds centrum med Ica-butik, läkarmottagning och apotek samt till flertalet skolor/förskolor. Bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Täby och Arlanda.

  • Premium
  • Uteplats
Sörgårdsvägen 35, Söra, Österåkers kommun
  • Mån 1 apr kl 13:50
Sörgårdsvägen 35, Söra, Österåkers kommun, bild 2
Sörgårdsvägen 35, Söra, Österåkers kommun, bild 3

Sörgårdsvägen 35

Radhus
Söra, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
3 200 000 kr
107 + 6 m²
4 rum
4 883 kr/mån
29 907 kr/m²

Välkommen till detta gavelradhus i Brf Montaget! På Sörgårdsvägen 35 finner du denna hemtrevliga och välskötta bostadsrätt om 113 m² fördelat över tre plan (två våningsplan plus inredd vind). Här finner du fem rum och kök, varav 3-4 sovrum. Bostaden erbjuder bland annat ett renoverat kök med uteluftsventilerat skafferi, gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor samt plats för matbord. Entréplanet inrymmer även ett rymligt vardagsrum med utgång till trädgården med generös uteplats och optimalt solläge- sydväst, på baksidan njuter du av det insynsskyddade hörnläget, längst in i området! Två halvtrappor leder till ett duschrum/wc, respektive en separat tvättstuga med gästtoalett och goda förvaringsmöjligheter. På övervåningen finns tre sovrum, det ena sovrummet har utgång till en mysig balkong. Den inredda vinden erbjuder ytterligare ett rum med takfönster; utmärkt som extra tv-rum, spelrum eller kontor, här finns även plats för förvaring. Vid entrén finns en stenlagd uteplats med morgonsol. Detta är ett boende för dig som vill uppskatta alla fördelar med att bo i hus och samtidigt känna tryggheten i att dela ansvaret med andra föreningsmedlemmar. Här kan du som har gröna fingrar odla egna grönsaker, njuta av lata sommardagar i solen, grillmiddagar eller bara känna gräset under fötterna. Populär bostadsrättsförening med centralt läge; tv, internet och garageplats ingår i avgiften. I Söra kan du bosätta dig med absolut närhet till Åkersberga centrum, sport- och idrottshall samt rekreationsområden. På bekvämt promenadavstånd når du även bussar, Roslagsbanan, skolor och förskolor, samtidigt som du finner skog och natur alldeles runt knuten. Gångavstånd till belyst motionsspår, utomhusgym, havsbad och all tänkbar service.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Skolvägen 7 A, Centrala Åkersberga, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår

Skolvägen 7 A

Lägenhet
Centrala Åkersberga, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
2 275 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 936 kr/mån
30 537 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 3:a om 74,5 kvm med inglasad balkong mot lugn innergård. Brf Vikingagård är en stabil och välskött förening för seniorer fyllda 50 år. Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med utgång till inglasad och möblerbar balkong med soligt läge mot lummig innergård, kök med matplats i burspråk, två bra sovrum samt rymligt badrum med tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i flertal garderober och i vindsförråd. På Skolvägen bor man mycket centralt ett stenkast från Åkersberga centrum med all tänkbar service och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Åsättravägen 15B, Åsättra, Österåkers kommun
  • Sön 7 apr
Åsättravägen 15B, Åsättra, Österåkers kommun, bild 2
Åsättravägen 15B, Åsättra, Österåkers kommun, bild 3

Åsättravägen 15B

Tomt
Åsättra, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
1 400 000 kr
5 727 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna stora, högt belägna och natursköna tomt i Åsättra strax utanför Åkersberga. Här har du alla möjligheter att skapa ditt framtida drömboende med naturen, skogen och vattnet som närmsta grannar. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger köparen möjligheten att uppföra sitt boende med hänsyn till stads- och landskapsbilden i området. Inget kommunalt VA finns eller är planerat i området. Det åligger köpare att själv ordna med vatten & avlopp samt el-anslutning. Möjlighet till fiberanslutning, fiber finns i närområdet. Tomtmarkeringar är uppsatta. Åsättra är beläget strax norr om Åkersberga, här har du ett naturskönt och lugnt läge men ändå med närhet till stan och alla dess bekvämligheter. Det är ca 45 minuters bilfärd till Stockholm City och ca 10 minuters bilfärd till Åkersberga Centrum. Busshållplats finns på gångavstånd i närområdet, här stannar ett flertal busslinjer. Bussarna har gått om dagliga avgångar och tar dig antingen till Åkersberga där det finns fler anslutningar genom både Roslagsbanan samt flertalet bussar. Från Åsättra går dessutom direktbussar till såväl Danderyd som Norrtälje, vilket skapar en smidig vardag. Är ni intresserad av denna fastighet och vill veta mer? Åk gärna och titta på tomten själva eller boka en tid med ansvarig mäklare för visning.

