Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Einar Hansens Esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Einar Hansens Esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens Esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens Esplanad 30A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 425 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/7
4 262 kr/mån
47 549 kr/m²

Alldeles intill Varvsparken och i hjärtat av Västra Hamnen erbjuds denna nyproducerade tvårummare till den som söker en välplanerad bostad med en sober interiör och det lilla extra i fina tillval som höjer den annars goda grundstandarden. Här märks bland annat arbetsytor i kompositsten i köket, infällda spotlights med dimmerfunktion i hall och badrum samt takdusch och tvättpelare. Dessutom löper vitlaserad ekparkett över hela lägenheten och ger ett behagligt och ljust intryck. Lägenhetens 51 kvadratmeter används på bästa tänkbara sätt. En effektiv hall med garderob övergår snabbt till ett stort och luftigt rum där kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning. Härifrån når man en rymlig balkong med solmöjligheter under förmiddagen fram till ca lunchtid. En trevlig detalj i vardagsrummet är det lilla södergående fönstret, vilket ger rummet ljusinsläpp från två väderstreck. Badrummet har egna tvättmöjligheter och i sovrummet ryms en dubbelsäng tillsammans med förvaringsutrymme i en garderob med skjutdörrsfunktion. Ytterligare förvaring erbjuds i ett vindsförråd. Medlemmarna i Brf Jogga har tillgång till en övernattningslägenhet och en grönskande innergård att umgås på. Ett stenkast bort ligger den gröna Varvsparken, och man kan knappt få en enklare vardag med tanke på allt som erbjuds i närområdet. Här bor man granne med havet, saltstänkta bryggor och ett utförligt serviceutbud. Närheten till Malmö universitet, mataffärer, träningsanläggningar, restauranger och parker förenklar vardagslivet. På nära avstånd finns goda kommunikationer, och Malmö Centralstation nås på bara några minuter. För den som cyklar finns fina cykelvägar in mot stan som blir ännu bättre från sommaren 2024, då cykelbroarna över Varvsstadens bassäng kommer att vara redo att användas. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information eller bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Västra Älvgatan 10, Malmö Live, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Västra Älvgatan 10, Malmö Live, Malmö kommun, bild 2
Västra Älvgatan 10, Malmö Live, Malmö kommun, bild 3

Västra Älvgatan 10

Lägenhet
Malmö Live, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
13 950 000 kr
125 m²
4 rum
vån 8/8
8 576 kr/mån
111 600 kr/m²

Om ni söker efter ett boende som går bortom det vanliga så har ni just hittat det perfekta hemmet. Denna kronjuvel till penthouse ligger i kungliga kvarteret Slottshusen och erbjuder en idyllisk omgivning med Malmöhus slott och Slottsparken som närmsta granne, rinnande kanaler längs Citadellskajen och Västra Älvgatan - en bilfri tillvaro som förgylls av småbåtar, trädäck med sittbänkar. Här presenteras en våning på plan åtta med en magnifik takterrass på cirka 31 kvm där ni kan njuta av en magnifik utsikt över staden, slottet och parken. Här har du din egna parkeringsplats i garaget och tar hissen upp till åttonde våningen. När vi har passerat den rymliga hallen möts vi av en öppen planlösning där köket länkas samman med vardagsrummet. Direkt från vardagsrummet nås en balkong som tillsammans med breda fönsterpartier låter ljuset strömma in och ger en öppen och luftig känsla. Det stilrena Marbodal-köket i nyanser av grått inkluderar en praktisk köksö och är komplett med högkvalitativa Siemens vitvaror. Här ryms ett stort matbord intill höga fönster som börjar från golvnivå och steget är inte långt till de två utgångarna mot terrassen. Två av sovrummen i lägenheten är rymliga med sina 15 kvm, respektive 13 kvm, och inbjudande med gott om plats för en dubbelsäng samt garderobsvägg. Våningen rymmer också ett ytterligare sovrum för flexibel användning för gäster och/eller arbetsrum. Möjlighet att bygga ett fjärde sovrum finns, se alternativ planritning. Det stora och stilfullt helkaklade badrummet har en elegant duschhörna och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme för extra komfort. Blicka ut över kanalen så ser du Malmöhus slott, Nordens äldsta bevarade renässansslott. En kort promenad från Slottshusen ligger Malmös vackra strand med den ändlösa horisonten och Ribersborgs kallbadhus. På ungefär samma avstånd nås Gamla Väster och sedermera myllrande citygator med shopping, restauranger och gemytliga torg. Promenera genom slottsträdgårdens odlingar och besök caféer, tematrädgårdar och evenemang. Här finns även Malmös färskaste fisk och fantastiska rätter i Fiskehoddorna, saluhall och vinbar. För pendlaren eller resenären finns Malmö C med tåg- och bussförbindelser på gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kolsyregatan 16, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Imorgon kl 10:30
Kolsyregatan 16, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Kolsyregatan 16, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Kolsyregatan 16

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
3 295 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/4
5 691 kr/mån
40 183 kr/m²

