Bostadsprojektet som sticker ut i Jönköping

Bymarken ligger på första parkett med Vätterns vatten utanför fönstret. Här byggs Brf Skålen, ett på många sätt unikt bostadsprojekt.
– Det sticker ut på grund av att det inte byggts något nytt på Bymarken på väldigt länge, säger Kristian Ceylan, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Jönköping.

Illustration som visar vardagsrum i Brf Skålen.

Brf Skålen är ett attraktivt bostadsprojekt på en väldigt attraktiv plats, det menar Kristinan Ceylan och hans kollega Gustav Sandberg, båda mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Jönköping. Skålen består av totalt 36 lägenheter fördelat på två huskroppar med Vätterns vatten nedanför huset.

– Ett stort mervärde är att projektet byggs på en plats som inte kommer att vara under byggnation under många år framöver. Projektet blir ensamt och därför kan köparna förvänta sig en lugn och trivsam omgivning direkt vid inflyttning, säger Gustav.

Vill du gå på visning av Brf Skålen? Klicka här.

Illustration som visar Brf Skålen (till vänster) i förhållande till Vättern.

Bra kombination

Lägenheterna, från ettor till rymliga treor, har låg energiförbrukning samt lokalt producerad el och värme. Den som köper en lägenhet i Brf Skålen kan se fram emot ett stads- och sjönära läge. Bymarkens läge strax nordväst om Jönköpings stadskärna skapar en kombination av närhet till staden men även vatten och natur.

– Det är väl genomtänkta planlösningar och mervärden i såväl bostaden som föreningen som bidrar till en hög boendekvalitet, förklarar Kristian Ceylan.

Ur ditt perspektiv, hur ofta dyker den här sortens nyproduktionsprojekt upp i Jönköping?
– Väldigt sällan! Många projekt på marknaden byggs i områden där ytterligare projekt förväntas utvecklas och byggas. På Bymarken är möjligheterna till större projekt begränsade, vilket gör BRF Skålen ännu mer attraktivt. Begränsat antal bostäder på ett väldigt bra läge, säger han.

Få mer information eller gå på visning – klicka här.

Gustav Sandberg och Kristian Ceylan.

Fakta: Detta är Brf Skålen

Byggbolag: HP Boendeutveckling/Ulricehamns betong

Rum: 1 – 3

Boarea: 43 – 88 kvm

Pris: 1 595 000 – 4 295 000 kr

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Illustration som visar sovrum i Brf Skålen.