  • Premium
Riddarvägen 20, Österskär, Österåkers kommun
  • Sön 7 apr kl 11:30
Riddarvägen 20, Österskär, Österåkers kommun, bild 2
Riddarvägen 20, Österskär, Österåkers kommun, bild 3

Riddarvägen 20

Radhus
Österskär, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
4 995 000 kr
121 m²
6 rum
431 m² tomt

Välkommen till detta mysiga gavelradhus i Österskär, med en av de största tomterna i området. Unik för området då den även har egen grusad parkering i anslutning till huset. Detta välskötta radhus har genomgått en rejäl uppfräschning sedan nuvarande ägare flyttade in. Nya, ljusa ytskikt och parkettgolv i hela huset. Härlig öppen planlösning på nedervåning och öppet till nock i vardagsrummet skapar en härlig rymd. Kök med gott om arbetsytor och plats för stora sällskap. Här finns också gäst-WC och en liten tvättstuga, samt ytterligare ett rum som fungerar utmärkt som arbetsrum eller extra sovrum. På övervåningen finns tre bra sovrum samt ett badrum. På husets baksida finner man en härlig tomt i sydväst-läge med en stor altan och sommartid sol långt in på kvällen. Här finns även ett rymligt förråd. En välskött trädgårdstomt med flertalet odlingar, träd och buskar samt en fin uppvuxen tujahäck runt stora delar av tomten som agerar ett perfekt insynsskydd. Nuvarande ägare har anlagt en parkeringsplats på husets framsida. Dessutom finns möjlighet att utnyttja egen parkeringsplats i garagelänga i området. Fastigheten ingår i en samfällighet där uppvärmning, vatten/avlopp, renhållning, bredband och tv ingår i avgiften. Österskär är ett av Österåkers mest uppskattade områden. Här bor man med närheten till såväl naturen och havet. Flertalet rekreationsområden, motionsspår/anläggningar samt badplatser i närområdet. Både Badholmen och Fiskartorpet är fantastiska badplatser som finns på bara 15-20 minuters gångavstånd. Åkersberga Centrum ligger på några minuters bilavstånd, här finns affärer, restauranger, gym och annan service. Från Tuna gård som är närmsta hållplats en kort promenad från huset kan man enkelt ta sig hela vägen in till stan med Roslagsbanan och det finns dessutom ett flertal busslinjer. Missa inte chansen att förvärva detta trevliga radhus i ett av Österåkers mest populära områden. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Bergavägen 74, Åkersberga, Österåkers kommun
Bergavägen 74, Åkersberga, Österåkers kommun, bild 2
Bergavägen 74, Åkersberga, Österåkers kommun, bild 3

Bergavägen 74

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
3 100 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/4
5 761 kr/mån
41 892 kr/m²

Välkommen till en toppmodern lägenhet med slående takhöjd och två balkonger - högst upp i huset! Här njuter du av genomgående hög standard med vattenburen golvvärme i alla rum och stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Köket, med granitbänkskiva och vitvaror av hög standard har spotlights i taket och inrymmer matplats för 4-6 personer. I social öppen planlösning med köket finner du vardagsrummet, här finns en av balkongerna - med access från både köket och vardagsrummet - där det även erbjuds en fransk balkong. Bostaden inrymmer två fina sovrum, det ena rummet har balkong med utsikt över föreningens välskötta gård och Kråkbergsparkens skogsområde. Badrummet är inrett med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme, givetvis finns spotlights i taket och tvättmaskin. Förvaringsmöjligheter finns både i lägenheten och i separat källarförråd. I populära Brf Åkerspark erbjuds gym, grillplats och bastu att nyttja för föreningens medlemmar. För långväga gäster finns en gästlägenhet att boka. Parkeringsplats (även för laddning av elbil) går att hyra via föreningen. Allt detta endast 8 minuters promenad från Åkersberga centrum och tågstationen! Samtidigt som du bor centralt, finner du det oslagbara lugnet precis utanför dörren, på två minuter når du Hacksta friluftsområde, med rogivande omgivningar och lättillgänglig natur där naturvärden, friluftsliv och motionsidrott samsas sida vid sida. En solig sommardag tar du gärna en promenad längs Åkers kanal, i vacker skärgårdsmiljö finner du flera bryggor och sittplatser där du kan slå dig ner med en kopp kaffe och bara njuta av de härliga omgivningarna.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lagnövägen 214, Ljusterö, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår

