Nyproduktion med snabbt tillträde i Stockholm

JM har en rad nybyggda bostäder med inflyttning redan i vinter och i vår. Det innebär en nyproducerad bostad med kort eller ingen väntetid alls – i stora delar av Stockholm.

Illustration som visar JM-projektet Fyrtornet Dalénum på Lidingö.

Bostadsutvecklaren JM bygger bostäder runt om i hela Stockholm. Oavsett vilket väderstreck har JM ett brett sortiment av nyproducerade bostäder. Vanligtvis innebär nyproduktion en längre väntetid till inflyttning. Inflyttningstiden är som mest några månader men med alla fördelar som nyproduktion innebär. Det är fasta priser på alla bostäder vilket gör att du undviker budgivning, du är först med att bo i bostaden och du behöver inte vänta under tiden bostaden byggs.

Hitta bostäder med snabb inflyttning där du bor.

Erfaren bostadsutvecklare

JM är en av landets största bostadsutvecklare och har mer än 70 års erfarenhet av bostad- och samhällsbyggande. Några av de JM-projekt som blivit synonyma med Stockholms siluett är Liljeholmskajen och Dalénum på Lidingö, projekt som båda har lägenheter med snabb inflyttning.

För att göra det enkelt för bostadssökare har JM samlat bostäder som har snabb inflyttning på den här sajten. Inflyttning påbörjas nu i hus och lägenheter i Järfälla, Åkersberga, Årstastråket, Järvastaden, Älvsjöstaden samt tidigare nämnda Liljeholmskajen och Dalénum.

En månad till inflyttning

Linnea Lundqvist är en av de bostadsköpare som snabbt hittade en bostad via JM. Från kontraktsskrivning till inflyttning tog det en månad innan hon kunde flytta in i en etta i JMs projekt Gavelhusen i Årsta.

– Det känns riktigt bra! Det blir min första egna lägenhet, förutom studentbostaden jag bodde i tidigare. Första gången jag var inne i lägenheten kände jag direkt att här kommer jag att trivas.

Gemensamt för alla JMs bostäder är att de har genomtänkta planlösningar, många fina innergårdar, hiss, egen balkong eller uteplats och förutom detta ligger de i utmärkta lägen.

Klicka här för att hitta bostäder med snabb inflyttning där du bor.