I lugna nybyggda kvarter ligger Kolsyregatan på perfekt läge för den som uppskattar en smidig vardag där det i direkt närområdet erbjuds mataffär, busskommunikationer, förskola och restauranger. Här bjuder vi upp till översta våningen för att presentera en riktig pärla i form av en genomgående trerummare med dubbla balkonger, generösa sällskapsytor och en hög boendestandard med sobra och praktiska materialval. Hissen går från markplan och lägenhetens 82 kvadratmeter har två funktionella sovrum - master bedroom med lyxig klädkammare och ett andra sovrum vars avlånga utformning gör rummet praktiskt oavsett om man tänker använda det som hemma kontor med möjlighet till gästsäng eller som barnrum med generösa lekytor. Härifrån nås även en av bostadens balkonger med riktning mot föreningens trevliga innergård och möjlighet till morgonsol. Det helkaklade badrummet har allt man efterfrågar i ett modernt badrum med egna tvättmöjligheter, handdukstork och goda förvarvaringsutrymmen i vägghängda skåp. De generösa sällskapsytorna, som öppet sträcker sig över kök och vardagsrum, får rikligt med ljusinsläpp från breda fönsterpartier och erbjuder gott om ytor för både matplats och vardagsrumsmöbler. Från vardagsrummet har man också tillgång till en stor balkong om cirka 9 kvadratmeter som erbjuder solmöjligheter från strax före lunch till sen eftermiddag. Här har man ett fritt läge med utsikt över Sjöstadens blandade bebyggelse. Det havsnära läget är perfekt för den som uppskattar ett spontandopp eller avkopplande promenader längst kajkanten eller natursköna områden. Ner mot vattnet ligger S:t Jacobs stenugnsbageri så en kopp kaffe med gott tilltugg i en härlig miljö är aldrig långt bort. På promenadavstånd nås Dragörkajen med välrenommerade pizzerian Mastio och Limhamns glassmejeri. Ett längre stenkast bort ligger Ica Nära och Hylliekrokens golfbana och därefter Limhamnsfältet med sina saltstänkta badbryggor och utsiktsvyer över Sundet och Köpenhamn. Kommunikationsmöjligheter för att ta sig till city eller Hyllie ligger runt hörnet och inne i Limhamns stadskärna finns all tänkbar service som apotek, bank, postservice, bibliotek, vårdcentral och ett brett utbud av restauranger och butiker. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning och mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Knopgränd 3B, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Idag kl 12:00
Knopgränd 3B, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Knopgränd 3B, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Knopgränd 3B

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
5 395 000 kr
118 m²
5 rum
vån 1/5
7 117 kr/mån
45 720 kr/m²

Det är långt mellan gångerna och vi får gå tillbaka ända till 2020 som senast ett av Brf Kryssarens populära townhouse fanns ute till försäljning. Nu förbereds möjligheten att förvärva en av dessa bostäder i etage som präglas av hög standard i material och interiör samt en funktionalitet som är väldigt tilltalande för barnfamiljer. Med två möjliga ingångar nås bostaden både direkt från Knopgränd med egen grind och en halv trappa upp samt från föreningens slutna innergård där man har en stensatt uteplats omgiven av häck och möjlighet till familjens egna cykelplats. Nedre plan erbjuder rymliga sällskapsytor i vardagsrum, badrum med tvättmöjligheter och dusch, goda förvaringsutrymmen i garderober under trappa och i hall samt separat kök med tillhörande matplats. Köket från Vedum är riktigt trivsamt med spegelramar på de grå skåpluckorna och gedigen stenskiva i granit som arbetsbänk. Dessutom är maskinerna extra utrustade med bland annat självrengörande ugn. Det andra våningsplanet har ett praktiskt allrum direkt när man kommer upp från trappan och den här ytan passar perfekt som TV-rum. Två sovrum är placerade med fönster in mot gård och båda har utgång till balkong i östligt läge samt förvaring i garderob. Master bedroom har två klädkammare samt utgång till balkong i västligt läge. Ovanvåningens badrum har badkar och precis som nedre våningens badrum finns komfortvärme installerat under klinkergolvet. Över hela bostaden ligger grålaserad ekparkett och väggarna är bredspacklade och målade i varmvit färg. Föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja en gemensamhetslokal på ca 60 kvadratmeter som man kan hyra för exempelvis kalas men även erbjuda vänner och familj en plats att övernatta i. I källarplan finns ett stort garage, gott om cykelparkeringar och på entréplan i trapphuset finns rum att ställa barnvagnar i. I Västra Hamnen bor du i en stadsdel med spännande arkitektur, utförligt serviceutbud, saltstänkta badbryggor och en småbåtshamn. Bara minuten från ytterdörren ligger Ica Maxi, systembolaget, apotek, biblioteket, blomsteraffär, matställen och gym. För barnen finns flertalet förskolor och skolor för alla åldrar. Runt knuten finns även några av Malmös bästa restauranger- och solsäkra caféer hittar man längs fantastiska Sundspromenaden och Scaniabadet som bubblar av liv och rörelse under sommarhalvåret. Här väntar också härliga badplatser och bryggor. Det finns goda pendlingsmöjligheter med centralstationen ca 10 minuter bort och tre busslinjer till och från Västra Hamnen. Det finns också tillgång till föreningens elektriska lådcyklar som är utmärkta för längre utflykter till stadens kärna eller Ribersborgs badplats och kallbadhus som ligger 5 minuter hemifrån på cykel.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Stora Varvsgatan 35D, Västra Hamnen, Malmö kommun
Stora Varvsgatan 35D, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Stora Varvsgatan 35D, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Stora Varvsgatan 35D

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
6 595 000 kr
123 m²
5 rum
vån 8/9
8 603 kr/mån
53 618 kr/m²

