Packa med elen när du flyttar

Det är mycket att tänka på när du ska flytta. Inte bara möbler och prylar ska packas och flyttas. Även telefon, försäkring, larm, post och annat ska med till den nya adressen. Och så elen, förstås.

Det är viktigt att du aktivt väljer ett elavtal. Gör du ingenting får du som nyinflyttad automatiskt ett så kallat Anvisningsavtal av bolaget som äger elnätet i området. Det är ofta dyrare än andra avtalsformer. Därför är det viktigt att du kontaktar ett energibolag i god tid innan flytten för att teckna ett elavtal.

Gör det enkelt

Vill du göra det enkelt för dig ringer du Vattenfall. Där får du den hjälp du behöver oavsett om du har avtal med dem idag eller inte. Dessutom får du som inflyttningspresent en värdecheck på 500 kronor att handla smarta elprylar för.

Som nyinflyttad kund får du:

  • Förmånliga erbjudanden och rabatter på elavtal
  • Enkel in- och utflytt av både el och nätavtal på ett ställe
  • 500 kr till smarta elprylar

Kontakta Vattenfall i god tid

Har du redan ett elavtal hos Vattenfall som du är nöjd med kan du ta med det till nya adressen. Annars får du hjälp att hitta det förmånligaste avtalet för din nya bostad – oavsett om du är kund hos Vattenfall idag eller inte.

Kontakta oss på 020-82 00 00 i god tid innan flyttlasset går.

Till flytterbjudandet

Kontakta Vattenfall om du ska flytta