Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Pettersholm 6, Borgholm, Borgholms kommun
Pettersholm 6, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Pettersholm 6, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Pettersholm 6

Gård/Skog
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
14 500 000 kr
212 m²
4 rum
10 ha tomt

Unik fastighet på Öland med vackra vyer över Kalmarsund samt egen mark och strandlinje ner till Kalmarsund! Välkomna till Pettersholm - Här finns nu möjlighet att förvärva två fastigheter om totalt 10ha med såväl egen skog som betesmark. Fastigheterna sträcker sig hela vägen ifrån landborgskanten ner till Kalmarsund där en egen strandremsa väntar på en ny ägare! På fastigheterna finns flertalet byggnader för boende, uthyrning, verksamhet, förvaring och annat skoj! Bostadshuset är uppfört av Willa Nordic och är en bostad med synnerligen spännande arkitektur. Utöver det två fullt utrustade gästhus som kan nyttjas för antingen egen räkning eller kanske uthyrning? Vidare finns även en maskinhall, lada och ett 4-bilsgarage med bostad ovanför. Perfekt för den fordonstokige! Genom härliga miljöer och naturreservatet nedanför byggnaderna når man havet och strandremsan vid Kalmarsund. Fastigheterna ligger synnerligen strategisk mellan Ölandsbron och Borgholm. Vilket gör den tillgänglig både i vardagen och för många Ölands-besök. Precis runt knuten ligger Vida Konstmuseum, Halltorps Gästgiveri, Ekerum Resort och Kackelstugan i Västra Sörby. Fastigheten visas fortlöpande för intressenter. Varmt välkommen att uppleva denna Pettersholm på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Som nytt med stranden intill!, Köpingsvik, Borgholms kommun
  • 7 lediga bostäder

Som nytt med stranden intill!

Fritidshus
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
fr. 2 050 000 kr
35-39,4 m²
3-4 rum
3 048 kr/mån

BYGGSTARTAT - FÖRSTA INFLYTTNINGEN MITTEN PÅ KVARTAL 2, 2024! Nu ges tillfälle till ett strandnära boende på en av Ölands omtalade och populära bad, Köpingsvikstranden! Ett bra läge att köpa en av de totalt tolv nyproducerade bostadsrätter som byggs om vid fd Borgen, befintlig byggnad på Brf Solhyddans område med några steg ner till stranden. Stort gemensamt soldäck med plats för umgänge i skyddat läge med innergårdskänsla, där du kan njuta av solnedgången och se solen försvinna bortom havet! Eller varför inte njuta med familj och vänner på den egna takterrassen!? Alla lägenheter utvecklas med loftvåning (ca 15-17 kvm) där du har studio och rymlig takterrass/balkong (ca 16-20 kvm). Boarean avser endast våning 1, vilket också innebär att månadsavgiften blir lägre. Här skapas ett bekvämt fritidsboende med bra standard för sköna sommarhäng samt gång- och cykelavstånd till mycket. Tiden du inte tillbringar i bostaden för egen del kan nyttjas att hyra ut med god förtjänst, en bra intäkt mot kostnaden! I Köpingsvik finns härliga gångstråk, inte minst på stranden, samt mataffär och sommartid även restauranger, pub, konditori och flera affärer. Till sköna sommarstaden Borgholm tar du dig lätt på cykel längs fin cykelväg på några minuter, här finns gott utbud av restauranger, affärer, service och nöjen.

  • Nybyggnadsprojekt
Brf Utsikten - lgh 1104, null, Borgholms kommun

Brf Utsikten - lgh 1104

Lägenhet
Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
4 536 kr/mån
40 208 kr/m²

