MOHV Halmstad

MOHV Halmstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hallandsgatan 63A, Centrum, Halmstads kommun

Hallandsgatan 63A

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 195 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/6
5 050 kr/mån
35 403 kr/m²

Ta chansen att bo i nyproducerad tvåa i Halmstads nya stadsdel Västra Förstaden. Ytan på 62 m2 har försetts med lyxiga materialval med kök från Ballingslöv, äkta stenskivor, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, som i kombination bildar en enastående konstellation. Dessutom finns en mysig balkong som pricken över i:et. Bor gör du på ett mycket bra läge med direkt närhet till stadens puls med sitt utbud av caféer, restauranger och shopping. Inom loppet av några minuter med cykel når du även havet för salta bad, Prins Bertils stig eller Galgberget min sina trevliga motionsslingor. Varför inte en tripp till Söderpiren? I avgiften inkluderar värme, vatten och bostadsrättstillägg. Känns detta lockande, kontakta Marcus direkt på 070-3350567.

  • Balkong
  • Hiss
Sperlingsgatan 16, Centrum/öster, Halmstads kommun

Sperlingsgatan 16

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
4 615 kr/mån
24 052 kr/m²

Brf Fasanen har ett strategiskt läge mitt emellan city, Resecentrum och Högskolan i Halmstad. Här ges nu möjligheten att förvärva en utomordentligt trevlig tvåa med ljusinsläpp från tre väderstreck. Bostaden är välskött och har rymligt kök med generösa förvaringslösningar, helkaklat badrum, genomgående goda ytskikt samt luftigt sovrum. I vardagsrummet erbjuds trevlig vy ifrån burspråket och sol erbjuds på balkong i sydvästligt läge. I närområdet finner du flera livsmedelsbutiker, träningsanläggningar samt mysiga parker samt promenadstråk. Välkommen på visning.

  • Balkong
Hertig Knutsgatan 39C, Centrum/Högskolan, Halmstads kommun
  • Mån 8 apr kl 16:30
Hertig Knutsgatan 39C, Centrum/Högskolan, Halmstads kommun, bild 2
Hertig Knutsgatan 39C, Centrum/Högskolan, Halmstads kommun, bild 3

Hertig Knutsgatan 39C

Lägenhet
Centrum/Högskolan, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 295 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 511 kr/mån
30 000 kr/m²

Här finns äntligen möjlighet att köpa denna ljusa och genomgående 3:a i välskötta HSB:s brf Fartyget som renoverats under 2018. För den som önskar går det att hyra ut en del av bostaden då den har två ingångar! Bostaden erbjuder två rymliga sovrum , fullutrustat kök med matplatsdel som renoverats så sent som 2018, fräscht och helkaklat badrum med tvättmöjligheter som 2018 byggdes ut och gjorde större, gästtoalett samt balkong. Här bor ni bra med närhet till Högskolan samt centrala Halmstad. I avgiften ingår: värme, vatten, TV (grundutbud), bostadsrättstillägg samt 115 kr i avsättning till den inre reparationsfonden. Välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Ekebergsvägen 50D, Getinge, Halmstads kommun
  • Tor 4 apr kl 16:00
Ekebergsvägen 50D, Getinge, Halmstads kommun, bild 2
Ekebergsvägen 50D, Getinge, Halmstads kommun, bild 3

Ekebergsvägen 50D

Lägenhet
Getinge, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
475 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
3 130 kr/mån
11 585 kr/m²

Denna soliga och smart planerade lägenhet är nu tillgänglig, bara en halvtrappa upp! Varje kvadratmeter är optimerad för maximal användning, med lättmöblerade rum, ett kök i ljusa toner och smarta förvaringslösningar i de befintliga garderoberna, inklusive en praktisk liten walk-in-closet. Det helkaklade badrummet i ljusa nyanser har gott om förvaringsutrymme i de befintliga skåpen. Dessutom kan du njuta av eftermiddagssolen på den härliga balkongen. Denna bostad erbjuder en kostnadseffektiv lösning utan att kompromissa med utrymmet eller bekvämligheten. Belägen i HSB brf Getinge i Halmstad med en förmånlig månadsavgift på endast 3129 kr, inklusive värme, vatten, bostadsrättstillägg och grundläggande TV-utbud. För den som är intresserad finns möjlighet till snabbt tillträde. Boka din privata visning redan idag och upptäck alla fördelar med denna kvadratsmarta bostad!

