Grandios villa mest klickad på Hemnet – igen

Är det rivieran, Hollywood eller Halmstad? Den här grandiosa villan, med en smått sagolik inramning i Halmstad, var det mest klickade objektet på Hemnet under vecka 18 – och vecka 19.

Få full koll på bostadsmarknaden med Hemnets nyhetsbrev – klicka här.

Strax utanför Halmstad, med havet som närmsta granne, ligger denna 245 kvadratmeter stora villa med vinkällare, två garage, panoramautsikt och en obrutna havslinjen. För spekulanten gäller det att öppna plånboken då prislappen ligger på 22 miljoner kronor.

Andréas Nilsson på Bostad & Co förmedlar villan och beskriver den så här i objektsannonsen: ”Ovanvåningen är privat med bubbelbadkar mot havet, en av de största klädkammare vi sett samt balkonger i både sovrum och arbetsrum. Du förvarar dina fina viner i vinkällaren och dina fina bilar i det exeptionella garaget under huset. Räcker inte detta har du även ett separat garage och gäststuga innanför grindarna till den markstensbelagda framsidan.”

Varför tror du att just detta objektet väckt uppmärksamhet? 
– Helheten med dess lite unika läge, utomhusmiljö, privata sfär och att det överlag är ett hus som överraskar positivt, inte många boenden som har garage om 250 kvm, säger Andréas Nilsson.

Villan och området får en att drömma sig bort till allt från Rivieran och Kalifornien, vad kan köparen förvänta sig av huset?
– Ett högkvalitativt, havsnära boende där man som nuvarande ägare tänkt att ett löpande underhåll skall vara minimalt för att ens vardag skall just bestå i att avnjuta livet på Skogsvägen 4.

Du kan läsa mer om objektet här.

Foto: Bostad & Co

Foto: Bostad & Co

Foto: Bostad & Co