Svensk Fastighetsförmedling Leksand

Svensk Fastighetsförmedling Leksand

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gropbacken 2, Siljansnäs, Leksands kommun

Gropbacken 2

Villa
Siljansnäs, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
1 995 000 kr
131 + 104 m²
4 rum
1 970 m² tomt

Välkommen till ett välunderhållet och charmigt hem med Byrviken och badplatsen på gångavstånd. Här finns gott om plats för både den lilla och stora familjen och huset värms upp med bergvärme, grunden är omdränerad och fiber är installerat. Även vedpannan finns kvar om man hellre vill elda. Vid entrén möts vi av en härlig inglasad veranda med sittplatser. Bostadshuset har massor av potential där det härliga vardagsrummet naturligt blir hjärtat i huset med gott om plats och utsikt över Byrviken och bergen i horisonten. Varför inte flytta köket hit och få ett fantastiskt rum att umgås i med familj och vänner. På entréplan finns även ett sovrum, badrum och det klassiska bondköket. På övre plan finner vi två stora sovrum, som med fördel kan göras om till flera om behov finns, gäst wc och en möblerbar hall. Källarplan erbjuder flera praktiska ytor såsom groventré, pannrum med extra dusch, tvättstuga, förråd, matkällare och integrerat garage. Mysigt gårdstun med plats för både odling, lek och bus. Här finns också ett litet uthus med ytterligare ett varmbonat garage och den klassiska logen/festlokalen - perfekt till midsommarfesten och sommarkalasen. Stor parkering/uppfart med praktisk groventré i souterrängplan på huset. Här finns allting på lagom avstånd och det går att ta cykeln till både mataffären, pizzerian, kiosken, skolan/förskolan, lekplatserna, badet vid sjön eller till kompisarna. Och naturen, vandringsleder och skogen är bara en kort promenad bort. Varmt välkomman på visning!

  • Uteplats
Västanvik Matsolles gattu 42, Leksand, Leksands kommun
  • Lör 13 apr kl 13:00

Västanvik Matsolles gattu 42

Villa
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
5 295 000 kr
195 + 104 m²
7 rum
4 383 m² tomt

Här kommer nu chansen till ett fantastiskt hem med högt och naturnära läge i byn Västanvik, som sista utpost innan skogen men ändå centralt vid bykärnan och bara 10 min från Leksands centrum. Bostadshuset har dom senaste åren renoverats med ljusa och sobra färgval och här är dom stora renoveringarna redan gjorda såsom tak, dränering, fasad, fönster, värmesystem, solfångare/solceller samt vatten och avlopp. Dessutom så finns här en alldeles nybyggd carport för tre bilar, med elbilsladdare och tillhörande kallgarage/förråd. Kallgaraget har isolerad platta så man kan med enkla medel göra det till ett varmgarage framöver. Så här är det bara att flytta in och njuta av ett vackert och driftsäkert hem i många år framöver! Rummen på entréplan har ett härligt flöde mellan kök, matsal och vardagsrum och här finns gott om plats för både den stora familjen, gäster och sociala tillställningar. Från köket finns utgång till altanen där ni kan njuta av den fantastiska utsikten över Siljan och de blånande bergen. I vardagsrummet har den värmande och stora öppna spisen med insats en central plats. Perfekt för de mörka vinterkvällarna! På nedre plan finns även en gäst-wc och två sovrum och på övre plan har ni ett allrum, även här med fantastisk utsikt över Siljan, ett badrum och ytterligare tre sovrum. Källaren har uppfräschade ytskikt och innehåller flertalet praktiska ytor såsom tvättstuga, pannrum, kontor och förråd. Alldeles nedanför tomten finns den populära hockeyplanen som används flitigt av alla barnen i byn och är en naturlig samlingsplats under vintern. Och rullar ni ner för backen med cykeln på sommaren så har ni inte långt till badplatsen nedanför. Strax ovanför huset finns den gamla kvarnen med grillplats och det är även här byn firar Valborg på våren. Gång- och cykelväg hela vägen in till Leksand och busshållplatsen är inte långt borta. Perfekta boendet för barnfamiljen. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Lycka Lyckavägen 62, Leksand, Leksands kommun

Lycka Lyckavägen 62

Villa
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
4 150 000 kr
119 + 55 m²
5 rum
1 279 m² tomt