  • Premium
  • Balkong
Hemmansvägen 15, Centrum/öster, Halmstads kommun
  • Tor 4 apr kl 17:30
Hemmansvägen 15, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 2
Hemmansvägen 15, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 3

Hemmansvägen 15

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 250 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/4
3 583 kr/mån
21 930 kr/m²

För dig som önskar ett prisvärt boende finns nu möjligheten att köpa denna välplanerade tvåa. Det erbjuds fräscht kök (med diskmaskin) och badrum, samt en ljuvlig balkong i sydvästligt läge. Föreningen är välskött, har låg skuldsättning per kvadratmeter samt har redan genomfört omfattande renoveringar. Att bo på Hemmansvägen innebär närhet till utmärkta kommunikationsmöjligheter, matvarubutiker och stadens puls. Havet är bara en kort 10-minuterspromenad bort, och även shoppingcentret Hallarna ligger inom bekvämt räckhåll. Den låga månadsavgiften på endast 3583kr inkluderar värme, vatten, TV (grundutbud), Internet (fiber 250/250 mbits) samt bostadsrättstillägg. En ytterligare fördel är att föreningen installerat solceller vilket bidragit till en kraftig sänkning av kostnaden för hushållsel för föreningens medlemmar. Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Hemmansvägen 2, Centrum/öster, Halmstads kommun
  • Ons 3 apr kl 16:30
Hemmansvägen 2, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 2
Hemmansvägen 2, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 3

Hemmansvägen 2

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 395 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 981 kr/mån
23 445 kr/m²

Bostäderna på Hemmansvägen är mycket uppskattade tack vare sitt strategiska läge och sina utomordentliga planlösningar. Denna tvåa på 59,5 m2 har ett påkostat kök ifrån Sentens (Electrolux), helkaklat badrum, luftigt sovrum och vardagsrum, samt en ljuvlig balkong (inglasad) med sol från lunch till kvällen. Här bor du tryggt i stabil HSB förening med välskött ekonomi och ständigt aktiv för att förbättra boendemiljön för sina medlemmar. Dessutom når du exempelvis högskolan, city för puls och Hallarna snabbt och smidigt med cykel. Söker du salta bad är närheten till Östra stranden dessutom förträfflig. I den låga avgiften på 3981 kr/mån ingår värme, vatten, TV (grundutbud), internet (fiber) samt bostadsrättstillägg, vilket borgar för en mycket fördelaktig månadskostnad. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sikvägen 12, Fyllinge, Halmstads kommun
  • Tor 4 apr kl 17:30
Sikvägen 12, Fyllinge, Halmstads kommun, bild 2
Sikvägen 12, Fyllinge, Halmstads kommun, bild 3

Sikvägen 12

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/1
3 258 kr/mån
29 338 kr/m²

Kan detta vara din framtida bostad? På ett optimalt hörnläge erbjuder denna bostad en generös trädgård och ett härligt inflöde av naturligt ljus från flera riktningar. Här får du chansen att bo i en bostadsrätt i parhusstil som uppfördes under 2020/2021, vilket innebär att allt fortfarande håller den fräscha känslan av nyproduktion. Den öppna och välkomnande planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en perfekt plats att umgås med vänner och familj när de kommer på besök. Under sommarmånaderna kan du njuta av den rymliga trädgården som har gott om plats för loungemöbler, matplats samt grillplats. Denna välinredda bostad har gott om utrymme och inkluderar ett rymligt sovrum, ett stort badrum med stilfullt kakel och en egen tvättavdelning, en klädkammare och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Med golvvärme som sträcker sig genom hela bostaden kan du njuta av en jämn och behaglig värme, och du har full kontroll över temperaturen. Dessutom finns det ett praktiskt förråd utanför tomten som är perfekt för förvaring av saker som du inte vill ha inne i bostaden. Bostaden inkluderar även en egen parkeringsplats som ingår i avgiften ( för den som önskar går det att få en carportplats mot en extra kostnad på endast 403kr per månad). Fyllinge är ett omtyckt område som erbjuder gott om natur och vackra promenadstråk i närheten. Välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Laholmsvägen 50C, Centrum/öster, Halmstads kommun
  • Lör 6 apr kl 13:10
Laholmsvägen 50C, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 2
Laholmsvägen 50C, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 3

