Välj hur din lägenhet ska se ut i nya Göteborgsprojektet

Drömmer du om en helt ny lägenhet som du kan sätta din prägel på? Köper du en nyproducerad JM-bostad får du hjälp av deras inredningsansvarige för att bostaden ska bli precis som du vill ha den.

Foto: JM

Att köpa nyproduktion innebär massor med möjligheter. Du är först att ta en dusch, fylla kylskåpet med mat eller ta en kaffe på balkongen i morgonsolen. För att köpet ska bli så bra som möjligt har alla köpare chansen att sätta sig ner med JMs inredningsansvarige. Då får du råd och stöd i valen av inredning.

Gå på visning av Frekvensen – klicka här.

– Under mötet går kunden igenom sina tillval och får även möjlighet att lyfta eventuella funderingar kring till exempel materialval, säger Jonna Arvidsson, inredningsansvarig på JM och bland annat ansvarig för bostadsprojektet Frekvensen i Göteborg.

Visualiseringsbild som visar bostadsprojektet Frekvensen.

Nytt projekt i Göteborg

Frekvensen är JM:s bostadsprojekt i stadsdelen Järnbrott i Frölunda. Nästa höst ska det nya femvåningshuset med 49 moderna lägenheter stå färdigt för inflytt. Frekvensen kommer att kläs i en tegelfasad som ger huset ett klassisk, men modernt, utseende. Projektet består av smarta ettor till treor och kommer att ligga i ett område där gemytliga villor från 1950-talet blandas med tidstypiska lägenhetshus. Bostäderna följer konceptet JM Original, som är en grundstandard för hela bostaden. Där man som kund kan sätta sin personliga prägel på bostaden genom flera olika tillval, både kostnadsfria eller mot en extra kostnad.  

Att välja inredning – så går det till.

JM lägger stor vikt i att ta fram attraktiva och genomtänkta planlösningar, förklarar Jonna. Den fasta inredning håller en hög standard både när det gäller kvalitét och hållbarhet. Varje projekt har sina unika förutsättningar, vilket innebär att olika tillval går att göra i olika projekt. JM erbjuder väldigt många valmöjligheter, bland annat när det gäller kakel, luckor, bänkskivor eller badrumsinredning.

I Frekvensen, vad skulle du ge för tips på tillval som passar just det projektet? 
– Lägenheterna är väldigt fina med släta luckor och en grå bänkskiva i köket. Det går exempelvis att, kostnadsfritt, byta det vita kaklet i köket mot en stor terrazzoplatta om man skulle vilja det, säger Jonna.

Visualiseringsbild som visar ett vardagsrum i en av lägenheterna i Frekvensen.

Gå på visning av Frekvensen – klicka här.

Detta är Frekvensen i Göteborg:

Pris: 2 395 000 kr – 3 320 000 kr

Avgift: 3 100 kr – 4 000 kr

Tillträde prel: Okt-nov 2020

Rum: 2 – 3

Boarea: 49 – 70 kvm

Antal bostäder: 49