Enklare att planera din visningshelg

Vill du veta vilka villor som har visning just idag? Eller vilka fritidshus som har visning nu i helgen? Då kommer vårt nya sökfilter för visningstider att underlätta för dig.

– Vi vet att de flesta planerar sina visningar på fredagar och lördagar, för att sedan gå på visningar på främst söndagar och måndagar. Kan du bara gå på visning en viss dag kanske det inte är intressant att få upp bostäder som du ändå inte kan titta på, säger Magnus Burell, produktdesigner på Hemnet.

Därför har vi nu förenklat så att du kan filtrera på visningar Idag, Imorgon, Nu i helgen (lördag-måndag), Inom 2 veckor eller välja valfritt datum. Nu känns det naturligare än den tidigare lösningen där du sökte på specifika veckodagar Måndagar, Tisdagar, osv.

Gör så här för att filtrera bostäder på visningstider

  1. Klicka på Fler sökalternativ startsidan eller resultatsidan.
  2. Välj visningstid: Idag, Imorgon, I helgen (lör-mån), Inom 2 veckor eller ange valfritt datum.

Testa visningstider nu

Välj ”Fler sökalternativ” på start- eller resultatsidan

Välj den visningstid du är intresserad av

Enklare att hitta drömboendet

Åsa är en flitig Hemnetbesökare. Hon letar fritidshus i Bergslagen och för henne är funktionen väldigt välkommen.

– Jag har tillbringat mycket tid i mina föräldrars stuga utanför Nora, men är nu på jakt efter något eget. Om jag ska åka hela vägen från Stockholm till Nora vill jag ju gärna veta att det finns en del hus att titta på när jag är där. Den här funktionen gör det ju väldigt smidigt att få fram en sådan lista snabbt, säger Åsa.

Att våra tjänster ska hjälpa och underlätta för dig som söker bostad är helt avgörande när vi förbättrar Hemnet.

– Vi får mycket feedback av personer som vill kunna planera sina visningshelger bättre, säger Magnus Burell. Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt att hitta sitt drömboende.

 

Text: Hemnet-redaktionen