Hemnetgodis på Roslagsgatan 41

Fina lägenheter finns det massor av på Hemnet. Den här inspirerades vi lite extra av när den tidigare låg ute till försäljning. Bloggen Inredningshjälpen inspirerades också och skrev såhär om den stilrena lägenheten på Roslagsgatan. 

Hej härliga lördag, hoppas att Du har det bra! Jag har ägnat hela förmiddagen åt att sortera och redigera bilderna från gårdagens pressvisning hos Royal Copenhagen i Köpenhamn, men nu var jag tvungen att pausa en smula för att kika in här och visa er veckans andra fina Hemnet-span som mitt hjärta klappar lite extra för.

Lägenheten har tex en fungerande öppen spis, och där på spiskransen ser vi mässingsljusstakar med färgade ljus. Ljust färgade ljus istället för vita, är trendigt och ”inne” just nu, men jag personligen föredrar vita kronljus så det tänker jag fortsätta med.

Man behöver verkligen inte anamma varje sak som kommer när det gäller trender, det viktiga är att man följer sig egen personliga smak, tycker jag. Roströda höstiga toner går som den förenande röda tråden genom lägenhetens två rum och kök. Superfin styling gjord av Emma Wallmen och fångat genom linsen av Anna Malmberg. Applåder från mig!

Läs hela inlägget på bloggen Inredningshjälpen.