Ny podcast lyfter mäklarnas arbete

”Sveriges bästa mäklare” är en ny podcast på den svenska poddhimlen. Bakom podden står Fredrik Kullman, vd på Bjurfors, och Eva Prien, utbildningsansvarig på Mäklarsamfundet.

I ”Sveriges bästa mäklare” samlas mäklare från hela landet för att lyfta diskussionen kring hur mäklare arbetar, hur de når sina resultat och hur de utvecklas. Varje vecka intervjuas en framgångsrik mäklare som delar med sig av sitt arbetssätt och upplevelse av bostadsmarknaden.

Hemnet i ”Veckans spaning”

Hemnet är huvudsponsor av podcasten och deltar i varje avsnitt i den återkommande programpunkten ”Veckans spaning”, där bland annat Hemnets presstalesperson Staffan Tell är med och djupdyker i all den data Hemnet har.

– Vi tycker att det är superroligt att vara en del av den här podden. Det är en smart idé att sätta individuella mäklare i fokus som har intressanta erfarenheter som kan inspirera andra mäklare. Det är också bra att lyfta mäklaryrket som är ett yrke som förtjänar mer cred.

Han fortsätter. – Vår relationer till mäklarna är ju såklart mycket viktig för oss. Vi delar ju samma mål om en effektiv bostadsmarknad där allt flyter på och det görs många och bra affärer. Vi sitter samtidigt på mycket intressant data om bostadsmarknaden och hoppas kunna bidra med nya och värdefulla insikter till lyssnarna, säger han.

”Sveriges bästa mäklare” publiceras varannan måndag, från och med den 13:e maj, och finns tillgänglig på de vanligaste podcastplatformarna Acast, Podcaster och Spotify. Podcasten produceras av podcast-produktionsbolaget Poddagency.

Du hittar podden där du hittar dina poddar. Du kan lyssna på första avsnittet här.