En ny stjärna har tänts och tagit plats på ypperligt läge där Ribersborgs öppna gröna fält och strandremsa tar slut och Västra Hamnens moderna bebyggelse tar vid. Brf Stellas niovåningshus reser sig längs Stora Varvsgatan och här har vi det stora nöjet att bjuda upp till den åttonde våningen och denna fantastiska bostad med havsutsikt, dubbla balkonger och en tilltalande planlösning med flertalet uppskattade egenskaper. Av föreningens 57 lägenheter är detta den enda lägenhetstypen som erbjuder fyra sovrum - alla dessutom av generösa storlekar vilket är sällsynt och perfekt för familjer med äldre barn. De 123 kvadratmeterna förgylls av flera smarta förvaringslösningar, två helkaklade badrum med dusch, varav det ena med tvättmöjligheter och framförallt ett underbart sällskapsrum med stora fönsterpartier som skänker rikligt med ljusinsläpp. Här ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning med en köksö som dels tillför köket en praktiskt dimension i arbetsytor och förvaring, men fungerar även som en trevlig samlingsplats vid sociala sammankomster. Härifrån den stora söderbalkonger med gott om solmöjligheter och fantastiska utsikter där främst Ribersborgsstranden och havet fångar blicken men om sliter man ögonen åt andra hållet tornar citys skyline upp i sydost. Sovrummen är mellan 11-14 kvm och från ett master bedroom nås bostadens andra balkong som vetter in mot gården i ett svalare norrläge. Föreningens byggnad har låg energiförbrukning och en energiklassificering på B, vilket ger möjlighet till gröna bolån hos banker. Med hänsyn av klimatet har solceller installerats på husets tak. Föreningens medlemmar har tillgång till en övernattningslokal, cykelverkstad och gott om cykelparkering i källaren.. En lummig innergård kommer anläggas med gräsmatta, träd, pergola, och möjligheter för grill och umgänge. I Västra Hamnen bor du i en stadsdel med spännande arkitektur, utförligt serviceutbud, saltstänkta badbryggor och småbåtshamn. Bara minuten från ytterdörren ligger Ica Maxi, systembolaget, apotek, biblioteket, blomsteraffär, matställen och gym. Runt knuten finns även några av Malmös bästa restauranger- och solsäkra caféer hittar man längs fantastiska Sundspromenaden och Scaniabadet som bubblar av liv och rörelse under sommarhalvåret. Här väntar också härliga badplatser och bryggor. Det bekväma läget erbjuder goda pendlingsmöjligheter med centralstationen cirka tio minuter bort och tre busslinjer till och från Västra Hamnen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sjöblads väg 29, Rosengård, Malmö kommun

Sjöblads väg 29

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 150 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 8/9
6 164 kr/mån
14 465 kr/m²

Välkomna till Sjöblads Väg 29! Här finner ni en bostad som är optimal för er som värdesätter stora sällskapsytor för umgänge med familj och vänner. Lägenheten erbjuder ett socialt vardagsrum med möjlighet till stor soffa och tv-bänk, två rymliga sovrum samt badrum med dusch och en separat gäst-toalett. Bostadens kök är välplanerat med gott om förvaring och möjlighet till matplats upp till fyra personer. Inglasad balkong med utgång från både köket och det ena sovrummet. Bostadsrättsföreningen Ida har en välskött innergård med stora ytor för lek och avkoppling ute i det gröna. Vill du njuta av mer grönska, finner du i närheten en härlig park och för svalka Rosengårdsbadet inom promenadavstånd. Har du barn ligger bostaden nära både grundskola och förskola. City nås enkelt antingen via cykel eller genom de goda busskommunikationerna och närmsta busshållplats ligger ca 100 meter bort. Fri motorväg hela vägen till Danmark för den som pendlar! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Kostergränd 5A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Kostergränd 5A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 250 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/5
4 170 kr/mån
47 872 kr/m²

Välkommen till lugna Kostergränd och bostadsrättsföreningen Barcelona. Här presenteras en genomgående tvårummare med sociala ytor, uteplats vid entrén och västbalkong från sovrummet. De 47 kvadratmeterna inleds med en yteffektiv hall innan de stora sällskapsytorna tar över i den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Enhetlig ekparkett i 3-stav löper genom hela bostaden och väggarna är målade i ljusgrå ton. Köket från Marbodal är byggt längst med långsidan av rummet och här finns en naturlig matplats för ca 4-6 personer. Intill köket nås ett gediget badrum som innehåller allt vad man efterfrågar med moderna lösningar i form av stora ytor, snygg kakelsättning, tvättmöjligheter, arbetsbänk och förvaring i vägghängda skåp. Sovrummet med rymmer dubbelsäng och har goda förvaringsmöjligheter i fem högskåpsgarderober samt utgång till balkong mot väst. I Brf Barcelona bor man i en stabil och trevlig förening med bra gemensamma utrymmen som övernattningsrum och innergård som känns som en riktig trädgård med gräsmatta och blomsterrabatter, soldäck med bord och stolar inspirerade av Barcelonas arkitektur. Parkering till uthyrning mot månadsavgift finns i eget garage under huset där föreningen även hyr ut några p-platser förmånligt per dygn. I Barcelona bor man granne med havet, saltstänkta bryggor och ett utförligt serviceutbud. Närheten till Malmö universitet, mataffärer, träningsanläggningar, restauranger och parker förenklar vardagslivet. Alldeles utanför dörren finns goda kommunikationer med femmans superbuss mot centrum – och Malmö Centralstation nås på bara några minuter. För den som cyklar finns fina cykelvägar. Har du inte en egen cykel kan du hyra en av Malmö by Bikes cyklar som kan plockas upp och lämnas av strax utanför huset och sedan på valfritt cykelställ i Malmö. Runt hörnet ligger även Varvsparken och Stapelbäddsparken, Malmös världsberömda skatepark vars former är inspirerade av Gaudís Barcelona. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Blåsebergavägen 21, Elinegård, Malmö kommun

