Nu är det dags för Stora visningsdagen

Den 6 januari samlas nyfikna på JMs Stora visningsdag för att titta på helt nya och planerade bostadsprojekt runt om i landet.

Stora visningsdagen anordnas av JM i Sverige, Norge och Finland. På visningsdagarna kommer det tusentals besökare som får möjlighet att visualisera sin framtid i nyproducerade bostäder och kvarter.

En visning kan se olika ut, beroende på hur långt man kommit byggandet. I vissa fall kan du titta, gå runt i och ta in atmosfären i en färdig bostad. I de fall huset inte är färdigbyggt ännu finns andra kreativa lösningar för att ge besökaren en så rättvis och bra bild som möjligt av sin framtida bostad, till exempel:

  • Fysiska, skalenliga modeller. I vissa fall har hela lägenheter byggts upp i större lokaler.
  • 3D-renderingar av hus och lägenheter.
  • Visningar i visningslägenheter som ligger i närbelägna tidigare byggda etapper i ett område. Då är bostäderna inredda så att de har samma köksluckor och annan inredning som den framtida bostaden.

Gå på visning online

JM erbjuder också något som kallas bostadsväljaren online. Det är ett verktyg där du som bostadsköpare kan se vilka bostäder som är lediga, förstå var i byggnaden de är belägna och till exempel undersöka hur balkongen ser ut. Det går till och med att genom en solstudie se hur solen kommer att vandra över bostaden under dagen.

I vissa projekt finns även möjligheten att gå på en virtuell visning. Det innebär att du kan ta en digital rundvandring i lägenheten i 3D. Här kan du se ett exempel på hur det kan gå till. 

Under Stora visningsdagen finns självklart också alltid en mäklare på plats som kan svara på alla frågor om hur långt det är till bussen, var närmsta förskola ligger eller om det finns någon bra hämtpizza i området.

Klicka här under för att se vilka visningar du kan besöka i ditt område den 6:e januari.

Visningar i Stockholm

Visningar i Göteborgsregionen

Visningar i Uppsala

Visningar i Skåne

Visningar i Örebro, Västerås och Linköping