Välkommen till en modern och stilren 1-plansvilla byggt 2018 med bra läge i byn Lycka, med gång- och cykelavstånd till Leksands centrum. Ett bekvämt och naturnära boende med nyproduktionskänsla. Plan och lättskött trädgård och två separata uteplatser, varav den på framsidan har tak och som med fördel kan göras om till ett härligt uterum om man vill. Här finns även ett insynsskyddat spabad! Huset har en praktisk groventré med tvättstuga och extra dusch, rymlig hall med klinkers och kök och vardagsrum i öppen planlösning med braskamin och utgång till uteplatsen på baksidan. Här finns också det stora sovrummet samt badrum med kakel och klinkers. I andra delen av huset hittar vi en separat barndel med två sovrum, ytterligare ett badrum med kakel och klinkers och ett eget allrum. Här finns också en genomgång till en egen separat entré och ytterligare en köksdel (med dörr till garaget). Perfekt möjlighet till att dela av som egen liten 'lägenhet', tonårsboende eller användas till egen verksamhet. Stort vidbyggt garage med granitkeramik på golvet, golvvärme och fjärrstyrd port. Här bor du med närhet till skogen, naturen, Limsjön, golfbanan och dalälven med både bad- och båtmöjligheter men endast en kort promenad eller cykeltur via gång- och cykelväg in till centrala Leksand. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Hälla Haggattu 3, Leksand, Leksands kommun

Hälla Haggattu 3

Gård/Skog
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
2 250 000 kr
125 m²
4 rum
6 ha tomt

Välkommen till en vacker dalagård på totalt 6 hektar bestående av gårdstun, en liten bit åker/äng och ca 5 hektar skog. Tänk bara att ha möjligheten att plocka sin egen julgran varje år! Bostadshuset är väl omhändertaget genom åren och hjärtat i huset är det klassiska bondköket med fungerande vedspis. Här har familj och vänner samlats genom åren för dygnets alla måltider och här sitter verkligen kärleken och historian i väggarna. Vidare nås ett mysigt vardagsrum med utgång till en rofylld altan med tak och utsikt över gårdstunet. Sammanlagt finns totalt tre sovrum varav dom två större är belägna på övre plan. Den golvade vinden ger dessutom möjlighet till extra utrymme om behov finns. Förutom bostadshuset så finns även en separat sidobyggnad med massor av potential. Här finns ett stort gästrum på övervåningen och tvättstuga, pannrum, hobbyrum och förråd på nedervåningen. Här finns möjlighet att utveckla vidare såsom tonårsrum, kontor/egen verksamhet eller varför inte ett härligt spa? I uthuset finns många praktiska ytor som verkstad, hobbyrum och isolerat enbilsgarage. Vidare finns också matkällare och fd. tvättstugan nere vid bäcken. Lättskött trädgård med egen pulkabacke med bäcken och skvaltkvarnen nedanför och här kan man sommartid plocka sitt eget midsommarblomster till kransen. Den tillhörande skogen är lättillgängligt från skogsväg och ligger dessutom alldeles i närheten av stordammen som är populär att åka skridskor på vintertid. Vackra omgivningar och lugnt läge med skogen och härliga vandrings- och skoterleder alldeles ovanför gården och byns badplats bara en kort promenad eller cykeltur bort. I grannbyn Ullvi finns den populära byskolan (F-6) och busshållplatsen är belägen alldeles ovanför gården. Bra pendlingsläge mot både Leksand och Falun. Detta är den perfekta familjevillan eller för dig med utflugna barn men som ändå vill ha plats för släkt och vänner när dom kommer på besök.

  • Balkong
  • Uteplats
Hotellbacken 4F, Noret, Leksands kommun

Hotellbacken 4F

Lägenhet
Noret, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
3 995 000 kr
89,8 m²
4 rum
vån 2/2
8 046 kr/mån
44 488 kr/m²

Nu kan du förverkliga drömmen om en central lägenhet med unikt läge alldeles vid kajen i centrala Leksand. Här bor du verkligen optimalt med gångavstånd till såväl affärer, restauranger, caféer och resecentrum, som skolor, förskolor och fritidsanläggningar. Men med Dalälven och den vackra strandpromenaden alldeles utanför dörren. Favoritplatsen är den inglasade balkongen på cirka 10 kvm. Här kan man sitta från tidig vår till sen höst vilket ger lägenheten ett extra rum dessa årstider. Tack vare att lägenheten ligger på andra våningen blir den även väldigt insynsskyddad. Lägenheten är väl underhållen genom åren och har en ljus och luftig känsla. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket ger en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Antingen samtidigt som maten tillagas eller framför brasan en mysig höst- eller vinterkväll. Separat sovrumsavdelning med tre sovrum, stor klädkammare och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Från hallen nås gäst-wc´n och utanför entrén finns även ett eget förråd. Här ingår dessutom garageplats med motorvärmare i månadsavgiften! Här finns även praktisk hiss, perfekt för både transport av saker, barnvagnen eller de tunga matkassarna. Brf Engelbrekt är en välskött och trygg förening med god ekonomi och i månadsavgiften ingår förutom tillgång till eget garage även fiber (250/250) med Telias tv-paket Lagom.. Ett fantastiskt alternativ för er som vill bo tryggt och bekvämt samt slippa sådant som snöskottning och gräsklippning men utan att behöva tumma på varken kvalitén eller läget. Bostaden passar lika bra för den äldre målgruppen som för barnfamiljen.

