Upptäck Mitt Hemnet i Hemnet-appen

Nu lanseras Mitt Hemnet, ett förbättrat inloggat läge för en personligare upplevelse av Hemnets app. Med nytt utseende och förbättrad navigation gör vi det enklare för dig att se dina sparade sökningar och bevaka bostäder till salu. Under Mitt Hemnet samlas allt med ditt konto på ett och samma ställe. 

Det finns många fördelar med att använda Hemnets app när du letar ny bostad. För att underlätta ditt bostadssökande har vi förbättrat det inloggade läget och tagit fram två nya flikar i Hemnets app: Mitt Hemnet samlar allt med ditt konto samt Förslag, som ger dig inspiration och hjälper dig att upptäcka andra områden eller bostäder till salu.

Allt på ett och samma ställe

Under Mitt Hemnet ser du alla dina sparade sökningar och bostäder. Notiser och bevakningar hamnar i ett flöde under “Mina uppdateringar”, så att du enkelt kan hålla dig uppdaterad.

Du hittar även vår senaste funktion Min bostad, där du direkt kan få en värdeindikation för din lägenhet samt Inställningar där du kan göra ändringar för ditt konto. 

Så här ser Mitt Hemnet ut i mobilen.

Under Mitt Hemnet kan du: 

  • Se dina sparade sökningar och bostäder. Få ut ännu mer av Hemnet genom att skapa ett konto för att spara sökningar och bostadsannonser som du gillar. Allt som du sparar synkas mellan Hemnets mobilappar och hemnet.se.
  • Se värdeindikation för din lägenhet. Vill du veta vad din bostad är värd innan du lägger ut den till försäljning? Under Minbostad kan du lägga till din lägenhet och få en värdeindikation direkt.  *För närvarande fungerar tjänsten enbart för lägenheter i delar av Stockholm. Vi utvecklar ständigt och inom kort kommer vi att lansera värdeindikation för lägenheter i hela Sverige samt information om ditt område och din bostad kommer att förbättras ytterligare.
  • Få uppdateringar för dina sparade sökningar via bevakningar. Bli först med att få reda på när en bostad i ditt valda område är till salu eller när en budgivning påbörjas. I appen kan du enkelt sätta upp bostadsbevakningar för dina sparade sökningar och få uppdateringar när en bostad publiceras som matchar din sökning, eller när en budgivning startar.
  • Ändra kontoinställningar. Under Inställningar* för ditt konto kan du uppdatera information och sekretessinställningar, så som lösenord och notiser. *Inställningar finns ännu inte tillgänglig i Android version 1. Vi jobbar löpande med att uppdatera detta i kommande version.

Upptäck andra områden eller bostäder som är till salu

Under fliken Förslag* får du tips på nya områden eller bostäder baserat på dina tidigare sökningar och bevakningar. Det gör att du enkelt kan upptäcka bostäder som du i vanliga fall kanske inte skulle sökt på, men som kanske visar sig vara ditt nästa drömboende.

Under ”Förslag” kan du även:

  • Få tips på sökningar i andra områden eller om bostäder som är till salu
  • Läsa relevanta artiklar om allt från bostadsmarknaden och inredningstips till guider och ekonomifrågor

*Förslag-fliken finns endast tillgängligt för iOS. 

Uppdateringarna lanseras för iOS i september och Android under hösten. Håll koll på bostadsmarknaden genom att ladda ner Hemnets app för iOS via AppStore eller Android via Google Play.