Unika bostäder i Stockholm – nära puls och grönska

Nu byggs trivsamma bostäder i ett nytt kvarter i Täby. I Ella Allé blir det moderna lägenheter och stadsradhus för dig som vill bo vid lugna grönområden med Täby Centrum och tåget på bekvämt promenadavstånd.

En av de två stadsradhuslängorna som byggs i Ella Allé. Illustration: Besqab.

Bostadsutvecklaren Besqab bygger nu Ella Allé, en förlängning av Ella Park och Ella Gård. Det blir en ny liten stadsdel mellan knutpunkterna Täby Centrum och Roslags Näsby med närhet till allt som vardagen i Täby erbjuder. Bostäderna är inflyttningsbara från december 2023.

Läs mer om Ella Allé här!

– I Täby har du nära till både stadsliv och friluftsliv. När det tar en minut att gå till förskolan, tre minuter till tåget och knappt tio minuter till shoppingen i Täby Centrum blir det mycket tid över till annat, säger projektledaren Clara Widerberg på Besqab.

I Täby Centrum hittar du ett stort utbud av butiker, service, kultur och restauranger. Behöver du åka in till City tar du snabbt tåget från Tibble Station till Östra station på en kvart. 

Illustration: Besqab.

För dig som gillar friluftsliv ligger bland annat Ensta friluftsområde med motionsspår och utomhusgym bara en promenad bort. I Täby finns många idrottshallar, bland annat ishall, rackethallar, gymnastikhallar och snart även en ny simhall. 

Du har väl inte missat filmen om Ella Allé? Titta här!

Bostäder för hela livet 

Det är inte bara läget som gör livet i Ella Allé enklare, även planlösningarna är genomtänkta för att underlätta vardagen. Lägenheterna och stadsradhusen i Ella Allé erbjuder hem för alla skeden i livet, från dig som letar efter din första lägenhet till dig som växt ur villan. 

Visningslägenheterna öppnas upp i slutet av september – boka visningstid.

– Lägenheterna är fördelade på ett till fem rum och kök i storlekar mellan 29 och 151 kvadratmeter. Många av de större lägenheterna har ett separat tvättutrymme och en extra gästtoalett. Några har istället en uthyrningsbar del med egen entré, badrum samt pentry berättar Clara Widerberg. 

Anmäl intresse för Ella Allé här.

Lägenheterna med 1,5 rok har en avskild sovdel och ett extra utrymme som kan användas som klädkammare eller arbetsrum. Gemensamt för alla lägenheter är stora balkonger och generös takhöjd som i de flesta rummen är 2,6 meter. 

Illustration: Besqab.

De nio stadsradhusen med 4-5 rok blir cirka 129 kvadratmeter stora. Stadsradhusen har en effektiv planlösning uppdelad på tre våningar, stor terrass med kvällssol, egen uteplats på gården samt en egen entré.

Vill du veta mer om bostäderna i Ella Allé? Kontakta ansvarig mäklare här. 

– Oavsett om du köper en lägenhet eller ett stadsradhus har du möjlighet att kostnadsfritt välja mellan två inredningslinjer. Linjen Solid är en tidlös inredning med ljusa färger och linjen Säsong ligger närmare inredningstrenderna och uppdateras mer kontinuerligt, säger Clara Widerberg.

En ny liten stadsdel 

Besqab har samarbetat tätt med Täby kommun och totalt kommer de nya kvarteren få 300-400 nya bostäder i olika former, varav Besqab kommer att bygga 127 av dem. I den norra delen av området byggs en ny förskola och i den södra änden ett torg som blir en trevlig mötesplats med service och mysiga caféer.

Illustration: Besqab.

– Det kommer att finnas bilpool och många cykelparkeringar i närheten. Den närliggande förskolan gör också att behovet av bil för de boende minskar ytterligare, säger Clara Widerberg avslutningsvis.

Läs om Besqabs trygghetspaket här.

Vill du veta mer?

På besqab.se kan du anmäla dig som intressent för Ella Allé. På så sätt får du löpande uppdateringar och nyhetsbrev om projektet. Har du frågor om Ella Allé kan du kontakta någon av de ansvariga mäklarna här.

Sveriges nöjdaste bostadskunder – för andra året i rad

Besqab har Sveriges nöjdaste bostadskunder för andra året i rad, det visar Prognoscentrets årliga undersökning. Läs mer om utmärkelsen och hur Besqab jobbar för att sprida boglädje och skapa hållbara hem och boendemiljöer.