Laholmsvägen 50C

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 495 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 596 kr/mån
20 621 kr/m²

På ett utmärkt läge finns HSB brf Flintlåset, med sitt strategiska läge. Föreningen har en mycket god ekonomi och många stora underhåll bakom sig (och under 1.000kr/kvm i banklån!). Denna bostad har en yta på 72,5 m2 och en helt underbar balkong i bästa söderläge. Lägenheten är genomgående, är mycket välskött och välhållen. Stilrent kök (med diskmaskin), kaklat badrum (möjlighet finns att sätta in en tvättmaskin), två rymliga sovrum samt ett luftigt vardagsrum med tidstypisk fiskbensparkett. Lägre månadskostnad är svårt att hitta i området samt att du dessutom bor i direkt anslutning till Högskolan i Halmstad samt närhet till stadens puls. I området finns allt inom 5 minuter med utbud av matbutiker, gym samt restauranger. Dessutom når du Resecentrum likasnabbt för vidare färd mot din slutdestination. I den låga avgiften om 4596 kr/mån ingår värme, vatten, TV (grundutbud), Internet (Fiber 10/10 mbits) samt bostadsrättstillägg. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Patrikshillvägen 4, Centrum, Halmstads kommun

Patrikshillvägen 4

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 950 000 kr
94,5 m²
4 rum
vån 1/5
5 334 kr/mån
31 217 kr/m²

I omåttligt populära Brf Slottsparken finns nu denna välskötta trea (möjlig fyra). Lägenheten yta på hela 94,5 m2 erbjuder en öppen och social planlösning med härliga sällskapsytor. Rymligt kök med massiva träluckor i trä som gjorts för hand och mycket god förvaring. Helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt gästtoalett. Uteplatsen ligger i bästa sydväst läge. I direkt anslutning till föreningens hus finns grönskande Slottsparken. Med en kort promenad når du Söder och Söderfamiljen, Västra stranden och Pris Bertils stig. Stadens puls och dess utbud likaså. I närområdet finns även flera matbutiker. Brf Slottsparken är en ytterst välskött förening med mycket låg belåningsgrad. Í den fördelaktiga avgiften ingår värme, vatten, Tv (grundutbud), internet (fiber) samt bostadsrättstillägg. Ps! I dagsläget finns det möjlighet till garageplats direkt! Varmt välkommen på visning.

  • Uteplats
  • Hiss
Hertig Knutsgatan 37B, Centrum/öster, Halmstads kommun
  • Mån 8 apr kl 17:30
Hertig Knutsgatan 37B, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 2
Hertig Knutsgatan 37B, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 3

Hertig Knutsgatan 37B

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 395 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
3 810 kr/mån
39 857 kr/m²

Vid Högskolans fot finns denna nyproducerade etta. Här bor du med stilrent kök och helkaklat badrum (förberedd för kunna installera en tvättmaskin), på ett utmärkt och strategiskt läge. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Hiss
Karolineborgsvägen 16, Söndrum, Halmstads kommun
  • Ons 3 apr kl 16:00
Karolineborgsvägen 16, Söndrum, Halmstads kommun, bild 2
Karolineborgsvägen 16, Söndrum, Halmstads kommun, bild 3

Karolineborgsvägen 16

Radhus
Söndrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 775 000 kr
140 + 138 m²
5 rum
780 m² tomt

