Skånegård på slätten mest klickad på Hemnet

Kan en bostad blir mer skånsk än en gård med fri utsikt över det skånska landskapet där vidder av rapsfält och pilalléer uppenbarar sig åt alla håll? Ta en titt in i vecka 1 mest klickade objekt på Hemnet och avgör själv.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Samuel Ekman, SE360

Den fyrlängade gården belägen i Vellinge, uppfördes redan 1870. Något som kan anas utvändigt på de vitputsade längorna med röda tegelpannor och spröjsade fönsterpartier. Men invändigt finns få spår från det sena 1800-talet då hela fastigheten för några år sedan genomgick en totalrenovering. Den totala boytan på hela 686 kvadratmeter är fördelad på mangårdsbyggnad, en lägenhet, ett annex och en lokal med oändliga möjligheter.

– Det är kanske nu du ska öppna kaféet, ateljén, keramikverkstaden, butiken eller pensionatet som du alltid har drömt om eller skapa ett generationsboende, säger Daniel Jönsson, mäklare på Bjurfors.

Denna skånska pärla erbjuder en stenlagd gård, panoramavy över skånska slätten och framför annexet finns en egen lummig liten täppa med äppelträd och frodiga planteringar.

Läs mer om bostaden här.

Foto: Samuel Ekman, SE360

Foto: Samuel Ekman, SE360