Nybyggda hus enligt önskemål i Solna Trädgårdskvarter

Ett familjevänligt kvarter växer fram i Järvastaden bestående av radhus och kedjehus i olika storlekar. Kvarteret kallas Solna Trädgårdskvarter och ligger idylliskt placerat omringat av skog.
– Det är många som drömmer om att flytta in i ett helt nybyggt hus där allt är nytt och inrett och planerat efter egna önskemål. I Solna Trädgårdskvarter finns trygghet, lekfullhet och fina hus med många möjligheter, säger Nina Kling, projektledare på JM för Solna Trädgårdskvarter.

I Solna Trädgårdskvarter kommer det byggas tre olika hustyper, här syns Parkvillan om kvadratmeter. Illustration från JM.

I den gamla stenkrossen Grankällan i Järvastaden växer Solna Trädgårdskvarter fram. Kvarter består av radhus och kedjehus i olika storlekar som bostadsutvecklaren JM bygger. Husen kommer att ha Solnas citykänsla på ena sidan och vackra Igelbackens naturreservat på andra sidan. På vintern går det att åka längdskidor och skridsko, för att på sommaren njuta av naturen i naturreservatet och Ursviks motionsgård.

Gå på visning i Solna Trädgårdskvarter här – läs mer här.

Redan etablerat

Järvastaden har vuxit fram som ett av Stockholms mest spännande områden och utvecklas för varje dag. Ulriksdals station ligger en kort promenad från Solna Trädgårdskvarter och det finns sedan tidigare skolor, förskolor och all den vardagliga service som kan förväntas av ett välutvecklat bostadsområde.

Men det är inte enbart området som lockar, utan även möjligheten att få skapa sitt eget unika hem, menar Nina Kling på JM. Redan till hösten är det möjligt att flytta in i ett av de första husen.

– För den som köper ett hus i Solna Trädgårdskvarter av JM går det göra bostaden personlig med flera kostnadsfria tillval. Många lägger även till egna val ur vårt breda sortiment. Med hjälp av våra erfarna inredningsansvariga får man hjälp med både detaljer och helheten för att hemmet ska känns som en helhet och hålla ihop inredningsmässigt, fortsätter Nina Kling.

Alla som köper ett boende av JM erbjuds möjligheten att få ett personligt inredningsmöte för att få hjälp med tillvalen. Just att själv kunna påverka hur ens hem kommer att se ut är något som många drömmer om, men kanske inte får möjligheten att göra.

Vardagsrum i JMs visningshus i Järvastaden.

Flytta in till hösten

De hus som JM bygger i Solna Trädgårdskvarter är Parkvillan, Stadsradhuset och Trädgårdsvillan. Redan till hösten är det möjligt att flytta i en Parkvilla som är tre till fem sovrum och är i två plan. Det som samtliga hus har gemensamt är de stora öppna ytorna som skapar plats för att umgås, oavsett om det är middag med vänner på helgen eller vardag med barnlek.

– Det är ett bra område för barn- och skolbarnsfamiljer då det finns förskola och skola på plats. Här finns också den unika temaparken Mulle Meck med lekredskap inspirerade av den populära barnbokskaraktären, säger Nina Kling.

Gå på visning i Solna Trädgårdskvarter här – läs mer här.

Illustration som visar Trädgårdsvillan om 145 kvadratmeter som har fyra till fem sovrum.

Fakta: Solna Trädgårdskvarter

Rum: 5 – 7

Boendeform: Kedjehus och radhus

Boarea: 132 – 156 kvadratmeter

Upplåtelseform: Äganderätt.