Smarta prylar som håller koll på elen under semestern

Semestertider hägrar och för många betyder det resor, att se något nytt och koppla av. Då kan det vara skönt att veta att allt är under kontroll därhemma. Idag finns en mängd smarta prylar som tillsammans skapar ett smart hem, där du har full kontroll från din smartphone.

smart-temp-720x350
Med Smart Temp håller du enkelt koll på temperaturen hemma.

Smart Plug – fjärrstyr hemmet
Schemalägg timern och lura inbrottstjuven, slå på eller av hemmets elprylar och se hur mycket el dina apparater drar.  Elkontakten Smart Plug har många smarta funktioner. Läs mer om Smart Plug.

Smart Temp – koll på temperaturen
Klarar sig dina temperaturkänsliga växter och prylar när du är bortrest?  Med en Smart Temp därhemma håller du enkelt koll på temperaturen, både inne och ute. Läs mer om Smart Temp.

Smart Remote – fjärrstyr luftvärmepumpen
På väg ut till landet slår du på kylan på luftvärmepumpen så att du kommer fram till en behaglig temperatur. Likaså när du åker hem, men då är det hemmets temperatur du förbereder inför hemkomsten. Läs mer om Smart Remote. 

EnergyWatch – fånga eltjuvarna
Följ din elförbrukning i realtid, se vad som drar mest el i hemmet och identifiera eltjuvarna. Med hjälp av förbrukningsmätaren EnergyWatch får du full koll på elkostnaden och kan spara pengar. Läs mer om EnergyWatch 

Mina sidor – allt om din el
Är du kund hos Vattenfall hittar du det mesta som rör din el på Mina sidor. Se hur mycket el hemmet förbrukar, förnya eller ändra dina avtal eller kolla senaste fakturan. Ladda ner appen ”Vattenfall Mina sidor” på App Store eller Google Play.