  • Balkong
  • Hiss
Hjortnäsvägen 21A, Leksand, Leksands kommun

Hjortnäsvägen 21A

Lägenhet
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
1 500 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
3 269 kr/mån
36 585 kr/m²

Välkommen till en kvadratsmart och välplanerad lägenhet med hög standard och centralt läge i Leksand med närhet till centrum, aktiviteter, evenemang, Siljan och naturen. Detta är en fastighet med unik historia och ett fantastiskt läge. Här blandas den moderna och öppna planlösningen med inredning och materialval som harmoniserar med den gamla charmen i huset. Härligt ljusinsläpp och fantastisk takhöjd kombinerat med ljusa ekgolv och stilren design. Vi välkomnas av en rymlig hall med god förvaring samt utgång till egen balkong. Vidare når vi det kombinerade köket och allrummet med fönster i två väderstreck. Köksdelen har både häll, inbyggd mikro och ugn, diskmaskin, kyl/frys och gott om förvaring. Allt för att göra matlagningen enkel. Separat sovrum med ingång till det helkaklade badrummet med dusch, kommod, wc och tvättmaskin. Här finns allt man behöver! Gång- och cykelavstånd till det mesta såsom centrum, skolor, idrottsområde och Tegera Arena men även till natur- och friluftsområden. Sjön Siljan med promenadstråk och badplats är endast en kort promenad bort. Brf Furuhaga bildades så sent som 2020 och tillträdes 2021 och är en mindre förening med totalt tolv lägenheter vilket ger en härlig gemenskap och trygghet. I månadsavgiften ingår vatten, värme och parkeringsplats. Perfekt som första boende, studentlägenhet eller för dig som önskar ett lättskött boende. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Plintsberg Plintsbergsvägen 31, Tällberg, Leksands kommun
  • Imorgon kl 10:30

Plintsberg Plintsbergsvägen 31

Villa
Tällberg, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
3 495 000 kr
109 m²
4 rum
1 300 m² tomt

Välkommen till vackra Plintsberg och detta lättskötta timmerhus i ett plan med gårdsnamnet Djäkenbo. Här har ägarna verkligen älskat och vårdat sitt hus i över 35 års tid, men nu är det alltså dags att lämna över sin pärla till nya ägare. Detta är ett mycket välvårdat och väl underhållet hus där man firat otaliga högtider och skapat många fina minnen för år framöver. Favoritplatsen på sommaren är uteplatsen på framsidan där man njutit av den vackra utsikten över sjön Siljan samt de omgivande vyerna med ängar och åkrar. En välplanerad planlösning som trots sina drygt 100 kvadratmeter ändå ger gott om plats för både familj och vänner. Behöver man mer utrymme så finns dessutom ett Inrett härbre med litet pentry i entréplan, med både (kall)vatten och avlopp, samt sovrum på övervåningen. Perfekt när gästerna kommer på besök. Bostadshuset erbjuder tre sovrum i bra storlek och gedigna materialval såsom trägolv, vackra skjutdörrar och helkaklat badrum. Fiber är indraget och roboten sköter gräsklippningen. På bostadshusets baksida skapas en insynsskyddad oas omgiven av staket/plank och med utgång från ena sovrummet och här finns plats för både uteplatser, lek, bus och odling. Här finns också praktiska ytor såsom hobbyrum, garage och vedbod. Byn Plintsberg har en aktiv bystugeförening med härlig gemenskap och flertalet aktiviteter. I byn samt i närliggande Tällberg finns förskola, grundskola, matbutik och järnvägsstation samt givetvis tillgången till alla hotellen med restauranger med möjlighet till kulinariska middagar, spavistelser och gym. Möjlighet till ett rikt friluftsliv i form av vandringsleder, löpning, cykling, skridskor och skidåkning och i närområdet finns möjlighet till ytterligare aktiviteter i form av utförsåkning och fiske i alla dess former och närheten till dalafjällen gör att äventyret ökar ytterligare. Detta är ett hus som passar lika bra som permanent boende som fritidshus.

  • Plus
Norsgatan 6A, Leksand, Leksands kommun
  • Budgivning pågår

Norsgatan 6A

Lägenhet
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
1 395 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 836 kr/mån
18 477 kr/m²

Nu finns äntligen chansen till en stor 3:a med låg avgift och egen balkong i centrala Leksand. På andra våningen en trappa upp från entrén till huset så hittar vi denna rymliga lägenhet. Här möts vi av en välkomnande hall med gott om plats för förvaring och här finns också två sovrum är i bra storlek och med flertalet garderober, stort badrum och ett rejält sällskapsrum med en väl tilltagen storlek med plats för både soffa och matbord. Köket har gott om förvaring och här finns många av dom charmiga original detaljerna kvar. Härifrån nås också balkongen med generös storlek och skyddat läge, vilket skapar en ytterligare rymd till lägenheten samt möjliggör längre säsonger. På sommaren finns möjlighet att njuta av det härliga västerläget in mot gården. Här bor ni i en trygg förening med optimalt läge med gångavstånd till affärer, restauranger och det mesta Leksand kan erbjuda, men ändå med närheten till de härliga promenadstråken kring Limsjön och naturen. Du finner även Dalälven och båthamnen bara ett stenkast bort. Tänk dig alla picknickar på bryggan på somrarna - kan det bli härligare! Gångavstånd till resecentrum ger perfekt läge för pendlaren och närheten till skolor och förskolor gör att lägenheten även passar den lilla barnfamiljen. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Boda Björkallén 63, Boda Kyrkby, Rättviks kommun

