Nytt ovanligt bostadsprojekt byggs i Stockholm

Intill nya Danderyd centrum byggs 96 lägenheter samt 12 premiumbostäder. JM Premium är ett bostadskoncept där lägenheterna präglas av en genomgående exklusivitet när det kommer till material, utrustning och inredningsval. Premiumbostäderna kännetecknas av stora takterrasser, dubbla balkonger och högt i tak. Inflyttning sker redan till hösten.

Exempel hur en terrass i västerläge ser ut. Illustration: JM.

Klicka här om du vill läsa mer om projektet.

Dessa unika lägenheter är belägna högst upp i husen och kännetecknas av stora takterrasser, dubbla balkonger och hög takhöjd. Varje lägenhet är unik, mycket tack vare läget och inredningen, menar Pia Ählström, inredningsansvarig för premiumbostäderna.

Är Condor Premium ett ovanligt bostadsprojekt i Stockholm? 
– Ja, det är det verkligen. Att satsa på den här typen av exklusiva bostäder med stora takterrasser i ett centralt men naturskönt läge, det är en svårslagen kombination.

Premiumlägenheterna har högt i tak och exklusiv inredning. Illustration: JM.

Vad kan jag förvänta mig av området och boendet? 
– Du kan förvänta dig ett lyxigt hem med inredning som bygger på ett modernt designspråk, med rena linjer och vackra material och texturer. Allt för att bilda en arkitektonisk helhet genom hela bostaden, från hall till sovrum, säger Pia.

Samtliga lägenheter i kvarteret har öppen planlösning, stora ljusinsläpp och minst en balkong eller uteplats med närhet till Edsviken. Här finns flera badplatser och fina promenadstråk som sträcker sig runt hela viken, samt lägen för fiske och båtsport.

Vid Danderyd centrum finns goda kommunikationsmöjligheter, oavsett om man åker bil, cyklar eller åker kollektivt. Det tar exempelvis enbart 15 minuter att ta sig till innerstan med tunnelbana.

Bostäderna har förutom fin inredning och generösa utemiljöer, även förråd och cykelförvaring i källaren. Ett väl tilltaget parkeringsgarage kommer likaså att finnas i två plan under husen.

Vill du göra en intresseanmälan för Condor Premium? Klicka här.

Exempel på hur ett premiumkök kan se ut i projektet. Illustration: JM

Detta är Condor Premium: 
Lägenheter: 12 stycken 
Pris: 13 700 000 – 14 900 000 kronor 
Tillträde: Oktober 2020 – mars 2021 
Rum: 4 – 5 rum och kök 
Boarea: 114 – 140 kvadratmeter 

Detta är Condor:
Totalt antal lägenheter: 96 stycken 
Pris: 1 990 000 – 9 390 000 kronor 
Tillträde: September 2020 – februari 2021
Rum: 1 – 5 rum och kök 
Boarea: 31 – 122 kvadratmeter