Välkommen till andra våningen och den här 3:an! Ledordenför denna bostad är fantastiska ljusinsläpp, gott om förvaring och kronan på verket är den väl tilltagna balkongen som sträcker sig runt hörnet på huset och fångar två väderstreck. Redan i hallen finns gott om förvaring i form av garderober samt ett förråd som lätt kan göras om till walk-in-closet. Båda sovrummen har även de fina förvaringsmöjligheter i form av tre garderober. Badrummet är rymligt och här finns tvättmaskin och torktumlare. Köket är byggt i vinkel och har en öppen planlösning till vardagsrummet vilket inbjuder till härligt umgänge både till vardags och fest. Härifrån finns utgång till den rejält tilltagna balkongen. Alla boende får dessutom nyttja den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt över småstadsidyllen och havet. I föreningen finns även gästlägenhet och parkeringsplatser. Här bor du med promenadavstånd till det mesta. Havet och naturen bidrar till ett varierat friluftsliv, träning och platser för rekreation. I stadskärnan finns ett rikt utbud av små lokala butiker, livsmedelsaffärer samt restauranger och caféer med trivsamma uteserveringar. Varför inte ta på dig badkläderna och promenera de 350 metrarna bort till Sjöstugan för ett svalkande dopp? Resan till din bostadsdröm kan helt naturligt kantas av en del oro och funderingar. GBJ erbjuder en rad garantier och skydd, inbyggt i ditt bostadsköp från start. Under Länkar nedan kan du läsa mer om bland annat säkring av månadsavgifter och möjlighet att skjuta fram din inflyttningsdag med upp till 12 månader. Läs mer om bostäderna och föreningen under Dokument nedan. Varmt välkommen till Brf Utsikten i Borgholm!

  • Nyproduktion
  • Juli 2024
  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 29B, Öland Mellersta, Borgholms kommun
  • Imorgon kl 11:00
Storgatan 29B, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 2
Storgatan 29B, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 3

Storgatan 29B

Villa
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
6 500 000 kr
400 + 120 m²
16 rum
932 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en av Borgholms äldsta fastigheter som är, och har varit, ett landmärke i staden sedan 1860-talet då byggnaden flyttades från Småland till sin nuvarande plats. Huvudbyggnaden har under åren renoverats med bibehållen charm. De gamla kakelugnarna, de välbevarade trägolven och den trevliga rumsindelningen skapar en härlig energi i huset. OBS! Se under "Renoveringar" allt som är gjort och vad som ska slutföras innan överlåtelsen. Här har vi 1). En pampig bostad med balkong på plan två 2). En trerumslägenhet med kombinerat kök och allrum på plan tre 3) En charmig trea på entréplan 4) Den gamla handelsboden med kontor och pentry, även den på entréplan. Innergården har en härlig inramning med det gamla vagnslidret och gårdshuset vilket ger en insynsskyddad och privat känsla trots att du befinner dig mitt i staden. Gårdshuset byggdes nytt 2012- 2013 och innehåller 5). En lägenhet i två plan med tre sovrum, kök, allrum. Ytterligare utrymmen som stort garage och förrådsutrymmen finns. Här finns många möjligheter. Förutom ett fantastiskt boende för Er själv så öppnas möjligheter för åretruntuthyrning och någon affärsverksamhet i den vackra gamla butikslokalen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Slottsgatan 9S, Borgholm, Borgholms kommun
  • Imorgon kl 12:30
Slottsgatan 9S, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Slottsgatan 9S, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Slottsgatan 9S

Radhus
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 790 000 kr
227 m²
8 rum
170 m² tomt

I kvarteret Äran i Borgholm ges nu möjlighet att bli ägare till ett av områdets 21 trivsamma radhus och här dessutom med gavelläge. Lite olika storlekar på husen finns och detta är ett av de större - 81 kvm i bottenplan med 3 rum och kök och 146 kvm i de två övre planen med 5 rum och kök. Skicket på detta radhus är blandat men generellt ljust och trevligt bostadshus med öppna planlösningar. Lägenheten på nedervåningen har badrum, kök och där ytskikten är uppfräschade med målning samt nya golv. Den större lägenheten är till stor del i ursprungsskick. Den härliga innergården är en liten oas som kvarterets husägare sköter och disponerar, används som lekyta eller till trevliga grillkvällar. En parkeringsplats i den gemensamma carporten ingår. De flesta husägare i kvarteret bor själva i den större lägenheten och hyr ut den mindre med en hyresintäkt på ca. 70.000 kr/år (efter skatt!), då blir detta ett billigt boende! Här bor Ni i verkligen i hjärtat av Borgholm med ett av de bättre lägena mellan Torget och hamnen. Området präglas av vackra äldre bebyggelse från badortsepoken.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Pellhagsvägen 39, Laxeby, Köpingsvik, Borgholms kommun

Pellhagsvägen 39, Laxeby

Fritidshus
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 395 000 kr
40 m²
3 rum
958 m² tomt