Lagnövägen 214

Fritidshus
Ljusterö, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
3 250 000 kr
95 m²
5 rum
4 046 m² tomt

Med ett bedårande läge, långt ut på Östra Lagnö finner ni detta ombonade fritidshus på stor trädgårdstomt om hela 4 046 kvadratmeter. Huset med permanentstandard bjuder på tre sovrum, badrum med bastu, separat tvättstuga, kök med matplats samt en rymlig storstuga/vardagsrum. Då brasan i den murade spisen sprakar och sprider sin värme går du de 500 metrarna genom vacker skärgårdsmiljö ner till havet för att ta dagens första dopp, det kan knappast bli mer idylliskt. På tomten finns även ett garage med fjärrstyrd port och gästhus med sovloft. Vidare finns en friggebod och ett förråd. Välkommen till ett sällsynt läge i ytterskärgården, som du kan nå med bil.

  • Uteplats
Lötvägen 39A, Svinninge, Österåkers kommun
  • Borttagen före visning
Lötvägen 39A, Svinninge, Österåkers kommun, bild 2
Lötvägen 39A, Svinninge, Österåkers kommun, bild 3

Lötvägen 39A

Radhus
Svinninge, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
4 200 000 kr
91,5 m²
4 rum
4 130 kr/mån
45 902 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Myrmans väg 15D, Ljusterö, Österåkers kommun
Myrmans väg 15D, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 2
Myrmans väg 15D, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 3

Myrmans väg 15D

Fritidshus
Ljusterö, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
1 490 000 kr
60 m²
2 rum
3 710 kr/mån

Välkommen till denna nybyggda etagevåning med slående takhöjd och Ljusterös kanske mest centrala läge! Lägenheten om 3 rok, fördelat över 60 m², erbjuder flexibel planlösning med öppna sociala ytor, ett sovrum (med möjlighet till fler), vardagsrum, badrum med tvättmaskin samt ett välutrustat kök med matplats. Utanför entrén finns plats för cafébord och en trappa ned finner du lägenhetens tillhörande trädgård - med anlagd gräsmatta, fruktträd och häckar i soligt sydvästläge. Etagevåningens övre plan bjuder på slående takhöjd och härligt ljusflöde, här finner du både takfönster och fransk balkong. Med unikt, centralt läge vid Ljusterö torg, flexibel planlösning, en tillhörande odlingstäppa och utsikt över Skärgårdsbyn är detta ett boende för den kräsne köparen, som vill bo i Stockholms skärgård i natursköna omgivningar, men samtidigt med alla bekvämligheter. Skola och en större livsmedelsbutik finns på promenadavstånd, liksom busshållplats med bra förbindelser till Åkersberga och Danderyd. I närområdet finns Skären med badstrand och klippor samt förskola, kyrka och post-, apotek-, och systembolagsombud.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Gransättravägen 79, Margretelund, Österåkers kommun
  • Sön 7 apr kl 14:00
Gransättravägen 79, Margretelund, Österåkers kommun, bild 2
Gransättravägen 79, Margretelund, Österåkers kommun, bild 3

Gransättravägen 79

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
2 850 000 kr
58,6 m²
3 rum
4 612 kr/mån
48 635 kr/m²

Välkommen till ett mycket fint renoverat bostadsrättsradhus med gavelläge! Den totalrenoverade lägenheten är i toppskick, smakfullt inredd med påkostade materialval i sobra färger. Bostaden är belägen i ett barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor och kommunikationer. Med optimalt pendlingsläge ligger denna fina bostadsrätt i ett plan, ombyggd från två till tre rum och kök. Här finns allt det som bara måste finnas i ett modernt hem - öppen planlösning, stilren inredning, härligt kök och bra förvaringsmöjligheter. Till bostadsrätten hör en solig altan, parkering för bilen och ett förråd. Med direktkontakt från bostaden kan du som vill odla egna grönsaker, njuta av lata sommardagar i solen, grillmiddagar eller bara känna gräset under fötterna. Ett drömläge för dig som vill bo i hus men samtidigt känna tryggheten det innebär att bo i bostadsrätt! Brf Eksätra ligger ett stenkast från busshållplats med direktanslutning till Tekniska högskolan, Åkersberga och Danderyd, på en kort promenad når du Trastsjöskogen - ett naturområde med fina promenadstråk, svampskogar och insjöar. Till Margretelunds Centrum cyklar du på 5 minuter. På Gransättravägen 79 finns alla möjligheter att trivas under många år framöver!

