Missa inte Stora visningshelgen

Den 9–10 mars är det Riksbyggens Stora visningshelg. Det innebär att spekulanter runt om i landet kan besöka 56 bostadsprojekt, fördelat på 27 orter.
– Man kommer att kunna kolla på såväl inflyttningsklara lägenheter där man kan få nycklarna i handen omgående, till projekt med lite längre framförhållning, säger Mathias Sandberg, regional marknads- och försäljningschef på Riksbyggen.

Foto: Riksbyggen

Att gå på bostadsvisning är det första steget mot att faktiskt hitta ett nytt hem. Riksbyggen anordnar 9–10 mars Stora visningshelgen för att underlätta sökandet för svenska bostadsspekulanter. Under Stora visningshelgen slår Riksbyggen upp dörrarna till totalt 56 bostadsprojekt på 27 orter runt om i landet.

Få hjälp på plats

Att samla alla visningar under samma helg gör det lättare för bostadssökare att se flera bostäder sammanhängande, samt kunna ta hjälp av Riksbyggens personal som på plats kan ge råd. Under Stora visningshelgen finns också möjligheten att bli medlem i Riksbyggen Förtur. Medlemskapet innebär att man får chans att se och välja lägenhet innan de släpps till allmän försäljning.

– På plats på visning kommer man att mötas av Riksbyggens personal och mäklare som kan visa och berätta om det stora utbudet och få hjälp att hitta den lägenhet som passar just dig, säger Mathias Sandberg.

Hur många brukar gå på era visningar under Stora visningshelgen? 
– Antalet personer på en visning varierar mycket beroende på var i landet man är, men vi hoppas att det ska komma många och att vi ska kunna visa upp vårt breda utbud från Kiruna till Helsingborg, säger Mathias Sandberg.

Här kan du läsa mer om Riksbyggens visningar på din ort:

Stockholmsområdet

Göteborgsområdet

Skåne

Västerås, Uppsala, Eskilstuna, Örebro

Linköping, Norrköping

Skellefteå, Kiruna, Gällivare

Växjö, Kalmar, Västervik, Jönköping

Halmstad

Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan

Värmland