Boda Björkallén 63

Villa
Boda Kyrkby, Rättviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
1 995 000 kr
174 + 104 m²
6 rum
3 584 m² tomt

Stor villa med fint dubbelgarage! Högt och bra läge längs med Björkallén i Boda! Här finner ni ett centralt läge i Boda med mataffär ett stenkast bort. Inom kort promenadavstånd finns även förskola och skola. Bostadshuset omfattar två bostadsplan samt källare och rymmer totalt hela 5 sovrum på bostadsplanen samt ytterligare rum i källaren . Perfekt för den stora familjen. Uppvärmning sker smidigt via bergvärme och för mysfaktorn finns både vedspis och kakelugn i markplan samt öppen spis i gillestugan. Tomten är väl tilltagen med sina 3 584 kvm och här finns gott om exempelvis äpplen, hallon och vinbär. Stort dubbelgarage byggt 2005 med gjuten platta, elektriska portar och vattenburen golvvärme. Förutom närhet till mataffär och skola har ni även vacker natur och fina promenadstråk. Vintertid och vid riklig snömängd görs det fina längdspår som är möjliga att kliva på precis utanför fastigheten. Badplats finns i populära Sinksjön en kort cykeltur bort. Välkomna med er visningsanmälan! / Jens Berggren Reg. Fastighetsmäklare 073 682 96 34

  • Energieffektiv
Grytnäs Storbäcksvägen 18, Leksand, Leksands kommun

Grytnäs Storbäcksvägen 18

Villa
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
7 100 000 kr
152 m²
5 rum
1,3 ha tomt

Välkommen till en modern och stilren 1-plansvilla färdigställd så sent som december 2020. Endast 6 km från Leksands centrum ligger den idylliska byn Grytnäs där ni kan njuta av ett bekvämt och naturnära boende med vacker utsikt över Siljan. Marken är på drygt 1,2 hektar med en trolsk ravin och rogivande porlande bäck. Här finns oändliga möjligheter att skapa er egen oas med både odling och/eller mindre djurhållning – kanske drömmer ni om att odla era egna grönsaker och plocka in nyvärpta ägg? Morgondoppet kan avnjutas endast en kort promenad ner från huset eller så kan ni njuta av den härliga sandstrandsbadplatsen lite längre bort i byn. I samma stund ni kliver över tröskeln möts ni av stora de fönsterpartierna och utsikten över Siljan med den skyddade uteplatsen utanför. Med den öppna och sociala planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum finns gott om plats för familj, släkt och vänner som inbjuder till både familjemiddagar, kalas och socialt umgänge! Optimal planlösning med Master Bedroom med eget badrum och separat 'barn/gästdel´ med två sovrum och eget allrum. Här finns även möjlighet att enkelt skapa ytterligare ett sovrum. Vidare finns också separat tvättstuga med groventré och ytterligare ett badrum. Genomgående hög standard med ljusa ekgolv, kakel och klinkers i badrum och golvvärme. Här finns också nyinstallerade solpaneler, fiber och gräsklipparrobot. Stort uppvärmt garage med förråd samt ett helt fantastiskt orangeri. Här behöver ni inte tumma på något - varken vad gäller livskvalité eller läge! Här bor du idylliskt med närhet till skogen, naturen, sjön Siljan med både bad- och båtmöjligheter men ändå bara 10 minuter in till centrala Leksand. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

  • Plus
Fyrklövervägen 80, Rättvik, Rättviks kommun

Fyrklövervägen 80

Tomt
Rättvik, Rättviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
895 000 kr
1 541 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga tomt med högt läge och fantastisk utsikt. Endast ett stenkast från Rättviks Slalombacke! Högst upp i Fyrklöverns stugby och ett stenkast från Rättviks slalombacke finns denna tomt i bra storlek. Tomten har redan blivit gallrad och ligger längs en lugn återvändsgata. Här har ni stora möjligheter att skapa ert drömboende och njuta av den fantastiska utsikten och härliga solnedgångar. En stor kostnad i form anläggningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp har redan blivit erlagd. El samt fiber finns vid tomtgräns! Tomten ligger inom detaljplanelagt område och medger en byggrätt på max 200 kvm byggnadsarea. Hjärtligt välkomna med er intresseanmälan redan idag! / Jens Berggren Reg.Fastighetsmäklare 073 682 96 34

Kilen 146, Leksand, Leksands kommun

Kilen 146

Villa
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
1 150 000 kr
87 + 40 m²
2 700 m² tomt

