Townhouse från sent 1800-tal lockade mest klick

1867 uppfördes det gårdshus som idag, mer är 150 år senare, fick flest Hemnet-hjärtan att slå extra och lockade hela 127 185 klick vecka 2.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Erik Cronberg

Detta gårdshus, även benämnt som townhouse, ligger på toppenläge mitt på östermalm i Stockholm och erbjuder en bostad utöver det vanliga. Här varvas vackra och charmiga originaldetaljer som kakelugn och takbjälkar med moderna och omsorgsfulla materialval som skapar ett unikt boende med villakänsla mitt i stan.

– Ordet Townhouse är mer av en internationell benämning vilket passar väldigt bra på detta objekt då det blir lite av en villakänsla i tre våningar mitt inne i stan, berättar Magnus Cederbom, mäklare på Widerlöv.

Den totala golvytan är 82 kvadratmeter fördelat på tre plan som förenas med en stilfull spiraltrappa. Varje våningsplan har sin egen charm och erbjuder ett entréplan med rymligt sällskapsrum och modernt kök, övre plan med sovrum och dressing room samt ett nedre plan med ett rymligt vardagsrum och vinkällare.

Läs mer om bostaden här.

Foto: Erik Cronberg

Foto: Erik Cronberg