Vinnarna i Guldhemmet 2020 korade

Den 16 september bjöd Hemnet in till Guldhemmet, galan som uppmärksammar landets fastighetsmäklare och bostadsutvecklare, samt hyllar branschens främsta profiler och starkaste insatser.

Galan hölls på Nobis Hotel i Stockholm inför 350 gäster och totalt delades 13 priser ut baserade på såväl nomineringar som försäljningsstatistik.

– Jag vill tacka alla som gjorde årets Guldhemmet till en så oförglömlig kväll som vi äntligen fått uppleva tillsammans. Det är mycket roligt att få tillfälle att uppmärksamma alla imponerande prestationer av mäklare och bostadsutvecklare som är inspirationskällor och föredömen för hela branschen, säger Cecilia Beck-Friis, vd på Hemnet. 

Vinnare av Guldhemmet 2020

Årets Mäklarpersonlighet 2020: Pia-Lotta Svensson på FastighetsbyrånÅrets Stjärnskott 2020: Fanny Hammarström på Hemny FastighetsförmedlingÅrets Mäklarassistent 2020: Alexandra Uhrberg på Pontuz LöfgrenÅrets Mäklarkontor (1 – 10 anställda) 2020: Ny Vy MäklareÅrets Mäklarkontor (11+ anställda) 2020: Pontuz LöfgrenÅrets Bostads­utvecklare 2020: RiksbyggenÅrets Bostads­projekt 2020: Bright Living – Brf NotuddsparkenÅrets Innovation 2020: HSB DelaÅrets Husmäklare 2020: Martin Drotz på Svensk Fastighetsförmedling LinköpingÅrets Lägenhetsmäklare 2020: Daniel Adelsson på Bjurfors MölndalÅrets Toppmäklare 2020: Richard Lagerling på Lagerlings StockholmÅrets Mäklarkedja 2020: NotarÅrets Prestation Mäklarföretag 2020: Ölandsmäklaren  

Juryn bestod av:

Kajsa Crona, adjungerad professor i boendets arkitektur på Chalmers och praktiserande bostads­arkitekt på Sweco architectsTobias Olsson, förbundsdirektör Sveriges ArkitekterAnders Carlén, chefredaktör FastighetsnyttKajsa Hessel, ordförande ByggchefernaJoakim Båge, programledare för Aftonbladetpodden Min ekonomi: Privat, författare till Storytel-boken Bostads­skolanJenny Persson, ansvarig utgivare för MäklarvärldenJenny Stenberg, vd för FastighetsmäklarförbundetBjörn Wellhagen, vd för MäklarsamfundetStaffan Tell, pr-chef på Hemnet

Vinnarna i Guldhemmet tilldelades ett hus av mässing designat av Note Design Studio och tillverkat av Skultuna. Partner för galaproduktionen var eventbyrån Ciceron.

För mer information om Guldhemmet, vänligen besök www.guldhemmet.se