Nu kan vi presentera detta charmiga hus i byn Kilen! Helt nytt tak! Bostadshus med hall, toalett, kök, samt två rum i entréplan. Den ena som använts som vardagsrum bjuder på stora härliga fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns även möjlighet att skapa en fin altan som nås genom den dörr som redan finns på plats. Det andra rummet inrymmer en sovdel och utrymme för matplats. Här finns goda möjligheter att skapa två sovrum för den som önskar. Källarvåning med bland annat rymligt sovrum, tvättstuga samt helkaklat badrum. Uppvärmning sker praktiskt via jordvärme. Förutom bostadshuset finns ett äldre hus med hall och två rum. Med lite kärlek finns här stor potential att vidareutveckla och skapa en fin gästbostad. Tomten är lagom stor och här finns mycket möjligheter för den som vill odla eller för barnen att leka. Möjlighet även att förvärva grannfastigheten Kilen 148 som också ägs av säljaren. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta! Byn Kilen ligger cirka 15 minuter utanför Leksand på vägen till Sågmyra. Här finner ni lugn och ro samt vacker natur samtidigt som ni har behagligt avstånd till flera större orter så som Leksand och Falun. Välkomna med er intresseanmälan redan idag för att inte missa mer info så som fler bilder och visningstider!

Furugränd 5, Leksand, Leksands kommun

Furugränd 5

Lägenhet
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
2 495 000 kr
110 m²
3 rum
5 500 kr/mån
22 682 kr/m²

Välkommen till en otroligt charmig bostadsrätt med villakänsla på populära området Lugnet i centrala Leksand och med bara 200 meter från Tegera Arena. Här får Ni ett bekymmersfritt och praktiskt boende med gång- och cykelavstånd till det mesta såsom centrala Leksand med affärer och restauranger, idrottsområden, skolor och förskolor samt natur, sjön Siljan och vackra promenadstråk. Brf Skogskanten är en trygg och stabil förening och i månadskostnaden ingår både vatten och värme. Genomtänkt och praktisk planlösning i två plan. På entréplan möts vi av en välkomnande hall med kapprum för bra förvaring, vidare finns ett stort härligt vardagsrum med matsal som naturligt blir hjärtat i hemmet och där familj och vänner gärna samlas. Här finns utgång till den skyddade baksidan och i vardagsrummet hittar ni dessutom en värmande öppen spis, perfekt för kalla höst- och vinterdagar och bra för att hålla driftskostnaderna nere. Från matsalen nås köket med gott om förvaring och arbetsyta. På entréplan finns även ett helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. På övre plan finns två sovrum, varav det ena potentiellt går att dela av till två mindre rum, samt gäst-wc. Allt är varsamt renoverat genom åren och här finns fortfarande mycket av ursprungs charmen kvar. Lättskött och insynsskyddad trädgård på baksidan med härlig uteplats och här finns plats för både lek och odling. Parkerar gör man på den egna uppfarten i anslutning till huset. Här finns även garage med anslutande förråd. Denna chans kommer sällan så anmäl er till visning redan idag. Välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
Ullvi Sågmyravägen 202, Leksand, Leksands kommun

Ullvi Sågmyravägen 202

Villa
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
3 750 000 kr
130 m²
5 rum
2 300 m² tomt

Välkommen till en nyrenoverad och klassiskt kringbyggd gård i byn Ullvi med underbar utsikt över ängar, åkrar och dalälven. Här är dom flesta större renoveringar gjorda senaste åren såsom tak, värmesystem och ytskikt. Så detta hem är redo att ta emot sin nya familj utan att den ska behöva tänka på en massa renoveringar och dyra investeringar. Bostadshuset har en mycket trevlig och genomtänkt planlösning. Här möts vi av en stor praktisk hall med den vackra ektrappen upp till övre plan. Vidare näs det ljusa och stilrena köket som är placerat i husets mitt. Från köket når vi dels ett stort vardagsrum med plats för både matbord och tv-hörna samt ett sovrum och det stora helkaklade badrummet. Allrummet på övervåningen med panorama fönster mot den fantastiska utsikten och med tak upp i nock ger plats för både hemmakontoret och tv-rummet, eller varför inte fungera som barnens lekrum. Härifrån finner vi ett sovrum i bra storlek åt vardera håll samt en wc. På tomten finns även en gäststuga med stort allrum med köksdel/pentry samt litet rum med ingång till helkaklat badrum och sovloft. Perfekt för gästerna, tonåringen, generationsboende eller för uthyrning. I anslutning till gäststugan finns dessutom en mysig uteplats. På två av sidorna på gården finns det plana gräsytor för både lek eller odling. Här har ni också barnens pulkabacke vintertid. Förutom bostadshuset och gäststugan finns liten timmerlada med hobbyrum/förvaring och ett trädgårdsförråd. Här får du chansen att kombinera den genuina bymiljön med människor i alla åldrar, med närheten till natur, jakt och fiske. Härliga vandrings- och skoterleder blandas med många bär- och svampställen och badplatsen är bara en promenad bort. Avkopplande och rogivande men ändå bara en kort bilfärd eller cykeltur från centrala Leksand och cirka 40 minuter med bil till Falun. Gång- och cykelavstånd till den populära byskolan i Ullvi (F-6) och busshållplatsen finns en endast kort promenad från huset. Detta är den perfekta familjevillan eller för dig med utflugna barn men som ändå vill ha plats för släkt och vänner när dom kommer på besök. Välkommen på visning!

