Flytta in i den här färdiga nyproducerade tvåan i Göteborg

Många förknippar nyproducerade bostäder med långa inflyttningstider, ibland upp till flera år. Med Riksbyggens koncept Inflyttningsklart är det tvärtom, med inflytt omgående.
– Inflyttningsklara lägenheter är nyproducerade, den som flyttar in, blir bostadens första boende, säger Tobias Dysenius, affärsutvecklings- och försäljningschef på Riksbyggen.

Stor tvåa på våning tio med inglasad södervänd terrass i Brf Kronhöjden vid Kyrktorget i Partille – 10 min från Göteborgs C.

Att flytta in en helt nyproducerad bostad är skön känsla, du är först att ställa mat i kylskåpet, ta en dusch eller använda spisen. Med Riksbyggens koncept Inflyttningsklart blir du först i en lägenhet, men utan att behöva den väntetid ett normalt nyproduktionsköp innebär. 

Kolla in den här tvåan i Göteborg – redo att flyttas in i.

Lägenheterna omfattas av Riksbyggens Trygghetsfilosofi förklarar Tobias. Trygghetsfilosofin gör att oförutsedda händelser under köpet och första tiden i bostaden underlättas, till exempel om någon skulle bli kritisk sjuk eller om försäljningstiden på den nuvarande bostaden skulle dra ut på tiden. Riksbyggens Trygghetsfilosofi är en extra trygghet vid bostadsköpet, något som passar bra under rådande omständigheter i samhället.   

Generösa ytor och gott om plats för förvaring. Till sovrummet hör en klädkammare om 6 kvm.

Slipp att vänta

Skillnaden mellan Inflyttningsklart och ”vanlig” nyproduktion är framförallt inflyttningstiden, de flesta har omgående tillträde. Alla lägenheterna samlade på Riksbyggens hemsida och är sökbara, oavsett var i landet de finns. Utbudet är dagsaktuellt och uppdateras löpande.

Se fler bilder från den inflyttningsklara lägenheten i Brf Kronhöjden i Göteborg här.

Vilka fördelar innebär det för mig som köpare? 
– Du kan få din bostad snabbt och behöver inte vänta på någon specifikt fastställd tidpunkt. När du köper från oss, så resonerar vi oss tillsammans fram till en tidpunkt som passar för dig, om du har en annan bostad ute till försäljning exempelvis, säger Tobias Dysenius.

Det är få lägenheter kvar i Brf Kronhöjden. Kontakta mäklaren Therese Andersson på 031-336 78 72 eller [email protected] för att få mer information eller boka en visning.

Visste du att…

För att göra hela processen kring ett bostadsköp säker och trygg i coronatider har Riksbyggen tagit fram ett antal nya lösningar.

  • Riksbyggen erbjuder olika varianter av digitala visningar. Dels digitala visningar via Hemnet såväl som mer traditionella videomöten via Skype och Facetime. Men även via andra plattformar såsom Facebook.
  • Privata visningar där en spekulant kan titta på bostaden enskilt i lugn och ro.
  • Riksbyggen är först i Sverige med att erbjuda visningar med hjälp av robotar i två pilotprojekt i Stockholm och Uppsala. Där kan spekulanter fjärrstyra robotar som är utplacerade i visningslägenheter för att på så sätt bilda sig en uppfattning om bostädernas planlösning, läge och standard.

Här får du mycket för pengarna. Fler kvadratmeter, fria vyer och ett helt nytt boende där ingen annan bott före dig.