Med ca. 500 meter från hav och sandstrand ligger denna lilla stuga och väntar på ny ägare. El är indraget för några år sedan men i övrigt enkel standard med bl.a. torrtoa i separat byggnad. En grävd brunn är nyligen anlagd. På 40 kvm så innehåller stugan allrum med braskamin, två sovrum och ett litet enkelt arbetskök. MEN, här är det läget som är viktigt, med vackra strandängar med den unika floran och faunan som många åker hundra tals mil för att uppleva, här har Ni den runt knuten med bl.a. skärfläckor, brushanar, havsörn och massor av orkidéer! Och en fantastisk havsutsikt förstås där Ni vid rätt molnformation i mörker kan skönja skenet av Hoburgens fyr på södra Gotland. Vid stranden så har Ni möjlighet att lägga en mindre båt - kanske lägga ett nät eller bara ut och pröva lyckan med kastspöt? Ett underbart vackert läge!

Pellhagsvägen, Laxeby, Borgholm, Borgholms kommun

Pellhagsvägen, Laxeby

Tomt
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 000 000 kr
2 407 m² tomt

En vackert belägen tomt med utsikt över strandängar och hav och endast 500 meter till sandstranden, kanske dags att skapa Er ett sommarparadis på den stora tomten på hela 2.400 kvm. Det är troligtvis möjligt att stycka tomten i två delar (Obs! Är inte kontrollerats hos kommun eller lantmäteri). Här är det läget som gäller! Med vackra strandängar med den unika floran och faunan som många åker hundra tals mil för att uppleva, här har Ni den runt knuten med bl.a. skärfläckor, brushanar, havsörn och massor av orkidéer! Och en fantastisk havsutsikt förstås där Ni vid rätt molnformation i mörker t.o.m. kan skönja skenet av Hoburgens fyr på södra Gotland. Vid bryggan så har Ni möjlighet att lägga en mindre båt - kanske lägga ett nät eller bara ut och pröva lyckan med kastspöt? Ett underbart vackert läge!

Köpingevägen 25 - lgh 10, null, Borgholms kommun

Köpingevägen 25 - lgh 10

Fritidshus
Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 050 000 kr
38,7 + 15,5 m²
3 rum
vån 1/1
3 370 kr/mån

Byggstartar - inflyttning i de första fritidslägenheterna beräknas ske kvartal 2, 2024! Ett stenkast från stranden finns nu möjlighet att på eftertraktat läge köpa en av de totalt tolv nyproducerade bostadsrätterna som håller på att byggas om vid fd Borgen, en befintlig byggnad på omtyckta Brf Solhyddans område . Stort gemensamt soldäck med innergårdskänsla och där det finns gott om plats för umgänge. Här kan du slå dig ner i skyddat läge och se solen försvinna bortom havet! Eller varför inte njuta av härligt umgänge med familj och vänner på den egna takterrassen!? Alla lägenheter har nämligen en egen loftvåning (storlek angivet som biarea) där du får studio och en rymlig takterrass/balkong. Dessutom räknas boarean endast för våning 1, vilket alltså innebär att månadsavgiften blir lägre. I Borgen formas ett bekvämt fritidsboende med bra standard för skönt sommarhäng och med gång- och cykelavstånd till mycket. Tiden du inte tillbringar i lägenheten för egen del kan du exempelvis välja att hyra ut med god förtjänst och därigenom delfinansiera din nya semesterbostad - en bra intäkt mot kostnaden! I Köpingsvik finns härliga gångstråk, inte minst på stranden, samt mataffär. Sommartid även restauranger, pub, konditori och flera affärer. Till sköna sommarstaden Borgholm tar du dig lätt på cykel längs fin cykelväg på några minuter, här finns gott utbud av restauranger, affärer, service och nöjen. Missa inte ett unikt tillfälle att förärva ett strandnära boende på en av Ölands omtalade och populära bad, Köpingsvikstranden!

