Nya bostadsområdet i Norrköping: ”En skogspärla”

Strax utanför centrala Norrköping tar bostadsområdet Brf Glanstigen fart. Här bor du i ett lugnt område med sjönära läge, bara 15 minuter från både Finspång och Norrköping. 

Nästan alla hus i området får fri utsikt över sjön Glan.

Mitt emellan Norrköping och Finspång ligger Svärtinge. I området bygger Riksbyggen radhus med fri utsikt över sjön Glan, därav namnet Brf Glanstigen. Husen blir 116 kvadratmeter stora, med modern design och flexibla lösningar. Exempelvis kan antalet sovrum variera från tre rum och kök, till fem. 

Vill du veta mer om Brf Glanstigen – läs mer här.

– Vi vet att den här typen av lösningar är något som många önskar. Det passar perfekt för den växande familjen som är i behov av fler rum, säger Maria Drott på Riksbyggen.

I samma veva som det är inflytt i radhusen kommer det att finnas både skola och förskola på plats i området, berättar hon vidare. 

Såhär kan ett vardagsrum se ut i Brf Glanstigen.

Nedervåningen i husen blir en bra plats att umgås på hela familjen. Där blir det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med tidlös design och slittåliga material. Övervåningen blir en lugn plats att dra sig undan till med tre sovrum, ett allrum och ett badrum. Alla hus får en trädgård med en stor uteplats, carport och ett förråd. 

Dessutom har du möjlighet att bo avgiftsfritt hela det första året i huset om är en av de nio första som tecknar avtal. 

Vill du göra en intresseanmälan – läs mer här.

Nära natur och stad

Alla hus får en trädgård med en stor uteplats.

Området präglas av vacker natur, med närhet till både ett dopp i sjön Glan eller en löprunda i skogsområdet runt hörnet. 

Från Svärtinge tar det cirka 15 minuter med bil till centrala Norrköping och 10 minuter till köpcentret Ingelsta shopping med både butiker och restauranger. I utkanten av staden ligger dessutom populära Kolmårdens djurpark.

Vill du veta mer om området – läs mer här.

– Det här är ett superbra läge, oavsett om du jobbar i Finspång eller Norrköping. Det här området är verkligen en liten skogspärla, där du inte tvingas välja mellan ett naturnära läge och stadspuls, säger Maria Drott.

Fakta: Brf Glanstigen
Antal bostäder: 28 stycken radhus 
Upplåtelseform: Bostadsrätt 
Boarea: 116 kvadratmeter 
Preliminär inflytt: Januari 2022