  • Premium
  • Uteplats
Breviksvägen 27, Brevik, Österåkers kommun
Breviksvägen 27, Brevik, Österåkers kommun, bild 2
Breviksvägen 27, Brevik, Österåkers kommun, bild 3

Breviksvägen 27

Villa
Brevik, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
5 500 000 kr
142 + 106 m²
7 rum
2 677 m² tomt

I Brevik kan du bosätta dig nära bekvämligheter, men långt bort från vardagens stress! Här erbjuds en familjevilla i tre plan med stora umgängesytor och möjlighet till många sovrum. Det renoverade köket är påkostat och bjuder in till sociala stunder kring matlagningen, planlösningen är öppen mellan kök, vardagsrum och matplats, Från vardagsrummet når du altanen med pool och högt och fritt läge. Vidare finner du 4 sovrum, med möjlighet till 6, gillestuga och tv-rum (utöver vardagsrummet), samt flera bad/duschrum/toaletter - varav ett duschrum med bastu. På Breviksvägen 27 erbjuds dessutom förvaringsutrymmen i form av förråd, garage (i huset), skafferi, källarförråd under lusthuset och ytterligare förråd utanför bostadshuset. Ett stenkast bort finner du havsbad, sandstrand och klippor. Här finns även bryggor där du ges möjlighet att förtöja din egen båt. Till havet går du på några minuter. I detta idylliska boende njuter du av närheten till naturen och havet. Tomten bjuder på både ytor för lek och lata dagar i solen, här finns en härlig kombination av naturtomt och fina plana gräsytor där umgänge är lockande med alla sorters spel och lek. Vidbyggt med huset finns en altan med högt läge där du kan njuta av ett dopp i poolen eller duka upp till midsommarfest. På tal om midsommar! I det rymliga lusthuset kan du söka skydd från väder och vind, här finns plats att duka upp för både släkt och vänner.

  • Premium
Bergshyddevägen 7, Bammarboda, Österåkers kommun
  • Idag

Bergshyddevägen 7

Villa
Bammarboda, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
7 150 000 kr
154 + 15 m²
5 rum
2 002 m² tomt

Välkommen till detta gedigna arkitekt-ritade kvalitetshus med vacker sjöutsikt! Här bor du nära sjö, bad och havet, på ca 400 meter bort når du Trälhavet och samfällighetens bryggor samt havsbad och där din tilldelade båtplats är belägen. Härifrån tar du dig snabbt ut i Stockholms skärgård med alla dess pittoreska öar med naturhamnar och de många gästbryggor som finns i närheten. Huset har en härlig rymd med sina synliga limträbalkar och ryggåstak. Stora fönsterpartier med skjutdörrar som vetter med utsikt ner mot sjön, här flödar ljuset in. Bostaden skänker ett varmt lugn med naturen in på knuten. En magnifik Wasaugn är placerad centralt i huset för att kunna njutas av från alla håll, den upplevs även som ett vackert smycke i huset och inger en lantlig känsla. Ett trädeck löper runt hela översta våningen och det finns gott om plats för att både duka upp långbord och göra en louge-hörna, här finner du också ett spabad, Sommartid kan du njuta på altanen av solnedgången över sjön. Tomten är av naturslag och sluttar ner mot sjön, här finns många äppelträd och blommande buskar. I Kvarnsjön nedanför huset tar du ett morgondopp från bryggan, här finns också fiskerätt och du kan ro ut på spegelblank sjö i kvällssolen för att se om det nappar. Naturen bjuder på ett rikt fågelliv med olika arter som svanar, hägrar och tranor. Bostaden är välplanerad med gott om plats i två plan. På övre plan har du kök, stort allrum, två sovrum och badrum med bastu. Nedre plan finner du ett allrum med utgång till trädgården ner mot sjön här finns även en till eldstad samt sovrum, tvättstuga, toalett och gott om förvaringsutrymmen. Huset har vattenburen uppvärmning i nästan alla golv och detta ger en behaglig och jämn känsla. Varmt välkommen att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Sköldvägen 7B, Söra/Margretelund, Österåkers kommun