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva ett kedjehus om 140+138 kvadratmeter i hjärtat av Söndrum! Gediget hus i 1/2 plan med källare och fristående garage. Entréplan erbjuder vardagsrum i vinkel, kök, sovrum samt toalett. På övre plan finns de mer privata ytorna med 3 sovrum samt helkaklat badrum med både dusch och badkar. Stora ytor i källaren med bland annat gillestuga, tvättstuga och hobbyrum. Husets värms upp av luft/vatten-värmepump samt öppen spis med kassett Trevlig trädgårdstomt om 780 kvm med altan, under skärmtak, i soligt söderläge. Huset är i visst behov av upprustning och modernisering, vilket skapar en bra möjlighet för er att sätta er prägel på ert kommande hem! Gångavstånd till Prins Bertil stig, stranden och simstadion Brottet. Bra kommunikationer med busshållsplats precis utanför tomtgräns. Närmaste skola är Söndrumsskolan F-9 som ligger endast 700 meter från huset. Förbesiktning har skett och huset är försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll delas ut på visning. Välkommen att boka in er personliga visningstid via hemsidan.

  • Premium
Poppelgatan 7, Gullbrandstorp, Halmstads kommun

Poppelgatan 7

Villa
Gullbrandstorp, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 950 000 kr
118 m²
4 rum
506 m² tomt

Hemtrevligt ytterradhus med fritt läge granne med grönområde! Badrummet gjordes nytt med hantverkare 2011, men huset har i övrigt ett renoverings och moderniseringsbehov vilket således ger ett ypperligt tillfälle för dig som önskar sätta din egen prägel. Garage och uterum finns. Varmt välkommen! OBS. BESIKTNINGPROTOKOLL ERHÅLLES PÅ VISNING.

  • Plus
Karl XI:s väg 21, Centrum, Halmstads kommun

Karl XI:s väg 21

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 995 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 359 kr/mån
38 000 kr/m²

Mitt i centrala Halmstad och i händelsernas centrum finns Karl XI:s väg och välskötta HSB:s brf Bågen. Denna ljusa lägenhet på 52,5 m2 har renoverat kök, helkaklat badrum (erbjuder tvättmöjligheter), rymligt sovrum samt vardagsrum. Njuter av solen gör du på den helt nya balkongen som dessutom blivit inglasad. Solen fångas bäst från strax efter lunch till sen eftermiddag. Föreningen är ytterst välskött och för blygsamma 3359 kr/mån ingår värme, vatten, internet (fiber, 100/100), TV (grundutbud), IP-telefoni samt bostadsrättstillägg. Föreningen erbjuder flera mervärden såsom tvättstuga, parkeringsplats (separat kö) samt snart även en ny innergård med paviljong och grillplats. På Karl X:s väg har du absolut närhet till hela stadens utbud av caféer, restauranger, shopping och puls direkt utanför husknuten. Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
Litorinavägen 10, Snöstorp, Halmstads kommun
  • Tis 2 apr kl 16:00
Litorinavägen 10, Snöstorp, Halmstads kommun, bild 2
Litorinavägen 10, Snöstorp, Halmstads kommun, bild 3

Litorinavägen 10

Villa
Snöstorp, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
4 495 000 kr
119 + 119 m²
5 rum
1 343 m² tomt

Investera Smart: Enplansvilla med Uthyrningsbar Källarlägenhet för intäkter genom Airbnb (GAV ÅR 2022 INTÄKTER OM HELA 222 917 KR!!). Här är din chans att äga en enplansvilla med en extra fördel - en separat källarlägenhet som kan generera stadiga inkomster genom Airbnb uthyrning. Njut av lyxigt boende på huvudplanet med härlig utomhusmiljö och ett unikt orangerie samtidigt som du drar nytta av den växande delningsekonomin genom att vara värd för resenärer genom Airbnb. Perfekt läge och komfort möts här för att skapa en attraktiv investering med både ekonomiska och livskvalitetsfördelar. Kontakta oss för att ta reda på mer och boka en visning!

  • Premium
Österängsgatan 2, Centrum/öster, Halmstads kommun
Österängsgatan 2, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 2
Österängsgatan 2, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 3

Österängsgatan 2

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 850 000 kr
106 m²
4 rum
vån 4/6
7 699 kr/mån
17 453 kr/m²