Blåsebergavägen 21

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 175 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 1/5
3 196 kr/mån
39 831 kr/m²

Välkommen till denna mysiga etta på entrévåningen med fransk balkong och härlig social yta mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för både matlagning och umgänge när vännerna kommer förbi. Dessutom får du smidig förvaring i skjutdörrsgarderob. Bostadsrätt med smart förvaring När du kommer in möts du av en entré med plats för avhängning i en rymlig skjutdörrsgarderob med plats för en hel del skor och kläder samt ett praktiskt städskåp. Direkt till vänster når du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Inredning i din nya bostadsrätt i Horisonten Originalsortimentet erbjuder bland annat: Trestavig ekparkett från Kährs Släta vita köksluckor från Marbodal Vitmålade väggar för att skapa en stilren helhet att inreda kring Miljöklassade vitvaror från Siemens Induktionshäll Helkaklade badrum Duschväggar i klarglas från INR Vit kommod och spegelskåp från INR

  • Nyproduktion
  • Hiss
Blåsebergavägen 21, Elinegård, Malmö kommun

Blåsebergavägen 21

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 445 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 4/5
5 031 kr/mån
45 701 kr/m²

I den här sociala tvåan njuter du av en stor balkong i västerläge med fin utsikt över både gården och kalkbrottet. Den sociala planlösningen ger gott om plats för umgänge och vinkelköket är perfekt för dig som gillar matlagning. Bra förvaring finns i en rymlig skjutdörrsgarderob. Bostadsrätt med gott om förvaring När du kommer in möts du av en entré med plats för avhängning samt ett städskåp. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. I hemmets sovrum finns en rymlig skjutdörrsgarderob där du får plats med gott om kläder, skor och väskor. Öppen social planlösning med plats för dina vänner Entrén öppnar upp sig mot hemmets kombinerade kök och vardagsrum som smälter samman till en luftig trevlig social yta som rymmer både matplats och soffa samt fåtölj. Det praktiska vinkelköket passar dig som gillar matlagning. Hemmets generösa sovrum har ett lugnt läge mot gården och ljuvlig kvällssol. Bostadsrätt med balkong i kvällssol Från det kombinerade köket och vardagsrummet når du den härliga balkongen. Med vacker kvällssol och spektakulär utsikt mot gården och kalkbrottet blir den snabbt en favoritplats under sommarmånaderna. Inredning i din nya bostadsrätt När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Blåsebergavägen 19, Elinegård, Malmö kommun

Blåsebergavägen 19

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/6
5 072 kr/mån
42 500 kr/m²

Välkommen in i denna rymliga och sociala tvåa med öppen planlösning, balkong och vinkelkök. Här finns gott om plats för både vardag och mysiga helgmiddagar när vännerna kommer förbi. Dessutom har du tillgång till bra förvaring. Bostadsrätt med gott om förvaring När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob och ett städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna. Direkt till vänster når du det helkaklade badrummet. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Öppen social planlösning med plats för många vänner Fortsätt in till hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både en tilltagen soffa med fåtöljer och matplats för flera gäster. Det trevliga vinkelköket ger som älskar matlagning extra arbetsyta. Utanför väntar den mysiga balkongen som blir ett extra rum under sommaren. Bostadsrätt med rymligt sovrum Från det kombinerade köket och vardagsrummet når du det rymliga sovrummet. Här kan du inreda med en dubbelsäng och vakna till morgonsol från fönstret mot öster. Inredning i din nya bostadsrätt i Horisonten Originalsortimentet erbjuder bland annat: Trestavig ekparkett från Kährs Släta köksluckor från Marbodal Vitmålade väggar för att skapa en stilren helhet att inreda kring Miljöklassade vitvaror från Siemens Induktionshäll Helkaklade badrum Duschväggar i klarglas från INR Kommod och spegelskåp från INR Inredning i din nya bostadsrätt När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Blåsebergavägen 21, Elinegård, Malmö kommun

Blåsebergavägen 21

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1/5
6 948 kr/mån
38 153 kr/m²

Välkommen in i denna rymliga trea med bra förvaring och stor uteplats med kvällssol och utsikt över kalkbrottet. Under fina dagar blir den en underbar plats för umgänge med familj och vänner. Den flexibla planlösningen gör det möjligt att välja bort ett sovrum för ett större vardagsrum om det passar dig bättre. Bostadsrätt med gott om förvaring När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring av ytterkläder, skor och väskor. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring Separat kök och vardagsrum och stor uteplats med utsikt Fortsätt in till hemmets vardagsrum som rymmer både en tilltagen soffa och fåtöljer. Utanför väntar den stora uteplatsen med perfekta kvällssol och utsikt mot den gröna gården och kalkbrottet. Den blir snart en given favoritplats för umgänge under sommarhalvåret, som gjord för mysiga bruncher och middagar med familj och vänner. I köket finns rum för en stor matplats där du kan duka för flera gäster framför fönstret. I köksdelen finns även ett städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna. Bostadsrätt med sovrum med bra förvaring och flexibel planlösning Ett av hemmets två sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet och går bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Om du föredrar ett större vardagsrum kan du välja bort en vägg. Innanför köket hittar du det större luftiga sovrummet som har ett stort fönster med morgonsol. Här har du gott om förvaring för kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Inredning i din nya bostadsrätt När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Blåsebergavägen 19, Elinegård, Malmö kommun

