Nu lanserar Hemnet en kommande-flik

Att lägga ut sin bostad som kommande på Hemnet har länge varit ett effektivt sätt att testa marknaden och samla information inför en stundande försäljning. För att göra kommande annonser mer tillgängliga lanserar nu Hemnet en kommande-flik som du hittar i sökresultatet.

I somras testade Hemnet en egen flik för annonser som visar kommande bostäder. Testet var en stor framgång och visade goda resultat. Därför lanseras nu en permanent flik för kommande-annonser.

Kommande-annonser, det vill säga objekt som snart är till salu, har tidigare legat längst ner i resultatlistan. Dessa kommer nu bli mer tillgängliga genom den nya fliken som du hittar i sökresultatet. Kommande-fliken syns överst på resultatlistan intill flikarna “Till salu” och “Slutpriser”. 

– Det är väldigt kul att se att arbetet med sökfiltret och fliken har gett så fina resultat. Vi vill komma ut med den här fliken i god tid före jul, under en period på året när antalet publicerade bostäder traditionellt sett gradvis minskar, säger Magnus Burell, produktägare för Hemnets sökfunktioner.

Fliken finns ute på webben från och med den 22 oktober och beräknas lanseras till appen under de de kommande veckorna.