  • Nyproduktion
  • Balkong
Nedra Vannborga by 26, Köpingsvik, Borgholms kommun
  • Budgivning pågår
Nedra Vannborga by 26, Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 2
Nedra Vannborga by 26, Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 3

Nedra Vannborga by 26

Villa
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
6 200 000 kr
179 m²
7 rum
1 289 m² tomt

I Nedra Vannborga några få km norr om Köpingsvik finner Ni detta mycket läckra och ljusa boende. Bostaden är för dig som vill ha hav och natur och arkitektonisk skönhet att njuta av året runt. Panoramautsikten över ett blått Kalmarsund där man ser Slottsruinens siluett på avstånd är magisk, från bl.a. glasbalkongen som är en av alla uteplatser mot havet. Det äldre huset har byggts till med 110 kvm för några år sedan och bildar nu ett mycket läckert och smakfullt boende med fönster som är hela 6,5 meter upp till taknock. Detta är också ett mycket praktiskt boende om Ni är många i familjen eller har många gäster, eftersom både den nya och den gamla delen har kök och badrum - två boenden som fungerar var för sig. Låga uppvärmningskostnader med bergvärme i nybygget. I den nya delen har bara de bästa materialen används i byggandet, här andas det harmoni från golv till tak. På nedre plan finns det luftiga och ljusa allrummet som även inrymmer kök och matplats med skjutbara fönster till uteplatsen mot havet. Den vackra övervåningen inrymmer två sovrum, toalett och en del med plats för den bästa fåtöljen där Ni kan slå Er ner och drömma Er bort och njuta av panoramautsikten över ett glittrande Kalmarsund. Från glasbalkongen kan man se solen gå ner och njuta, efter ett härligt kvälldopp. Den gamla delen innehåller kök och allrum i öppen planlösning, ett större och två mindre sovrum samt toa/dusch/tvätt rum. I den gamla delen av huset återstår lite invändigt arbete för att få den tipptopp! En byggnad till - Det gamla garaget på ca. 40 kvm är renoverat utvändigt med ny panel och nytt plåttak och helt nya fönster som också bjuder på utsikt över Kalmarsund. Invändigt är arbete påbörjat att bygga om till gästhus/ateljé/hobbyrum - välj själv! Tomten kan i dagsläget upplevas lite vildvuxen vilket beror på att säljaren inte haft möjlighet att hålla efter grönskan det senaste året. Omgivningen bjuder på bad vid en sandstrand bara 200 meter bort och underbara strövområden längs havet både åt norr och söder och givetvis härlig havsutsikt med underbara vyer året runt! I Nedra Vannborga finns en aktiv bysamfällighet som sköter om såväl boulebanan, sandstranden och naturen i den lilla byn. Välkommen till ett av Ölands gömda smultronställe där ett fantastiskt hus bjuder på havsutsikt och vilsam harmoni.

  • Premium
Brf Utsikten - lgh 1105, null, Borgholms kommun

Brf Utsikten - lgh 1105

Lägenhet
Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
4 495 000 kr
100,6 m²
4 rum
vån 2/4
6 338 kr/mån
44 682 kr/m²

Välkommen in till denna fantastiska 4:a på andra våningen i huset. Den rymliga entrén bjuder på gott om förvaring och leder oss fram till de två första sovrummen. Från hallen nås även det väl tilltagna badrummet, här finns bostadens tvättmaskin och torktumlare. Vidare kommer vi till till det öppna köket/vardagsrummet. Här flödar ljuset in från de stora fönsterpartierna och här finns utgång till den väl tilltagna balkongen som sträcker sig runt hörnet på huset och fångar två väderstreck. De öppna sällskapsytorna ger gott om plats för hela familjens umgänge. Här finns även en gästtoalett. Föräldrasovrummet är något utöver det vanliga. Stora fönsterpartier ger ett härligt naturligt ljus, det finns gott om förvaring i form av garderober och även en walk-in-closet. Även härifrån finns utgång till den fantastiska balkongen. Här bor man rymligt och bra! Alla boende får dessutom nyttja den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt över småstadsidyllen och havet. I föreningen finns även gästlägenhet och parkeringsplatser. Här bor du med promenadavstånd till det mesta. Havet och naturen bidrar till ett varierat friluftsliv, träning och platser för rekreation. I stadskärnan finns ett rikt utbud av små lokala butiker, livsmedelsaffärer samt restauranger och caféer med trivsamma uteserveringar. Varför inte ta på dig badkläderna och promenera de 350 metrarna bort till Sjöstugan för ett svalkande dopp? Resan till din bostadsdröm kan helt naturligt kantas av en del oro och funderingar. GBJ erbjuder en rad garantier och skydd, inbyggt i ditt bostadsköp från start. Under Länkar nedan kan du läsa mer om bland annat säkring av månadsavgifter och möjlighet att skjuta fram din inflyttningsdag med upp till 12 månader. Läs mer om bostäderna och föreningen under Dokument nedan. Varmt välkommen till Brf Utsikten i Borgholm!