Sköldvägen 7B

Villa
Söra/Margretelund, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
7 520 000 kr
152 m²
5 rum
1 327 m² tomt

Varmt välkommen till detta välskötta hus med högt och soligt läge på Sköldvägen i Åkersberga. Villan erbjuder tilltalande planlösning med härlig takhöjd, generösa sociala ytor och magiskt ljusflöde från fönster i flera väderstreck. Nyrenoverat, påkostat kök med vit skåpsinredning, snygg stenbänkskiva, vinkyl, moderna vitvaror med mera. Kök och matplats ligger öppet - med slående takhöjd - mot det trevliga vardagsrummet där braskaminen bidrar med både värme och trivsel. Vidare finns fyra bra sovrum, duschrum, tvättstuga/groventré samt ett generöst badrum med hörnbadkar, dusch och en bastu. Den ogenerade altanen sträcker sig i vinkel runt huset, här finns plats för familj och vänner att njuta av solen. Den trevliga, lättskötta trädgårdstomten om 1 327 kvm ligger med högt, soligt läge och inbjuder till lek och trädgårdspyssel. Sköldvägen har centralt och familjevänligt läge nära Åkersberga centrum med all tänkbar service. Här erbjuds goda pendlingsmöjligheter med Roslagsbanan till Stockholm eller direktbuss till både Danderyd och Tekniska högskolan under rusningstrafik. Med absolut närhet till skog, strövområden och motionsspår samt med kort promenadavstånd till badplatser, som tex Fiskartorpet; ett av flera barnvänliga havsbad i närheten, är detta ett optimalt boende för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Storängsvägen 17B, Centrala Åkersberga, Österåkers kommun

Storängsvägen 17B

Lägenhet
Centrala Åkersberga, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
1 595 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 715 kr/mån
29 813 kr/m²

På Storängsvägen, bara ett stenkast från centrum, finns nu denna trevliga 2.a till salu. Lägenhetens stora plus är badrummet som genomgått stambyte och renovering, detta är helkaklat i moderna färger. Bostaden har utöver detta ett kök med god förvaring och arbetsyta, här finns plats för matgrupp. Vidare ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring genom inbyggda garderober. Vardagsrummet har härligt ljusinsläpp genom stort fönster och fransk balkong med utsikt över innergården. I hallen finner du dessutom flertalet garderober som skapar plats för alla dina kläder och prylar. Här har du möjlighet att skapa ditt drömboende efter eget tycke och smak. På Storängsvägen bor du på promenadavstånd till Åkersberga Centrum med alla dess butiker och restauranger. Goda kommunikationer genom såväl bussar som Roslagsbanan finns på några minuters gångavstånd. Här bor du dessutom med närheten till havet och naturen med flertalet trevliga rekreationsområden. Missa inte denna mysiga lilla lägenhet som nu kan bli din. Välkommen på visning!

Västansjövägen 47, Ljusterö, Österåkers kommun

Västansjövägen 47

Radhus
Ljusterö, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
2 250 000 kr
66,6 m²
3 rum
360 m² tomt

Välkommen till Ljusterö, en skärgårdsidyll i Österåker som du enklast når med bil eller buss. I Bostadsrättsföreningen Skärgårdsbyn 4 finns nu möjlighet att flytta in i detta nybyggda hem som karakteriseras av ljus och rymd - ett modernt, välplanerat bostadsrättsparhus med slående takhöjd! Till bostadsrätten om 3 rok hör en tomt om 360 kvadratmeter med klanderfritt solläge och härliga uteplatser. Bostaden erbjuder härligt ljusflöde med stora fönsterpartier. Allrum, kök och matrum ligger i öppen planlösning, med stora glaspartier och balkongdörr som leder ut till altanen och tomten. Här erbjuds möjlighet att skapa trädgården du alltid drömt om, där kan du som har gröna fingrar kan odla egna grönsaker, njuta av lata sommardagar i solen, grillmiddagar eller bara känna gräset under fötterna, tomten är upplåten med bostadsrätten. Till bostadsrätten hör dessutom ett förråd. Skola och en välsorterad livsmedelsbutik finns på promenadavstånd, liksom busshållplats med förbindelser till Åkersberga och Danderyd. I närområdet finns Skären med badstrand och klippor, samt förskola, kyrka och postombud.

