Unik Fastighetsförmedling

Adam Farhoumand om framgången: ”En livsstil”

Att vara en framgångsrik mäklare är ett yrke utöver det vanliga. Det kräver stort engagemang och mycket kunskap – något som Adam Farhoumand och hans kollegor på Unik Fastighetsförmedling bevisat mer än de flesta.  
Vi lägger ner extremt mycket tid. För oss är det en livsstil – alltid tillgängliga, säger Adam. 

2018 grundade Adam Farhoumand en mäklarkedja, Unik Fastighetsförmedling, med syftet att förenkla bostadsaffären och göra det till en unik upplevelse för säljare och köpare. 

Med stort fokus på passion, engagemang och trygghet har bolaget vuxit kraftigt och snabbt tagit rejäla andelar på en bostadsmarknad med hög konkurrens. Två år efter starten, redan 2020, sålde Adam flest bostäder i landet till ett totalt värde på 1,3 miljarder. Han utsågs också till Sveriges mest rekommenderade mäklare 2020. 

Hemligheten bakom framgången? Hårt arbete, enligt Adam. 

– Det är en väldigt trygg process, där vi lyssnar på kundens behov. Sedan är jag och mina kollegor väldigt hårt arbetande mäklare, förklarar Adam Farhoumand. 

Vill du veta mer om Unik Fastighetsförmedling – läs mer här.

Ständigt innovativa

Han berättar att arbetet är en livsstil som följer honom från morgon till kväll. Han är på kontoret varje morgon vid 08.00 för att komma hem först sent på kvällen. Alltid tillgänglig för sina kunder. Allt redo att göra det där lilla extra för att kunden ska känna sig nöjd och få genomföra livets bästa affär. 

– Jag startade Unik Fastighetsförmedling för att jag kände att jag ville göra en förändring. Jag såg att man kunde implementera mycket nytt på bostadsmarknaden med fokus på innovation, säger han. 

Jag startade Unik Fastighetsförmedling för att jag kände att jag ville göra en förändring.

– Adam Farhoumand

En del i innovation Adam nämner var att på ett tydligt sätt låta kunder, både säljare och köpare, på ett ärligt sätt utvärdera honom och mäklarna på Unik Fastighetsförmedling. På så sätt kunde Adam på ett transparant bedömas för sitt arbete och nå nya kunder. Resultatet är att Unik Fastighetsförmedling har betyget 4,9 av 5 på Reco. Adam själv har 5 av 5. 

– Vi använder oss av Reco.se där både köpare och säljare kan utvärdera oss. Då kan vi ständigt utvecklas, förklarar han. 

Klicka här om du vill komma i kontakt med Unik Fastighetsförmedling.

En het marknad

De senaste två åren har bostadsmarknaden präglats av två saker, pandemin och kraftiga prisökningar på bostadsrätter och villor. Under den senaste tolvmånadersperioden har genomsnittspriset för en bostadsrätt i Stockholm stigit med 5,2 procent. Motsvarande siffra för hela landet är 6,3 procent. 

Tittar vi närmare på centrala Stockholm där Adam och Unik Fastighetsförmedling är en stor spelare är prisökningen hela 12,3 procent. Adam pekar på att han tror marknaden kommer fortsätta att gå starkt. 

– Jag tror marknaden kommer fortsätta vara stark. Pandemin har slagit väldigt positivt på vår bransch, som har gjort att priserna ökat väldigt mycket.

Funderar du på att sälja? Kontakta Unik Fastighetsförmedling för en kostnadsfri värdering.


Detta är en annons från Unik Fastighetsförmedling