Svenska Mäklargruppen

Svenska Mäklargruppen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kårevägen 17, Kårsta, Vallentuna kommun
  • Sön 28 apr
Kårevägen 17, Kårsta, Vallentuna kommun, bild 2
Kårevägen 17, Kårsta, Vallentuna kommun, bild 3

Kårevägen 17

Tomt
Kårsta, Vallentuna kommun
Svenska Mäklargruppen
1 195 000 kr
1 464 m² tomt

Nu har ni möjlighet att köpa den sista av tre tomter. Högst upp ligger denna tomt med kommunalt vatten och avlopp som är framdraget till tomtgräns. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan ni kan själv välja med vem ni vill bygga. Högt belägen med eftermiddagssol ligger tomt med underbar vy. I Kårsta får ni en idyllisk miljö nära till Roslagsbanan som tar dig hela vägen in till Stockholm. Även nära buss, skola F-6, förskola, restaurang, badplats och med svampskogen precis runt knuten. Välkommen att åka och titta själv eller så visar vi dig gärna tomten på plats.

  • Premium
Allemoravägen 11 D - G, Riala - Allemora, Norrtälje kommun
Allemoravägen 11 D - G, Riala - Allemora, Norrtälje kommun, bild 2
Allemoravägen 11 D - G, Riala - Allemora, Norrtälje kommun, bild 3

Allemoravägen 11 D - G

Tomt
Riala - Allemora, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
495 000 kr
2 313 m² tomt

Första tomten såld! Nu släpps etapp 2. Villatomter i lantlig idyll under 1 timme från Stockholm. Tomterna ligger i Allemora där en liten by växer fram granne med gård. Tomterna är inte bundna till någon husleverantör utan man kan fritt välja att bygga med vem man vill. Upplev alla fördelar med nyproduktion med alla garantier och dessutom slipper man fastighetsskatt i 15 år från det huset byggts upp. Det är c:a 15 minuter till Brottby, där finns ICA-butik, pizzeria, skola F-6, bensinstation och goda kommunikationer med Norrtäljebussarna (pendlarparkering finns). Det är c:a 10 minuter till Ledinge trafikplats (pendlarparkering finns) för dig som vill åka mot Norrtälje. Förutom denna fastighet säljs ett flertal andra tomter på Allemoravägen. Produktionskalkyl finns framtagen av LB-Hus. Se bifogade filer. Innan ni besöker fastigheten vänligen tag kontakt med fastighetsmäklaren då gården är bebodd.

  • Premium
Väddö kustväg 250, Väddö Edeby, Norrtälje kommun
Väddö kustväg 250, Väddö Edeby, Norrtälje kommun, bild 2
Väddö kustväg 250, Väddö Edeby, Norrtälje kommun, bild 3

Väddö kustväg 250

Villa
Väddö Edeby, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
3 431 000 kr
85 m²
4 rum
2 029 m² tomt

