Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vesten 160, Trollhättan, Lilla Edets kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00
Vesten 160, Trollhättan, Lilla Edets kommun, bild 2
Vesten 160, Trollhättan, Lilla Edets kommun, bild 3

Vesten 160

Villa
Trollhättan, Lilla Edets kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 995 000 kr
121 m²
3 rum
2 135 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa där det gamla möter det nya på ett förtrollande sätt! Här bor ni med naturen som granne och en lantlig känsla i kombination med ett perfekt läge med ca 15 minuters bilfärd till både Trollhättans centrum och Lilla Edet. Busshållplats finns några minuters promenad bort och mataffär nås på ca 10 minuter med bil. I området finns fantastiska promenadstråk, närhet till badplats och fina skogar med möjlighet till svamp och blåbärsplockning. Huset har renoverats samt byggts ut (2020) till en modern bostad där man har varit noga med att bevara de äldre detaljerna från den ursprungliga timmerstugan från ca tidigt 1900-tal. I den nya entrén möts ni direkt av en hemtrevlig känsla. Vidare in från hallen kommer ni först till den äldre delens timmerväggar och bevarade vedspis med lågt i tak, medan det nyrenoverade badrummet från 2020 bjuder på moderna bekvämligheter med kaklade väggar och tvättmaskin. Längre in i bostaden i den nybyggda delen öppnar det stora vardagsrummet och köket upp sig med imponerande takhöjd (ca 4 meter till nock) och ljusa, sociala ytor. Här finns även möjlighet att skapa ett extra sovrum för den som önskar. Köket är komplett med moderna vitvaror och en praktisk köksö. Rikligt med ljusinsläpp tack vare rummets fönster i tre väderstreck. Det finns även ett förrådsutrymme intill som smidigt kan renoveras till en extra toalett alternativt klädkammare. På ovanvåningen finns ett allrum med snedtak och två mindre ”sovrum” (OBS! ”Sovrummen” är mindre än 7 kvm enligt areamätning och därför mindre än gränsvärdet för ett rum). Utanför väntar en trevlig trädgård med gräsmatta, perfekt för lek och avkoppling. Här finns även möjlighet att bygga en altan med bästa solläge och utsikt över skogen, perfekt för sommarmiddagar och avkoppling i naturen. Bra parkeringsmöjligheter för flera bilar och en elbilsladdare finns installerad. Varmt välkomna på visning och upptäck allt detta unika hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
Hörngatan 15, Hjortmossen, Trollhättans kommun

Hörngatan 15

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 550 000 kr
62,5 m²
3 rum
vån 1/2
2 900 kr/mån
24 800 kr/m²

Denna charmiga trea, (2,5 enligt föreningen) belägen på Hörngatan 15, är en pärla som inte får missas. Med en yta på 62 kvm är den perfekt för dig som söker det praktiska och bekväma boendet utan att kompromissa med kvalitet och komfort. Lägenheten har en planlösning som öppnar upp för trivsam och funktionell vardagslivsstil. Lägenheten befinner sig på våning 1 i en huskropp med endast fyra lägenheter, vilket garanterar lugn och ro samt en känsla av gemenskap. Förutom den optimala boendemiljön har du förmånen att vara en del av Bostadsrättsföreningen Älgen 1 – en välskött och trygg förening som erbjuder en låg avgift som inkluderar värme, vatten, el och parkering. Med flera förråd, både på vinden och i källaren, finns det gott om plats för förvaring av dina ägodelar. Dessutom finns det tillgång till tvättstuga och torkrum i källaren – bekvämligheter som gör vardagen smidig och enkel. Denna lägenhet erbjuder en unik möjlighet att bo centralt med närhet till allt du behöver, samtidigt som du kan njuta av en lugn och trygg boendemiljö i en välskött förening. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya drömboende – kontakta oss redan idag för visning!

  • Uteplats
Hjortmossegatan 126, Hjortmossen, Trollhättans kommun
  • Ons 3 apr kl 17:30
Hjortmossegatan 126, Hjortmossen, Trollhättans kommun, bild 2
Hjortmossegatan 126, Hjortmossen, Trollhättans kommun, bild 3

Hjortmossegatan 126

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 690 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/4
4 741 kr/mån
20 864 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och fina gavellägenhet om 3 rok som helrenoverades runt 2017. Bostaden erbjuder ett snyggt och modernt kök, helkaklat badrum samt två bra sovrum. Dessutom en fantastisk inglasad balkong med utsikt över innergården! Genomgående fina ytskikt och bra standard då alla rum är nymålade från 2023 och nyvaxat golv. Här bor du i ett mysigt område och en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Närhet till mataffär, kommunikationer och skolor. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Riddaregatan 9A, Centralt, Trollhättans kommun
  • Ons 3 apr kl 18:30
Riddaregatan 9A, Centralt, Trollhättans kommun, bild 2
Riddaregatan 9A, Centralt, Trollhättans kommun, bild 3

