Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Boteryd Johannesberg 1, null, Mjölby kommun

Boteryd Johannesberg 1

Gård/Skog
Mjölby kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
18 000 000 kr
104,3 ha tomt

Knappt två mil söder om Mjölby vid samhället Önnebo finner ni den välskötta skogsfastigheten Boteryd 1:7. Den väl arronderade fastigheten har en totalareal på 104,3 hektar varav 98,3 hektar är produktiv skogsmark. Fastigheten har en årlig tillväxt på 7,5 m3sk/ha/år och ett totalt virkesförråd på 23 114 m3sk vilket blir hela 235 m3sk/ha. Skogsbruksplanens avverkningsförslag är 10 411 m3sk varav 7 786 m3sk är slutavverkning. Skogen har en spridd åldersklassfördelning men med en stor del slutavverkningsbar skog. För den jaktintresserade finns en klövviltstam med älg, rådjur och vildsvin samt sporadiskt med dovhjort och kronhjort. På fastigheten finns en mindre lada men är i övrigt obebyggd.

  • Plus
Nykyrke gård 1, null, Motala kommun

Nykyrke gård 1

Gård/Skog
Motala kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
7 000 000 kr
46,1 ha tomt

Nykyrke gård är en fastighet på 46 hektar som är belägen strax norr om Motala. Fastigheten som består av blandade ägoslag är mest känd för sin jordgubbsodling. Jordgubbarna odlas i tunnlar och på friland och säljs främst i en jordgubbsbod hemma på gården. Gårdens lätta sandjordar i kombination med flertalet bevattningsdammar med tillhörande bevattningssystem lämpar sig väl för specialodlingar och i synnerhet jordgubbar. Nykyrke gårds byggnadsbestånd består av ett flertal ekonomibyggnader och arbetarbostäder. Det finns även möjlighet att förvärva bostadshuset som ligger i en egen fastighet intill gården.

ÖDESHÖG DAGSMOSSE 8:31, Svanshals, Ödeshögs kommun

ÖDESHÖG DAGSMOSSE 8:31

Gård/Skog
Svanshals, Ödeshögs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
Pris saknas
63,7 ha tomt

Obebyggd jord- och skogsfastighet om 60 hektar mellan Ödeshög och Vadstena. Dagsmosse är en stor mossmark som ligger vid foten av Ombergs södra ände. Området har en lång historia och har varit bebott sen yngre stenåldern. Fastigheten Dagsmosse 8:31 är belägen i södra delen av Dagsmosse. Totalareal är ca 64 hektar enligt fastighetstaxeringen och består av 49 hektar åkermark, 11 hektar skog och 4 hektar övrig mark inklusive pågående avstyckning om ca 3,5 hektar. Åkermarken är fri för köparen vid tillträdet och består av bördig svart mossjord. Skogen har en totalvolym om 1526 m3sk och ett avverkningsförslag på 352 m3sk inom en 10 års-period enligt skogsbruksplanen

Visar alla 3