Inflyttningsklar och helt unik tvåa redo att flytta in i Uppsala

Många förknippar nyproducerade bostäder med långa inflyttningstider, ibland upp till flera år. Med Riksbyggens koncept Inflyttningsklart är det tvärtom, med inflytt omgående.
– Inflyttningsklara lägenheter är nyproducerade, den som flyttar in, blir bostadens första ägare, säger Tobias Dysenius, affärsutvecklings- och försäljningschef på Riksbyggen.

Lägenheten i Brf Aftonfalken är en unik 2:a på 69,5 kvadratmeter som har inretts av designerduon Grisanti & Cussen från Santiago.

Att flytta in en helt nyproducerad bostad är skön känsla, du är först att ställa mat i kylskåpet, ta en dusch eller använda spisen. Med Riksbyggens koncept Inflyttningsklart blir du först i en lägenhet, men utan att behöva den väntetid ett normalt nyproduktionsköp innebär. 

Titta på den här inflyttningsklara lägenheten i Uppsala – som kanske är stadens mest färgstarka. Klicka här.

Just en sådan lägenhet är till salu i Uppsala, men den sticker ut på flera sätt. Med mycket färger på väggarna, växter och detaljer i form av vackra möbler har lägenheten i Brf Aftonfalken förvandlats till en upplevelse.

Slipp att vänta

Skillnaden mellan Inflyttningsklart och ”vanlig” nyproduktion är framförallt inflyttningstiden, de flesta har omgående tillträde. Alla lägenheterna samlade på Riksbyggens hemsida och är sökbara, oavsett var i landet de finns. Utbudet är dagsaktuellt och uppdateras löpande.

Vilka fördelar innebär det för mig som köpare? 
– Du kan få din bostad snabbt och behöver inte vänta på någon specifikt fastställd tidpunkt. När du köper från oss, så resonerar vi oss tillsammans fram till en tidpunkt som passar för dig, om du har en annan bostad ute till försäljning exempelvis, säger Tobias Dysenius.

Att lägenheterna har fast pris är ytterligare en fördel.

– Med våra inflyttningsklara lägenheter ger du dig inte in i en budgivning, utan vet vad du kommer att betala. Det är en fördel för din egen ekonomi och i din diskussion med banken, säger Tobias Dysenius.

Slipp väntetid och budgivning – kolla in den här inflyttningsklara lägenheten.

Hugo Grisanti och Kana Cussen verkar ifrån Santiago de Chile och blev 2015 utnämnda till Chiles ”bästa inredningsarkitekter” av ED Magazine.

Lägenheterna omfattas av Riksbyggens Trygghetsfilosofi förklarar Tobias. Trygghetsfilosofin gör att oförutsedda händelser under köpet och första tiden i bostaden underlättas, till exempel om någon skulle bli kritisk sjuk eller om försäljningstiden på den nuvarande bostaden skulle dra ut på tiden.

Det är få lägenheter kvar i Mårten Holm. Kontakta mäklaren på 0723–83 24 35 eller [email protected] för att få mer information eller boka en visning.

Titta på den här inflyttningsklara lägenheten i Uppsala – som kanske är stadens mest färgstarka. Klicka här.

Visste du att…

För att göra hela processen kring ett bostadsköp säker och trygg i coronatider har Riksbyggen tagit fram ett antal nya lösningar.

  • Riksbyggen erbjuder olika varianter av digitala visningar. Dels digitala visningar via Hemnet såväl som mer traditionella videomöten via Skype och Facetime. Men även via andra plattformar såsom Facebook.
  • Privata visningar där en spekulant kan titta på bostaden enskilt i lugn och ro.