Åkersbodarna Järnavägen 227, Leksand, Leksands kommun

Åkersbodarna Järnavägen 227

Fritidshus
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
495 000 kr
1 rum
2 755 m² tomt

Söker du en avkopplande fristad med naturnära och skyddat läge där du kan fly undan vardagens alla måsten? Då har du kommit rätt. Med sitt insynsskyddade läge kan du verkligen slappna av vid din vistelse och här har du stora möjligheter att sätta din egen prägel och skapa ditt framtida sommarparadis. Stor gräsmatta framför stugan med plats för både odling och familjeaktiviteter och förutom stugan finns även ett mindre förråd samt utedass. Stugan finns i utkanten av byn Åkersbodarna, endast 10 minuter från centrala Leksand. med närhet till den populära badsjön Styrsjön. Den vackra skogen med alla svamp- och bärställen och flertalet stigar och vandringsleder finns alldeles runt hörnet. Ett enkelt och stillsamt smultronställe men ändå nära byn och omgivningarna runt om. Välkommen på visning.

Blyvägen 1, Insjön, Leksands kommun

Blyvägen 1

Villa
Insjön, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
1 900 000 kr
131 m²
4 rum
833 m² tomt

På Blyvägen 1 i Insjön ligger denna hemtrevliga villa på en insynsskyddad hörntomt i familjärt område. Bostaden är välkomnande och rymlig med sina 4-5 rok, varav 3 sovrum. Här får hela familjen plats! Här finns bra sociala ytor i det rymliga vardagsrummet och sommartid öppnar du upp från köket och matplatsen kan flytta ut till verandan. På entréplanet finns entréhall, sovrum, ett stort vardagsrum i vinkel (med möjlighet att göra ett extra sovrum), kök med matplats och utgång till verandan, samt ett wc/dusch/tvättrum. På ovanvåningen finns en möblerbar hall, ytterligare två sovrum, samt wc/duschrum med bastu. Nedre Heden är ett av Insjöns trevliga bostadsområden. Här bor du med närhet till matbutik, skola, idrottsplats, busshållplats och tågstation. Är du intresserad av att odla så finns det växthus på gården och med skörden från plommonträden kan du koka din egna sylt. Huset är besiktat för försäkringen Varudeklarerat och ett besiktningsprotokoll från Anticimex kommer finnas tillgängligt på visningen. Vill du bo barnvänligt med närhet till det mesta? Visas efter överenskommelse - ta kontakt med ansvarig mäklare! /Anna Björklund Pettersson Reg. Fastighetsmäklare 073 532 76 76

  • Uteplats
Täppgatan 22, Leksand, Leksands kommun

Täppgatan 22

Villa
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
3 495 000 kr
110 + 60 m²
6 rum
1 802 m² tomt

Här erbjuds en underbar familjevilla med bra läge på lugnt område i centrala Leksand. Huset är nyligen utbyggt i entréplan med nytt badrum med tvättstuga samt stort sovrum, vilket ger härliga ytor även för den större familjen. Läget kan inte bli bättre och här behöver man inte tumma på någonting vad gäller varken läget eller livskvalitén. Här bor ni verkligen med närhet "till allt" såsom skolor, förskolor och vårdcentral, centrum med affärer, restauranger och kaféer, idrottsanläggningar, bad och sjön Siljan. Motionsspår, strandpromenaden och vandringsleder är inte långt borta. Ett lugnt och barnvänligt område. Här har det spelats landhockey på gatan och barnen lärt sig cykla. Vid entrén till huset finns en stor veranda med tak som blir den naturliga samlingsplatsen på sommaren, och här kan man blicka ut över trädgården och ha koll på när barnen leker. Praktisk hall med plats för både förvaring och avhängning. Vidare in från entrén nås den inre hallen med öppet mot både köket och vardagsrummet. I vardagsrummet finns plats för den stora soffan för många mysiga filmkvällar och här finns även en värmande kamin för dom kalla höst- och vinterdagarna. Det härliga och hemtrevliga köket renoverades 2014 och har klassiska ljusa luckor, vacker sittbänk och bra med bänkytas vilket inbjuder till både matlagning och bak med hela familjen. Vidare nås matsalen, som idag används som lekrum till barnen, och härifrån nås den utbyggda delen med det nya helkaklade badrummet samt stort sovrum. På övre plan möts vi en liten möblerbar hall som kan fungera både som kontorsplats eller läshörna, samt tre sovrum varav det största har ingång till eget badrum. I källarplan finns flera praktiska ytor såsom hobbyrum, matkällare, pannrum och förrådsytor. Baksidan av huset ger en egen insynsskyddad oas med sol från morgon till kväll och här finns plats för både studsmatta, sandlåda, fotbollsmål, uteplatser och trädgårdsland. Välkommen!