  • Uteplats
Mönstringsvägen 80, Åkerstorp, Österåkers kommun

Mönstringsvägen 80

Radhus
Åkerstorp, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
Pris saknas
121 m²
6 rum
102 m² tomt

På populär adress i lugna och trygga Smedby/Åkerstorp finner ni detta fina radhus om sex rum och kök med soliga uteplatser och insynsskyddat läge. På två våningsplan erbjuds bl.a. stora sociala ytor, badrum, välplanerat kök, tvättstuga, gäst-wc och fem sovrum. På Mönstringsvägen 80 kan ni bosätta er i familjevänliga omgivningar med god grannsämja, här finner ni lekplatser, svampskogar och vackra strövområden precis runt hörnet. Med absolut närhet till bl.a. barnomsorg, busshållplats och ICA-butik med postombud, har ni alla förutsättningar att få ihop livspusslet och hinna uppskatta de fördelar som ett boende i Smedby har. Pendlingsbussen går hela vägen till Tekniska högskolan.

  • Balkong
  • Uteplats
Söralidsvägen 23, Söralid, Österåkers kommun

Söralidsvägen 23

Villa
Söralid, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
4 495 000 kr
76 + 66 m²
4 rum
2 050 m² tomt

Välkommen till Söralidsvägen 23 i centrala Åkersberga - Stor avstyckningsbar trädgårdstomt om 2 050 kvm med inslag av träd som ligger i detaljplanerat område i populära Söralid. På tomten står idag en villa i ett plan med källare, total yta ca 142 kvm, med stort renoveringsbehov. Området är detaljplanelagt där minsta tomtstorlek som tillåts är 800 kvm. Se gällande detaljplan under Dokument. Från Söralidsvägen har du gångavstånd till skolor och förskolor. Fjärilsvägens busshållplats med direktbussar till Danderyd och Tekniska högskolan ligger alldeles i närheten. Närhet till härliga strövområden och Fiskartorpet med strandbad och brygga. I Åkersberga centrum hittar du alla bekvämligheter såsom livsmedelsbutik, frisörer, gym, biograf och restauranger. Åkersberga centrum och Roslagsbanan når du på en kvarts promenad, tar du bilen tar det 5 min att köra. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Uteplats
Västansjövägen 71, Ljusterö, Österåkers kommun

Västansjövägen 71

Fritidshus
Ljusterö, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
2 290 000 kr
88 m²
5 rum
400 m² tomt

Välkommen till Ljusterö, en skärgårdsidyll i Österåker som du enklast når med bil eller buss. I Brf Ljusterö Skärgårdsby 2 finns nu möjlighet att flytta in i detta hem som karakteriseras av ljus och rymd - ett modernt, välplanerat bostadsrättsparhus med tillhörande tomt. Bostaden erbjuder härligt ljusflöde med stora fönsterpartier och öppen planlösning mellan allrum/matrum och kök. Skjutdörrar leder ut till tomten och altanen med klanderfritt solläge, här kan du som har gröna fingrar odla egna grönsaker, njuta av lata sommardagar i solen, grillmiddagar eller bara känna gräset under fötterna. Vidare finns ett badrum, 3 sovrum (vid behov går det att skapa 4 bra sovrum). Huset om 88 kvm fördelat över 4-5 rok har dessutom gott om förvaringsmöjligheter samt förråd i länga. Runt husknuten går bussen till Åkersberga och Danderyd, på andra sidan vägen finns matvarubutik, restaurang, ost- och delikatess butik samt frisör. Sommartid kan du bada i den fina insjön Skären, den ligger inom promenadavstånd. Vidare har du skola samt förskola på gångavstånd.

  • Uteplats
Norra Gårdslötsvägen 9, Åkersberga, Österåkers kommun

Norra Gårdslötsvägen 9

Fritidshus
Åkersberga, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
2 995 000 kr
35 m²
1 rum
4 664 m² tomt

Varmt välkommen till Norra Gårdslötsvägen 9 och detta mysiga fritidshus byggt 1962 med stor tomt och ett fint läge. Letar du efter den perfekta tomten där du kan bygga vidare på det befintliga huset, eller om du vill bygga nytt. Här bor man ostört med lantligt och naturskönt läge med gång- och cykelavstånd till sjö och hav och fina promenadstråk i naturen med endast 10 minuter till centrala Åkersberga. Goda bussförbindelser till Åkersberga centrum, skolor och förskolor. Ett hus att verkligen trivas i. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 21