Blåsebergavägen 19

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
3 295 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 3/6
7 561 kr/mån
38 092 kr/m²

I den här rymliga och sociala trean får du gott om förvaring i dubbla klädkammare och en skjutdörrsgarderob. Dessutom har du möjlighet att välja bort ett sovrum för ett ännu större vardagsrum. Den öppna planlösningen och vinkelköket passar dig som gärna har vänner och familj hemma på middag. Balkongen ger dig chans att flytta ut dina måltider och njuta av sköna dagar och kvällar under sommaren. Bostadsrätt med gott om förvaring Välkommen in i en entré med plats för avhängning och ett städskåp. Här hittar du också en klädkammare med gott om förvaring av kläder, väskor och skor. Från entrén når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Längre in i hemmet finns ytterligare en klädkammare och i sovrummet hittar du en stor skjutdörrsgarderob som ger dig gott om bra förvaring. Öppen social planlösning med vinkelkök Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. I rummet ryms både en tilltagen soffa med fåtöljer och en matplats för flera gäster. Det stora vinkelköket ger dig gott om extra arbetsyta när du lagar mat. Utanför väntar den mysiga balkongen med kvällssol. Den blir till ett extra rum under sköna sommarkvällar. Bostadsrätt med flexibel planlösning Det mindre av hemmets två sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet. Det går även bra att inreda som hemmakontor om det passar dig bättre. Om du föredrar ett större vardagsrum framför sovrummet kan du välja bort två väggar. Det större sovrummet har ett privat lugnt läge längst in i lägenheten samt en stor skjutdörrsgarderob. Inredning i din nya bostadsrätt i Horisonten Originalsortimentet erbjuder bland annat: Trestavig ekparkett från Kährs Släta köksluckor från Marbodal Vitmålade väggar för att skapa en stilren helhet att inreda kring Miljöklassade vitvaror från Siemens Induktionshäll Helkaklade badrum Duschväggar i klarglas från INR Kommod och spegelskåp från INR När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Dränggränd 7, Elinegård, Malmö kommun

Dränggränd 7

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
4 995 000 kr
103 m²
5 rum
vån 1/2
8 824 kr/mån
48 495 kr/m²

Välkommen till detta gavelradhus precis intill kalkbrottet. Här möts du av en rofylld utsikt över kalkbrottet från både köket och ovanvåningen. Du har en uteplats i sydväst som nås från vardagsrummet och en på husets framsida. På nedre plan finns badrum och tvättstuga samt vardagsrum och kök i öppen planlösning. En trappa upp möts du av ett allrum samt tre sovrum och ytterligare ett badrum. Perfekt boende för den som vill komma åt huskänslan men ändå önskar bekvämligheten med att bo i bostadsrätt. Här får du möjlighet att bo i ett modernt och stilrent boende med det natursköna kalkbrottet som närmsta granne. Dessutom har du bekväm tillgång till allt som såväl Hyllie, Limhamn och Malmö har att erbjuda med utmärkt busskommunikation, samt Ringvägen för enkel pendling. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information eller för att boka visning!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Vendelsfridsgatan 6A, Lorensborg, Malmö kommun

Vendelsfridsgatan 6A

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 500 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/16
4 460 kr/mån
19 481 kr/m²

Med närhet till grönskande Pildammsparken, Mobilia Köpcenters rika utbud och pulsfyllda Eleda Stadion, är det inte svårt att förstå varför Lorensborgs eftertraktade läge har blomstrat på senare tid och blivit ett omtyckt område för såväl barnfamiljer, unga och äldre. Här finns ett utbud för alla åldrar att förgylla sin tillvaro med. I en av områdets mest populära föreningar, med dess goda ekonomi och vackra omgivning, har vi nu chansen att få presentera denna trerummare, disponerad över 77 välplanerade kvadratmeter. Här har man en genomgående planlösning där samtliga rum sammanstrålar och man förses med ett härligt ljusinsläpp tack vare det fria läget utanför. Bostaden är fördelad över två väl tilltagna sovrum, ett rymligt kök , halvkaklat badrum samt ett stort vardagsrum med plats för både en soffgrupp samt en matplats. Förvaringen är mycket god, med både en gedigen garderobsförvaring samt en rymlig klädkammare. Här har man tillgång till två balkonger, en avlång i öst mot gårdssidan samt en stor inglasad i väst så man kan njuta av solen från morgon till kväll och med en vacker vy över omgivningarna. Anmäl ert intresse redan i dag och kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information!

