Stockholmare mest deppiga över bostadsmarknaden

Nya siffror från Hemnet visar att invånare i Stockholm är mer negativt inställda till bostadsmarknaden än resten av landet. 

Det senaste om bostadsmarknaden – i din mejlkorg. Skaffa Hemnets nyhetsbrev!

I Stockholms tror 36 procent på sjunkande bostadspriser framöver. Det är en stor skillnad i jämförelse med övriga övriga storstadsregioner i landet, motsvarande siffra i Malmö är 24 procent respektive 33 procent i Göteborg.

– Det är intressant att se att det är så pass stora skillnader i prisförväntningar i olika delar av landet. Det är tydligt att stockholmare har betydligt lägre prisförväntningar för bostadsmarknaden jämfört med resten av landet, säger Staffan Tell talesperson för Hemnet.

Siffrorna kommer från en undersökning på Hemnet där vi varje månad jämför prisförväntningarna runt om i landet.

LÄS MER: ”Ett tecken på återhämtning”