Mycket sällsynt tillfälle att förvärva en fyra på hela 106 m2 - belägen på fjärde våningsplan. Här bjuds du på en gemytlig vy från stora delar utav lägenheten ut mot dess omnejd. Lägenheten är i gott skick med fräscht kök, renoverat badrum samt gästtoalett. Dessutom möjlighet till tre sovrum! Den nya och inglasade balkongen är redo att nyttjas och det kan verkligen sägas att det fungerar som ett extra rum med sina ca 16 m2. Föreningen erbjuder flera mervärden såsom hiss, möjlighet till parkeringsplats, flera tvättstugor samt övernattningslägenhet. I direkt anslutning till föreningen finns möjlighet till vidare färd med buss mot ditt resmål. I närområdet finns dessutom flera matbutiker, träningsanläggningar samt restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hemmansvägen 9, Centrum/öster, Halmstads kommun
  • Tor 4 apr kl 16:30
Hemmansvägen 9, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 2
Hemmansvägen 9, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 3

Hemmansvägen 9

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 295 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/4
5 250 kr/mån
22 950 kr/m²

Nu erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva en totalrenoverad fyra i markplan på Hemmansvägen! Här finner du 100 m2 som idag disponeras med tre sovrum (kan göras om till fyra), helkaklat badrum, stilrent kök och lyxigt nog en separat tvättstuga. Samtliga renoveringar har utförts av nuvarande ägare har med smakfulla materialval av hög kvalité. Pricken över i:et är den inglasade balkongen där många kvällar kommer spenderas med nära och kära. Här bor du tryggt i HSB-förening med god ekonomi. I den låga avgiften ingår värme, vatten, TV (grundutbud), internet (fiber) samt bostadsrättstillägg. Att bo på Hemmansvägen innebär du har närhet till bra kommunikationer, matbutiker samt centrum för puls. Havet når du inom loppet av 10 minuter, shoppingcentret Hallarna lika så. Vi ses på visningen.

  • Premium
  • Balkong
Hemmansvägen 15, Centrum/öster, Halmstads kommun
  • Lör 6 apr kl 14:10
Hemmansvägen 15, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 2
Hemmansvägen 15, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 3

Hemmansvägen 15

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 695 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 4/4
4 538 kr/mån
23 061 kr/m²

Är detta föreningens mest tilltalande trea? Här presenteras en totalrenoverad lägenhet med ett helkaklat badrum (som inkluderar tvättmöjligheter), ett kök från Marbodal utrustat med rostfria vitvaror, två sovrum med gott om förvaringsutrymme och en inglasad balkong som bjuder på sol större delen av dagen. Föreningen är välskött och har låg skuldsättning per kvadratmeter samt har redan genomfört omfattande renoveringar. Att bo på Hemmansvägen innebär närhet till utmärkta kommunikationsmöjligheter, matvarubutiker och stadens puls. Havet är bara en kort 10-minuterspromenad bort, och även shoppingcentret Hallarna ligger inom bekvämt räckhåll. Den låga månadsavgiften på endast 4538 kr inkluderar värme, vatten, TV (grundutbud), Internet (fiber 250/250 mbits) samt bostadsrättstillägg. En ytterligare fördel är att föreningen installerat solceller vilket bidragit till en kraftig sänkning av kostnaden för hushållsel för föreningens medlemmar. Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Hemmansvägen 5, Centrum/Högskolan, Halmstads kommun
Hemmansvägen 5, Centrum/Högskolan, Halmstads kommun, bild 2
Hemmansvägen 5, Centrum/Högskolan, Halmstads kommun, bild 3

Hemmansvägen 5

Lägenhet
Centrum/Högskolan, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
790 000 kr
21,5 m²
1 rum
vån 1/4
1 991 kr/mån
36 744 kr/m²

Här bor man bra och billigt! Lägenheten erbjuder ett separat kök, mysig inglasad balkong, golvvärme i hela lägenheten samt ett snyggt och helkaklat badrum. I den låga avgiften på endast 1991kr ingår: värme, vatten, TV (grundutbud), fiber (250/250 Mbits), elnätskostnad (ej förbrukning) samt bostadsrättstillägg. Lägenheten ligger nära Halmstad Högskola och med endast 10 min cykelväg till centrala Halmstad. Föreningen HSB Brf Linehed är en bra förening i Halmstad med en trygg och stabil ekonomi samt med en låg belåning per m2. Passar perfekt för dig som är student eller som ett billigt boendealternativ! Reparationsfond om 4257 kr ingår i köpet. Möjlighet till snabbt tillträde i denna inflyttningsklara bostad! Varmt välkomna att boka er personliga visningstid.