Riddaregatan 9A

Lägenhet
Centralt, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 575 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/3
6 898 kr/mån
18 529 kr/m²

Med ett centralt läge med närhet till det mesta hittar vi denna fina trea om hela 85 kvm med balkong! Smidigt, en halv trappa upp nås bostaden som har genomgående bra standard och som har genomgått flera renoveringar. Här finns en röd tråd i inredningen med smakfulla färgval och stilrena materialval. Vid entrén möts vi av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter via både garderob, hyllsystem och en praktisk klädkammare. Köket har nymålade grå luckor, vilket skapar en modern känsla. Bra med plats för matbord och stolar för hela familjen. Vidare finns ett väl tilltaget vardagsrum, två stora sovrum samt ett snyggt, helkaklat badrum från 2019. Både diskmaskin och tvättmaskin finns i lägenheten för att underlätta vardagen. Trevlig balkong mot innergården med solläge större delen av dagen och plats för utemöbler. Här har du gångavstånd till restauranger, butiker, gym och fina lekplatser. Både Högskolan väst och resecentrum med bra tågförbindelser till bl.a. Göteborg och ligger i närheten. Busshållplats finns precis utanför bostaden. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Munkebogatan 7A, Trollhättan, Trollhättans kommun
  • Tis 2 apr kl 17:00
Munkebogatan 7A, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 2
Munkebogatan 7A, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 3

Munkebogatan 7A

Radhus
Trollhättan, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
2 695 000 kr
108 + 40 m²
4 rum
398 m² tomt

Välkommen till Munkebogatan 7A och ett perfekt läge för familjen! Detta mycket trevliga parhus erbjuder genomgående bra standard med fina ytskikt samt färgval och ligger bekvämt med närhet till skolor, förskolor, vårdcentral och mataffär. Bostadens ca 108 kvadratmeter är välplanerade och här finns tre bra sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. På entréplan möts ni av en luftig planlösning med gott om ljusinsläpp till alla rum. Köket renoverades 2019 och har en snygg och stilren design. Här finns bra utrymme för matbord och stolar. Intill köket ligger den mycket praktiska och moderna tvättstugan (2020) med goda förvaringsutrymmen, torktumlare och tvättmaskin. Bostadens vardagsrum är väl tilltaget med utsikt mot trädgården på baksidan. Härifrån nås även den stora, trevliga altanen med eftermiddags- och kvällssol. Under sommaren kan många sena grillmiddagar njutas av här med möjlighet till gemensamma stunder. Vidare erbjuds två fräscha badrum, varav ett nyligen renoverat år 2024, vilket ger extra bekvämlighet för hela familjen. Bostaden har gott om förvaringsmöjligheter via flertal garderober samt en klädkammare på ovanvåningen. Dessutom mycket bra utrymmen i källarplan. På framsidan av huset finns en grusad uppfart med utmärkta parkeringsmöjligheter. Även ytterligare en altan för att kunna njuta av förmiddagssolen. På baksidan av huset möts ni av en trevlig trädgård med den underbara altanen. Solen kommer att följa er hela dagen, vilket gör trädgården till en idealisk plats för både avkoppling och att umgås med vänner. I området finns bra kommunikationer med buss som tar er smidigt in till centrum samt resecentrum med fortsatt kommunikation till bl.a. Göteborg. Både idrottsanläggning, vårdcentral och pizzeria finns i närheten. Fina naturområden samt bra promenadstråk med bland annat Sandhemsspåret som nås med enkelhet. Välkomna att kontakta mäklaren för intresse och mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Nysätersvägen 103, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Nysätersvägen 103

Villa
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
2 275 000 kr
70 + 85 m²
3 rum
1 300 m² tomt

Välkommen till detta mysiga hus i Skoftebyn med bergvärme och stor tomt. Något som starkt bidrar till mysfaktorn i detta hem är den öppna spisen i vardagsrummet, som både skapar värme och harmoni. Här bor du välvårdat och hemtrevligt på en yta om 70 kvadratmeter samt källare. I detta boende finns ett ljust och fint kök med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar, två sovrum samt ett mysigt och charmigt vardagsrum med fint ljusinsläpp tack vare fönster åt två håll, vacker utsikt mot trädgården samt öppen spis. Vidare erbjuder huset en källare med badrum, gillestuga, tvättstuga samt extra sovrum. Den stora trädgårdstomten. som ger möjligheter till framtida utbyggnad, har soligt sydvästläge med många soltimmar på den stora altanen. Här finns även ett vidbyggt garage med goda förvaringsmöjligheter samt plats för bilen. Kontakta ansvarig mäklare redan idag!

