Svensk Fastighetsförmedling Bromölla

Svensk Fastighetsförmedling Bromölla

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Storgatan 19B, Bromölla-Centralt, Bromölla kommun

Storgatan 19B

Lägenhet
Bromölla-Centralt, Bromölla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bromölla
1 995 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/1
5 729 kr/mån
21 685 kr/m²

Välkommen till Storgatan 19B! En härlig trea i centrala Bromölla med närhet till allt byn har att erbjuda. Bostaden ligger med närhet till bank, konditori, Coop, biograf, bibliotek, idrottsanläggning, vackra Ivösjön och flertalet vandringsleder. Bostaden ligger endast några minuter till stormarknaden Maxi samt buss- och järnvägsstation, vilket gör det smidigt att pendla både öster och väster ut med Öresunds- eller Pågatåg. Vill man hellre pendla med bil ligger området även nära till E22:an. Bostaden består av två sovrum, ett rymligt vardagsrum, kök samt badrum och en mindre toalett. Anmäl ditt intresse för att hålla dig uppdaterad!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Skansenvägen 6B, BROMÖLLA, Bromölla kommun
  • Ons 27 mar kl 12:00
Skansenvägen 6B, BROMÖLLA, Bromölla kommun, bild 2
Skansenvägen 6B, BROMÖLLA, Bromölla kommun, bild 3

Skansenvägen 6B

Lägenhet
BROMÖLLA, Bromölla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bromölla
2 225 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/1
5 729 kr/mån
24 185 kr/m²

Välkommen till Skansenvägen 6B! En gedigen och mycket elegant bostad i Brf Fågel Fenix, med smarta materialval samt väldisponerade kvadratmeter har inget lämnats åt slumpen! Bostaden består av två rymliga sovrum, vardagsrum, kök, badrum samt en mindre toalett. Det centrala läget ger dig möjlighet att lämna bilen hemma för att enkelt ta dig runt med cykel eller till fots. Här bor du med närhet till allt som Bromölla har att erbjuda! Bostaden ligger med närhet till bank, konditori, Coop, biograf, bibliotek, idrottsanläggning, vackra Ivösjön och flertalet vandringsleder. Bostaden ligger endast några minuter till stormarknaden Maxi samt buss- och järnvägsstation, vilket gör det smidigt att pendla både öster och väster ut med Öresunds- eller Pågatåg. Vill man hellre pendla med bil ligger området även nära till E22:an. Detta är en bostad som måste upplevas på plats, ni är varmt välkomna med er visningsanmälan hos ansvarig mäklare! Vi ses där!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Siesjövägen 21-8, Bromölla, Bromölla kommun

Siesjövägen 21-8

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bromölla
2 650 000 kr
110 + 90 m²
5 rum
1 797 m² tomt

Välkommen till Siesjövägen 21-8! En trevlig fastighet ute i Grödby med en helt egen damm i trädgården! Huset har ett mycket trevligt och stilrent kök i öppen planlösning mot två allrum. En rymlig bostad med ett mycket trevligt och lantligt läge samt närhet till de nödvändigheter man behöver idag. Ett stenkast bort ligger Bromölla centrum där du finner det mesta. Glöm inte anmäla dig på visning så ses vi där!

Visar alla 3