Bo med utsikt över golfbana i Bara

Ett unikt projekt går in i sin slutfas i Bara, strax utanför Malmö. Det är de första Brf-lägenheterna som byggs i Bara med bland annat två takvåningar som har en hänförande utsikt över den PGA-klassade golfbanan i närheten.
– Det är inte konstigt att de två takvåningarna såldes redan på vår VIP-försäljning, säger Eva Hagenborn, mäklare på SkandiaMäklarna Landgren som förmedlar bostäderna.

Illustration som visar en innergård i Brf Torggatan 1.

Bostadsprojektet i Bara, som går under namnet Torggatan 1, har väckt uppmärksamhet i närområdet. Dels för den bekväma placeringen nära Bara centrums utbud av service och dels för närheten till ovannämnda golfbanan PGA Sweden National som håller hög internationell klass.

Besök visningslägenheten och få en känsla för hur det är att bo i Brf Torggatan 1. Anmäl dig här.

Eva Hagenborn på SkandiaMäklarna Landgren förmedlar bostäderna tillsammans med sin kollega Ilir Sylejmani. Hon berättar att intresset varit stort för projektet.

– Sedan årsskiftet har vi känt av ett ökat intresse och vi är säkra på att det hänger ihop med att huskropparna börjar bli klara. Det blir på så sätt lättare att få ett grepp om hur fint det kommer bli när det är klart i december. Från och med nu har vi tillgång till ett av Brf-radhusen som är inrett som visningslägenhet, säger hon.

Illustration som visar ett kök i en av lägenheterna i Brf Torggatan 1.

Lägenheter och radhus

Brf Torggatan 1 består av fyra flerbostadshus och fem välplanerade radhus i två plan kring en gemensam grönskande gård. Lägenheterna erbjuds i storleksordningen tvåor på 58 kvadratmeter till stora fyror på 116 kvadratmeter med söderorienterad takterrass. Inom projektet byggs också fem radhus i två plan som är 120 kvadratmeter stora.

– Själva bostäderna har hög standard och alla är gavellägenheter med fint ljusinsläpp och alla har balkong eller uteplats. De två takvåningarna har dessutom en 20 kvm stor takterrass var med utsikt mot PGA-banan, säger Eva Hagenborn.

Bara ligger drygt 15 minuter öster om Malmö. Det finns skolor, förskolor, sportanläggningar, ett friluftsbad och den närliggande Bokskogen. Närheten till Malmö är något som ofta lyfts som en stor fördel med Bara.

Vad kan den som köper en bostad i projektet förvänta sig?
– Ett praktiskt boende med hög standard i ljusa lägenheter. En förening med låga avgifter och gemensam grön innergård. Smidig parkering i carport eller p-ruta som hyrs för 200 till 300 kr/mån samt fiberbredband, digital-TV och IP-telefoni från Telia, säger Eva Hagenborn.

Vill du veta mer om hur det är att bo i Bara? Klicka här.

Torggatan 1 från luften.