  • Nyproduktion
  • Juli 2024
  • Balkong
  • Hiss
Köpingevägen 25 - lgh 7, Köpingsvik, Borgholms kommun

Köpingevägen 25 - lgh 7

Fritidshus
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 150 000 kr
35 + 15,2 m²
3 rum
3 048 kr/mån

Som nytt med egen takterrass och stranden alldeles intill! Byggstartar - inflyttning i de första fritidslägenheterna beräknas ske kvartal 2, 2024! Ett stenkast från stranden finns nu möjlighet att på eftertraktat läge köpa en av de totalt tolv nyproducerade bostadsrätterna som håller på att byggas om vid fd Borgen, en befintlig byggnad på omtyckta Brf Solhyddans område . Stort gemensamt soldäck med innergårdskänsla och där det finns gott om plats för umgänge. Här kan du slå dig ner i skyddat läge och se solen försvinna bortom havet! Eller varför inte njuta av härligt umgänge med familj och vänner på den egna takterrassen!? Alla lägenheter har nämligen en egen loftvåning (storlek angivet som biarea) där du får studio och en rymlig takterrass/balkong. Dessutom räknas boarean endast för våning 1, vilket alltså innebär att månadsavgiften blir lägre. I Borgen formas ett bekvämt fritidsboende med bra standard för skönt sommarhäng och med gång- och cykelavstånd till mycket. Tiden du inte tillbringar i lägenheten för egen del kan du exempelvis välja att hyra ut med god förtjänst och därigenom delfinansiera din nya semesterbostad - en bra intäkt mot kostnaden! I Köpingsvik finns härliga gångstråk, inte minst på stranden, samt mataffär. Sommartid även restauranger, pub, konditori och flera affärer. Till sköna sommarstaden Borgholm tar du dig lätt på cykel längs fin cykelväg på några minuter, här finns gott utbud av restauranger, affärer, service och nöjen. Missa inte ett unikt tillfälle att förärva ett strandnära boende på en av Ölands omtalade och populära bad, Köpingsvikstranden!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Sjöstugevägen 1, Borgholm, Borgholms kommun

Sjöstugevägen 1

Övrigt
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 750 000 kr
101 m²
4 rum
508 m² tomt

Tillfälle för sommarrörelse på ett bra läge! Här intill badet och Borgholms nya brygga öppnar sig nu en möjlighet att förvärva egen fastighet med välbyggt hus för glasskiosk, restaurang eller liknande. Har du idéerna och suget att utveckla en bra rörelse så kontakta ansvarig mäklare för mer info och vidare diskussion!

  • Uteplats
Landsvägen Norrböda 109, Löttorp, Borgholms kommun
Landsvägen Norrböda 109, Löttorp, Borgholms kommun, bild 2
Landsvägen Norrböda 109, Löttorp, Borgholms kommun, bild 3

Landsvägen Norrböda 109

Övrigt
Löttorp, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
8 900 000 kr
3,4 ha tomt

I Norra delen av Böda ligger den f.d. sågindustrin som under de senaste 20 åren har förvandlats till ett större försäljningsställe - Allhandel är rätt uttryck! Här finns många försäljningslokaler på totalt ca. 1.000 kvm butiksyta, lager, större garage som på vinterhalvåret är husvagnsförvaring och ibland på sommaren blir festlokal. Här finns även bostadshus på 90 kvm som nuvarande ägare nyttjar under sommarhalvåret. Alla affärslokaler och bostadshus är i ett mycket gott skick. Fastigheten har en yta på ca. 34.000 kvm så här finns stora möjligheter att utveckla denna anläggning, kanske ett 60-tal ställplatser för husbilar, kanske bygga uthyrningsstugor, kanske stycka av tomter?? Med ca. 1,5 km till den 2 mil långa sandstranden vid Bödabukten så är detta området mycket attraktivt under sommarhalvåret. Mer information hittar Ni på https://www.facebook.com/bodasagen samt https://bodasagen.se/. Kontakta mäklarkontoret för visning och övriga upplysningar.