Bygg energisnålt hus o bo med låg månadskostnad . Det ger dig pengar över till annat! Nu kan du bygga Älvsbyhus populära 1-plans husmodell Maja på tomt på Väddö. Här bor du lantligt och fint på stor tomt om hela 2029 m². Väddö är Roslagens största ö med sagolika smultronställen, idylliska Väddö kanal och betagande Ålands hav. Här väntar vandring med havsutsikt, konst, hållbar design och lokalproducerade delikatesser. Det är lätt att nå Väddö (utan färja) med bil, båt eller SL buss. Med buss tar du dig till Stockholm via Norrtälje. Husförslaget är 85 kvm, men flera husmodeller från Älvsbyhus passar på tomten. Här kan du bo med en låg driftskostnad i ett modernt hus med 15 års fri fastighetsavgift. Ett härligt hus med fantastiskt god driftsekonomi. Ex. Beräknad energiförbrukning för varmvatten och uppvärmning exkl. hushållsel 3 400 kWh/år. Maja är ett av Älvsbyhus mindre 1-planshus men ändå tillräckligt stort för att rymma tre sovrum och ett rejält badrum. Här får du ett rymligt och gediget trähus på 85m² som passar lika perfekt till paret med önskan om extra utrymme som till familjen med ett eller fler barn. Maja är dessutom ett hus som man gärna umgås i, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör huset socialt, här kan du spela roliga sällskapsspel eller varför inte underhålla middagsgästerna i vardagsrummet samtidigt som förberedelserna för den goda måltiden förbereds i köket. Sommartid behöver du bara öppna upp altandörren och från soffan ha uppsikt över lekande barn. Till Maja, liksom alla Älvsbyhus enplanshus, finns flera exteriöra tillval. Som t.ex ett takpaket som består av ett tak i 19 graders lutning i en tidlös bandtäckningsmönstrad plåt. Den som äger en obebyggd tomtmark ska betala 1 procent av taxeringsvärdet i statlig fastighetsskatt. När fastigheten är bebyggd, slutbesked utfärdats och huset fastighetsdeklarerats till Skatteverket, blir fastigheten befriad från fastighetsavgift under 15 år. Priset är baserat på husmodell Maja från Älvsbyhus. Du väljer själv vilka tillval du önskar. Flera husmodeller passar på tomten. Kontakta Jan-Erik Kronosjö 070-8649650, [email protected] för mer information, personlig produktionskalkyl (inklusive de tillval du själv vill ha) och visning. Det går även bra att åka och titta på tomten själv. Fastighetsmäklare Matias Garcia ansvarar enbart för köpeavtalet avseende fastigheten / tomten.

  • Premium
Väddö kustväg 252, Väddö Edeby, Norrtälje kommun
Väddö kustväg 252, Väddö Edeby, Norrtälje kommun, bild 2
Väddö kustväg 252, Väddö Edeby, Norrtälje kommun, bild 3

Väddö kustväg 252

Tomt
Väddö Edeby, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
495 000 kr
2 028 m² tomt

Här finns möjlighet att bygga ditt nya drömhus. Tre avstyckade fastigheter, var först att väja den tomt som passar dig bäst. Väg in till tomterna ingår i priset och bekostas av säljaren. Förhandsbesked finns för uppförande av villa. Tomten är inte bunden till någon husleverantör men flera husförslag finns på tomten bl.a från Älvsbyhus och LB-Hus. Väddö är Roslagens största ö med sagolika smultronställen, idylliska Väddö kanal och betagande Ålands hav. Här väntar vandring med havsutsikt, konst, hållbar design och lokalproducerade delikatesser. Det är lätt att nå Väddö (utan färja) med bil, båt eller SL buss. Med buss tar du dig till Stockholm via Norrtälje.

  • Premium
Hägerneholmsvägen  7B, Hägerneholm, Täby kommun
Hägerneholmsvägen  7B, Hägerneholm, Täby kommun, bild 2
Hägerneholmsvägen  7B, Hägerneholm, Täby kommun, bild 3

Hägerneholmsvägen 7B

Lägenhet
Hägerneholm, Täby kommun
Svenska Mäklargruppen
1 695 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/5
2 840 kr/mån
48 429 kr/m²

Lägenheten högst upp med härliga snedtak och fint ljusinsläpp. I detta nybyggda hus från 2021 är nu denna lägenhet till salu. Lägenheten har modernt kök med trivsam matplats och öppen planlösning mot vardagsrum. Bra vardagsrum där säljaren delat av rummet med en glasvägg och därmed skapat ett sovrum. I sovrummet finns det plats för dubbelsäng och garderober. Rymligt badrum som är helkaklat och med klinkergolv och golvvärme. Här finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett modernt och trivsamt boende i den nya stadsdelen Hägerneholm. Här är det nära till Skavlöten med bad och belysta spår. Buss finns i området och det är gångavstånd till Arninge centrum med all dess affärsutbud. Välkommen på visning.