  • Uteplats
Kolonivägen 6, Trollhättan, Trollhättans kommun
Kolonivägen 6, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 2
Kolonivägen 6, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 3

Kolonivägen 6

Villa
Trollhättan, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
3 900 000 kr
128 + 75 m²
6 rum
537 m² tomt

Nu finns denna trevliga villa som för tillfället inrymmer 2 stycken nyrenoverade lägenheter. Lägenheterna totalrenoverades 2020 med nya badrum, nya kök, nydragen el, samt nya ytskikt. I samband med detta så renoverades även nytt tak och nya fönster. Här kan man bo i en av lägenheterna och hyra ut den andra om man så önskar. Lägenheterna är ca. 61 m2 och 75 m2. Hyresintäkt 202.200:-/år. Här bor du i ett bra läge och ett stenkast ifrån Lyrfågelskolan 1-9. I närheten finns även vårdcentral, fotbollsplaner, motionsspår, mataffär och bra kommunikationer till centrum.

  • Premium
  • Uteplats
Sågaregatan 1B, Trollhättan, Trollhättans kommun
  • Mån 1 apr kl 12:00
Sågaregatan 1B, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 2
Sågaregatan 1B, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 3

Sågaregatan 1B

Lägenhet
Trollhättan, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 900 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
5 869 kr/mån
25 000 kr/m²

Varmt välkomna till Sågaregatan 1B! Upptäck den perfekta kombinationen av modern elegans och bekvämlighet i denna totalrenoverade och välplanerade 3-rumslägenhet om 76 kvm och balkong med sol större delen av dagen. Här finns allt som du behöver för att skapa ditt drömhem och trivas i vardagen. En lägenhet som måste upplevas på plats! Denna fantastiska lägenhet har genomgått en totalrenovering under 2021 och har nu en stilren, modern och smakfull design. Inga detaljer har lämnats åt slumpen och allt har renoverats med högsta kvalitet och noggrannhet. Från golvet till taket och allt däremellan har varje hörn av denna lägenhet uppdaterats med de senaste och mest trendiga materialen. Vackert och modernt KVIK kök i tidlös design med gott om arbetsyta och bra förvaringsmöjligheter, samt en matplats naturligt intill ett fönsterparti. Vidare finner du ett stort och ljust vardagsrum med utgång till den härliga balkongen i söderläge där du kan njuta av solen större delen av dagen. Här finns även två bra sovrum med fint ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter, ett mycket vackert helkaklat badrum med badkar och dessutom en gästtoalett med tvättmaskin. Här är det bara att flytta in och börja trivas direkt. Till lägenheten tillhör 2st källarförråd och 2st vindsförråd. Dessutom finns tillgång till parkering (ingen kö) för endast 200kr/mån. Här bor du i ett fantastiskt läge med bara ett stenkast ifrån centralstationen som tar dig till Göteborg på ca 30min. Gångavstånd till allt du kan önska dig och endast 5-10min bort ligger kanalen med ljuvliga promenadstråk, restauranger, barer, shopping och fik. Till Högskolan Väst är det ca 500m. Missa inte chansen att anmäla ditt intresse för en visning!

  • Premium
  • Balkong
Österlånggatan 13B, Trollhättan, Trollhättans kommun
  • Ons 3 apr kl 18:00
Österlånggatan 13B, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 2
Österlånggatan 13B, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 3

Österlånggatan 13B

Lägenhet
Trollhättan, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 150 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 445 kr/mån
22 115 kr/m²

Här är är lägenheten för dig som som söker det lilla extra. ;-) Med en tidlös rustik charm i form av välbevarade trägolv, magisk takhöjd (2,7m), tegelvägg, panel och breda fönsterbänkar i marmor. En mycket trevlig och bra planerad lägenhet som upplevs väldigt ljus och rymlig tack vare den generösa takhöjden i kombination av fönster i två väderstreck, vilket skapar ett underbart ljusinsläpp! Bostaden erbjuder 2 rum och kök om 52 välplanerade kvadratmeter. Här har man även möjligheter att möblera inre hallen för t.ex. ett hemmakontor. En lägenhet med genomgående fräscha fina ytskikt, där det bara är att flytta in och stortrivas. Till bostaden hör ett rymligt vindsförråd samt ett källarförråd. I källaren finns en gemensam tvättstuga och cykelrum. Härbor man på ett perfekt läge med allt du kan behöva i närheten så som resecentrum, centrumkärna, högskolan, restauranger, motionsanläggningar och fina promenadvägar runt spikön och kanalen. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information ;-)

