Bostadsprojektet med vinkällare, pool och festsal

Nu omvandlas två klassiska längor i Falsterbo till levande våningar med unikt formspråk och karaktär. Bostadsprojektet är ett av Skånes mest spännande och blandar tradition med moderna lösningar.
– Att bo på Norregård tror jag kommer att förknippas med en livsbejakande och lite flärdfull livsstil, säger Ola Marklund, mäklare på SkandiaMäklarna Landgren, som förmedlar objektet.

Just nu pågår arbetet med att omvandla de anrika byggnaderna från före detta hotell till exklusiva bostadsrätter.

Norregård är något av en institution i Falsterbo, menar Ola Marklund. Det före detta hotellet har alltid varit en del av stadens välkända byggnader.

– Många har suttit och lunchat under innergårdens enorma äppelträd, några har haft konferenser i de stora salarna med Sundborn-fönster mot norr och söder, säger Ola.

Nyfiken på Brf Norregård? Anmäl ditt intresse för en visning här.

Arbetet pågår

Just nu pågår arbetet med att omvandla de anrika byggnaderna från före detta hotell till exklusiva bostadsrätter. Brf Norregård är mer än enbart bostäder, det kommer även finnas uppvärmd utomhuspool, bastu och vinkällare. Det tillsammans med omgivningen där havet ständigt är närvarande skapar en dramatiskt men samtidigt rogivande miljö.

– Det är nog ganska unikt att en bostadsrättsförening kan erbjuda uppvärmd utomhuspool, bastu, en stor festsal med pentry, och en tempererad vinkällare med personliga fack bakom smidesgaller, säger Ola Marklund.

Det är inget klassiskt nyproduktionsprojekt, berätta mer om arbetet bakom Norregård?
– Att omvandla ett anrikt landmärke till välfungerande och attraktiva bostadsrätter mitt i en närmiljö som präglas av en stark bevarandefilosofi ställer höga krav på såväl utvecklare som arkitekter.

Han fortsätter.

– Samtidigt som kravställningen kan vara begränsande i vissa fall, blir byggnadernas unika formspråk en extremt tacksam platå att utgå ifrån i skapandeprocessen av något nytt. När man dessutom känner att såväl kommunen som närmsta grannarna är påfallande positiva till projektet ger det lite extra motivation och energi.

Det finns ett fåtal lediga bostadsrätter kvar i Brf Norregård – läs mer här.

Varje bostadsrätt kommer ha noga utvald interiör, samtidigt som det går att välja tillval utifrån ett specialanpassat program.

Hög standard

Att bo i Brf Norregård ska innebära något mer än en bra bostad med hög standard, det ska förknippas med en livsbejakande livsstil, menar Ola. Varje bostadsrätt kommer ha noga utvald interiör, samtidigt som det går att välja tillval utifrån ett specialanpassat program. Det tillsammans med områdets unika karaktär gör Brf Norregård till något utöver det vanliga.

– Vi som mäklarfirma och jag som ansvarig mäklare har haft den stora förmånen att få vara med och landa de stora och uppmärksammade projekten i regionen och jag tvekade aldrig att tacka ja när jag fick frågan om jag ville ansvara även för detta otroligt fina och prestigefulla projekt, säger Ola Marklund.

Bostadsprojektet är ett av Skånes mest spännande och blandar tradition med moderna lösningar.