Det ska vara enkelt att få en god kopp kaffe

För att göra en perfekt balanserad espresso krävs samspel mellan kunskap och avancerad teknik. Siemens helautomatiska espressomaskiner är utvecklade för att hitta just denna balans – så att du med ett enkelt knapptryck kan skapa en perfekt espresso.

Varje gång du dricker en espresso döljer sig massor med kunskap i varje kopp. Kaffebönornas rika historia och hanteringen av dem präglar den smak du känner när du dricker kaffet. I en enda kaffeböna finns det nästan 1000 aromer och för att kunna få ut all smak ur varje böna krävs en kaffemaskin som kombinerar avancerad teknologi och innovativa lösningar.

I Siemens helautomatiska espressomaskiner finns många års utveckling kombinerat med en gedigen kunskap om hur en bra espresso ska smaka. Rätt tryck, perfekt temperatur och rätt malningsgrad är några men ack så viktiga komponenter i skapandet av en espresso som Siemens helautomatiska espressomaskiner bemästrar. Maskinerna levererar ett perfekt kaffe oavsett om du har en morgon för dig själv eller om du vill ha en snabb kopp innan arbetsdagen startar.

EQ700 – smaka på en hel värld av kaffe

Siemens EQ700 har en 5tums touch-display för smidig navigering.

Espressomaskinen EQ700 från Siemens utmärker sig med sin 5tums touch- display. Med ett svep på skärmen kan du utforska internationella kaffespecialiteter som du vanligtvis inte hittar i en espressomaskin, tack vare Siemens coffeeWorld. Den intuitiva displayen erbjuder upp till 30 olika drycker från hela världen och med en enkel touch så kan du exempelvis uppleva en spansk Cortado eller en Flat White från Australien. Dessutom kan du spara dina favoritinställningar så att du får ditt kaffe lika perfekt varje gång.

Vill du imponera lite extra kan du använda Home Connect, en wifi-tjänst som möjliggör att du kan styra espressomaskinen direkt från din telefon. Du kan brygga din favoritkaffe direkt från sängen eller be maskinen göra din kaffe med röststyrning via Amazon Alexa.

Olika varianter

I EQ-serien finns flera olika maskiner som passar olika behov. Exempelvis EQ.9 plus för dig som endast nöjer dig med det bästa, EQ.6 plus som är en pålitlig och mångsidig espressomaskin eller den imponerande EQ700 som erbjuder kaffedrycker från hela världen hemma i ditt eget kök.

Hitta en espressomaskin som passar just dig – läs mer här.