  • Premium
Sågaregatan 3a, Trollhättan, Trollhättans kommun
  • Ons 3 apr kl 17:00
Sågaregatan 3a, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 2
Sågaregatan 3a, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 3

Sågaregatan 3a

Lägenhet
Trollhättan, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 795 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
5 869 kr/mån
23 618 kr/m²

Varmt välkomna till en central trea, endast en halvtrappa upp, i absolut toppskick på Sågaregatan 3A. Men sitt centrala läge på Tingavalla har man närhet till allt man kan önska. Här har man har också tillgång till parkeringsplats som följer lägenheten. Direkt innanför entrén möts man av fräscha ytskikt harmoniska färgval och en mycket trivsam känsla. Lägenheten är totalrenoverad de senaste åren och andas lyx rak igenom. Här samsas moderna materialval med en mycket trevlig planlösning. Dimbara spotlights i samtliga rum. Från bostaden är det promenadavstånd till mycket av det som krävs i vardagen. Resecentrum med täta avgångar till bl.a. Göteborg ligger endast ett stenkast bort. Högskolan Väst, butiker, tema-lekplatser och de natursköna promenadvägarna längs Trollhätte kanal ligger alla bara några minuter bort. För mer information, kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Balkong
Gravensteinervägen 92, Strömslund/Hälltorp, Trollhättans kommun
  • Tis 2 apr kl 16:30
Gravensteinervägen 92, Strömslund/Hälltorp, Trollhättans kommun, bild 2
Gravensteinervägen 92, Strömslund/Hälltorp, Trollhättans kommun, bild 3

Gravensteinervägen 92

Lägenhet
Strömslund/Hälltorp, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
2 495 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1/2
6 435 kr/mån
23 318 kr/m²

På Gravensteinervägen 92 finns nu möjligheten att köpa detta fina radhus, uppfört så sent som 2021. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Att just denna bostaden ligger på gaveln bidrar med extra ljusinsläpp som också ger större rymd. En modern bostad i 2 plan med dubbla badrum, 2 uteplatser samt en balkong. Lägg därtill 3 bra sovrum och 2 rejäla klädkammare. Bostadens hjärta är det sociala, moderna och stilrena köket med påkostade material, öppen planlösning mot vardagsrummet, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Här finns induktionshäll, kyl, frys, ugn, fläkt, mikrovågsugn och diskmaskin. Vardagsrummet är öppet, socialt och härligt med mycket dagsljus, stora fönster och plats för soffgrupp. Härifrån nås en av bostadens uteplatser med praktiskt staket för avskärmning. Till varje bostad hör en parkeringsplats och ytterligare parkeringar finns i området för besökare. Hälltorp är ett lugnt, barnvänligt och attraktivt beläget område som erbjuder förskola, skola, lekparker och fina skogspartier. Välkomna att boka er på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Sörby 5, Sjuntorp, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 1 apr kl 15:00
Sörby 5, Sjuntorp, Trollhättans kommun, bild 2
Sörby 5, Sjuntorp, Trollhättans kommun, bild 3

Sörby 5

Villa
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
2 350 000 kr
154 + 68 m²
5 rum
1 587 m² tomt

Varmt välkomna till Sörby 5! Här bor du i en rymlig 2-plansvilla med källare om 154kvm + 68kvm i ett supermysigt lantligt läge med stor tomt där landskapet blir din vardag och charm möter modern bekvämlighet. Belägen i en vacker lantlig miljö, omgiven av grönska och lugn, erbjuder denna villa en fristad från stadens brus. Med en stor tomt finns gott om plats för trädgårdsarbete, lek och avkoppling under soliga dagar. När du kliver in i huset möts du av en välkomnande och trevlig hall med gott om plats för avhängning och möblemang. Vidare finner du ett stort och mysigt kök med fint ljusinsläpp samt gott om arbetsyta och bra förvaringsmöjligheter. Köket har uppdaterats på senare år med nya moderna vitvaror som spis 2014, inbyggd ugn och mikro 2015, diskmaskin 2021, kyl och frys 2024. Här har man även sprutlackerat köksluckorna och bytt golv under 2023-2024. Precis intill köket finns ett stort och ljust vardagsrum med med ett härligt ljusinsläpp och ett mysigt burspråk. Här finns det gott om plats för både soffgrupp och matbord om man så önskar. På entréplan hittar du även stort och fräscht badrum med egen bastu, dusch, badkar, wc , kommod, kakel och klinker. På ovanvåningen finns en rymlig hall med egen balkong mot baksidan, ett stort allrum där det finns plats för att göra om till ett extra sovrum om behovet finns, samt två rymliga sovrum med inbyggda garderober och utgång till den stora och härliga balkongen i söderläge och en magisk utsikt. Utöver detta finns även en rymlig källare med gott om förvaringsmöjligheter i form av 4st förråd, pannrum, motionsrum och ett garage. På den stora och härliga tomten finns ett stort förråd med intilliggande altan i söderläge med ett nersänkt spabad där du kan njuta av solen hela dagen. Här finns även fina odlingsmöjligheeter för den med gröna fingrar. Baksidan ligger fint i lä mot berg och skogsdunge där barnen kan springa fritt och leka. Här i utkanten av Sjuntorp bor du lantligt och lugnt område med 45:an endast ca 1km bort som tar dig till Göteborg på ca 35min. Ca 3,5km åt andra hållet finner du centrala Sjuntorp med sjuntorpsskolan, mataffär, simhall, pizzeria och bensinstation. Varmt välkomna att lämna intresse på hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare på 0790-066000.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bäckeforsgatan 13, Skogshöjden, Trollhättans kommun