  • Premium
Gamla vägen 32B, Löttorp, Borgholms kommun

Gamla vägen 32B

Övrigt
Löttorp, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
4 500 000 kr
2 961 m² tomt

Efter att ha drivit denna rörelse i mer än 20 år så har nuvarande ägare bestämt sig för att sälja. Som företaget drivs idag erbjuds ett brett sortiment enligt deras hemsida - "Bageri, konditori, cafe’, pizzeria, öl och vin, catering, trädgårdsservering, bröllopstårtor, kaffe och glass. Öppet ca. 9-10 månader/år med god lönsamhet - omsättning ca. 3 miljoner kr de senaste åren. Byggnaden innehåller på nedervåningen: Café och försäljningslokal, fullutrustat bageri, mindre restaurangkök med bl.a. pizzaugn, diskutrymme m.m. Samtliga inventarier överlåtes. Övervåningen innehåller en trevlig lägenhet i två plan på hela ca. 220 kvm med bl.a. 5 sovrum. Källare med lager, omklädningsrum, tvättstuga m.m. På den stora tomten, som under sommarmånaderna inrymmer den härliga trädgårdsserveringen, finns även en större förrådsbyggnad. Detta är verkligen ett tillfälle för Er som går och funderar på något nytt i livet - och Ni ska veta att Ni har bygdens stöd, ortsborna är mycket köptrogna! Den stora lägenheten på övervåningen står redo för att ta emot Er! Kontakta mäklaren för pris diskussion och visning m.m.

  • Plus
Kläppinge 3:21 , Borgholm, Borgholms kommun

Kläppinge 3:21

Tomt
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
550 000 kr
1 038 m² tomt

Här saluför vi en tomt i vacker omgivning på Ölands östra sida. Tomten är idag en liten del åkermark så den är rensad och klar att börja bygga på. Förhandsbesked om bygglov finns. Vid havet ca. 1,5 km från tomten ligger det vackra området vid Kapelluddens fyr med strandängar och långa sandstränder. Angående vatten och avlopp, se nedan.

Vedborms torpagata 101, Löttorp, Borgholms kommun
  • Tor 4 apr kl 10:00

Vedborms torpagata 101

Villa
Löttorp, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
3 375 000 kr
89 + 4 m²
4 rum

Söker Ni lugn och ro och nybyggt hus, då har Ni verkligen kommit rätt. Här hör Ni bara surrande humlor, inte något surrande från de trafikerade vägarna under turistsäsongen. I Vedborm på Norra Öland ligger denna nybyggda semesterdröm. Här har Ni bostadshus, gäststuga med egen toa och en stor härlig altan i söderläge som binder ihop boendet. De nybyggda husen håller mycket hög standard med bra material som bl.a. helkaklat badrum med golvvärme, parkettgolv i alla rum och underhållsfri utvändig träpanel. Huset har åretruntstandard, så midsommarfirande och julfirande fungerar lika bra. Eller Ni kanske kommer att bo här åretrunt? Dessutom en stor tomt på 2 500 kvm med plats för lek och spel. Till den vackra kustremsan med badstränder och raukar vid Byrum så tar Ni enklast cykeln 4 km. Letar Ni nybyggt så måste Ni titta på detta prisvärda hus!

  • Plus
Landsvägen Norrböda 7, lgh 2, Öland Norra, Borgholms kommun

Landsvägen Norrböda 7, lgh 2

Lägenhet
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
495 000 kr
26 m²
2 rum
vån 1
4 167 kr/mån
19 038 kr/m²

Här saluför vi en lägenhet på 26 kvm i Brf Bödabaden på Norra Öland. Bra skick på det mesta. Lägenheten består av ett sovrum samt ytterligare ett rum med mindre ett kök samt toa/dusch. Också en altan utanför dörren! Här bor ni med närhet till hav och natur, endast 300 meter till Bödabukten som är en två mil lång fantastisk sandstrand. Ni har också promenadavstånd eller ta cykeln till mataffär, sommarrestaurang, Böda Hamn, café samt busshållplats där även "Silverlinjen" stannar, bussbolaget som kör mellan Öland och Stockholm. I den låga månadsavgiften ingår el och vatten! Som ägare av denna bostadsrättslägenhet har Ni möjlighet att hyra ut och få hyresintäkter - det finns alltid stor efterfrågan på semesterboende i Böda! Omgående tillträde eller framåt hösten, Ni avgör själv!