Hjortnäs Siljansvägen 290, Leksand, Leksands kommun

Hjortnäs Siljansvägen 290

Villa
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
3 495 000 kr
119 + 11 m²
3 rum
3 391 m² tomt

Välkommen till ett lättskött 1-planshus i vackra byn Hjortnäs! Charmigt timmerhus med lummig och insynsskyddad trädgård där roboten sköter gräsklippningen och med flertalet uteplatser vilket ger en mysig och privat oas, speciellt på sommartid. Här finns också ett inrett härbre i två plan vilket lämpar sig bra när familj och gäster kommer på besök. Vi möts av en stor rymlig altan vid entrén med utsikt över ängarna och åkrarna nedanför. Väl inne i hallen hittar vi först två sovrum i bra storlek samt badrummet med både dusch, badkar och bastu. Vidare in når vi kök med matplats samt tillgång till tvättstuga med groventré samt separat gäst-wc. På baksidan av huset finns ytterligare en härlig altan med skyddat läge och sol större delen av dagen. Från köket nås det stora vardagsrummet med vackert trägolv, underbart ljusinsläpp och öppen spis med insats. Från vardagsrummet nås också altanen på framsidan. Huset har verkligen ett luftigt och härligt flöde med dom sociala delarna i ena delen av huset och sovrummen i den andra. På tomten också ett praktiskt fristående garage i timmer samt stor vedbod. En kort promenad bort finner du sjön Siljan och Hjortnäs Brygga, med både underhållning och bad- och båtmöjligheter sommartid. Här finns även närheten till naturen med härliga premonadvägar och stigar. Bra bussförbindelser mot Leksand samt närheten till både Tällberg och Rättvik. Detta är ett boende som passar lika bra som permanentboende som fritidshus. Välkommen!

Altsarbyvägen 9, Rättvik, Rättviks kommun

Altsarbyvägen 9

Tomt
Rättvik, Rättviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
895 000 kr
1 764 m² tomt

Nu har DU möjligheten att förverkliga dina husdrömmar! Här i attraktiva Altsarbyn kan vi nu presentera en tomt med milsvid utsikt över Siljan! Här har anslutningsavgift för kommunalt V/A redan blivit erlagd, en gärdesgård har satts upp och infart anlagts. Nu har ni chansen att ta vid och fortsätta utveckla denna magiska plats och bygga ert drömboende. Altsarbyn är ett attraktivt och naturskönt område strax söder om centrala Rättvik. Här bor ni med fantastisk utsikt och kan åtnjuta härliga solnedgångar över Siljan året om. Inom promenadavstånd finner ni även den populära turistattraktionen Vidablick med sitt utsiktstorn samt café. Söderås Skola ligger cirka 3 minuter bort med bil och en kort cykeltur/bilfärd bort ligger charmiga Rättvik som erbjuder allt ni kan tänkas behöva. Åk gärna och känn på läget! Det går bra att beträda tomten.

  • Plus
Hjortnäsheden Stenbacken 5, Leksand, Leksands kommun

Hjortnäsheden Stenbacken 5

Tomt
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
995 000 kr
2 545 m² tomt

Drömmer du om att få möjlighet att skapa ditt eget drömhem i ett underbart område? Då har du chansen nu! Här har du en tomt med fantastiska förutsättningar där anslutningsavgift för både vatten och avlopp ingår i tomtpriset. Hjortnäsheden och Stenbacken är ett mycket trevligt område med gångavstånd till sjön Siljan och med skogen och naturen runt hörnet. Och allt detta inte längre bort från centrum än 15 minuter med cykel, mestadels via gång- och cykelbana. Busshållplats finns dessutom alldeles vid infarten till området. Möjlighet till att bli medlem i samfällighetsförening med badplats vid Siljan. Åk gärna och känn på läget - tomten är skyltad.

  • Nyproduktion
Mosippsvägen (prel. adress, Övermo 16:63), Leksand, Leksands kommun

Mosippsvägen (prel. adress, Övermo 16:63)

Tomt
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
790 000 kr
1 540 m² tomt

Nu finns äntligen chansen till tre centrala tomter belägna i populära området Moskogen i Leksand. Optimalt läge med skola och dagis inom 10-15 minuters promenad och Leksands centrum med affärer och restauranger endast 15-20 minuter bort via cykel- och gångvägar och busshållplatsen alldeles utanför området. Här finns även närheten till naturen, fritidsaktiviteter samt bad vid Siljan. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp ingår i tomtpriset. Denna annons avser Leksand Övermo 16:63 på 1 540 kvm. (nummer 2 på förrättningskartan). Missa inte chansen att skapa Erat framtida drömhem i ett underbart område - åk gärna och känn på läget!