  • Premium
  • Hiss
Toftingedalsvägen 7, Älmsta - Toftinge Dal, Norrtälje kommun
Toftingedalsvägen 7, Älmsta - Toftinge Dal, Norrtälje kommun, bild 2
Toftingedalsvägen 7, Älmsta - Toftinge Dal, Norrtälje kommun, bild 3

Toftingedalsvägen 7

Tomt
Älmsta - Toftinge Dal, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
795 000 kr
1 608 m² tomt

Plan villatomt i populära Toftingedal, precis innan Älmsta. Kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgiften är betald. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan du kan fritt välja att bygga med vem du vill. Nära SL-buss som tar dig till Norrtälje på c:a 30 minuter. Det är c:a 1,5 km gång/ cykelavstånd till Älmsta centrum. I Älmsta finns ICA-butik, förskola, F-6-skola, samt högstadieskola, apotek, vårdcentral, frisör, bank och restaurang. I området är det inte långt till havet och Marina. Väddökanal ligger bara någon kilometer bort från fastigheten. Välkommen att uppleva alla fördelar med nyproduktion med låga driftskostnader, speciellt vad gäller elförbrukning, garantier och dessutom slipper ni fastighetsskatt i 15 år från när huset är färdigbyggt. Åk gärna och titta själv eller kontakta mäklaren för personlig visning.

  • Premium
Allemoravägen 11 A, Riala - Allemora, Norrtälje kommun
Allemoravägen 11 A, Riala - Allemora, Norrtälje kommun, bild 2
Allemoravägen 11 A, Riala - Allemora, Norrtälje kommun, bild 3

Allemoravägen 11 A

Tomt
Riala - Allemora, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
395 000 kr
2 217 m² tomt

Första tomten såld! Villatomter i lantlig idyll under 1 timme från Stockholm. Tomterna ligger i Allemora där en liten by växer fram granne med gård. Tomterna är inte bundna till någon husleverantör utan man kan fritt välja att bygga med vem man vill. Upplev alla fördelar med nyproduktion med alla garantier och dessutom slipper man fastighetsskatt i 15 år från det huset byggts upp. Det är c:a 15 minuter till Brottby, där finns ICA-butik, pizzeria, skola F-6, bensinstation och goda kommunikationer med Norrtäljebussarna (pendlarparkering finns). Det är c:a 10 minuter till Ledinge trafikplats (pendlarparkering finns) för dig som vill åka mot Norrtälje. Förutom denna fastighet säljs även Allemoravägen 11 C. Innan ni besöker fastigheten vänligen tag kontakt med fastighetsmäklaren då gården är bebodd.

  • Premium
Kyrkhultsvägen 14, Söderbykarl, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår

Kyrkhultsvägen 14

Villa
Söderbykarl, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
1 875 000 kr
78 + 78 m²
4 rum
2 470 m² tomt

Trivsam 1 plans villa med hel källare. Vardagsrum med parkett och spotlights i tak, här finns också en kamin. Tre bra sovrum. Helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme och modern duschkabin. Bra kök med matplats vid fönster. I källaren finns ,förutom ett av sovrummen, tvättstuga, pannrum, garage och goda förvaringsmöjligheter. Här finns också en vedspis. Yttertaket är skadat och behöver åtgärdas. Stor relativt plan trädgårdstomt. Nära goda bussförbindelser till Norrtälje. Huset säljs förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel.

  • Uteplats
Mälhamravägen 85, Mälhamra, Norrtälje kommun
Mälhamravägen 85, Mälhamra, Norrtälje kommun, bild 2
Mälhamravägen 85, Mälhamra, Norrtälje kommun, bild 3

Mälhamravägen 85

Tomt
Mälhamra, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
900 000 kr
3 100 m² tomt