Bäckeforsgatan 13

Lägenhet
Skogshöjden, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 100 000 kr
68,6 m²
2 rum
vån 2/2
4 467 kr/mån
16 035 kr/m²

Välkomna till idylliska Skogshöjden och detta fina hem på Bäckeforsgatan 13! Denna välskötta lägenhet erbjuder 2 rum och kök på andra våningen, med en praktisk entréhall i markplan. Genom den luftiga hallen en trappa upp tar ni er vidare till kök, vardagsrum, sovrum och badrum. Köket erbjuder generösa ytor och en ljus matplats. Vardagsrummet är ljust och luftigt med fönster åt två håll och leder vidare till en stor balkong. Sovrummet är rymligt och har en praktisk klädkammare. Badrummet inrymmer toalett, tvättställ och badkar, samt tvättmaskin och plats för torktumlare. Utöver den trivsamma planlösningen och det generösa ljusinsläppet, erbjuder bostaden också ett eget garage med tillhörande parkeringsplats samt en trädgårdstäppa med stensatt uteplats i skyddat läge, bakom garaget. Skogshöjden präglas av sin fridfulla atmosfär och närheten till naturen med vackra promenadstigar. Överby köpcentrum med ett brett utbud av affärer och Trollhättans centrum ligger inom bekvämt cykelavstånd. Området erbjuder även skolor, förskolor och idrottsanläggningar för en komplett livsstil. Välkomna till ert nya hem där harmoni och bekvämlighet möts!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Överby 904, Trollhättan, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Överby 904

Villa
Trollhättan, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
3 000 000 kr
95 m²
3 rum
3 575 m² tomt

Överby 904 är en vackert belägen fastighet i gränsen mellan Trollhättan och Vänersborg. Här bor du naturskönt med närhet till Onsjö golfbana och Överby köpcentrum. Enplansvilla bestående av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum, förvaringsutrymmen, badrum, och tvättstuga med groventré. Stort garage med plats för två bilar men också kontor/uthyrningsrum med pentry, badrum och öppen kontorsyta/vardagsrum. Är du på jakt efter en mindre villa med lantligt läge och bra garage och parkeringsutrymmen eller bygga ytterligare ett hus på fastigheten med de befintliga som flyglar. Fina promenadvägar i området och vid köpcentrat tar bussen dig både till Trollhättan och Vänersborg men till båda städer är det också bra cykelvägar.

Storegårdsvägen 77, Sandhem, Trollhättans kommun
  • Mån 8 apr kl 17:00
Storegårdsvägen 77, Sandhem, Trollhättans kommun, bild 2
Storegårdsvägen 77, Sandhem, Trollhättans kommun, bild 3

Storegårdsvägen 77

Radhus
Sandhem, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
3 300 000 kr
160 m²
6 rum
313 m² tomt

I barnvänliga Sandhem ligger detta stora gavelradhus med närhet till allt en barnfamilj behöver och vill ha. Här finns förskolor, skolor, fina lekplatser, fotbollsplaner, grönytor för lek, mataffärer, apotek, idrottsanläggning, motionsspår och vårdcentral. Det finns mycket bra kommunikationer till centrumkärnan och Resecentrum. Detta radhus är på hela 160 kvm. Större än de andra radhusen i området då det byggdes ut 1985. Huset omges av en fin trädgård och den i sin tur omringas av staket och häck. Från trädgården har man utsikt över Storegårdsparken. På baksidan finns en stor altan i sydväst-läge intill parken. Här lämpar det sig perfekt att grilla och njuta av solnedgången i sommarkvällen. På entrésidan finns ytterligare en altan där det lämpar sig ypperligt att ta morgonkaffet. Till huset hör ett förråd och en cykelbod. När man kliver in i huset välkomnas man av en stor entré med en rymlig skjutdörrsgarderob för familjens skor och ytterkläder. På entréplanet finns även kök, ett stort vardagsrum, sovrum, gästtoalett och tvättstuga. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum, allrum med utgång till en terrass samt ett stort badrum med både dusch och badkar. Planlösningen passar ypperligt för familjen som behöver gott om utrymmen och fina sällskapsytor.

