Unika premiumbostäder byggs i Danderyd

Intill nya Danderyds centrum byggs Condor Premium, exklusiva premiumbostäder med stora terrasser, dubbla balkonger och högt i tak. Inflyttning sker redan till hösten.

Bilden visar en terrass med utsikt över över Edsviken. Illustration: JM

I det nya kvarteret Condor byggs totalt 108 lägenheter, varav 12 av dessa är JM Premium. Bostadskonceptet är unikt, där premiumbostäderna präglas av en genomgående exklusivitet, från val av material till utrustning. Dessa kommer att ligga högst upp i varje hus och har till skillnad från projektets andra bostäder, två balkonger och terrass.

Klicka här om du vill läsa mer om projektet.

– Det är verkligen ett ovanligt bostadsprojekt i Stockholm. Att satsa på den här typen av exklusiva bostäder med stora terrasser i ett centralt men naturskönt läge är en svårslagen kombination, säger projektledaren Fredrik Lindkvist.

Premiumlägenheterna har högt i tak och exklusiv inredning. Illustration: JM.

Lägenheterna är exceptionella, mycket tack vare läget och noggrant utvalda detaljer, tillägger Pia Ählström, inredningsansvarig för premiumbostäderna.

Vill du se fler bilder på lägenheterna? Klicka här.

– Lägenheterna blir lyxiga med inredning som bygger på ett modernt designspråk, med rena linjer och vackra material. Allt för att bilda en arkitektonisk helhet genom hela bostaden, från hall till sovrum, säger hon.

Moderna bostäder när till Edsviken

Samtliga lägenheter i kvarteret har öppen planlösning, stora ljusinsläpp och minst en balkong eller uteplats med närhet till Edsviken. Där finns flera badplatser och fina promenadstråk som sträcker sig runt hela viken, samt lägen för fiske och båtsport.

Dubbla handfat och formgjutet tvättställ i marmorkomposit. Illustration: JM

Bostäderna har förutom fin inredning och generösa utemiljöer, även förråd och cykelförvaring i källaren. Ett väl tilltaget parkeringsgarage kommer likaså att finnas i två plan under husen.

Vill du göra en intresseanmälan för Condor Premium? Klicka här.

Vid Danderyd centrum finns goda kommunikationsmöjligheter, oavsett om man åker bil, cyklar eller åker kollektivt. Det tar exempelvis enbart 15 minuter att ta sig till innerstan med tunnelbana.

Köken får eleganta skåp i grått från Ballingslöv. Illustration: JM

Detta är Condor Premium: 
Lägenheter: 12 stycken 
Pris: 13 700 000 – 14 900 000 kronor 
Tillträde: November 2020
Rum: 4 – 5 rum och kök 
Boarea: 114 – 140 kvadratmeter 

Detta är Condor:
Totalt antal lägenheter: 96 stycken 
Pris: 1 990 000 – 9 390 000 kronor 
Tillträde: Oktober 2020
Rum: 1 – 5 rum och kök 
Boarea: 31 – 122 kvadratmeter