  • Premium
  • Balkong
Vattugatan 2C, Centrum, Halmstads kommun
  • Ons 3 apr kl 17:30
Vattugatan 2C, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Vattugatan 2C, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Vattugatan 2C

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
4 408 kr/mån
29 267 kr/m²

Välrenoverad trea i välskött förening. Här bjuds du på en öppen och trevlig planlösning med totalrenoverat kök, två bra sovrum samt inglasad balkong. På Vattugatan bor du vid Galgbergets fot och har enbart 5 minuter in till centrala Halmstad för shopping, restauranger och puls. Att nämna är att Brf Poppeln är en stabil och trygg förening där föreningen med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad. Föreningen erbjuder dessutom flera mervärden såsom hiss samt garage med möjlighet för att ladda sin elbil. I avgiften på endast 4408 kr/mån ingår värme, vatten, TV (grundutbud) samt bostadsrättstillägg. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Doktorsvägen 92, Frösakull, Halmstads kommun
Doktorsvägen 92, Frösakull, Halmstads kommun, bild 2
Doktorsvägen 92, Frösakull, Halmstads kommun, bild 3

Doktorsvägen 92

Villa
Frösakull, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
9 800 000 kr
146 + 42 m²
5 rum
1 820 m² tomt

Välkommen till detta magnifika hem som genomgick en omfattande ombyggnad och renovering år 2008 och som varit i familjens ägo sedan uppförandet. Beläget i det mycket eftertraktade området Frösakull, smälter detta hem samman med naturen och havet på ett fantastiskt sätt. Här kan du njuta av det bästa av två världar - den lugna skönheten i naturen och den livliga energin från havet, där salta bad och avkopplande stunder väntar. En platsgjuten uteplats och läcker solterrass bjuder in till härligt utomhusliv med möjlighet till många underbara soliga dagar. Utmärkt planlösning med fyra sovrum (inklusive två rymligare rum med smarta skjutgarderober för optimal förvaring), ett generöst helkaklat badrum och en separat WC/dusch som lägger till extra bekvämlighet, omfångsrikt vardagsrum i öppen planlösning med kök och ett strålande vinterbonat uterum med rikligt med naturligt ljus som flödar in genom de dubbla Hajom partierna och med en härlig braskamin som sprider skön värme under kalla vintermånader. Dessutom finns ett extra gästrum, en praktisk friggebod och ett rymligt dubbelgarage för att säkerställa att alla dina behov är tillgodosedda. Varmt välkomna!

  • Premium
Rudavägen 11, Fyllinge, Halmstads kommun
Rudavägen 11, Fyllinge, Halmstads kommun, bild 2
Rudavägen 11, Fyllinge, Halmstads kommun, bild 3

Rudavägen 11

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 695 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/4
4 401 kr/mån
27 787 kr/m²

Nu söker denna välplanerade tvåa ny ägare. Lägenheten erbjuder en öppen och modern planlösning, generöst sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Dessutom ett stilrent badrum som erbjuder tvättmöjligheter samt bra arbetsytor. Föreningen är sk "Svanenmärkt" vilket innebär att materialval och husets drift uppnår vissa miljökrav för ett hållbart boende. På Fyllinge bor du med närhet till det mesta och du transporterar dig snabbt och smidigt med buss eller cykel till aktiviteterna. Området har bra service med b.la. flera matbutiker, shoppingcentret Hallarna samt lokala restauranger. I avgiften på 4401 kr/mån ingår värme, TV (grundutbud), Internet (Fiber) samt bostadsrättstillägg. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nissabogatan 22, Centrum, Halmstads kommun
Nissabogatan 22, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Nissabogatan 22, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Nissabogatan 22

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 495 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 2/6
3 271 kr/mån
49 016 kr/m²