  • Premium
Lilla Björndalen 1, Upphärad, Trollhättans kommun
Lilla Björndalen 1, Upphärad, Trollhättans kommun, bild 2
Lilla Björndalen 1, Upphärad, Trollhättans kommun, bild 3

Lilla Björndalen 1

Villa
Upphärad, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
3 950 000 kr
165 + 18 m²
6 rum
1,6 ha tomt

Med fantastiska möjligheter för er som söker ett boende med lugn och ro. Här hittar ni trevlig villa ca. 165 m2. Gäststuga. Möjlighet till djurhållning i ladugården, möjligheter till egen verksamhet i två fina verkstadslokaler samt stort garage. Villan är löpande renoverad sedan ägarna köpte 2003. I gräns med trädgårdsytorna har ägarna hagmark ca. 7.000 m2. Ca. 4 km. från fastigheten ligger Upphärad där det finns skola, förskola, matbutik och utegym/lekplats. Till Kobergs 18 hålsbana är det ca. 8 km.

  • Premium
Bangårdsgatan 7 , Tingvalla, Trollhättans kommun
  • Mån 1 apr kl 11:00
Bangårdsgatan 7 , Tingvalla, Trollhättans kommun, bild 2
Bangårdsgatan 7 , Tingvalla, Trollhättans kommun, bild 3

Bangårdsgatan 7

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 250 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 1/5
2 743 kr/mån
38 462 kr/m²

Varmt välkomna till Bangårdsgatan 7 och denna superfina och välplanerade 1a om 32,5kvm. En mycket trevlig och modern lägenhet där du har allt du kan behöva för att trivas. Kliv in i den välkomnande hallen och vidare i till det ljusa och trevliga köket med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns det gott om arbetsyta och bra förvaringsmöjligheter samt en modern maskinell utrustning som diskmaskin, häll, fläkt, inbyggd ugn och micro. Det mysiga vardagsrummet har en rymlig sovalkov och här hittar du även utgången till den härliga uteplatsen och innergården. Utöver det finns ett stort och fräscht badrum med wc, dusch, tvättmaskin, kakel och klinker med golvvärme. Till lägenheten tillhör aven ett förråd! Här i hjärtat av Tingvalla bor du i ett av Trollhättans attraktivaste områden och stenkast från centralstationen som tar dig till Göteborg på 35min. Endast några minuters promenad till Högskolan Väst och centrum med ett stort utbud av restauranger, fik och butiker. I närheten finns även matbutiker, pizzerior och Arena Älvhögsborg om du är intresserad av att motionera eller simma. BRF Dicksonplatsen är en ekonomiskt välskött och stabil förening. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Slåttervägen 129, Trollhättan, Trollhättans kommun
  • Mån 1 apr kl 14:20

Slåttervägen 129

Lägenhet
Trollhättan, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
395 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 501 kr/mån
6 639 kr/m²

Stig in i denna välkomnande lägenhet som är hemtrevlig och funktionell, belägen i utkanten av Kronogården. På tredje våningen möts du av en praktisk entréhall som leder dig vidare till det modernt utrustade köket. Här finner du en ljus matplats och stilrena ljusgrå köksluckor som ger en fräsch och inbjudande atmosfär. Det rymliga vardagsrummet är hjärtat av hemmet, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar med nära och kära. Härifrån kan du stiga ut på den trevliga inglasade balkongen och njuta av lugnet och den fria utsikten över omgivningen. Sovrummet har gott om förvaringsutrymme tack vare den generösa garderobsväggen. Badrummet är utrustat med dusch och tvättmaskin. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd för extra förvaring och du har tillgång till både två parkeringsplatser och ett garage i länga. Den trevliga innergården är en perfekt plats för avkoppling och lek, med grönskande gräsytor, sittplatser och en lekplats för de små. Denna lägenhet är en idealisk plats för både par och singlar som söker en trygg och bekväm bostad i en trivsam miljö. Kontakta mig idag för att boka din visning och upptäck allt detta och mer!