  • Hiss
Enspännargatan 19, Djupadal, Malmö kommun
Enspännargatan 19, Djupadal, Malmö kommun, bild 2
Enspännargatan 19, Djupadal, Malmö kommun, bild 3

Enspännargatan 19

Radhus
Djupadal, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
5 390 000 kr
153 + 15 m²
4 rum
389 m² tomt

Varmt välkomna till detta hemtrevliga 70-talshus som erbjuder ett väldisponerat boende på ett plan och med en härlig hörntomt i sydväst. Huset har en bra grundkonstruktion med platta på mark och golvvärme samt har genomgått ett flertal större renoveringar genom åren så som tak- och fönsterbyten, renovering av ytskikt, badrum samt kök. 2016 byggde man även om garaget och har idag en groventré med tvättstuga, stor klädkammare, gäst-wc, duschrum samt bastu, vilket ger ett bekvämt och funktionellt boende i vardagen. Utöver detta finns det tre sovrum med möjlighet att göra om det till fyra, ett stort vardagsrum med utgång till det inglasade uterummet med golvvärme, ett rymligt kök med gott om förvaring samt ett helkaklat badrum. Uteplatsen vetter åt soliga sydväst och här har man en kombinerad trä- samt plattsättning, vilket gör det lättskött och bekvämt i vardagen. Odlingslådorna runt om ger dig möjlighet att sätta din egna prägel på grönskan och runt om hela huset har man även infälld belysning som skapar en mysig och ombonad känsla till trädgården. På framsidan har man dessutom en rymlig uppfart med möjlighet att ställa ett flertal bilar. Huset ligger på en lugn återvändsgata i ett barnvänligt område med flera små grönytor samt skolor. Ett stenkast bort ligger även en lekplats, perfekt för barnen att springa över till utan att behöva korsa en väg. Man har även bra cykel- och gångavstånd till både Hyllie station, Emporia och Hylliebadet samt vidare in till både Limhamn och Malmö City på bara några minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Randersvägen 24B, Dammfri, Malmö kommun

Randersvägen 24B

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 695 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 533 kr/mån
31 101 kr/m²

På populär adress, med Pildammsparken runt hörnet, finner vi denna tvåa om 55m2 med gårdsvänd balkong i söderläge. Hallen har slitstarkt klinkergolv och plats för avhängning, köket rymmer matplats för upp till sex personer, allrummet ger plats för såväl matplats som för soffmöblemang och har utgång till bostadens balkong. Badrummet är helkaklat, och sovrummet är lugnt placerat mot gård och rymmer dubbelsäng och förvaring. Här bor man i en stabil förening som köpt loss tomten med flera av de stora renoveringarna bakom sig. Utöver Pildammsparken så finner vi lite längre bort Triangelstationens utmärkta kommunikationsmöjligheter. Här finns närhet till alltifrån matbutiker, till Ribersborgsstranden som nås på bara några minuter med cykel. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Brf Havsbrynet, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • 1 ledig bostad

Brf Havsbrynet

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
fr. 3 595 000 kr
81 m²
3 rum
4 794 kr/mån
  • Nybyggnadsprojekt
Kvarnvingegatan 9, Oxie, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kvarnvingegatan 9

Villa
Oxie, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
3 595 000 kr
145 m²
5 rum
518 m² tomt

Varmt välkommen till detta friköpta, välbevarade 1,5-planshus med en härlig trädgård och garage med plats för verkstad/hobbyrum. På bottenvåningen inryms det plats för kök med matplats, vardagsrum med en fantastisk kamin, ett litet tv-rum, ett sovrum, badrum och en tvättstuga. På ovanvåningen möts man av ett allrum, badrum, klädkammare och ett stort sovrum med direkt utgång till balkongen. Välbevarat hus på en lugn gata i utkanten av Oxie Kyrkby. I Oxie Kyrkby finns livsmedelsbutik, pizzeria och gatukök och en snabb bilväg ner till Oxie centrum finns allt ifrån vårdcentral, mataffärer till skolor och förskolor. I Oxie finns även badhus, idrottsanläggning samt fotbollsplaner. Strax utanför Oxie kan du njuta av naturen i både Bokskogen och Käglinge rekreationsområde eller ta en golfrunda på någon av de närliggande golfbanorna. Kommunikationsmöjligheterna är goda med både tågstation och bussförbindelser. För den som hellre tar bilen så är man bara på någon minut ute på motorvägen som snabbt tar dig in till Malmö, mot Köpenhamn eller mot Svedala, Skurup och Ystad. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Klagshamnsvägen 73, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:00
Klagshamnsvägen 73, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Klagshamnsvägen 73, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Klagshamnsvägen 73

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
7 795 000 kr
203 + 2 m²
8 rum
807 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva Bunkeflos äldsta hus! Detta fantastiska hem, byggt år 1893 med sten från Klagshamns kalkbrott, är ett unikt hus med många charmiga vinklar och vrår. Genom årens gång har huset genomgått flera renoveringar och är nu en perfekt kombination av gammalt och nytt. I huvudbyggnaden möts man av rum i fil med braskamin, vackra Dalaflodagolv, härligt ljusflöde, ett trivsamt kök i husets hjärta och ett trevligt matrum med platsbyggda vitrinskåp. Här finns också ett badrum med charmig inredning och stort träbadkar. Vidare genom arbetsrummet når man ett stort uterum i söderläge och sedan annexet/stallet. I denna del finns i markplan en stor tvättstuga med fina arbetsytor och förvaringsutrymme och ett förråd/verkstad - båda med direkt tillgång till trädgården. Här finns också ett duschrum med bastu. En trappa upp möts man av ett härligt allrum med braskamin. Utsikten över naturreservatet och Öresund gör att man lätt slår sig ner här! Med många rum att disponera finns här gott om möjligheter att anpassa bostaden efter dina personliga behov och önskemål. Skapa ett hemmakontor, inred ett lekrum för barnen eller låt dina kreativa drömmar bli verklighet - valet är ditt! Läget är verkligen oslagbart. Den lummiga trädgården ligger precis intill det vackra naturreservatet i Bunkeflo vilket ger dig en fridfull och harmonisk omgivning att njuta av. Att vakna upp till en fantastisk utsikt över Öresund är en förmån som få kan uppleva. En perfekt kombination av gammaldags charm och modern bekvämlighet, med en lummig trädgård intill naturreservatet och en rogivande utsikt över Öresund. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Bostadsrätter vid Citadellskajen - Sista etappen nu till försäljning!, Citadellskajen, Malmö kommun
  • 13 lediga bostäder

Bostadsrätter vid Citadellskajen - Sista etappen nu till försäljning!