Populära Mälhamra gård är beläget endast 6 minuters bilväg från Roslagsbanans station Ekskogen som tar dig hela vägen in till Östra station. Gårdsägaren erbjuder nu möjligheten att köpa byggklara tomter för valfri byggnation av LB-hus modellprogram. Under bilder visas som exempel 3 olika husmodeller med prisuppgifter. Från gårdens sida erbjuds möjligheten att nyttja faciliteterna på gården till ett mycket förmånligt pris. Här erbjuds inackordering med tillgång till ridbanor och långa och etablerade ridvägar i skog och mark. Allt för ett harmoniskt liv med din häst i lantlig miljö som ligger centralt beläget i regionen med bra pendlingsavstånd till både Arlanda, Uppsala, Norrtälje eller Stockholm. Har du inte hästintresse finns fantastiska strövområden med allt vad naturen erbjuder. Området som nu skapas ligger fridfullt beläget utom planlagt område vilket innebär stor frihet för dig att bygga vilket hus du önskar, stort eller litet. Tomterna är stora och förberedda med infartsväg. Säljaren erbjuder anslutning till gemensamt vatten och avlopp och el och fiber finns i närheten. Här är ett tillfälle att skapa det boende som passar just dig i en lantlig och fridfull miljö med perfekt funktion för dig och din familj, din häst och/eller hund. Åk ut och känn in miljön, besök gården och få en känsla för helheten. På den här tomten samarbetar ägaren med LB-hus där du fritt kan välja ur deras modellprogram. Några husmodeller presenteras här under bilder med prisuppgifter men fler modeller finns på LB-hus hemsida. För mer information om entreprenaden och de olika husmodellerna ring: Mats Frölander Säljare LB-hus 0707 49 41 94 www.lbhus.se För mer information om tomten, området och vad det innebär att köpa tomt, kontakta mäklaren Jonas Wallin som ansvarar för tomtförsäljningen. Kort om Mälhamra hästgård och anläggningen. Mälhamra har drivit hästverksamhet sedan år 2000, företrädesvis inriktat på inackorderingar. Idag finns drygt 30 hästar på gården. De har separata sto och valackhagar. Totalt finns ca 22 hektar inhägnad betesmark. Nuvarande stall uppfördes 2003 och innehåller 28 boxar, spolbox, foderkammare, täckesrum och sadelkammare. Vidare finns en stor uppvärmd Bodega för fika, kurser och samkväm. Utomhus finns en belyst ridvolt och en ovalbana och passraka. Befintlig ovalbana kommer att rustas upp och i dess mitt byggs en belyst ridbana på 40 x 80 m. Därtill kommer ytterligare ett stall att uppföras. Det blir ett s.k lösdriftstall för 32 hästar med foderbord och ligghallar. Det befintliga stallet kommer att renoveras både in och utvändigt. I mån av tillgång finns tillgång till övernattningslägenhet på 100 kvm ovanpå stallet att hyra till självkostnadspris för gästande övernattare.

  • Premium
Norrgården 39, Norrgården, Vallentuna kommun

Norrgården 39

Lägenhet
Norrgården, Vallentuna kommun
Svenska Mäklargruppen
1 995 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 760 kr/mån
25 094 kr/m²

Gavellägenhet med stor inglasad balkong i söderläge med trätrall och elmarkis. Stor välkomnande möblerbar hall med parkettgolv -23. Vardagsrum med extra gavelfönster och parkettgolv, utgång till balkong. Två bra sovrum, varav ett med garderober, båda har parkettgolv -23. Renoverat kök med laminatgolv, bra matplats vid fönster. Badrum med extra gavelfönster. Renoverad gäst w.c. Bra omtyckt förening nära goda bussförbindelser, förskola och skola F-9. Gångavstånd till Vallentuna centrum med all tänkbar service och kommunikationer. Nära fina naturomgivningar runt Vallentunasjön. BRF Norrgården är en förening med mycket god ekonomi och låg skuldsättning. Välkommen på visning!

  • Balkong
Mälstavägen 3, Mälsta, Vallentuna kommun

Mälstavägen 3

Tomt
Mälsta, Vallentuna kommun
Svenska Mäklargruppen
1 495 000 kr
1 579 m² tomt

Tillfälle att köpa en av de sista tomterna i området. Kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomtgräns. Tomten är inte bunden till någon husleverantör, man kan fritt välja att bygga med vem man vill. Det är många fördelar med nyproduktion, låga driftskostnader, garantier och dessutom slipper man fastighetsskatt i 15 år från det året huset byggts färdigt. Ekskogen är ett mycket idylliskt och barnvänligt område söder om Kårsta samhälle med egen tågstation som tar dig till Stockholm Östra, via Vallentuna, Täby och Danderyd. I Kårsta finns det förskola, skola och restaurang.