  • Plus
  • Balkong
Idrottsvägen 21C , Götalunden, Trollhättans kommun
  • Mån 1 apr kl 13:30
Idrottsvägen 21C , Götalunden, Trollhättans kommun, bild 2
Idrottsvägen 21C , Götalunden, Trollhättans kommun, bild 3

Idrottsvägen 21C

Lägenhet
Götalunden, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 150 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 389 kr/mån
20 721 kr/m²

Varmt välkomna till Idrottsvägen 21C och denna välplanerade och mysiga 2a om 55,5kvm. Här erbjuds en hemtrevlig och mysig lägenhet med fräscht och modernt kök som renoverades 2020. Köket bjuder på generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter samt en modern maskinell utrustning som häll, ugn, fläkt, hel kyl och frys och integrerad diskmaskin. Vidare finns ett rymligt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till den stora härliga inglasade balkongen som verkligen höjer livskvalitén för dig som boende. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssol tillsammans med nära och kära och det finns gott om plats för tex lounge soffa och egna små odlingar. Utöver detta finns ett rymligt och bra sovrum, hall och badrum. Till lägenheten tillhör även ett vindsförråd och ett källarförråd. I lugna och trivsamma Götalunden kan man inte annat än att trivas. Omtyckta HSB Näktergalen bjuder på en lummig och fin innergård och i området finns det gott om parkeringsmöjligheter. Resecentrum når du på endast 5 minuter till fots och till centrumkärnan går du på ca 10 min, med allt vad Trollhättan har att erbjuda. Varmt välkomna att höra av er vid intresse till ansvarig mäklare på 0790-066000.

  • Premium
  • Balkong
Bergkullevägen 213, Sylte, Trollhättans kommun
  • Fre 5 apr kl 17:00
Bergkullevägen 213, Sylte, Trollhättans kommun, bild 2
Bergkullevägen 213, Sylte, Trollhättans kommun, bild 3

Bergkullevägen 213

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
395 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
5 278 kr/mån
6 371 kr/m²

Välkomna, en trappa upp, till denna ljusa och trivsamma 2:a med fräscht kök och badrum, ett rymligt sovrum samt inglasad balkong i fint solläge. Bostaden är belägen på husets ena gavel vilket bidrar till ett generöst ljusinsläpp i vardagsrummet. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter och lyxen att ha egen tvättmaskin i lägenheten. På Sylte bor du i ett trivsamt och omtyckt område med närhet till både natur, serviceutbud och bra kommunikationer. Sylte Center med matbutik, apotek, vårdcentral, tandvård och pizzeria ligger ett stenkast från lägenheten. Här har du nära till Slätthults motionsspår, naturområdet kring Ryrbäcken och Hörlycke Golfklubb. E45:an nås på ett par minuter för dig som vill pendla till exempelvis Göteborg. Välskött föreningen där både värme, vatten, internet och kabel-TV är inkluderat i avgiften. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Lindveden 30, Lindveden, Trollhättans kommun

Lindveden 30

Radhus
Lindveden, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Pris saknas
99,5 m²
4 rum

Har ni funderingar på att bygga nytt!? Nu erbjuder vi möjligheten till nyckelfärdigt parhus, 99,5-112,5 m2 i Lindveden. Två plan med tillhörande carport och friköpt tomt. Pris från 3.645.000:- - 3.905.000:- Parhusen skall byggas söder om Trollhättan med ca 7 km. ( 10 minuter) till centrum. Finns också möjlighet att vara med i byggprocessen för möjliga tillval som t.ex. golv, kakel och klinkers. Kontakta ansvarig mäklare för mer detaljerad information.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Bergkullevägen 259, Trollhättan, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bergkullevägen 259

Lägenhet
Trollhättan, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
525 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
5 914 kr/mån
6 908 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a om 78kvm på Bergkullevägen 259! Här erbjuds en ljus och mysig lägenhet vars generösa ytor och praktisk planlösning gör det lätt att bjuda hem släkt och vänner. Ett hem med genomgående fina ytskikt och harmoniska färgval. Den stora och inbjudande hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett rymligt och charmigt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen! Ett fint renoverat kök från 2017 med bra arbetsyta, gott om förvaringsmöjligheter och plats för matbord intill ett fönsterparti. Det större sovrummet har rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett till sovrum som kan nyttjas som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är rymligt med nya möbler från 2022. Här finns badkar, tvättmaskin, handdukstork, kommod och WC. Till lägenheten tillhör ett förråd på samma våningsplan. Bredband 250mbits ingår i månadsavgiften. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en inglasad och underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för soffgrupp. Här kan man vistas större delen av året. Här bor du vid ett av Syltes bästa lägen, med Sylte Center ett stenkast från lägenheten. Här finns bl.a. matbutik, apotek, tandvård, sjukvård och skola Bra kommunikationsmöjligheter finns precis intill parkeringarna. Härliga Slätthult med elljusspår samt slussarna ligger en promenad bort och centrum finns på cykelavstånd från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Trollhättan har att erbjuda. Varmt välkommen att anmäla dig på visning till ansvarig mäklare på 0790-066000.