Nu söker denna smakfulla etta om 30,5 m2 efter ny ägare! Här trivs du på yteffektiva kvadrat med en öppen planlösning. Köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter samt är modernt utrustad med b.la. diskmaskin och badrummet är helkaklat. Inte att glömma är den underbara balkongen som dessutom glasats in och återfinns i bästa solläge. Lyxigt nog värms hela bostaden upp med vattenburen golvvärme - vilket bidrar till maximal komfort! Riksbyggens brf Salmo Salar har snabbt uppmärksammats för sin moderna arkitektur och toppmoderna lägenheter. Föreningen erbjuder flera mervärden såsom en stor takterrass, en gemensam lokal med ett pentry som kan använda till fest, träning samt en relax med inglasat uterum, bastu och dusch. Dessutom finns även en uppskattad övernattningslägenhet att kunna hyra när familj eller vänner kommer på besök. Inte att glömma är att föreningen har ett mycket fördelaktigt tecknat kollektivt abonnemang från Telia för internet (fiber) samt TV till endast 229kr/mån. På Nissastrand bor du på lugnt läge med absolut närhet till stadens puls. Utmed Nissan finns flera mysiga promenadstråk och motionsslingor. Närområdet erbjuder även hög service med flera matbutiker, restauranger, träningsanläggningar samt kollektivtrafik.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skånegatan 60, Centrum, Halmstads kommun
  • Tis 9 apr kl 16:30

Skånegatan 60

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/5
6 495 kr/mån
40 208 kr/m²

Ta chansen att bo i en helt nyproducerad trea i Halmstads nya stadsdel Västra Förstaden. Ytan på 72 m2 har försetts med lyxiga materialval med kök från Ballingslöv, äkta stenskivor, läckert badrum med tvättmöjligheter, som i kombination bildar en enastående konstellation. På de två mysiga balkongerna, med sol under nästintill hela dagen, kan du fånga solens strålar eller svalkande skugga. Bor gör du på ett mycket bra läge med direkt närhet till stadens puls med sitt utbud av caféer, restauranger och shopping. Inom loppet av några minuter med cykel når du även havet för salta bad, Prins Bertils stig eller Galgberget min sina trevliga motionsslingor. Varför inte en tripp till Söderpiren? Varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Esmared 504, null, Halmstads kommun

Esmared 504

Villa
Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 795 000 kr
195 + 115 m²
6 rum
2 418 m² tomt

Här presenteras en imponerande tegelvilla i 1 1/2 plan med källare, vilken har en total yta på över 300 kvadratmeter och en tomtyta på 2418 kvm! Denna villa, som varit i familjens ägo sedan den byggdes, är belägen i en vacker mix av natur och skog, vilket skapar en lugn och avkopplande atmosfär. Fastigheten är i bra skick men har potential för modernisering, vilket gör den till det optimala valet för den som vill sätta sin personliga prägel på sitt hem. Här kan du njuta av bekvämligheter som en busshållplats nära hemmet och närhet till skolor och matbutiker i Simlångsdalen, som ligger bara 6-7 minuter bort. Villan har en utmärkt planlösning med generösa sällskapsutrymmen både inomhus och utomhus, fördelat över flera våningsplan. Bottenvåningen inkluderar två rymliga sovrum, en separat toalett, ett stort vardagsrum och ett välutrustat kök med gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. På övervåningen finner du ytterligare två stora sovrum, ett mysigt allrum, en klädkammare och ett rymligt badrum med gott om naturligt ljus genom dubbla takkupor. Källaren är en traditionell stenkällare med plats för en trevlig gillestuga, ett stort hobbyrum, ett duschutrymme, en tvättstuga samt olika förråd och praktiska utrymmen. Dessutom finns ett stort garage som passar utmärkt för den som har intresse av fordon. Varmt välkommen att utforska denna charmiga tegelvilla med stort utrymme och möjlighet att skapa ditt drömhem i en naturskön och avkopplande omgivning!

Västra vägen 41G, Trönninge, Halmstads kommun

Västra vägen 41G

Lägenhet
Trönninge, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
5 183 kr/mån
23 688 kr/m²

I markplan finns denna trevliga lägenhet som stod inflyttningsklart så sent som 2022. Här trivs du med modern och öppen planlösning, kvalitéskök från Vedum, helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt trivsam uteplats med eftermiddagssol. Allt detta erbjuds i natursköna Trönninge, ett stenkast ifrån havet. Varmt välkommen på visning.

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 37