Alien vs. Predator. Årets klickmonster?

Utifrån ser huset i Kalmar ut som en klassisk villa. Insidan döljer däremot ett livsverk och Sveriges kanske mest fantasifulla inredning. Annonsen har fått enorm spridning och skapat en klickraket som under sitt första dygn på Hemnet fick över 150 000 besök.

När Zlatans hus i Malmö publicerades på Hemnet fick det 38 000 klick under det första dygnet. Nu har ett hus i klassiska villakvarter i Kalmar slagit Zlatans rekord med hästlängder.

— Det här är ett av de mest snabbklickade bostadsobjekten någonsin, jag kan faktiskt inte komma på något objekt som har fått så många klick på så kort tid, säger Staffan Tell, talesperson för Hemnet.

 

Redan under sitt första dygn på Hemnet fick annonsen 150 000 klick. Huset i Kalmar har skapat enorm uppmärksamhet kring sin spektakulära inredning baserad på teman ur filmen Alien vs. Predator. Säljaren är en stor filmentusiast som lagt mycket tid på att förvandla huset till en riktig upplevelse. Mest spektakulärt är husets biorum.

— Det är många som tycker att det är väldigt häftigt och ser det som något positivt. Så den här personen är inte ensam om sitt intresse, säger Staffan Tell.

Hemnet har försökt att nå säljaren för en kommentar men på grund av den enorma uppmärksamhet som bostaden orsakat vill han nu endast fokusera på att faktiskt sälja sitt hus. Redan under det första dygnet fick annonsen så pass många besök att mäklarens egna webbsida kraschade till följd av trycket. Nu har annonsen publicerats på nytt och ska klara av att hantera ett stort antal besökare.

 

Text: Hemnet-redaktionen