Neptunivägen 5C Lgh 6, Byxelkrok, Borgholms kommun

Neptunivägen 5C Lgh 6

Lägenhet
Byxelkrok, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 695 000 kr
58 m²
3 rum
vån 1/2
2 563 kr/mån
46 466 kr/m²

Mitt i Byxelkroks vackra och havsnära miljö ligger denna mycket trevliga gaveltrea i två plan i husets bästa läge med magisk utsikt över Kalmarsund, Blå Jungfrun och en bedårande kvällssol in i vardagsrummet! Som ägare av denna bostadsrätt har ni möjlighet att hyra ut och få goda hyresintäkter. Det finns alltid stor efterfrågan på semesterboende i Byxelkrok! Alla fönster vetter mot havet och balkongen har sol nästintill hela dagen och kvällen, svårslaget! Lägenheten är nyligen ytskiktsrenoverad och är en av de största i föreningen, nya fräscha möbler ingår i köpet. Detta i omtyckta Byxelkrok där den nybyggda gästhamnen breder ut sig precis nedanför din våning med ny badbrygga och utegym! Kvällslivet är även det något extra och sommarpulsen ger en känsla av medelhavsliv med den pittoreska småbåtshamnen, små trivsamma restauranger och en mängd små butiker i bodar kring hamnen. En idyll att få spendera sina sommardagar vid. Byxelkrok är onekligen ett sommarparadis men också en plats för njutning under alla våra årstider!

  • Plus
  • Balkong
Landsvägen Norrböda 7, Öland Norra, Borgholms kommun
  • Idag kl 15:00

Landsvägen Norrböda 7

Lägenhet
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
675 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1
3 761 kr/mån
30 682 kr/m²

I Brf Bödabaden säljes nu en av de fyra stugorna som finns i föreningen. Stugan på 22 kvm innehåller det Ni behöver för ett lite enklare boende; ett rum med trinettkök, matplats, sängplats och bäddsoffa. Dessutom toa/dusch-rum. En liten altan förgyller tillvaron lite extra. Här bor ni med närhet till hav och natur, endast 300 meter till Bödabukten som är en två mil lång fantastisk sandstrand. Ni har också promenadavstånd till mataffär, sommarrestaurang, café samt busshållplats där även "Silverlinjen" stannar, bussbolaget som kör mellan Öland och Stockholm. I den låga månadsavgiften ingår el och vatten! Obs! Tillträde tidigast ca. 2023-08-25. Som ägare av denna bostadsrättslägenhet har Ni möjlighet att hyra ut och få hyresintäkter - det finns alltid stor efterfrågan på semesterboende i Böda!

  • Plus
Skogsgläntan 11A, Löttorp, Borgholms kommun

Skogsgläntan 11A

Tomt
Löttorp, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
925 000 kr
951 m² tomt

I härliga Böda med dess fantastiska stränder ligger denna tomt i ett bra läge med ca 800 meter till strandkanten. En av de sista tomterna i detta område. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp är betalda. Byggrätt max 100 kvm i ett plan enl. planbestämmelser daterade 1967 - OBS! Avsteg från detaljplanen avseende yta och byggnadshöjd har beviljats tidigare i området. Kontakta Borgholms Kommun för rätt information.

Landsvägen Norrböda 7, lgh 31, Öland Norra, Borgholms kommun

Landsvägen Norrböda 7, lgh 31

Lägenhet
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
650 000 kr
33,6 m²
2 rum
vån 1
4 503 kr/mån
19 345 kr/m²

I bostadsrättföreningen BRF Bödabaden är nu denna helrenoverade lägenhet till salu - allt i nyskick. Väldisponerade 34 kvm som rymmer sovrum, badrum, kök/allrum, dessutom den nybyggda altanen på 22 kvm. Obs! I den låga månadsavgiften ingår el och vatten! Här bor ni med närhet till hav och natur, gångavstånd till Bödabukten som är en två mil lång fantastisk sandstrand. Ni har också promenadavstånd till mataffär, sommarrestaurang, café samt busshållplats där även "Silverlinjen" stannar, bussbolaget som kör mellan Öland och Stockholm. Som ägare av denna bostadsrättslägenhet har Ni möjlighet att hyra ut och få hyresintäkter - det finns alltid stor efterfrågan på semesterboende i Böda!