Engelbrektsvägen 26 A, Jakobsberg, Järfälla kommun

Engelbrektsvägen 26 A

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svenska Mäklargruppen
1 695 000 kr
76 m²
2 rum
vån 0/3
5 248 kr/mån
22 303 kr/m²

Mycket trivsam gavellägenhet belägen i seniorboende 55+ med härlig stensatt uteplats. Rymlig välkomnande hall med klinkergolv samt garderob. Stort kök med all materiell utrustning samt matplats vid burspråk. Vardagsrum med parkettgolv och fönster åt två håll samt utgång till stensatt uteplats. Sovrum med parkettgolv och hel garderobsvägg med skjutdörrar. Stort helkaklat badrum med klinkergolv och tvättmaskin. Förråd i lägenheten. Lägenheten ligger i entréplan och har genomgående golvvärme. Populär förening med tvättstuga, föreningslokal med övernattningslägenhet och trivsam gård med uteplats med bänkar och bord Parkeringsplats i form av carport med uttag för elbilar finns i föreningen. Gångavstånd till Jakobsbergs centrum med ett brett utbud av affärer och service. Även nära till Barkarby handelsområde. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Vätövägen 521, Nysättra - Vätö, Norrtälje kommun

Vätövägen 521

Villa
Nysättra - Vätö, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
4 276 600 kr
116,6 m²
4 rum
1 883 m² tomt

Fantastisk möjlighet att flytta in i en helt nybyggd villa med kommunalt vatten och avlopp, kort gångavstånd till havet med kommunal badplats. Huset består av 3 sovrum. Huset har en hög inredningsstandard som innefattar bland annat helkaklade badrum, klinkers i entrén, kök från Marbodal, inredning i badrum, ingipsade smygar, granitskivor som fönsterbänkar, 13 mm parkett och mycket mer. Dessutom bygger LB-Hus med platta på mark med vattenburen golvvärme. Tomten är på hela 1 883 kvadratmeter. Upplev alla fördelar med nyproduktion, låga driftskostnader, speciellt vad gäller elförbrukning och dessutom slipper ni fastighetsavgiften i hela 15 år. Busshållplats finns precis vid fastigheten som tar dig till Norrtälje centrum på c:a 20 minuter. Med bil tar du dig till Norrtälje på c:a 15 minuter. I Nysättra finns Woody bygghandel, maskinuthyrare, Vätö sushi & wok restaurang, Thaivagn. Mataffären Tempo finns i Harg på Vätö ca 5 km och där finns även skola åk F-6. Priset är baserat på husmodell Optimal 117 från LB-Hus. Du väljer själv vilka tillval du önskar. Kontakta Mats Frölander tel: 070-7494194, [email protected] för mer information och visning. Fastighetsmäklare Matias Garcia ansvarar enbart för köpekontraktet avseende fastigheten / tomten.

  • Nyproduktion
Starrön 10  - Solsidan, Gottröra - Husby-Långhundra, Knivsta kommun

Starrön 10 - Solsidan

Fritidshus
Gottröra - Husby-Långhundra, Knivsta kommun
Svenska Mäklargruppen
1 695 000 kr
46 m²
2 rum
3 520 m² tomt

Möjligheternas fastighet om hela 3.520 kvm. Fastigheten ligger längst in på återvändsgatan och har därmed ett ostört läge som dessutom gränsar mot öppna landskap och ger en fin vy. Huset bjuder på vardagsrum med öppen spis. Sovrum, Kök. Härlig terras med pool om 30 kubik. Gäststuga med två rum c:a 22 kvm. Möjlighet att bo året runt. Goda möjligheter för den som vill bygga nytt eller bygga till. Fastigheten ligger ostört med naturen som närmaste granne och precis vid Vängsjön. Det är c:a 5 km till Gottröra där nybyggd förskola finns, även bensinstation, servering och goda bussförbindelser finns mellan Norrtälje/Rimbo och Knivsta/Uppsala. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Uteplats
Asplundsvägen 20, Bergshamra, Norrtälje kommun