  • Plus
Mosippsvägen (prel. adress, Övermo 16:64), Leksand, Leksands kommun

Mosippsvägen (prel. adress, Övermo 16:64)

Tomt
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
790 000 kr
1 437 m² tomt

Nu finns äntligen chansen till tre centrala tomter belägna i populära området Moskogen i Leksand. Optimalt läge med skola och dagis inom 10-15 minuters promenad och Leksands centrum med affärer och restauranger endast 15-20 minuter bort via cykel- och gångvägar och busshållplatsen alldeles utanför området. Här finns även närheten till naturen, fritidsaktiviteter samt bad vid Siljan. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp ingår i tomtpriset. Denna annons avser Leksand Övermo 16:64 på 1 437 kvm. (nummer 3 på förrättningskartan). Missa inte chansen att skapa Erat framtida drömhem i ett underbart område - åk gärna och känn på läget!

  • Plus
Mosippsvägen (prel. adress, Övermo 16:65), Leksand, Leksands kommun

Mosippsvägen (prel. adress, Övermo 16:65)

Tomt
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
790 000 kr
1 610 m² tomt

Nu finns äntligen chansen till tre centrala tomter belägna i populära området Moskogen i Leksand. Optimalt läge med skola och dagis inom 10-15 minuters promenad och Leksands centrum med affärer och restauranger endast 15-20 minuter bort via cykel- och gångvägar och busshållplatsen alldeles utanför området. Här finns även närheten till naturen, fritidsaktiviteter samt bad vid Siljan. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp ingår i tomtpriset. Denna annons avser Leksand Övermo 16:65 på 1 610 kvm. (nummer 4 på förrättningskartan). Missa inte chansen att skapa Erat framtida drömhem i ett underbart område - åk gärna och känn på läget!

  • Plus
Tunstavägen 29, Insjön, Leksands kommun
Tunstavägen 29, Insjön, Leksands kommun, bild 2
Tunstavägen 29, Insjön, Leksands kommun, bild 3

Tunstavägen 29

Villa
Insjön, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
4 995 000 kr
125 m²
5 rum
1 067 m² tomt

Nu finns chansen till en nyproducerad 1-plansvilla med sjönära läge i populära Tunsta. I Tunsta bor ni vackert med närheten till både vattnet och skog och natur, men ändå cykelavstånd till både affärer, skolor, förskolor och pendling. Här finns även möjlighet till tillgång till vattnet nedanför via blivande servitut/samfällighet och möjlighet till båt och bad och anlägga egen brygga. Tänk att ta med picknick korgen ned för ett morgondopp och frukost i det gröna eller att ta båten in till Leksand! Lättskött 1-planshus med stor uteplats och trädäck runt hela huset. Härlig utsikt över vattnet från altanen på baksidan. Fristående friggebod vid entrén som är förberedd för vatten och avlopp. Kanske en framtida bastu, spa eller gäststuga? Huset har en välkomnande entré öppet mot vardagsrum och kök med stora fönsterpartier mot vattnet där utsikten griper tag redan när man kliver in genom dörren. Taket är öppet upp i nock, värmande braskamin, utång till den härliga altanen och social planlösning med plats för både familj och gäster. Vidare in i huset finns separat sovrumsdel med stort gemensamt badrum med kakel och klinkers, fyra sovrum varav det ena med eget badrum, även det med kakel och klinkers. Vidbyggt varmgarage för bilen ger ett bekvämt och praktiskt boende. Missa inte chansen till ett lättskött boende där det bara är att flytta in och njuta av sitt nya hem! Välkommen på visning.

  • Premium
Hjortnäsheden (prel.), Leksand, Leksands kommun
Hjortnäsheden (prel.), Leksand, Leksands kommun, bild 2
Hjortnäsheden (prel.), Leksand, Leksands kommun, bild 3

Hjortnäsheden (prel.)

Tomt
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
995 000 kr

Nu finns chansen att förvärva en tomt i ett naturskönt och högt beläget tomtområde med sjöutsikt mot Siljan vid Norra Hjortnäsheden, cirka 4 km norr om Leksands centrum. Bara 15 minuter med cykel mestadels via gång- och cykelbana leder dig in till centrala Leksand och busshållplats finns alldeles vid infarten. Möjlighet till att bli medlem i samfällighetsförening med badplats vid Siljan. I dagsläget är tomt nummer 1-3 avstyckade och avverkning på plats samt anläggning av väg i området pågår (tomt 1 är såld). Avstyckning av tomt 4-6 är är inte påbörjad ännu.. Pris per tomt varierar beroende på tomt, storlek och läge. Möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och avlopp. Byggrätt enligt aktuell detaljplan (se pdf i annonsen). Kostnader för anslutning av vatten, avlopp, el och ev. fiber tillkommer. Missa inte chansen att skapa Erat framtida drömhem i ett underbart område - åk gärna och känn på läget!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 28