Titta in i tågstationen som lockade mest klick

Det mest klickade objektet på Hemnet vecka 9 är ett före detta stationshus i Hallstahammar i Västmanland. Bostaden lockade hela 17 612 besök.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Christian Lundh, Utsikten Foto

Stationshuset som nu är omgjord till bostad, byggdes 1899 och är 503 kvadratmeter stort, fördelar på nio rum och två våningsplan.

Huset har flera originaldetaljer kvar, med upp till fyra meter i takhöjd och robust, murad konstruktion. Därtill tillkommer en stor vind, ett fristående verkstadsgarage och en nätt liten trädgård.

– Huset är otroligt lockande med sin arkitektur och robusta tegelkaraktär, säger Per Åhlberg, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hallstahammar.

Foto: Christian Lundh, Utsikten Foto

Under de senaste åren har bottenvåningen använts som lokaler för egen verksamhet, medan den övre våningen är inredd som bostad med en stor paradvåning.

– Intresset för huset är jättestort och jag förväntar mig att huset kommer att säljas inom en snar framtid, säger Per Åhlberg.

Per Åhlberg berättar att huset har lockat många intressenter och han förväntar sig att den kommer att bli såld inom en snar framtid.

Vill du se fler bilder? Klicka här.

Foto: Christian Lundh, Utsikten Foto