  • Balkong
Gravensteinervägen 47, Hälltorp, Trollhättans kommun

Gravensteinervägen 47

Lägenhet
Hälltorp, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
2 990 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/2
6 722 kr/mån
24 917 kr/m²

Gavelradhus byggt 2020 i barnvänliga och trivsamma Hälltorp. Här bor du i ett nästintill nytt hus med fyra sovrum, vardagsrum, kök med matplats och två badrum. Stor härlig altan i västerläge och plattbelagd uteplats i österläge för morgonkaffet. Till bostaden hör en parkering med laddstolpe och på baksidan finns ett förråd som hör till. I området finns lekplatser, förskola, skola och mycket annat för barnen. I intilliggande Strömslund finns fler förskolor och skolor, matbutik, idrottsanläggning och motionsslingor. Till centrumkärnan cyklar du på 10-15 minuter. Varmt välkomna till detta superfina radhus!

  • Plus
  • Energieffektiv
Hörngatan 6B, Centralt, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Hörngatan 6B, Centralt, Trollhättans kommun, bild 2
Hörngatan 6B, Centralt, Trollhättans kommun, bild 3

Hörngatan 6B

Lägenhet
Centralt, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
595 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/3
3 084 kr/mån
22 037 kr/m²

Varmt välkomna till Hörngatan 6B och denna supermysiga 1a om 27kvm. En välplanerad lägenhet med sovalkov i vardagsrummet som gör det enkelt att möblera. Här finns gott om ljusinsläpp i form av stora fönster med utsikt över innergården som nyttjas flitigt utav nuvarande ägare, både för socialt umgänge och för att njuta av solens strålar. Köket totalrenoverades 2021 med ett toppmodernt kök från KVICK med maskinell utrustning som häll, fläkt, inbyggd ugn, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Utöver detta finns ett mysig badrum med dusch och en rymlig klädkammare för extra förvaring. Till lägenheten tillhör även ett vindsförråd och ett mindre källarförråd. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med endast en kort promenad till centrumkärnan, innovatum och de fina promenadstråk vid kanalen som finns precis runt hörnet. Samt fria parkeringsplatser längs gatorna. Ett stenkast bort finns mataffär och pizzeria. En lägenhet som måste upplevas på plats! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare på 0790-066000 för att boka en visning!

  • Premium
Daleslätt 1, Upphärad, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Daleslätt 1, Upphärad, Trollhättans kommun, bild 2
Daleslätt 1, Upphärad, Trollhättans kommun, bild 3

Daleslätt 1

Villa
Upphärad, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 975 000 kr
158 m²
6 rum
2 083 m² tomt

Varmt välkomna till Daleslätt 1 och detta mysiga 1 ½ planshus med dubbelgarage och en gäststuga med bastu. Vill du ha lugn och ro och bo nära naturen så är detta mysiga ställe något för just dig! Ett stort och välplanerat hus med stora sociala ytor för hela familjen. Ett rymligt vardagsrum med en härlig braskamin samt utgång till den härliga altanen på framsidan. Här finns även ett trevlig kök från Ballingslöv (2005) med granitskivor, stor matplats, helkaklat badrum, 3 sovrum och tvättstuga med groventré. På ovanvåningen finns ett stort allrum som går att dela upp om man vill ha ett extra sovrum. Samt ett stort sovrum med skjutdörrsgarderober. På fastigheten finns även ett stort dubbelgarage med förrådsdel/verkstad samt en gäststuga med bastu. Här i Daleslätt bor man i trygga kvarter med 4km in till Kobergs golfbana och endast 3,5km in till Upphärad där du hittar busshållplats som tar dig in till Sjuntorp och vidare in till Trollhättan. Inom bekvämt avstånd finner ni även skola/förskola, flertalet lekplatser och en välsorterad Tempobutik. Dessutom är det nära till Trollhättan, med dess stora urval av butiker och serviceutbud och Sjuntorp har vi en kort bilresa bort där ni bland annat finner ett varmbassängsbadhus. Till Göteborg tar ni er via 45:an på ca 45 minuter. I området finns även fina grönområden samt badsjöar.

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 35