Se om du kan spara tusenlappar på bolånet genom ditt fackförbund

Som medlem i ett fackförbund anslutet till Saco eller TCO kan det finnas möjlighet att spara tusentals kronor varje år på ditt bolån.

Bild: Danske Bank.

Behöver jag förhandla mina bolåneräntor? Frågan kan upplevas som svår och processen som tidskrävande. Vart ska jag börja och vilka är mina argument? Genom att välja en lösning med färdigförhandlade rabatter på bolån kan du spara tusenlappar varje månad utan att behöva lägga ner tid och energi på att förhandla själv. Hos Danske Bank sätts rabatten utifrån dina förutsättningar – utan förhandling.  

Vill du veta mer? Läs mer här! 

Förmånliga erbjudanden för dig som är fackmedlem

Som medlem i ett Saco- eller TCO-förbund kan du få ett förmånligt erbjudande på ditt bolån hos Danske Bank. Rabatten på bolåneränta baseras på tre avgörande faktorer:

  1. Medlem i Saco- eller TCO-förbund. Ta reda på om du är med i ett anslutet förbund här.
  2. Belåningsgrad. Hur mycket du behöver låna, i förhållande till värdet på din bostad, påverkar din ränta.
  3. Storlek på lånet. Storleken på ditt bolån påverkar vilken ränta du får.

Klicka här för att ta reda på vilken ränta du kan få! 

Över 2 miljoner svenskar kan ta del av erbjudandet

Samarbetet mellan Danske Bank och Saco startade under 2016, och året därpå tecknades även ett liknande avtal med TCO. TCO samlar totalt 12 förbund och har cirka 1,2 miljoner medlemmar – och de 21 Saco-förbunden har cirka 960 000 medlemmar. Det innebär att det är fler än 2 miljoner svenskar som kan ta del av Danske Banks erbjudande via sitt medlemskap i ett fackförbund som är anslutet till Saco eller TCO.  

Vill du veta mer? Klicka här!