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
fr. 1 800 000 kr
31-134 m²
1-6 rum
2 490 kr/mån

Välkommen till Riksbyggens sista etapp i Slottshusen, Brf Skeppskajen, med 64 lägenheter i hörnet Citadellsvägen/Skeppsgatan. Här pågår byggnationen för fullt av dessa fina lägenheter på ett av Malmös absolut bästa lägen. Vi börjar närma oss slutet på denna kungliga resa - Brf Skeppskajen är den sista pusselbiten att hamna på plats i Slottshusen. I denna avslutande etapp ingår 64 lägenheter som sträcker sig från ettor till sexor. Vissa kompakta på 31 kvm och andra mer generösa med plats för både familj, släkt och vänner - på samma gång. Alla lägenheter har minst en balkong, terrass eller uteplats. På toppen av huset hittar du kronjuvelen vars takterrass på inte mindre än 67 kvm sträcker sig runt husets gavlar. I princip finns allt som krävs för ett kungligt liv och boende på gångavstånd. Här möter havets svalkande vågor parkernas grönska och däremellan finns smultronställen i överflöd. Det finns något för alla här runt Citadellskajen. Caféer, omskrivna restauranger och mysiga promenadstråk. Allt i lägenheterna är nytt och fräscht, som sig bör i nyproduktion. Parketten ligger redan lagd och det nya, moderna köket är redo att börja användas från första stund. Vill du inte, så behöver du inte lämna din nya pärla, inte ens för att ta dig ner till tvättstugan. Badrummet är utrustat med en modern och effektiv tvättmaskin samt torktumlare som gör en, förut, tråkig aktivitet smidig och lätthanterlig. Oroa dig inte för vad du ska göra med alla dina kläder, vi har tänkt på förvaringen också – antingen i form av generösa garderober eller klädkammare. Skulle du behöva mer plats för dina prylar finns självklart förråd i källaren.

  • Nybyggnadsprojekt
Kronetorps Allé 31B, Arlöv, Burlövs kommun
  • Imorgon kl 15:00

Kronetorps Allé 31B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
4 911 kr/mån
24 052 kr/m²

Trivsam lägenhet på våning tre med en härlig inglasad balkong i söderläge i byggnad som färdigställdes 2017. Modern tvåa med öppen planlösning med generösa sociala ytorna. Rymligt allrum med härligt ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna, här ryms såväl soffgrupp som matplats. Köket har gott om arbetsytor med ljusa luckor och mörk stenskiva. Bra sovrum med skjutdörrsgarderober, stort helkaklat badrum med egna tvättmöjlighet. Varmt välkomna på visning i natursköna Kronetorpstaden! För pendlaren så är Arlöv perfekt med dess smidiga tillgång till E6/E22. Färdas du via kollektivtrafik så finns det tågstation och busshållplatser inom kort promenadavstånd. Burlöv Center hittar du precis i närheten som erbjuder gott om service- och matbutiker. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Blåsebergavägen 23, Elinegård, Malmö kommun

Blåsebergavägen 23

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 850 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
vån 5/6
2 404 kr/mån
46 835 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande 1,5:a med en balkong i soligt söderläge och fin utsikt mot både gården och kalkbrottet. Här njuter du av en öppen planlösning, vinkelkök från Marbodal och mysig sovalkov. Dessutom har du tillgång till bra förvaring. När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob med plats för skor och kläder samt ett praktiskt städskåp. Direkt till vänster når du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Fortsätt in till hemmets sociala yta där kök och vardagsrum smälter samman. Här finns gott om plats för både matlagning och umgänge när vännerna kommer förbi samtidigt som vinkelköket ger extra arbetsyta. Utanför vardagsrumsdelen ligger den härliga balkongen i perfekt söderläge. Med sin slående utsikt över den gröna gården och kalkbrottet blir den en given favoritplats för mysiga bruncher och middagar under sommarhalvåret. Längst in i hemmet, avskilt från de sociala delarna, ligger den mysiga sovalkoven. Här får du möjlighet att bo i ett modernt och praktiskt boende med det natursköna kalkbrottet runt knuten. Dessutom har du bekväm tillgång till allt som såväl Hyllie, Limhamn och Malmö har att erbjuda med utmärkt busskommunikation, samt Ringvägen för enkel pendling. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information eller för att boka visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kollegiegatan 3a, Malmö, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kollegiegatan 3a

Lägenhet
Malmö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 100 000 kr
72 m²
3 rum
vån 5/8
3 605 kr/mån
15 278 kr/m²

