Ladda elbilen med laddbox – upp till tio gånger snabbare

Med en laddbox laddar du din elbil upp till tio gånger snabbare än i ett vanligt eluttag. Installera en till dig själv eller dela med andra i en bostadsrättsförening. Med online-lösningar och laddkort delar medlemmarna enkelt på kostnaderna.

Metalliclack, soltak och snyggare fälgar är populära tillval när du köper bil. Har du elbil är laddboxen ett av de viktigaste tillvalen. Över en lunch hinner du ladda lika mycket som på en hel natt, och du får en enklare och säkrare laddning. Totalt sett får du en bättre bilupplevelse.

Online-laddboxar

De nya online-laddboxarna med laddkort är fyllda av funktionalitet som underlättar när flera ska dela på en laddbox, till exempel i en bostadsrättsförening. Du kan se vem som laddar, var de laddar och vilka boxar som är lediga. Du kan överblicka boxarna via en webbportal och få underlag för fakturering. Det blir enkelt att fördela kostnader och skapa intäkter från laddboxen så att den finansieras av de som använder den.

Tryggt och enkelt

Laststyrning är en funktion som reglerar så att ditt elnät inte belastas för mycket när flera laddar samtidigt. Det är en av de funktioner som finns inbyggda i moderna laddboxar. Funktionerna styrs av laddboxens programvara som kan uppdateras automatiskt så att du alltid har senaste versionen.

Vattenfall erbjuder tre typer av laddboxar inklusive installation.

  • Laddbox Bas är standardmodellen för snabb och trygg laddning.
  • Laddbox Online ger dig koll på vem som laddar, när och var.
  • Laddbox Online Duo ger dig dubbla ladduttag.

Läs mer om laddboxar på Vattenfall.se