Brännegatan 62, Öland Norra, Borgholms kommun

Brännegatan 62

Tomt
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
675 000 kr
1 532 m² tomt

Stor och härlig tomt om 1 532 m² i naturskönt och lugnt område i Böda! Många drömmer om att få bygga sitt eget, att få vara med och forma allt från start efter tycke och smak. Nu kan Ni med denna tomt förverkliga denna dröm, här erbjuds nämligen 1 532 kvm obebyggd fastighet för Er som har just de planerna! Böda är ett mycket attraktivt område och tomten ligger i ett rofyllt och naturnära område. Här har ni cykelavstånd till Bödabuktens milslånga sandstrand, mataffär som är åretruntöppen, busshållsplats, Kaffestugan som erbjuder bageri & konditori samt mycket mer. Från fastigheten har Ni ett bra utgångsläge till de utflyktsmål som Öland har att erbjuda, härlig natur med stora skogsområden, vackra promenadstråk och ett rikt naturliv. Anslutningsavgifter för el och V/A tillkommer. Kommunalt vatten och avlopp finns ute vid vägen.

Landsvägen Norrböda 7 Lgh 5, Öland Norra, Borgholms kommun

Landsvägen Norrböda 7 Lgh 5

Lägenhet
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
549 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/1
4 052 kr/mån
13 725 kr/m²

Här kan ni leva det klassiska semesterlivet, ta den korta promenaden ner till havet för ett härligt svalkande dopp! Lägenheten har genomgående ljusa väggar, trälaminatgolv och inhyser ett rum i öppen planlösning. Här har ni en köksdel med pentry och matplats, en sällskapsdel med öppenspis (ej eldningsbar) och plats för fyra sovbäddar. Ljust duschrum med handfat, WC och dusch. Altanen ligger i söderläge, här kan ni njuta av solen hela dagen! Stugan är utrustad med det mesta man kan behöva, husgeråd, köksmöbler, micro, kaffebryggare, vattenkokare, TV, soffa, soffbord samt fyra styck 90 cm sängar. Möblerna ingår i köpet! Här bor ni med direkt närhet till hav och natur, gångavstånd till Bödabukten som är en två mil lång fantastisk sandstrand. Ni har också promenadavstånd till mataffär, sommarrestaurang, café samt busshållplats där även Silverlinjen stannar. Som ägare av denna bostadsrätt har du möjlighet att hyra ut och få hyresintäkter. Det finns alltid stor efterfrågan på semesterboende i Böda!

  • Plus
Huldas gata 9, Köpingsvik, Borgholms kommun

Huldas gata 9

Tomt
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 350 000 kr
649 m² tomt

I Köpingsvik med ca 1 km från sandstrand, sommarrestauranger och affärer ligger denna tomt, en av 10 som nyligen styckats av. Vacker omgivning i öppet landskap. Tomtstorlek på 650-740 kvm/st med vatten och avlopp i tomtgräns, halva anslutningsavgiften är betalda, se info nedan. Pris 1.150.000 - 1.350.000 beroende på läge i området. Byggrätt ca. 160 kvm. Det är en förutsättning för detta tomtköp att köparen tecknar ett entreprenadavtal med valfritt hus från Götenehus, anpassat enligt detaljplanen. För mer information om tomterna samt aktuella hustyper hos Götenehus, klicka på länken "Projekt Solberga1195" i mäklarens beskrivning. OBS! Gällande tomten Huldas Gata 9 - denna tomt är planerad för hustyp "Stråken"!

Huldas gata 8, Öland Mellersta, Borgholms kommun

Huldas gata 8

Tomt
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 150 000 kr
713 m² tomt

I Köpingsvik med ca 1 km från sandstrand, sommarrestauranger och affärer ligger denna tomt, en av 10 som nyligen styckats av. Vacker omgivning i öppet landskap. Tomtstorlek på 650-740 kvm/st med vatten och avlopp i tomtgräns, halva anslutningsavgiften är betalda, se info nedan. Pris 1.150.000 - 1.350.000 beroende på läge i området. Byggrätt ca. 160 kvm. Det är en förutsättning för detta tomtköp att köparen tecknar ett entreprenadavtal med valfritt hus från Götenehus, anpassat enligt detaljplanen. För mer information om tomterna samt aktuella hustyper hos Götenehus, klicka på länken "Projekt Solberga1195" i mäklarens beskrivning. OBS! Gällande tomten Huldas Gata 9 - denna tomt är planerad för hustyp "Stråken"!

Visar 1 - 25 av 29