Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gesällgatan 7, Lgh 1001, SIMRISHAMN, Simrishamns kommun
  • Idag

Gesällgatan 7, Lgh 1001

Lägenhet
SIMRISHAMN, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
2 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/6
5 573 kr/mån
32 438 kr/m²

Lugna och trygga gator tar dig ner till havet och småbåtshamnen som ligger på några minuters gångavstånd och promenaderna utmed den charmiga gamla bebyggelsen tröttnar man aldrig på. I Simrishamn är utbudet av nyproducerade lägenheter inte så stort - så denna möjlighet att förvärva en trerummare med uteplats, är unik. Interiören är ljus och smakfull med två sovrum, ett helkaklat badrum, rymligt kök och allrum med plats för både matrumsmöbler och soffgrupp där du antingen njuter av tillvaron själv eller med goda vänner. Öppna altandörren och lyssna efter havets bris eller gå ut och ta en kopp kaffe på lägenhetens tillhörande uteplatsen. Här är det bara att flytta in och skapa din egen stil och trivsel. Här är det bara att flytta in och skapa din egen stil och trivsel. Ser du framför dig hur drömboendet växer fram på ett av Simrishamns charmigaste lägen? Då får du absolut inte missa denna möjlighet!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Simrisvägen 4A, Simrishamn, Simrishamns kommun

Simrisvägen 4A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
690 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
3 879 kr/mån
11 500 kr/m²

På första vången med gavelläge, trivsam bostad på 2 r.o.k. Bostaden har nyligen blivit målad och känns fräsch. Fin inglasad balkong med västerläge och utsikt mot innergården. Bostaden har ett renoverat badrum och ett välskött original kök.

  • Plus
Regeringsgatan 15, Simrishamn, Simrishamns kommun

Regeringsgatan 15

Radhus
Simrishamn, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
6 650 000 kr
180 m²
6 rum
220 m² tomt

I det gamla magasinet, en gång i tiden Kalmarmagasinet, har man skapat en sällsynt fin bostad och läget kan inte bli mycket bättre, centralt med nära till allt och dessutom på en lugn och vacker gata, som skall vara en av Simrishamns äldsta gator, endast ca 50 meter till gågatan. Nuvarande ägare har förbättrat och genomfört en ombyggnad med stor portion av känsla och god smak. En bostad ett hem som måste upplevas genom en personlig visning. Välkommen !

  • Plus

Visar alla 3