Varmt välkommen till denna luftiga och väl omhändertagna lägenheten i Nydala/Eriksfält. På femte våningen möts ni av en rymlig trerummare på 72 kvadratmeter med inglasad balkong. Hallen är välplanerad som på så sätt smidigt förenar alla bostadens rum, vilket skapar en atmosfär perfekt för både avkoppling och sociala stunder. Köket, utrustat med praktiska apparater och eleganta detaljer, är grunden för en trevlig matlagningsstund. Här finner du två inbjudande sovrum, varav det rymliga huvudsovrums ger en fridfull oas med generöst naturligt ljus. Det extra sovrummet är flexibelt och anpassningsbart, perfekt för gäster eller som det ultimata hemmakontoret. Den inglasade balkongen utgör en genuin höjdpunkt, en plats där du kan njuta av din morgonkaffe eller stilla kvällar med panoramautsikt över omgivningen. Med en genomtänkt planlösning, moderna bekvämligheter och en unik atmosfär är denna trerummare en inbjudande kombination av komfort och personlig charm. Välkomna hem till en plats med en själ och karaktär, där varje hörn berättar en historia och inbjuder till en äkta känsla av hemtrevnad och värme. Här finns utrymme för dina minnen och drömmar i en boendemiljö med personlig touch. Närhet till matbutik, vårdcentral och samtliga resterande nödvändigheter skapar simpelhet, en fantastisk gård som erbjuder grillmöjligheter är även ett stort plus.

  • Hiss
Kronborgsvägen 12A, Pildammarna, Malmö kommun

Kronborgsvägen 12A

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 295 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/5
5 433 kr/mån
34 254 kr/m²

Intill Pildammsparkens grönskande famn ligger Kronborgsvägen som omtyckt adress på ett av Malmös eftertraktade parklägen. Här i välskötta HSB Brf Roskilde finner vi en rymlig trerummare med genomgående planlösning på gavelläge och fransk balkong. På våningsplan två välkomnar 67 kvadratmeter och en bostad i gott skick med tidstypiska detaljer som ölandsstengolv, fönsterbänkar i natursten och burspråk. De generösa sällskapsytorna i vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp och ytterligare möblering. Här är takhöjden väl tilltagen och rummet får rikligt med ljusinsläpp via fönster i två väderstreck samt fransk balkong. De två sovrummen har utmärkta förvaringsutrymmen genom stora garderobspartier och det större sovrummet är dessutom placerat med fönster och utsikt över föreningens välskötta innergård samt Pildammsparken. Köket är perfekt anpassat för den som uppskattar att laga mat och umgås i sällskap med vänner och familj. Förutom arbetsytor över en vacker och tålig stenbänk samt goda förvaringsutrymmen i över- och underskåp, har köket plats för matbord om ca 4-6 personer. Till detta erbjuds ett helkaklat badrum som renoverats med omsorg och fina materialval. Bostadens innerväggar vid vardagsrum och sovrummen är byggda i efterhand och är således möjliga att justera för den som föredrar separat ingång till den mindre sovrummet. Möjligen går det även att öppna upp mellan kök och vardagsrum även om det alltid ska godkännas av föreningen. Se alternativ planlösning. HSB Brf Roskilde är en välskött föreningen där man äger sin mark och med en fint planerad verksamhet med trevliga faciliteter för de boende. I närområdet finns ett brett serviceutbud, populär fik och restauranger. Utanför dörren väntar Pildammsparken på ditt besök, kanske en promenad eller joggingtur? För den som värdesätter goda kommunikationer finns stadsbussförbindelse intill adressen och Citytunnels Triangelstation på 850 meters avstånd. Ett centralt läge som har mycket att erbjuda och icke att förglömma Ribersborgsstranden och citykärnan endast på promenadavstånd. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Nobelvägen 147F, Ellstorp, Malmö kommun
Nobelvägen 147F, Ellstorp, Malmö kommun, bild 2
Nobelvägen 147F, Ellstorp, Malmö kommun, bild 3

Nobelvägen 147F

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 650 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/6
4 087 kr/mån
32 353 kr/m²

Låt dig genomsyras av rent estetisk funkisstil med en takhöjd om 2,62 m till en kombination av modern inredning från 2021 med exklusivt materialval. Detta är en drömlägenhet som är renskalad och moderniserats för den kräsne. Ditt första intryck när du kliver in är luftighet, rymd och exklusivt med naturligt ljusinsläpp som flödar igenom den genomgående planlösningen! Låt dina fötter omfamnas av behaglig golvvärme igenom granitgolvet genom hall och kök. Vardagsrummet öppnas upp genom ett valv till köket som är ombyggt och nyinsatt från Ikea med integrerade vitvaror från 2021. Här finns plats för matbord 4-6 personer. Vacker utsikt in mot den välskötta och grönskande innergård. Det stora rymliga sovrummet erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med färdiginstallerade garderober som ingår i köpet. Här får du även plats för skrivbord. Njut av lyxen med utgång till balkong där du kan njuta av eftermiddag och kvällssol. Badrummet har renoverats av föreningen med ägarens önskemål av inredning och extra kapitalinsats. I samband med detta har man passat på att utöka utrymmet i badrummet för att få plats med tvätt/torkmaskin med förberedelser för den som önskar. I välskötta Brf Ellstorp bor du praktiskt med mycket kommunikationsmöjligheter och stabil med god ekonomi i föreningen med den låga lån/kvm. Lugna Ellstorp erbjuder en vacker parkmiljö och lugna gator bara ett stenkast från Värnhems stora utbud av matbutiker och fina restauranger. Centralstationen nås på bara några minuter för den som pendlar. Likaså motorvägen via Inre Ringvägen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 34