Asplundsvägen 20

Villa
Bergshamra, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
3 850 000 kr
163 m²
6 rum
908 m² tomt

1,5-plans villa byggd 2018 med inredd övervåning 2021 . Anordnad tomt med stenmur, gräsmatta och altan. Kök med matplats och köksö och delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är välutrustat och vitvarorna kommer från Electrolux. Tvättstuga med groventré och med både tvättmaskin, tumlare och frysbox.. Vardagsrum med utgång till altan som sträcker sig längsmed villan. Fyra sovrum, två på vardera plan.. Badrum med badkar och fönster. Övervåningen innehåller, förutom två sovrum, stort allrum där det finns möjlighet att skapa fler sovrum. Även på detta plan finns det ett badrum. Plan trädgårdstomt med gräsmatta och mur mot vägen. Huset är förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel. Fastigheten ligger i Bergshamra villasamhälle. Bergshamra är ett idylliskt samhälle söder om Norrtälje med affär, restaurang, skola, förskola, vårdcentral och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Bergshamravägen 316, Riala, Norrtälje kommun

Bergshamravägen 316

Övrigt
Riala, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
5 275 000 kr
2 390 m² tomt

Välkomna till Rialas före detta lanthandel som sedan många år fungerar som en fin förvaltningsfastighet med både bostäder och hyreslokaler där stora möjligheter finns att utveckla fastigheten ytterligare. Idag finns 4 hyreslägenheter fördelat på ca 273 kvm som samtliga är uthyrda. Därtill finns en stor samlings/festlokal om drygt 200 kvm med både kök och 2 toaletter. Lokalen har hyrts ut sporadiskt till olika aktiviteter de senast åren, så som sommarcafé, föreläsningssal och olika kurser. Här finns stora möjligheter till ökad aktivitet/uthyrning och ytterligare intjäning. Vidare finns 1 kontor med mottagningsrum som idag nyttjas av ägaren samt 1 lagerlokal/verkstadslokal/teknikrum med lastkaj. I 2 separata annexbyggnader finns förutom 2 av bostadslägenheterna dessutom ytterligare 1 lokal i hus 3 som tidigare varit både pizzeria och bar samt ytterligare 2 lokaler i hus 2. Den mindre av dessa har tidigare varit uthyrd till en frisör samt den större lokalen bredvid är idag uthyrd till en av de boende som lager. I hus 2 finns dessutom ett souterrängplan mot ängen som inrymmer tvättstuga, bastu/dusch/wc samt 1 mindre gym. Bostäderna som är i modernt och mycket bra skick är f n fullt uthyrda och övrig yta är friställd för köparens egna idéer, fler bostäder eller annan verksamhet. Här finns stora möjligheter till förbättrad intjäning. Idag genererar fastigheten ca 430 000kr i årsintäkter på de 5 uthyrda enheterna. Potential till ökad intjäning finns i övrig yta, festvåning/samlingslokal, kontor/mottagning samt övrig tomställd yta. Fastigheten har genomgått omfattande upprustning de senaste 7 åren sedan ägaren tog över där bl a all el gåtts igenom och dragits om med modern separat avläsning till de olika enheterna, bergvärme installerats i huvudbyggnaden, fönster bytts, reningsverk installerats samt lägenheterna rustats upp. Fiber finns indraget i stora huset och via luftledning till hus 2. Fastigheten ligger mycket centralt med fint läge nära kyrkan där de boende har en härlig miljö med fina uteplatser och lantlig närmiljö att vistas i. Busshållplats precis utanför erbjuder fina pendlingsmöjligheter. Det här är en hyresfastighet som kan utvecklas ännu mer med rätt tankar och idéer. Välkommen till Riala.

  • Plus

Visar alla 16